1ms, nah persze 
No Hope = No Fear
(#3) eclipse006
Lehet hülye kérdés, de a Hyundai is tn paneles?
https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

Sajnos nem, a piacon a legnagyobb elérhető LED monitor 24"-os.
Kíváncsi vagyok mikor lesz végre nagyobb (26-27"-os) LED monitor.
[ Szerkesztve ]
Méltassuk már fórumtársunkat válaszra, még ha az nemleges is!

Azért az egyiket hozzám vághatnák, elfogadnám! 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
Félreértés ne essék, amit most LED monitorként emlegetünk, az LED háttérvilágítású, aminek valljuk be, sok gyakorlati haszna nincs. Szal ne bánkódjék. 
Az igazi (amo)LED monitor 1-2 évmúlva lesz sláger.
Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/

Viszont a CCFL-esekhez képest elvileg homogénebb ezeknek a LED-es monitoroknak a képe, meg kisebb a fogyasztása (ha jól tudom). Mondjuk egymás mellett még nem láttam két különböző háttérvilágítású LCD-t.
--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--
Ebben egyetértek, ám CCFL sem rossz az akárhány khz frekvenciájával.
Eztcsakúgymondom:
Monitoroknál azonos típusoknál is vannak különbségek. LGnél még olyan is fordul elő, hogy 1 típust 3 különböző LCD panellal gyártanak. Háttérvilágításnál minőségét leginkább az összeszerelés pontossága határozza meg.
Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/
z LED háttérvilágítású, aminek valljuk be, sok gyakorlati haszna nincs.
Azért nagyobb méretű monitorok esetén hatalmas előnye van a LED háttérvilágításnak.
Kis túlzással, az életciklusa alatt megspórolja a következő monitor árát.
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)
azért ezek egész pofásak lettek, csak a marketing maszlag megint túl lett lőve.
off: most van az asztalomon két 24-es ips paneles Wide (igen széles is, de ez a márkája is
) monitor... hááááátőőő. igen. szal van egy képe... kár hogy nem sokáig marad, valahogy elviselném méla undorral...
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

Hát továbbra sem képes a Samsung kilépni a TN film árnyékából,pedig jó lenne,mert ezek nemigazán jók

én látam egymás mellet két különböző háttérvilágítású LCD monitort, és nem látam különbséget, pedig nagyon megnéztem minden szögből, grafikus vagyok és érdekelt a különbség, de nem láttam ami megérné az esetleges felárat (200 €urós árkategóriában két 20" monitor volt egymás mellet.)
de valószínűleg azért 24" felett már nem érdemes nem ledes monitort venni
-=The digital artist of the darkside=-

Tedd már takarékra magad a TN fikázással, mert minden hírnél beírod ugyanazt, tartsd magadba légyszíves!!!

Félreértés, félreértés ... szvsz az olvasók nagyobb fele sose keverte a LED és OLED témát.
Ami viszont bosszantó, hogy pl. egy gagyi kék LED-es, egy fokkal jobb fehér LED-es, meg egy RGB LED-es megoldást nem lehet egy kalap alá venni. Nagyobb megjelenítőknél meg ugye még kis zónákra is van osztva a háttérvilágítás.
Viszont az Egység Sugarú Felhasználó nem tudja, hogy ami olcsó LED monitort vagy TV-t megvesz, abban nyilván a leggázabb megoldás(ok) van beleépítve 
Close the World ..... Open the Next!

P2770Fh ez egy az egyben ugyan az mint a P2770H csak 2ms helyett 1ms-t kapsz
kérdem én minek kell ez ?, ez vagy marketing fogás amit nem értek ... (hát uram bocsájts), vagy csak én vagyok a hülye...