Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) ZEN1TH

ZEN1TH
(senior tag)

1ms, nah persze :DDD

No Hope = No Fear

(#2) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

A Samsung nem LED-es?

(#3) eclipse006

eclipse006
(őstag)
LOGOUT blog

Lehet hülye kérdés, de a Hyundai is tn paneles?

https://picasaweb.google.com/114984803793463156112/Hifi#

(#4) Ic3man válasza P00By (#2) üzenetére

Ic3man
(lelkes újonc)

Sajnos nem, a piacon a legnagyobb elérhető LED monitor 24"-os.
Kíváncsi vagyok mikor lesz végre nagyobb (26-27"-os) LED monitor.

[ Szerkesztve ]

Méltassuk már fórumtársunkat válaszra, még ha az nemleges is!

(#5) lujó55

lujó55
(őstag)

Azért az egyiket hozzám vághatnák, elfogadnám! :R

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#6) LW válasza Ic3man (#4) üzenetére

LW
(senior tag)
LOGOUT blog

Félreértés ne essék, amit most LED monitorként emlegetünk, az LED háttérvilágítású, aminek valljuk be, sok gyakorlati haszna nincs. Szal ne bánkódjék. :K

Az igazi (amo)LED monitor 1-2 évmúlva lesz sláger.

Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/

(#7) Gabboo válasza LW (#6) üzenetére

Gabboo
(tag)

Viszont a CCFL-esekhez képest elvileg homogénebb ezeknek a LED-es monitoroknak a képe, meg kisebb a fogyasztása (ha jól tudom). Mondjuk egymás mellett még nem láttam két különböző háttérvilágítású LCD-t.

--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--

(#8) LW válasza Gabboo (#7) üzenetére

LW
(senior tag)
LOGOUT blog

Ebben egyetértek, ám CCFL sem rossz az akárhány khz frekvenciájával.

Eztcsakúgymondom:
Monitoroknál azonos típusoknál is vannak különbségek. LGnél még olyan is fordul elő, hogy 1 típust 3 különböző LCD panellal gyártanak. Háttérvilágításnál minőségét leginkább az összeszerelés pontossága határozza meg.

Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/

(#9) lorenzen válasza LW (#6) üzenetére

lorenzen
(senior tag)
LOGOUT blog

z LED háttérvilágítású, aminek valljuk be, sok gyakorlati haszna nincs.
Azért nagyobb méretű monitorok esetén hatalmas előnye van a LED háttérvilágításnak.
Kis túlzással, az életciklusa alatt megspórolja a következő monitor árát.

Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

(#10) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

azért ezek egész pofásak lettek, csak a marketing maszlag megint túl lett lőve.

off: most van az asztalomon két 24-es ips paneles Wide (igen széles is, de ez a márkája is:D ) monitor... hááááátőőő. igen. szal van egy képe... kár hogy nem sokáig marad, valahogy elviselném méla undorral...

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#11) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát továbbra sem képes a Samsung kilépni a TN film árnyékából,pedig jó lenne,mert ezek nemigazán jók

(#12) Pixelmaster

Pixelmaster
(tag)

én látam egymás mellet két különböző háttérvilágítású LCD monitort, és nem látam különbséget, pedig nagyon megnéztem minden szögből, grafikus vagyok és érdekelt a különbség, de nem láttam ami megérné az esetleges felárat (200 €urós árkategóriában két 20" monitor volt egymás mellet.)

de valószínűleg azért 24" felett már nem érdemes nem ledes monitort venni

-=The digital artist of the darkside=-

(#13) HUAFBANDITA válasza Duree (#11) üzenetére

HUAFBANDITA
(lelkes újonc)

Tedd már takarékra magad a TN fikázással, mert minden hírnél beírod ugyanazt, tartsd magadba légyszíves!!!

(#14) Komplikato válasza LW (#6) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Félreértés, félreértés ... szvsz az olvasók nagyobb fele sose keverte a LED és OLED témát.
Ami viszont bosszantó, hogy pl. egy gagyi kék LED-es, egy fokkal jobb fehér LED-es, meg egy RGB LED-es megoldást nem lehet egy kalap alá venni. Nagyobb megjelenítőknél meg ugye még kis zónákra is van osztva a háttérvilágítás.

Viszont az Egység Sugarú Felhasználó nem tudja, hogy ami olcsó LED monitort vagy TV-t megvesz, abban nyilván a leggázabb megoldás(ok) van beleépítve :W

Close the World ..... Open the Next!

(#15) Old Cyborg

Old Cyborg
(lelkes újonc)

P2770Fh ez egy az egyben ugyan az mint a P2770H csak 2ms helyett 1ms-t kapsz :D kérdem én minek kell ez ?, ez vagy marketing fogás amit nem értek ... (hát uram bocsájts), vagy csak én vagyok a hülye... :P