Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kezdő vagyok a témában, de nem ezeket a gépeket hívják Bridge gépeknek? (kisebbek mint egy tükörreflexes, kompaktokhoz hasonlók, de jóval szebb képminőség, és komolyabb technika van mögöttük) :)

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#2) Flashback válasza bartucc (#1) üzenetére

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Ez legjobb tudásom szerint micro4/3-as kategória. Cserélhető objektíves, de nincs benne felcsapódó tükör. Sokan azt mondják ez a jövő. Van benne valami. Hasonló gépei van a Panasonicnak, a Sonynak, Olympusnak (azthiszem ők gyártottak először ilyet).
Canon, Nikon páros viszont még nem lépett ezügyben.

"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

(#3) Mercutio_ válasza Flashback (#2) üzenetére

Mercutio_
(PH! addikt)

Az aligha, mivel az m4/3 egyik jellemzője a 4/3-os szenzor (újabban multi-aspect), ebben pedig APS-C szenzor van:)

bartucc: Nem! A bridge az ugyan olyan kis szenzorral szerelt, mint a kompaktok, csak több funkció van a vázon, és fényképezőszerűbb maga a váz, valamint általában a zoom-átfogása is nagyobb mint az alap kompaktoknak.

Az eredeti hírhez: Jó dolog ez az ifunction, de ha a jpg-motoron és az AF-en reszelnének, az sokkkal többet dobna a masinán :U

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#4) Flashback válasza Mercutio_ (#3) üzenetére

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Igazad van, utánnanáztem. Itt egy kis öszehasonlítás:

"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

(#5) Ren Hoek válasza bartucc (#1) üzenetére

Ren Hoek
(őstag)

Ezeket MILC-nek hívják.
Nincs bennük tükör, de olyan az érzékelőjük mint a DSLR-eknek. Plusz cserélhető objektívesek.

Előny a közel bridge méret / súly, a DSLR-ek előnyeivel együtt. Hátrány, hogy nincs kereső, így nem lehet átlátni az objektíven. Végülis ez valakinek nem is hátrány, szerintem viszont fontos természetesen fényben látni a témát.

Nem írom alá!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.