Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem semmi tabletet dobtak össze a Samsungnál. Persze az ára is ehhez mért. Mondjuk ami a teszt konklúziója az sajnos áll: ennyi pénzért ilyen hardverrel ne szaggasson már a főmenü. :U

[ Szerkesztve ]

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#2) Duliee

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

"Hogy a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát, " , ez nagyon ott van :D

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

(#3) feliks

feliks
(senior tag)
LOGOUT blog

Aszittem ajánlott lesz a vége.. :K
A teszt alapján tutira benevezek egy ilyenre, a szaggatást meg majd elviselem valahogy, ha minden másban frankó a ketyere.. :D

[Be Happy] - Kérlek ha írtam neked egy PÜ-t akkor méltass arra, hogy válaszolsz, akkor is, ha a válaszod nemleges.

(#4) bostone

bostone
(tag)

Kíváncsi lettem volna más launcher használatával a szaggatás hogyan módosul vagy nem módosul.

(#5) domerator

domerator
(őstag)
LOGOUT blog

Egy durrogó, rángató, füstölő Ferrari... :W :W

A teszt értékelésének a végét ötcsillagosnak tartom... maximálisan egyetértek! :R

DefySOC@Nyári rom: domiuiDSJ-1.11.25reloaded!!! /// Caro Emerald - Deleted Scenes From The Cutting Room Floor..... isteni zene

(#6) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nagyon jó, majd Icsvel reméljük kezdő képernyő is jobb lesz.
Jah Bolti garival tudok már kb 134 körül is ilyet. Magyarral 145 kb.

Note 2 ?

(#7) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valamivel mindig el kell rontani. Egyébként hasznát tudnám venni, mondjuk 50k-val olcsóbban. :D

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#8) polo493

polo493
(fanatikus tag)

ez jó lett.

http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=polo493&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#9) Kinder

Kinder
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

100k alatt már akár vehető is lesz.

(#10) Mr. Byu

Mr. Byu
(fanatikus tag)

Szép, erős, ez tényleg egy jól összerakott masina, hardveresen. De ezt a rendszert én sose leszek képes megszeretni... Próbáltam, vártam, türelmes voltam, de ahogy egyre bivalyabb hardverek jönnek ki, úgy egyre idegesítőbbé válik, hogy nem képesek kellemes, folyamatos sebességgel zoomolni, mozgatni a weboldalakat, képeket, és az egész menürendszert. Még mindig ott tartunk, hogy az iPad 1 is sokkal inkább "smooth", mint ezek a mai atomerőművek. Én egyébként egyetértek azzal, hogy egy tabletre szánt OS nyújtson komplexebb funkcionalitást, mint egy telefonos OS, de az Android által követett irány nekem nagyon nem tetszik. Remélem, a Windows 8 majd kicsit felforgatja az állóvizet, és lesz alternatíva az iOS mellett. Na, de ez persze csak saját véleményem, nem akarok senkit megbántani, de egyszerűen rossz nézni, hogy ennyire hatalmas potenciállal rendelkező hardverek "meg vannak erőszakolva" egy átgondolatlan, optimalizálatlan OS alatt.

(#11) janos1988

janos1988
(őstag)

"mert 150 ezer forintot is elkérnek érte, viszont konkrétan mindent tud" - konkréten csak az fm rádió hiányzik. Nem tudom miért lett divat kihagyni a tabletekből :F :(

A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11

(#12) domerator válasza Mr. Byu (#10) üzenetére

domerator
(őstag)
LOGOUT blog

Pontosan ez az én problémám is... elnézem a touchwiz-et a videón és egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt egy duplamagos szörnyeteg hajtja 1 giga rammal... :W

DefySOC@Nyári rom: domiuiDSJ-1.11.25reloaded!!! /// Caro Emerald - Deleted Scenes From The Cutting Room Floor..... isteni zene

(#13) Black Dragon

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ennyiért nem egy best buy, az tény.:)

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#14) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mindenképpen kell Ics sajnos én még csak Asus TR priemot láttam super gyors tabletnek és azon Ics volt...

Note 2 ?

(#15) andrew01

andrew01
(lelkes újonc)

De vártam már ezt a tesztet.. meg a topicot h megnyiljon :) én már 3hete használom only wifi-s verzióját.. nagy lelkesedéssel :) na kezdjük olvasni :P

(#16) noxwill

noxwill
(őstag)
LOGOUT blog

Ahogy mondani szokás: nem sz*rral gurigáznak a srácok.
Kő kemény ez a cucc de nem tökéletes. De kérdem én mi az?

És most leesett mért tart a gyártóknak hónapokba hogy kiadjanak egy frissítést. Hát ezért. Mert tele pumpálják extra szoftverekkel. Kikerülni a GB hiányosságait hogy lehessenn vele telefonálni, az új TouchWiz rendszert optimalizálni (Ami láthatóan nem sikerült valami fényesre) plusz az ormótlan sok extra szoftver. Értem én hogy jót akarnak ezzel a srácok, de azért az új rendszerre való frissítés legyen már fontosabb az extra szoftvereknél. Kérem.

[ Szerkesztve ]

Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

(#17) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Kiegyeznék a laggolással, ha az ára -50e-rel olcsóbb lenne...

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#18) JanFe

JanFe
(fanatikus tag)

Nagyon jol sikerult tablett, kar a kissebb hibakert (FM radio hiany, kamera...)

"There is nothing permanent except change"

(#19) drosan

drosan
(lelkes újonc)

Ennyiért inkább egy iPad 2, az nem akad és a tartalom is jóval több és igényesebb rá...tényleg nem értem a gyártókat, pont hogy az alacsonyabb ár lenne a fő előnyük az androidos cuccoknak :F

(#20) qltsar

qltsar
(őstag)
LOGOUT blog

azért az a laggolás a widgeteknél elég extrém egy ilyen hardware esetén :))

Telenor One Touch Minimal Edition v1.9: http://tinyurl.com/6tla35s | Hogy készítsünk ismétlődő csengőhangot Android rendszer alá: http://tinyurl.com/6ul4ohw

(#21) ThorsHUN

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem egeszen ertem. Egy 7,7-es tabletnek inkabb 70-80 korul kellene acsorognia nem pedig a duplajan...
Nagyon el van arazva.

(#22) rankesz

rankesz
(PH! addikt)

Mióta az IFA-n bemutatták azóta várom ezt a tabletet.
Arr viszont a Note kijelzőjének a fényében kíváncsi lennék, hogy sötét háttérnél ennek mennyire márványosodik/foltosodik a kijelzője, illetve mennyire van jelen a sávosodás az átmeneteknél.

A főmenü beszaggatást meg szerintem tuti orvosolni fogják (ha eddig még nem tették meg), nem néztétek meg van-e hozzá Update?

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#23) nincsisbéla válasza polo493 (#8) üzenetére

nincsisbéla
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem kicsit! :K

Mentalita'

(#24) dying_star

dying_star
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem elírtátok a memóriát az adatlapon.
RAM / ROM 1 GB RAM / 16, 32 vagy 64 GB ROM
A ROM nem read only memory? Szerintem az a háttértár masszívan írható-olvasható :P

https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/

(#25) student

student
(senior tag)

hát ez megin kaki lett na majd talán jövőre ;]
150k-t ezér a lagolós szutyokér?
akkor inkább megvárnám az ipad3-t pedig apple-t sose fogok venni a korlátai miatt.
szal várom a tegra4-t ;]

up!

(#26) andrew01 válasza rankesz (#22) üzenetére

andrew01
(lelkes újonc)

Rankesz , ezt a sávosodást hogy érted? Meg 'átmenet' - hogy van jelen amoledben, hogy érted? van erről link - kép vagy videó??

(#27) Retekegér

Retekegér
(PH! addikt)

Az üzemidőről példát vehetne a többi gyártó is. Nem semmi gépezetet hoztak össze Samsungék, mondjuk 150 k-ért inkább laptopot vennék.

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#28) andro_et

andro_et
(tag)

engem ilyen üzemidő mellett nem zavarna a laggolás sem, s amúgyis erre úgyis van nemhivatalos megoldás is. egy romot feltolni rá s akkor már egyből más a helyzet :K

az ár meg sztem idővel elfogadható ;)

[ Szerkesztve ]

my flickr photostream: http://www.flickr.com/photos/kenezetele

(#29) domerator válasza dying_star (#24) üzenetére

domerator
(őstag)
LOGOUT blog

Nincs az elírva.

(#30) Zoli0726

Zoli0726
(lelkes újonc)

Nem tudom mit esztek ebben a táblában, 150 ropi, bivaly hardver, és a tesztvideóban csak az akadozást, meg töltési időt látni mindenhol. Szerintem szánalmas.

(#31) Zoli0726 válasza domerator (#29) üzenetére

Zoli0726
(lelkes újonc)

Ne viccelj már, hogy ne lenne elírva, a rom az akárhogy is nézed, csak olvasható memóriát jelent, abból pedig nyilván nincs benne 16gb.

(#32) Dzsosy

Dzsosy
(kvázi-tag)

Samsungéknál úgyfest ez a laggolás a divat.. Nekem a samsung tab 10.1 is ugyanígy szaggatott.. Sőt.. Ha élőhátteret tettem be, akkor mibdenhol elviselhetelen volt. Beírtam egy szót es mikor már beírtam akkor kezdtek megjelenni szépsorban a betűk.. :S Ez legalább 1 fokkal jobb.. Csak hát igen.. Ennyiért sehol se laggoljon.. Még egy 70k-s géptől is szégyen, nem hogy egy 150-estől..

(#33) andrew01 válasza andro_et (#28) üzenetére

andrew01
(lelkes újonc)

Persze.. az ár úgy is megy majd lejjebb.. ez a lagolás meg már most kezd túlmisztifikált lenni.. holott nem jellemző rá állandó jelleggel, és az sem zavaró, nem is értem . Az akksi tényleg bivaly.. megnéztem egy 1óra 40perces filmet rajta és 100 ról 89 % ment le :)

(#34) ForRedGlory

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amúgy mi ebben a tabletben az a hűdejó, ami lejön a cikkből? Mert hogy semmivel sem előremutatóbb, mint pl a 8.9, vagy 10.1... Kit érdekel a belseje, ha laggol mint a szar? Majd ICS-el eljön az az idő, amikor már nem laggol, addig meg kutyát nem érdekli a belseje, ha a "user experience" nem olyan jó...

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#35) mark77

mark77
(kvázi-tag)

Megkérik az árát az biztos, iPad ügyben nem tudom mi a dörömbölés,de kb árban egy szinten vannak. Azzal a kis különbséggel, hogy ennek megy még lejjebb az ára.
Bár jómagam netbook, laptop párti vagyok, de tetszett.

(#36) rankesz válasza ForRedGlory (#34) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Szerintem itt valamit nagyon elnéztek, mert az sgs2 és a note hardvere is ugyan ez (csak az sgs2-é 1.2-n jár) és azok nem akadnak. Vagy a ráncfelvarrt taccswiz mág ennyire rosszul optimalizált lenne?

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#37) Tom1939

Tom1939
(fanatikus tag)

Én majdnem vettem egy ilyet ebook olvasónak, meg amolyan szaladgálós netező cuccnak.
Sajna most olvastam képernyőhibákról az xda-developers fórumain. Fekete karikák a háttérben, plusz beeégések mint a plazma tévék esetén 2 hét használat után is észrevehetően.

A lagolást még lenyeltem volna, de most elbizonytalanodtam. Az ipad nekem nagy (van a családban), valami 7-es cucc kellene...

[ Szerkesztve ]

Dell M6600, 2720QM, FHD, 16 GB (1600), 128 GB msata SSD, 2 * 500 gb 7200 non-raid, Firepro M8900, Intel 6300, Dell wireless m5550 minicard.

(#38) andro_et válasza ForRedGlory (#34) üzenetére

andro_et
(tag)

nézd meg mekkora akksi van benne s akkor meglátod mi a jó benne :K

rankesz: a tízes tab-ban is ilyen laggos. Ez a honeycombos tw hibája...

[ Szerkesztve ]

my flickr photostream: http://www.flickr.com/photos/kenezetele

(#39) qltsar válasza andro_et (#28) üzenetére

qltsar
(őstag)
LOGOUT blog

azért valahol húzzuk már meg a határvonalat...én speciel a ROM-olás, moddolás híve vagyok, de 150k-ért adjanak már ki egy optimalizált rendszert a tabletre amit megvesz az ember.

Telenor One Touch Minimal Edition v1.9: http://tinyurl.com/6tla35s | Hogy készítsünk ismétlődő csengőhangot Android rendszer alá: http://tinyurl.com/6ul4ohw

(#40) andrew01

andrew01
(lelkes újonc)

Ez a tablet annak lesz vonzó akinek a 10 inchesek nagyok voltak 7 egy picit kicsik és ismeri az amoled előnyeit, amoled fan -mint én- :) mert számomra ez volt nyerő -7.7 inch (ideális kijelző és tablet méret-számomra!) + amoled kombó.. és hogy ezt egy pehelykönyű, pengevékony, szuperdizájn külcsínnyel kapom (bivaly hardverrel) az csak hab a tortán.. nem kicsi :K az ár nálam nem szempont, de ez más kérdés.. ár-érték arány már igen, de nekem abszolut megérte..

(#41) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Így van, fém is kőnyű is, TF-nél egyik bajom hogy nehéz tartani sokáig meg kicsit nagy is. Na igen és HD Super Amoled ami csak ebben van:) De még drága várni kell kicsit.
Jó Mwc-n valószínű lesz 10, söt 12 es verzió is:D

Note 2 ?

(#42) ForRedGlory válasza andro_et (#38) üzenetére

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát nem tudom, az akksi nem túl előremutató dologc (szerintem, bár ez szubjektív). Beletettek egy nagyobbat, ezt kb mindenki bele tudja/tudná tenni.

Samsung jobban tenné, ha ICS-re koncentrálna, majd utána adna ki olyan eszközöket, ami ICS alatt vihar gyors, mert elég gyenge ez az akadozós történet.

ICS alatt pedig ennél jóval gyengébb tablet sem fog szaggatni.

[ Szerkesztve ]

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#43) domerator válasza qltsar (#39) üzenetére

domerator
(őstag)
LOGOUT blog

Így van... kár hogy a samu és még más cégek is erőltetik a bonyolult saját felületüket... a Mediapadem ennél jóval simábban szalad tiszta honeycombbal...

(#44) Jadro válasza ForRedGlory (#42) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

Bele tudná tenni, de mégsem teszi valamiért. Mert pl túl vastag/túl nehéz lesz a cucc és inkább marad a kisebb. Az elv persze egyszerű. Minél nagyobb, annál tovább húzza, de a megvalósítás a lényeg. Ők beletették és vékony maradt a cucc.

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#45) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Aztán LTE-vel, csutka fényerőn meddig tart majd az 5100 mAh? A felbontása nem lesz versenyképes az iPad 3-éval, de kevésbé zavaró, mint az iPad 1-2 kijelzőjén.
Majd tologatja a SW a játékok HUD-ját, hogy ne égjen be. :D

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#46) Ftomm

Ftomm
(fanatikus tag)

150 pénzért ne szaggasson egy kicsit sem!
Amúgy tényleg le a kalappal, jó ketyere!
mikor lesz tv tuner a tabletekben?

(#47) Tom1939 válasza andrew01 (#40) üzenetére

Tom1939
(fanatikus tag)

Ha leviszed a fényerőt minimum közelre akkor nem látsz fekete karikákat a háttérben a képernyőn?

Dell M6600, 2720QM, FHD, 16 GB (1600), 128 GB msata SSD, 2 * 500 gb 7200 non-raid, Firepro M8900, Intel 6300, Dell wireless m5550 minicard.

(#48) andrew01 válasza Tom1939 (#47) üzenetére

andrew01
(lelkes újonc)

Nem.. :)
meg most végig futattam a bad pixel tester programot is.. fekete-szürke fehér kék piros stb hátterek minden fényerő viszonynál és akkor sem..
Én is használom e-bookra ! Inzerben olvasok.. amoleden jó elmény :P

[ Szerkesztve ]

(#49) Gyula88

Gyula88
(lelkes újonc)

A cikk elején azt hittem lesz egy különösen ajánlott tab, de nem...!
Vannak azért hibái és az ára az piszkosul nagy :P

A SEMMIRŐL INDULTAM! Nagy része még most is megvan...

(#50) atis123 válasza janos1988 (#11) üzenetére

atis123
(újonc)

"Nem tudom miért lett divat kihagyni a tabletekből?" - Mert konkrétan elég sok mindenből divat lett kihagyni.
Amúgy jó cucc, kicsit esik az ára, meg kihoznak rá valami frissítés, nagy király lesz.

"Nincs az elbaszva, csak másra lesz jó!" (HTC Desire - HP ProBook 4520s)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.