Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#35051) CrAzY88 válasza mity89 (#35048) üzenetére

CrAzY88
(kvázi-tag)

Üdv! Jó gép! Grat! :DD

Motorola Defy 7.1 CM

(#35052) mm89 válasza mity89 (#35048) üzenetére

mm89
(senior tag)

:Y
Most látom, bocs, ez én voltam, csak másik fiókba léptem be véletlenül!!!
Szal én vettem Defyt :D

Defy(bayer) - Linux

(#35053) ktomcat válasza lacitrabi (#35034) üzenetére

ktomcat
(lelkes újonc)

Kérhetnék ezzel a kapcsolatban bővebb leírást? Hamár fent van a cyanogen mod-om elég csak recovery mod-ból felrakni, aztán meg egy factory reset? Vagy ha újra kell húzni akkor mikor kell felrakni??

(#35054) Jaki2000 válasza mm89 (#35052) üzenetére

Jaki2000
(fanatikus tag)

mity nem mondasz!
Én is a defyt sasoltam. És nem szarta még sosem össze magát magától? Lehet vele telefonálni, netezni, megy a wifi, nem indul újra, nem fagy le + ilyesmi?

Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.

(#35055) mm89 válasza Jaki2000 (#35054) üzenetére

mm89
(senior tag)

Így egy nap alatt még nem csinált semmi rosszat :D
Egyelőre gyári 2.2 van rajta, de gyanítom nem sokáig fogja bírni :D Kicsit fura, hogy rányomok és teszi amit kell, nem kell órákat várni:)

Defy(bayer) - Linux

(#35056) Peace válasza mg105 (#35047) üzenetére

Peace
(őstag)

Mivel segg hülye vagyok a telefonokhoz, és nagyon sok volt a számomra idegen kifejezés, így leírnád nekem lépéséről lépésére, hogy mi t kellene tennem? Jah és persze hogyan mentsem le a jelenlegit, hogy vissza tudjam tenni, ha szükséges. MErt gondolom garanciavesztéssel jár ez a művelet.

For the Emperor!!!

(#35057) ktomcat

ktomcat
(lelkes újonc)

Mik azok az app-ok amiket instalállás előtt ki lehet szedni h ne tegye fel cyanogenmod-nál?
(CM-6.1.1-Spica-a8.4_update.zip\system\app) főként a twitter, meg ilyenekre gondoltam.
ide akár be is tehetek apk fájlokat amiket magától feltesz?
h tudom beállítani a programoknál h ne minden induljon el amint wifit észlel? Utána még kilőni se tudom mert állandóan újraindul (pl news & weather)

[ Szerkesztve ]

(#35058) natec válasza ktomcat (#35057) üzenetére

natec
(kvázi-tag)

[Itt van egy kis segítség]
Csak óvatosan bánj velük!

Én pl. a Total Commander -t betettem és rendesen működik

[ Szerkesztve ]

NATEC

(#35059) ktomcat válasza natec (#35058) üzenetére

ktomcat
(lelkes újonc)

köszi, már neki is látok :)

quadrantal már 590nél járok és bekukkatntottam a system informationba és pár értékkel kapcsolatban újabb kérdések merültek fel :D

memory/total 162mb
memory free 6 mb
inactive 52 mb --> ez egy rendszernek fentartott hely vagy vmiért nem használ ennyi ramot?

kernel verzió: 2.6.32.9 banjo@banjo virtualBox #53
buld: yonip final rev04 24Bpp

a yonipot nem a kernelhez kéne írnia?

(#35060) ktomcat

ktomcat
(lelkes újonc)

"can't remove /system/app/Twitter.apk : Read-only file system"

??:S

(#35061) XaraX

XaraX
(PH! addikt)

Lenne egy olyan gondom, hogy a lányom a telefonján beállított a "google sign in" -nél egy felhasználónevet és egy jelszót.
Aztán jól elfelejtette a jelszót természetesen.
Ezt le lehet nullázni valahogy, vagy meg lehet változtatni?
Esetleg firmware frissítés megoldja?

[ Szerkesztve ]

(#35062) 8zabi válasza XaraX (#35061) üzenetére

8zabi
(senior tag)
LOGOUT blog

felmész böngészővel a google.com-ra és megváltoztatod a jelszót :)

Eladó Galaxy Spica: hardverapro.hu/apro/galaxy_spica_gt-i5700/friss.html

(#35063) lacitrabi válasza ktomcat (#35060) üzenetére

lacitrabi
(újonc)

Mivel akarod uninstalalni az appokat?

(#35064) lacitrabi válasza ktomcat (#35060) üzenetére

lacitrabi
(újonc)

1.lehetoseg:-mielott felrakod az uj romot,7zip-el megnyitod(nem kicsomagolod,csak megnyitod) es egyszeruen torlod a nem kivant appokat.Google appot altalaban nem ajanlatos. 2.lehetoseg:root explorerben system/app,itt rakattintasz az R/W(R/O kell legyen),settingsben kivalasztod a multiselect,kipipazod a torolni kivant appokat es utana delete. 3.lehetoseg:appadmin letoltes a Marketbol,install appadmin,opcioknal pedig remove system apps,kivalasztod az appokat es torlod oket.Nekem csak masodik probalkozasnal szokta torolni. Nagyjabol ennyi.

[ Szerkesztve ]

(#35065) lacitrabi válasza ktomcat (#35059) üzenetére

lacitrabi
(újonc)

Ahogy latom valami gond van a quadrantal.Ezzel a kernellel kb.680-740 kozott kene legyen a pontszam.

(#35066) ktomcat válasza lacitrabi (#35065) üzenetére

ktomcat
(lelkes újonc)

a fentebb megadott segítséggel próbáltam törölni a terminálból

köszi szépen, appadminnal neki is ugrottam :)
Nemlehet h a telefonon van vmi elállítva vagy rosszul feltelepítve? nemtudom ti mennyinél jártok, de nekem elvileg most ez az 5xöse a teljesítménynek mint a 2.1nél volt, aztán cyanogenmod után 300 körüli volt akkor érzékeltem egy kis gyorsulást, utána meg pár beállítást megcsináltam és lett ez az eredmény de nagy gyorsulást nem igazán tapasztaltam, sőt néha eléggé szaggat a kicsike a menüben meg egyéb helyeken :S

[ Szerkesztve ]

(#35067) ktomcat

ktomcat
(lelkes újonc)

kockázatos ext4re kontvertálni ezen kernel alatt?

(#35068) Lacc<cs:s>

Lacc<cs:s>
(újonc)

Üdv! Nemrég olvastam hogy valakinek volt olyan problémája, hogy a gép nem ismerte fel a telefont download módban. Nos most valahogy több mint másfél év után nálam is felütötte a fejét ez a probléma, viszont nálam most valamiért sehogy sem ismeri fel a telefont még normál bekapcsolt állapotban sem. Próbáltam win7-en xp-n feltettem a NPS-t a kies-t de sehogy nem jött össze a dolog :/ USB hibakeresés be van kapcsolva és eddig is mindig be volt és eddig soha nem volt ilyen problémám, sőt még előző este is felismerte de mikor ma reggel el szerettem volna tüntetni a telefonról a kis aranyost mert olyan lassú mint az állat nálam (CyanogenMod-6.1.1-Spica-a8.4 - NextGeneration) akkor szembesülnöm kellett vele hogy nincs valami rendben és mostanáig sem sikerült megoldanom :/

(#35069) donjohnson válasza Lacc<cs:s> (#35068) üzenetére

donjohnson
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ha újrarakod a romot recovery-ből az sem segít?

http://www.youtube.com/watch?v=i6iK-oUDyrM

(#35070) ktomcat

ktomcat
(lelkes újonc)

Error while reading from pipe
Can't mount cache recovery/log
can't open cache recovery/lo
????
felraktam a data ext4et és azóta ha betölt a system alkalmazás leáll és recoveryből se tudok telepíteni :S

valaki?

(#35071) lacitrabi válasza ktomcat (#35070) üzenetére

lacitrabi
(újonc)

Ennel a kernelnel minden CSAK EXT2

(#35072) ktomcat válasza lacitrabi (#35071) üzenetére

ktomcat
(lelkes újonc)

Köszi, az újrahúzás megoldotta, akkor maradok az ext2nél :)

(#35073) Szabie85

Szabie85
(lelkes újonc)

Sziasztok! Ebben a Spica-ban hogy lehet rádiót hallgatni?Mert ami van rajta az nem igazán akar működni.Magyar rádiókat szeretnék hallgatni.A másik problémám az,hogy rádugom a laptopra és nem akarja felismerni.(az Én Optimus 2X-emet felismeri a laptop)

LG Optimus 2X

(#35074) (jan) válasza Szabie85 (#35073) üzenetére

(jan)
(őstag)
LOGOUT blog

Tunein radioval tudsz!

Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!

(#35075) Szabie85 válasza (jan) (#35074) üzenetére

Szabie85
(lelkes újonc)

Köszönöm. :)

LG Optimus 2X

(#35076) Peace

Peace
(őstag)

Most már nem elég, hogy sms-eket nem jelzi ki értesítési sávban, de kiderült, hogy egész nap nem voltam elérhető, pedig itt hevert előttem a telefon. Nem volt szolgáltatás a telefon szerint. Este újraindítottam, és sorba jöttek az sms-ek a nem fogadott hívásokról... :W :(((

For the Emperor!!!

(#35077) person válasza Peace (#35076) üzenetére

person
(senior tag)

Volt egy nyugodt napod. Köszönd szépen meg neki.:DDD

(#35078) ktomcat

ktomcat
(lelkes újonc)

amióta újrahúztam (ugyanazzal a konfiggal: cm, yonip) vmiért csak 400on vagyok és csak annyit változtattam h engedélyeztem a dalvic cache-t, ennnek van köze a dologhoz? a jit-et is bekapcsoltam de nemigen történt változás :S

samdroidmod-ról mi a vélemény?
cyanogenmod a legjobb jelenleg?

(#35079) Peace válasza person (#35077) üzenetére

Peace
(őstag)

Ma reggel meg olyat művelt, amire ezidáig még nem volt precedens. Konkrétan elkezdett akadozni a winamp lejátszás közben, pár perc után meg folyamatosan újraindult, és nem volt hajlandó számot léptetni. LEeht kezd valami meghalni benne. :(

For the Emperor!!!

(#35080) donjohnson válasza Peace (#35079) üzenetére

donjohnson
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

a winamp nálam is ezt csinálja. használj poweramp-ot.

(#35081) Lacc<cs:s> válasza donjohnson (#35069) üzenetére

(újonc)

Pontosan így tudtam megoldani, miután írtam nekem is beugrott az ötlet de köszönöm szépen! :)

(#35082) Lacc<cs:s> válasza Lacc<cs:s> (#35081) üzenetére

(újonc)

de hogy még csak véletlenül se legyen jó napom egy flash-elés után persze megint nem látja a gép a telefont vagy fordítva vagy mindkettő de már nagyon felhúzott :@ most hogy még recoverym sincs most hogy tudnám megoldani a dolgot? :/ valaki?

[ Szerkesztve ]

(#35083) Peace válasza donjohnson (#35080) üzenetére

Peace
(őstag)

Mondjuk azóta rájöttem, hogy frissítettem a winamp-ot, szóval lehet az új verzió a fos, és nem a telefon, mert eddig tökéletesen futott a progi. De az sms dolog akkor is idegesít, a feltört froyo felrakásban meg még mindig nem vagyok penge, nem merek nekiugrani.

For the Emperor!!!

(#35084) Stauffenberg

Stauffenberg
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok! Rég jártam erre, már egy éve nem vagyok Spica tulaj. Viszont barátnőm igen és egy gyors kérdésem van, vagy inkább kettő:

1.) Miért nem tud SMS-t fogadni? Azt írja megtelt az SMS memória (bármilyen üzenetkezelő esetén), miközben egy darab SMS sincs benne. Factory Reset volt, de nem segített.

2.) Miért írja ki folyamatosan, hogy a telefonmemória megtelt? Alig van rajta alkalmazás, a szabad memória több mint fele megvan még, de folyton kiírja ezt. Factory Reset után is.

Bármilyen használható ötletet szívesen fogadok! Próbáltam visszaolvasgatni, meg a keresővel keresgélni, de nem nyert.

indepvisual.blog.hu | peter-n.tumblr.com | World of Warplanes - Alpha test pilot

(#35085) kovacszk válasza Stauffenberg (#35084) üzenetére

kovacszk
(senior tag)

Mind a két kérdésre ugyan az a válasz. Az alkalmazások, sms-ek, emil-ek ugyan abból a memóriában vannak, ha megtelik akkor ezeket kezdi irkálni. Nálam akkor kezdi mikor 10-15 mb szabad hely alá csökken. Ha ennél több van és mégis írja akkor ott valami más van, de így ötletem sincs.

A jó kolléga nem csak igér, be is tart!

(#35086) Stauffenberg válasza kovacszk (#35085) üzenetére

Stauffenberg
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez idáig tiszta, évek óta Android használó vagyok így ez volt az első amit megnéztem. De amikor friss Factory Reset után a teljes tárterület megvan még akkor is ezt írja ki! Meg nem hiszem, hogy 10 MB szabad hely esetén már azért kéne nyafognia, hogy megtelt a memória és ezért ő önkényesen úgy dönt, hogy nem jeleníti meg a beérkezett SMS-t. SOHA TÖBBÉ!

Barátnőm már egy ideje emiatt nem tud fogadni egyetlen SMS-t sem. Garancia meg lejárt már így a szerviz sem játszik. Fura, hogy a többszöri Factory Reset sem segít.

indepvisual.blog.hu | peter-n.tumblr.com | World of Warplanes - Alpha test pilot

(#35087) membrandj válasza Stauffenberg (#35086) üzenetére

membrandj
(kvázi-tag)

Sim kártya is tárol smst. Nem lehet,hogy az telt meg?

(#35088) person válasza Stauffenberg (#35086) üzenetére

person
(senior tag)

Pedig de. És nem 10 hanem már jó eséllyel 13-14MB-nál nem kapod meg. De ez nem csak a spicánál van így és nem egy kiküszöbölhetetlen probléma. Engem csak 1x szívatott meg az elején.

[ Szerkesztve ]

(#35089) Kephamos

Kephamos
(őstag)

Azt hogy tudom elérni, hogy a kábelen keresztül másolni tudjak a telefonban található memóriakártyára?

(#35090) f1alonso

f1alonso
(tag)

Sziasztok! Az mitől lehet hogy rádugom a telóra a töltőt és nem tölti nem érzékeli? Tegnap még jó volt..

Fernando Alonso forever!

(#35091) mg105 válasza f1alonso (#35090) üzenetére

mg105
(senior tag)
LOGOUT blog

gépről tölti? mert ha igen, akkor eltávozott a töltő.

(#35092) f1alonso válasza mg105 (#35091) üzenetére

f1alonso
(tag)

Huh eszembe se jutott h megnézzem usb-n:) gépen tölti úgy h akkor a töltő rosszalkodik.
Köszi ! :)

Fernando Alonso forever!

(#35093) Kephamos válasza Kephamos (#35089) üzenetére

Kephamos
(őstag)

up!

(#35094) donjohnson válasza Kephamos (#35089) üzenetére

donjohnson
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

rádugod a telót gépre usb-n keresztül. utána megjelenik a státusz bar-on 2 kis ikon. azokat lehúzod és kiválasztod, hogy 'usb csatlakoztatva' amihez oda is van írva, hogy válassza ki fájlok másolásához számítógépen keresztül. utána bejön a zöld android robot. rányomsz, hogy 'usb tároló bekapcsolása'. ekkor lesz látható a pc számára a telóban lévő memkari, a zöld robot átvált sárgává. aztán ha végeztél a fájlok másolásával, akkor 'usb háttértár kikapcsolása' gombot megnyomod a telón és leválasztja a gépről, a robot visszavált zöldre. utána kihúzhatod a kábelt. és ennyi. ;)

[ Szerkesztve ]

(#35095) Stauffenberg válasza person (#35088) üzenetére

Stauffenberg
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha nem kiküszöbölhetetlen probléma akkor esetleg megoszthatnád a mikéntjét. Ugyanis mint írtam a probléma akkor is fennáll amikor az ÖSSZES lehetséges szabad tárterület megvan még! Frissen, Factory Reset után, egyetlen alkalmazás telepítése nélkül!

(#35096) Kephamos válasza donjohnson (#35094) üzenetére

Kephamos
(őstag)

Elvileg ige. Azonban a win7 nem tud róla, hogy így kellene történnie.

(#35097) mg105 válasza Kephamos (#35096) üzenetére

mg105
(senior tag)
LOGOUT blog

tedd fel a kiest! nekem sem akart menni nélküle.

(#35098) donjohnson válasza mg105 (#35097) üzenetére

donjohnson
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

jaja, az se árt. abban van a driver.

(#35099) balfek

balfek
(tag)

sziasztok, kell még froyo alatt szétparticionálni a kártyát app2sd-hez?

+ még 1 kérdés: swapot a voku kernel kezeli?

itt főznék egy vokusat, s nem tudom hogy kell-e mellé swap, ha igen, akkor ez tudja-e?
[link]

vagy ezzel a cuccal kezeli is?
Qbanin mods (all2sd, Swap and others Qbanin tweaks for Froyo

Vitatkozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes...

(#35100) csabi10

csabi10
(tag)

Valaki mondja meg nekem hogy a tárcsázó témáját hogyan tudom lecserélni? A framework-res.apk-ban mit kell lecserélni?

Samsung Galaxy Spica // Huawei Ideos S7 slim // SE X8

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.