Jön a Windwos verzió a igazi Omnia 2
Nézzétek meg:
link
(már csak az Android verzió hiányzik) 
Note 2 ?
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is
Milyen SSD-t vegyek? [Mielőtt írsz először olvasd el az 1. hozzászólást!]

van itt vkinek már i8910 e? mert kíváncsi vok h milyen a hangszórója mert a tapasztalatok szerint a sansung szar hangszórókat csin

Valamiért úgy érzem, hogy ezt még korán kérdezed.
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

lehet de midenképp tudom kéne mert nekem oan teló kell ami kamera hang jó benen főleg ha már stereo

Elvileg már lehet kapni. A Speedshopban már lehet rendelni!
A hangszóróján akar zenét hallgatni??
Fülessel az igazi.
► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄

jóh füles füles de ha nem csak fülessel kell azt hanem am is és az fontos mert ha nem jóh akk ink 5800 át veszek v n97

mivan? 
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

Azért az 5800 nem indulhat egy kategóriában az i8910-zel.
Siemens S25 -> Siemens S35 -> Nokia 8200 -> Siemens SL45 -> Siemens M55 -> Sony Ericsson P800i -> Sony Ericsson K700i -> Sony Ericsson W850i

És így, hogy felbukkant az i8000 megint előjöhet a winmo vs. symbian téma.
Engem speciel most elgondolkodtatott. Már-már biztosra vettem az i8910-et, mint következő telefonomat, de az i8000, azaz Omnia II is 3,7"-os AMOLED-del, ráadásul WVGA felbontású is a kijelző, 16m színnel. Sőt talán a belső memória is 32 GB lesz. Vékonyabb, és rövidebb a HD-nál, de valamivel szélesebb. Elvileg 8 mp-es kamera lesz benne, de az is lehet, hogy csak 5.
Itt találtko egy kétes eredetű adatlapot is: http://www.mobili.lt/lt/telefonai/samsung/i8000/
Talán megéri megvérni a valódi teljes specifikációját, hiszen az új kockás kezelőfelületet is meg fogja kapni, ami javíthat a winmo kezelhetőségén. Ez pedig a javára billentheti a mérleget az i8910 symbian-jával szemben.
Itt egy videó is a kezeléséről, ez sajnos nem túl bíztató, amennyiben ezen nem módosítanak, a symbian-t még mindig könnyebb kezelni. Ekkor pedig az Omnia HD a jobb választás.
Persze itt az célközönséget is figyelembe kell venni, míg a winmo isnkább üzleti oprendszer, addig a symbian a multimédiában nagyágyú!!
Jó szemezgetést! ;)
Siemens S25 -> Siemens S35 -> Nokia 8200 -> Siemens SL45 -> Siemens M55 -> Sony Ericsson P800i -> Sony Ericsson K700i -> Sony Ericsson W850i

ja rendelni lehet, csak kapni nem! És nem is lehet még minimum 2 hétig! Ez biztos infó.

Nálam pedig a WM nem jöhet szóba. És persze azt gondolom, hogy emellé a kijelző felbontás mellé - pláne WM alatt - igencsak komoly erőmű kell. Ezekhez együtt meg egy jó erős akku. Nem vagyok benne biztos, hogy ez így mind együtt lesz.
De majd kiderül.

Legyen igazad. Nem szeretnék az i8000 országba érkezéséig várni az új telefonomra 
Ha nem veszett el minden, akkor hol van?

Engem speciel most elgondolkodtatott. Már-már biztosra vettem az i8910-et, mint következő telefonomat, de az i8000, azaz Omnia II is 3,7"-os AMOLED-del, ráadásul WVGA felbontású is a kijelző, 16m színnel.
Ezt a részét dobd a kukába. 3,7"-os WVGA OLED nem létezik a gyártónál. A samsung valamikor '07 őszén jelentett be egy durván 3,1"-os panelt a kategóriában. Azóta se történ semmi felőlük. Tök mellékesen pár hete mutogattak, tudósnak öltözött modelleket, szintén a 3,1"-ossal. Aki ezt kiálmodta, annak csak gratulálni tudok. Ha mégis igaz, akkor egyből töröltetem az acc-omat.
Ez egyszerűen lehetetlen!
[ Szerkesztve ]

Örülj, ha nem WQVGA lesz.
24 bites kijelző WM-en. Egy kicsit sem gyanús? Gondolkozz már! Hihetetlen bagázs.
[ Szerkesztve ]

Amit a videón látok az "kissé" darabos.
Egyébként ez nem az i8910 HD fórum?
De igen , és nekem még mindig HD kell 
Note 2 ?
+ Még mindig nem kapható sehol sem.
Note 2 ?

Nem, nem erre megyek, különben folyamatosan írkálhatnék. De azért az alapvető dolgokkal ne ingereljük már a magyart, mint pl. a "mindíg" vagy a "külömben". És ez még csak általános első/második osztályos szint. Milyen nyelvtanár?... Ennyire nem lehettek tanulatlanok!
A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

Ha ennyire okos vagy arra nem is gondolsz, hogy esetleg elírásról van szó?
Vagy te sosem hibázol? Nem ütsz félre? 
"Galaxy Note, Galaxy Tab 10.1, SE LiveView, DELL n5010 "
Ma sem lesz kapható.. talán csütörtök.
Note 2 ?

ja, végülis elég közel van egymáshoz az í és sz i betű (nálam bal alsó és jobb felső sarok...) egyesek tényleg képtelenek helyesen írni. ennyiből jó az írásos kommunikáció: könnyű eldönteni, hogy ki diszgráfiás/ iskolázatlan (persze általánosítás nélkül...)

Nekem azt mondták az egyik nagykerben, hogy jövő hét vége felénél hamarabb BIZTOS nem lesz. Szerintem inkább minimum 2-3 hét leghamarabb. A Samsungnál pedig 2 hete azt mondták, hogy nyár vége felé...

Hazudtak.
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."

Szerintem erősen elképzelhető. És akkor bizony az ára is csak azután indul lefelé. Kívánom, hogy ne így legyen.
Samsung Magyarország csont hülye.
Na de lehet, mindjárt vagyis holnap rákérdezek a nagykernél.
Note 2 ?
nem lehet rossz ez a telefon ... jó lenne egy ilyen ... 
Na és mik a fejlemények?
Még a nagyker árlistán sincs....
Note 2 ?

mindenki AS-t nyaggatja ezekkel

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

Az jutott eszembe, hogy biztos ennek is dolgoznak már az utódján.
Mondjuk ugyanez egy HD-s projektorral.
A weboldalukról má' ne is beszéljünk... 
Még mindig semmi....
Az mondják jövőhetén sem lesz.
Note 2 ?

Nem sürgős...
Vagy igen?
Nekem nem. Tényleg.

de emlett AMOLED technológiával készül,
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
Sok embernek meg igen
Köztük engem is érdekelne
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________
Mindegy ez még így is jobb mint a OMNIA 2
Én várok szívesen
Kaptam pár jó kis infot hogy ez a készülék nem semmi.
Note 2 ?
Jó hírem van, a GPS vevő a legjobb, vagyis azt mondták nekem, hamarosan írok hogy megy vele a Garming... 
Note 2 ?
Garmin az egy "Gé"

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

Ezt hogy érted? Mihez képest a legjobb?
Nagyon jól veszi a jeleket, de majd még írok róla.
3.7 AMOLED kijelző 1500 Aksival nagyon jó bírja.
HD videó felvevő ujabb szoftverrel ( ami majd nálunk kapható lesz ) már nem akadozik.)
8 megapixeles képek mérete akár 4 mb-t is lehet
Ha azt nézzük ez még mindig többet tud mint a OMNIA 2 
Note 2 ?

Honnan az info?
Csak nem szereztél egyet?
Sajna még nem, de az infó biztos 
Note 2 ?

[itt] külön rá van írva a dobozra, hogy fekete. Akkor most lesz más szin is?
igen van még más színben is.
De persze fekete van mindenhol.
Note 2 ?

Az lenne a nagy durranás (leszámítva persze az IGO8-at Symbianra), ha sikerülne megoldani, hogy a Nokia Maps 3.0 menjen a ketyerén. Na ha ezt valaki megoldaná, az megkapná a Hackelők Nobel díját!

El tudom képzelni, hogy megoldják. El kell hitetni a programmal, hogy ő egy Nokia xx-en fut.
[ Szerkesztve ]

Gyerekek...400 Fontért - kis szerencsével 350-ért is - már le lehet halászni EBAY-ről a telcsit. Nem hiszem, hogy 180-200eFt-os árban kéne gondolkozni. Persze kényelmesebb bemenni egy Samsung márkaboltba és kicsapni az asztalra 180rúpiát, vagy megrendelni és házhozszállítatni, de úgy látom, hogy ezt közülünk kevesen tehetik meg 
Tehát marad a ravaszkodás, amivel cirka 120pénzért már hozzá lehet jutni a telóhoz. Ja, és azt is házhozszállítja a postásbácsi 
AMIT NE: szakmai kérdést priviben; hirdetésemben egyértelműen megfogalmazott feltételre "azért csak bepróbálkozok, hátha" szándékkal rákérdezni; nem úriemberhez méltóan viselkedni; stb...