Ezek nagyon szépek! Tájképeket nem csinált ez a felhasználó?
3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is
Milyen SSD-t vegyek? [Mielőtt írsz először olvasd el az 1. hozzászólást!]

Ezek nagyon szépek! Tájképeket nem csinált ez a felhasználó?
Sajnos nem.
Note 2 ?
Szépek, de azért megnézném őket eredeti méretben is.
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________
Videó a készülékről:
Nektek is ilyen gyors volt???
LINK
Remélem a magyar verzió van ilyen gyors....
Note 2 ?

Uff!
Remélhetőleg nem csalás, hanem tényleg ilyen gyors.
Kicsit bővítettem a I8910 HD oldalt, de ez csak a kezdett.
LINK
-----
Note 2 ?

hali nekem oan kérdésem lenne h a hangminősége mennyire jóh közelít a nokia 5800-hoz vagy gyenge naon mert stereo nem
Örömlányjó a telefon, nagyon is elfogadnék egyet!
Csak hát nem nekünk való az ára, pedig ez aztán ott van a topon...
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Tegnap összegyült rá a pénz. Gondoltam elmegyek és megveszem a telt... Persze... 3 üzletben voltam és egyik helyen sem volt, pedig a honlapjukon írták, hogy van raktáron. Elvileg jövőhéten lesz. Majd kiderül...
Mondjuk nem tudom minek írják, hogy van raktáron miközben nincs...
Írtam hogy sehol sem kapható , ha minden igaz jövőhetén jön meg kishazánka a készülék.
Note 2 ?
Újabb 4 kép a I8910 el
LINK
-------
Szerintem egész jó.
Note 2 ?

A pénz nálam is egyben van rá, de még várok 2-3 hónapot vele (ha kibírom). Mert azért nem árt hallani egy-két felhasználói véleményt pl a tartósságáról is, meg hát esetleg a gyermekbetegségek...
(És az ára is mehetne lejjebb.)

Hát én is úgy terveztem, hogy augusztusig várok vele, de sajna nem bírom ki addig.
Talán júliusig kibírnám, de az sem biztos... sajnos én ilyen türelmetlen típus vagyok...
Nézegettem a képeket és szerintem nagyon szép képet csinál.

sajnos én ilyen türelmetlen típus vagyok...
Félek, hogy én is. De még visszatartom...
Hát még én.... 
Note 2 ?

Az angol használati útmutató:
http://samsungi8910omnia.com/wp-content/uploads/i8910_um_open_eng_rev10_090518.pdf

wc...? 
[ Szerkesztve ]

Innen meg más (többek között magyar nyelvű) cuccok tölthetők le a telóhoz:
http://www.samsung.com/uk/consumer/detail/support.do?group=mobilephones&type=mobilephones&subtype=bar&model_nm=GT-I8910&disp_nm=I8910%20HD&language=&cate_type=all&dType=D&mType=SW&vType=&prd_ia_cd=01011700&model_cd=GT-I8910DKAXEN&menu=download

A kamera használatának bemutatását nem vitték túlzásba. Vagy elsiklottam valami felett?

Hát elég gyengüska, az biztos, ez nem Nokia használati útmutató...
Érdekes videó, jól látszik rajta, hogy a Samsung egy bivalyerős gép, az AMOLED képernyő gyönyörű, az S60 böngésző meg egy nagy rakás trágya 
Break Driven Development

NEM a HTC nyert. Videóban meg egyenesen megalázó az i8910 HD előnye.
ha mindkettőebn AMOLED kijelző lenne, akkor gondolkodás nélkül a Magic kéne. nem jó ez az S60 
[ Szerkesztve ]
powered by Meizu MX

Azért szerintem tedd hozzá, hogy Neked nem jó az S60. Velem együtt sok más emberkének is jó.
Peace.
így van. nem is írtam mást. a saját véleményemet képviselem, nem másokét.
powered by Meizu MX
Akkor a Samsung i7500 a barátod
Ha a HTC virtuális billentyűzetét használják majd (ez látszik a i8910 vs Magic videón), akkor a szövegbevitel is több mint rendben lesz.
Gyakran nem is nyitom ki a billentyűzetet a G1-en, olyan jól sikerült ez az OSK.
Quasi_modo: Azért azt is tegyük hozzá, hogy a G2 jóval olcsóbb, mint az i8910.
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development

Rendben tegyük hozzá.
De szerintem itt árfüggetlenül társalogtunk.
most egyelőre egyik sem az én telefonom. valahogy megszerettem a qwerty-t, de a G1 meg kicsit nagy nekem. meglátjuk mik jönnek még a jövőben. talán egy év múlva... 
powered by Meizu MX

Hmm nem rossz. Én csak azért óvakodok ettől a telótól mert rosszabb képet csinál az innov 8-nál.. pedig jó lenne, ha legalább olyat vagy mégjobbat csinálna.. A másik dolog meg az érintőkijelző.. nehéz lenne megszokni. Ha lesz szolgáltatóknál az omnia hd tuti azt veszem... ha nem akkor innov 8..de csak az ár miatt!
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui

Mellesleg miért vesz fel ilyen ramaty minőségű hangot a videók mellé?
Vagy csak én találtam hibás videókat?
Samsung Wave!! : ) - -*-* A jótékonyság otthon kezdődik!! -*-* || Malaguti F12 LC Digit '04 Ducati Capirex Replica || Eladó hardverek! http://href.hu/x/a0ui
Egyetértek.
Ez a symbian nagyon puritán lett..
Görgetőrutin egy kaki, menüikonok még úgy ahogy tetszenek, de ha belépünk a menüpontokban, ott már az a kacat listás nézet görgetőrutin nélkül...
Illetve elfektetett kijelzőnél jobb oldalt azok a brutál gombok...irtó csúnyán néznek ki.
De Androidos telót sem vennék jelenleg, legalábbis amíg nincs rá egy iGO vagy Garmin navidgációs program. (G-Maps-et ne nevezzük naviproginak, az max internetes térkép)
G1-be rakhattak volna normális kamerát, s akkor nagyobb sikerű lehetne szerintem 
[ Szerkesztve ]
► Més que un club ◄

Mindenki ezen a görgetőrutin dolgon lovagol, mintha most ez lenne a divat. Ha nem lenne az Iphone féle rutin, akkor is bele lehetne kötni?
(Nem beszélve róla, hogy sokan szerintem azt sem tudják, hogy mi a fenét jelent ebben az esetben, hogy rutin.)
Ha nem lenne az iPhone, akkor nem lehetne belekötni, ez így igaz.
De mivel van, s megmutatták, hogy mennyivel gyorsabban könnyebben lehet lapozni, s ezzel az egész menürendszerben való lépkedést úgymond felturbózták.
Symbian szó szerint csak lépked a menüpontok között, Android avagy már fentebb megnevezett almafon rendszere pedig "átfolyik", mintha természetes lenne.
S tetszik, vagy sem 2009 közepén nem lépkedni kéne menüpontok között. (Lehet támadni, de ez az én szubjektív véleményem)
► Més que un club ◄
Androidra ott az Andnav2 kezdetnek, az út megtervezéséhez online szolgáltatást használ, de a térképeket be tudod cachelni előre, a lejött útvonalon meg TTS-sel tud hanggal navigálni (még nem próbáltam, de ez a felvezetés). Az iGO meg jönni fog, biztos vagyok benne, hogy hamarabb, mint S60-ra. Legvégső esetben egyszerre.
Quasi_modo: A "görgetőrutin" továbbra is egy hülye szó, nem tudom honnan indult el, de egy pénzbírságot megérne. "Kinetic scrolling" a becsületes angol neve, abban benne van minden, és ahogy Enjoy is mondja az utolsó hozzászólásában, sokkal természetesebb és gördülékenyebb, mint az S60-féle "tartsd az ujjad alul és akkor fix sebességgel pörög" görgetés. Mielőtt azt mondod, hogy "dehát ott a scrollbar!", próbáld meg az Android névjegyzékét. Amikor elkezdesz görgetni (kinetic-kel), jobb oldalt megjelenik egy scrollbar, amivel a betűk között tudsz gyorsan ugrálni.
Ha nem lenne iPhone, tényleg nem lennénk ilyen kritikusak valószínűleg. De ha egyszer megmutatták a jelent, miért kell a múltat majmolni?
Szerk.: Biztos megcsinálják. Majd. Ráérnek...
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development

Eszemben sincs Téged támadni. Egyébként meg valószínüleg, mivel van rá igény, a következő symbian verziók is ebbe az irányba fognak mozdulni.
engem mondjuk nem érdekel a navigáció, sosem használtam, pedig már a harmadik olyan telefonom van, ami képes lenne rá.
viszont (bár a wimo 6.1-hez képest szuper), sajnos én is csalódtam a kinézetben. ahogy mondod, fektetett módban azok az oldalsó gombok, a virtuális billentyűzet is iszonyatosan néz ki, a böngésző vacak. aztán a szignózás miatti szívás, a rezisztív kijelző, a multitouch hiánya (bár ez annyira nem érdekel, de játékoknál problémás, főleg ha virtuális gombokra van szükség).
a görgetőrutin meg még csak ezek után jön...