Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#301) hito

hito
(őstag)

Mégvalami...ha esetleg valaki a HD felbontású videórögzítésre lenne rágerjedve (mint én :DDD ), akkor annak ajánlom, hogy várja meg az LG válaszát az i8910-re, ugyanis videórögzítésbe az LG a császár és ahogy elnézem az i8910-zel készített tesztvideókat, Ő is fog maradni :C

Nem kell hozzá sasszem, hogy megállapíthassuk, hogy az Arena - bár kisebb felbontásban - de 1000X élvezhetőbb, természetesebb és profibb videót gyárt, mint a Samu. Semmi bajom a témaadó készülékkel sem, de nekem egy picit elhamarkodottnak tűnik a fejlesztés. Bár az is igaz, hogy ha mindenki a másikra várna és éveket ülne egy fejlesztésen, hogy tökéletesre csiszolja azt, akkor még mindig valahol a Samsung E300-nál tartanánk.

Mod: a készülékkel felvett videók alatt hallható hangsávnak nevezett síron túli robaj egyszerűen SÍNTÉR :DDD De ebben a Samu sosem volt erős!

[ Szerkesztve ]

AMIT NE: szakmai kérdést priviben; hirdetésemben egyértelműen megfogalmazott feltételre "azért csak bepróbálkozok, hátha" szándékkal rákérdezni; nem úriemberhez méltóan viselkedni; stb...

(#302) hito

hito
(őstag)

XXL GSM: új, független 1év garival 169 900Ft.

AMIT NE: szakmai kérdést priviben; hirdetésemben egyértelműen megfogalmazott feltételre "azért csak bepróbálkozok, hátha" szándékkal rákérdezni; nem úriemberhez méltóan viselkedni; stb...

(#303) copin válasza hito (#301) üzenetére

copin
(őstag)

videórögzítésbe az LG a császár

Ember... :))

(#304) hito válasza copin (#303) üzenetére

hito
(őstag)

Ezt esetleg kifejtenéd? Szép kerek mondatban, ahogy azt tanították az iskolában.

(#305) copin válasza hito (#304) üzenetére

copin
(őstag)

Még rendes kamerájuk sincs. Esetleg mobilban, de az még gyerekcipőben jár. Nem véletlenül külsős a samsung megoldása is.

(#306) joey20 válasza hito (#304) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nagy lg ellenes... pl (kb 20. hsz-tól) ;)

[ Szerkesztve ]

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#307) Karma válasza Quasi_modo (#299) üzenetére

LOGOUT blog

Inkább a SIS fájlt kell megnézni, hogy nincs-e benne machineUID korlát a Nokia telefonokra. Ha valakinek van egy 5800-ja (a teszttelefon most nem tudom merre lófrál), akkor egy kis ráfordítással segíthetne kikutatni, szóval vállakozó kedvűek küldjenek PÜ-t :)

Break Driven Development

(#308) Quasi_modo válasza Karma (#307) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Nagyjából, körülbelül, pontosan erről beszélek.

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#309) hito válasza copin (#305) üzenetére

hito
(őstag)

Na akkor erre most még melegében rácáfolnék. Illetve feltennék egy költői kérdést. A tapasztalatokból kiindulva mi a franc köze van egymáshoz a telefonnal készített állóképeknek az ugyanazzal az eszközzel felvett videóhoz? Segítek: SEMMI.

Csak egy példát említenék, ami azt hiszem minden kétéséget kizáróan szemlélteti az állításom: LG KU990 (Viewty). Az állóképek minősége nyomdafestéket nem tűrően sz*r, egy valamire való fotót nem lehetett/lehet vele készíteni a mai napig. Ezzel együtt viszont a Viewty-val rögzített videók minősége sokáig egyeduralkodóvá tették a piacon, versenytárs nélkül maradt. Esetleg az N szériás Nokiák voltak képesek hasonlót - hangsúlyozom HASONLÓT - rögzíteni.

A nemrég megjelent LG Renoir és Samsung Pixon harc is bebizonyította, hogy ismétlem: "videórögzítésben LG a császár". Egyidőben teszteltem mindkét készüléket és az összehasonlítást a videórögzítési képességekre hegyeztem ki (mert nekem ez az egyik legfontosabb szempont), a Samu csúnyán leszerepelt.

Az első mondatodra reagálva: ez egy okostelefon topic, nem fényképezők és nem videókamerák topicja. Itt a témaadó készülékről volt szó, amit az adott kategória egy másik gyártó által képviselt ugyanilyen eszközéhez hasonlítottam.

Szerinted én fényképezőgépbe vagy videókamerába az LG-t választanám :F :W

A végére mégegy megállapítás (szubjektív vélemény): az LG-t (mint telefont) állóképek készítésében nem egy gyártó odaveri (Samsung is pl. INNOV8-al), viszont videórögzítésben senki (azonos paraméterek mellett, pl. videó felbontás). Számomra ez majdnem olyan mintha a telefonba épített számológépet egy másik telefonba épített üzenetkezelővel hasonlítanád össze.

(#310) hito válasza joey20 (#306) üzenetére

hito
(őstag)

Jaaa.... :Y Hát mostmár mident értek...én meg a virágnak akarom itt megparancsolni, hogy ne nyíljon ki :DDD

(#311) copin válasza joey20 (#306) üzenetére

copin
(őstag)

Én szívesen vennék LG-t, de a fanboyok és a bedöglő termékek mindig eltántorítanak.

(#312) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Még mindig nem kapható...

Note 2 ?

(#313) hito válasza AS (#312) üzenetére

hito
(őstag)

#302 :F

(#314) Egál válasza copin (#305) üzenetére

Egál
(újonc)

A Renoir elég jó videót csinált emlékeim szerint, meg már elötte is a toppon voltak..

(#315) copin válasza Egál (#314) üzenetére

copin
(őstag)

Esetleg az fps értékében.

@hito Ha esetleg a lassított felvételre izgulsz, akkor igen, de 30 fps általában elég szokott lenni a hétköznapokban, az meg nem ritka tulajdonság a nokiák és a samsungok között vga-n.

[ Szerkesztve ]

(#316) hito válasza copin (#315) üzenetére

hito
(őstag)

És az nem az egyik legfontosabb tényező? :W

(#317) hito válasza Egál (#314) üzenetére

hito
(őstag)

Egál...úgy látom, hogy ez copinon kívül mindenkinek egyértelmű :U

(#318) AS válasza hito (#313) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hiába van kiírva , nem kapható.

Note 2 ?

(#319) hito válasza AS (#318) üzenetére

hito
(őstag)

Már hívom is Kathy Attilát :DDD

[ Szerkesztve ]

(#320) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hivatalos Magyar Samsung garanciával nem kapható a I8910 HD!!!!
Majd írok ha lesz!!

Eu-s xart ne hogy vegyetek.

Note 2 ?

(#321) hito válasza AS (#320) üzenetére

hito
(őstag)

EU-s sz*r? Ezalatt mit értesz pontosan :F Magyarországnak külön gyártanak egy minőségibb, jobb i8910-et? :DDD

(#322) joey20 válasza AS (#320) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A garancián kívül, maga a készülék miben is rosszabb?
Jó lenne ha néhány kritikára is válaszolnál néha, nem csak az ömlengésbe szállnál be.

(#323) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A EU-son régebbi szoftver van és nincs magyar nyelv.

Note 2 ?

(#324) joey20 válasza AS (#323) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

frissíteni nem lehet? nem majd' minden samuba van az EU-ban magyar nyelv, még abban is amit hivatalosan nem is forgalmaznak itthon?(erre volt példa emlékszem)

(#325) AS válasza joey20 (#324) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

De okostelokban nincs, OMniában sem volt, és a INV8 ban sem.

Note 2 ?

(#326) joey20 válasza AS (#325) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ok de frissíteni lehet azért őket? Gondolom igen. a magyar nyelv hiánya miatt maga a készülék nem lesz szarabb szerintem. Igazat adok, hogy sokkal jobb vétel magyar garival, de csak a biztonság miatt, mert maga a készülék semmivel nem rosszabb ha esetleg más EU-s országba szánták...

(#327) Quasi_modo válasza joey20 (#326) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Viszont, ha megvárod míg bejön rendesen magyar nyelvvel, addig eltelik annyi idő, hogy kinövi az első gyerekbetegségeit.

(#328) joey20 válasza Quasi_modo (#327) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az oké, csak az eu-s xar kicsit erős és nem is igaz

(#329) sHe3p

sHe3p
(lelkes újonc)

hihetetlen számomra hogy elvileg már 2 hete megjelent a telefon és még sehol sem lehet hozzájutni...

(#330) Poci3 válasza sHe3p (#329) üzenetére

Poci3
(tag)

Már 3 hete! Ugyanez volt az Innov8-tel is! Nagyon gáz a Samsung, a marketingeseit mind kirugnám az utcára! Csak itt Magyarországon emiatt a késés miatt több tíz telefon eladádát veszítik el a késés miatt, pl. engem...

[ Szerkesztve ]

(#331) Quasi_modo

Quasi_modo
(PH! addikt)

Vagy csak úgy gondolják, hogy a magyarok úgy is megvárják az első áresést.
Vagy túl kicsi ország vagyunk.

(#332) Poci3 válasza Quasi_modo (#331) üzenetére

Poci3
(tag)

Érdekes: ma már három helyről is kaptam visszahívást, hogy 1-2 napon belül érkeznek telefonok (állítólag más a Samsung raktárában vannak). A másik helyről viszont azt mondták, hogy lesz ilyen teló (147.000-ért) , de nem magyar menüvel alapban. Viszont van magyarosításuk, de még nem tudják, hogy sikerül rárakni a telóra...

A másik helyről (175.000) magyar menüset, magyar garisat igértek!

Na ezen igazodjon ki valaki!

[ Szerkesztve ]

(#333) sHe3p

sHe3p
(lelkes újonc)

rosszabb mintha el akarnál intézni valami sima ügyet a hivatalban....legalább a Samsung Jet már kapható Angliában...ha beelőzi itt nálunk a 8910-et,akkor kezet rázok valamelyik okos samsungossal...

(#334) legiaap

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tessék kapható itthon is: [link]

[ Szerkesztve ]

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#335) AS válasza legiaap (#334) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez a EU-s bolti garis lesz.

Note 2 ?

(#336) copin válasza legiaap (#334) üzenetére

copin
(őstag)

Még lehet kapni P930-at!? :Y

(#337) legiaap válasza AS (#335) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De aki akarja az megveheti ezt is
:)

(#338) Terraxx

Terraxx
(újonc)

Most hívtam az egyik boltot, azt mondták nemrég beszéltek a nagykerrel és még nem várható a héten.

(#339) Poci3 válasza Terraxx (#338) üzenetére

Poci3
(tag)

Na nekem meg megesküdtek, hogy legkésőbb pénted délutánig átvehetem a magyar garisat 175.000-ért...

(#340) Terraxx válasza Poci3 (#339) üzenetére

Terraxx
(újonc)

Melyik boltól?

[ Szerkesztve ]

(#341) Poci3 válasza Terraxx (#340) üzenetére

Poci3
(tag)

Gigatel

(#342) Gergi

Gergi
(fanatikus tag)

Itt már elvileg lehet kapni a telót magyar garral 150-ért: [link]

(#343) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Itt is:
link

Note 2 ?

(#344) Karma válasza AS (#343) üzenetére

LOGOUT blog

Nem lehetne, hogy inkább akkor írogassatok, amikor már megvettétek, nem pedig azt, hogy melyik bolt mikor kamuzza bele a kínálatába? :U

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#345) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha azt nézzük ez készülék már most jobb mint a OMNIA2 .
Csak jókat írtak a készülékről
Legerősebb része a videó lejátszás , és GPS , na meg kijelző, és gyors.

Készülék automatikusan kezeli a felirat fájlokat is .

Note 2 ?

(#346) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szegény 97 nagyon beéget:D
link
Samsung Omnia i8910 HD vs. Nokia N97 benchmark
Samsung hd = 506
NOKIA N97 = 253

Erről ennyit.

Note 2 ?

(#347) Stunts666 válasza AS (#346) üzenetére

Stunts666
(fanatikus tag)

Hát szerintem nem égett be. Ha megfelelően gyors lesz menüben az N97 akkor tökmindegy a 250 pont.
1.) Itt mondták mindig az okosok, hogy nem lehet ezekre a tesztekre adni.
Az N82-öm kb 480 pont körül ér el a Speedy Go!-ban és mégse játsza le folyamatosan a HD videót.

2.) HD videó pl engem nem hat meg. Egyrészt nem fogok pöcsnyi kijelzőn hd-t nézni. Másrészt ha a nokiának dicsérik a fényképezőjét akkor sok ember rögtön rávágja, hogy "ne akarjuk már kiváltani a fényképezőgépeket telefonnal".

Én meg rávágom, hogy ne akaruk már kiváltani a videókamerákat telefonnal.

ui.: Vakítás ez az egész HD. Nehogy már egy igazi HD film elfusson a sz*ros 600 MHz-es telón.

[ Szerkesztve ]

HTC Desire - Sandisk microSDHC 16GB ..::Battlelog - WinGab::..

(#348) legiaap válasza AS (#343) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt hittem drágább lesz, de ez így nem rossz.

(#349) Saint_

Saint_
(PH! nagyúr)

149.000ft.... huha.... most nem tom megvenni....

Pannonhoz nem kerül be egész véletlenül?

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#350) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jah nekem is sok még sajna, de annyi jó infot kaptam hogy biztos ez lesz nekem.

Note 2 ?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.