Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Integra

Integra
(Jómunkásember)

micsoda giccsparádé ez, még hogy passzol a minimalista irányzathoz? lol, a kevesebb, több, ez az alap a minimalista irányzatnál, a decens, szolid elegnacia, nem ez a krómozott okádék. ezt max a magamutogató kivagyi ripacs veszi meg, gagyi fukszos tévé, de a samsung mindig is értett ehhez, jól lovagolta meg ezt a réteget.
bocs, ha bárkinek a lelki világába tiportam ezzel:)

[ Szerkesztve ]

(#2) Coccer válasza Integra (#1) üzenetére

Coccer
(kvázi-tag)

Nincs semmi baj az egyéni megítéléseddel, véleményeddel. Kinek a pap...

Nekem speciel tetszik, pedig nem vagyok "magamutogató kivagyi ripacs"!

Egyszerűen jobban fekszik, mint az otthoni samu plazma fekete/bordós vastag kerettel, kerek, fekete talppal... fantasztikus Clear Glass "effekttel". (még jó, hogy a tv-ben is látom, ki jön be a télikertből mögöttem :DDD az éppen zajló tartalom nem lényeg, úgyse azért ülök le a tv elé... :)) )

Szóval szívesen lecserélném erre a gagyi fukszosra (ezen jót kuncogtam), de ez a 3/4 milla egy tv-ért dolog engem elriaszt a vételtől... :Y :) Mégha lenne rá kedvem, sem vennék ennyiért tv-t.

Engem inkább az ár ami nyomasztott, nem a külcsín. Viszont ebből az következik: nem nekem szánták. Ennyi. Ahogy neked sem az általad írtak alapján. :R

(ui: ha mégis lenne egy ilyenem, azért tutkó lekapnám azt a "csillag-fattyot" az aljáról és menne a falra, jobban mutatna bármilyen talpnál... vagy megkérném az asszonyt, hogy tartsa amíg én nézem :)) )

(#3) BR4D

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

okostv... baromság. elhiszem hogy régen az okostelefonokra is ezt mondták, de ez tényleg hülyeség. ott van az okostelefon, azon facebookozik az ember, egy tv nem erre való. :U a böngészést kéne normálisra csinálni inkább, az hasznosabb mint a bugyuta nyakkendő kötős alkalmazások. egyébként elég szép ez a vékony káva, meg a króm talp is tetszik.

(#4) Tonyius777

Tonyius777
(tag)

Edge LED háttérvilágítású pfúúj sajnos nekem is ez van csak kisebbe és más márka.
amúgy nagyon drága ahhoz képest hogy a képminőség messze nem lehet a legjobb és a külső meg giccses.

Üdv:Tony

(#5) elefant válasza Coccer (#2) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

"Egyszerűen jobban fekszik, mint az otthoni samu plazma fekete/bordós vastag kerettel, kerek, fekete talppal... fantasztikus Clear Glass "effekttel". (még jó, hogy a tv-ben is látom, ki jön be a télikertből mögöttem az éppen zajló tartalom nem lényeg, úgyse azért ülök le a tv elé... )"

egyetértek

(#6) h-yle válasza elefant (#5) üzenetére

h-yle
(őstag)
LOGOUT blog

Arról nem is beszélve, hogy a tavalyi 50" 7-es plazma fele annyi mint a 46" D8000. Annyit meg nem ér a Smart TV és a jobb szemüveg. Szerintem.

Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

(#7) szp1

szp1
(őstag)

Ennyi pénzért már normális Tv-t is lehet venni, meg hozzá egy rendes médiapléjert ( akár net képest is ha valakinek mindenáron a netezésre kell a készülék )......

[ Szerkesztve ]

Olyan még nem volt, hogy ne legyen valahogy.

(#8) Rhino666

Rhino666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ehhez QWERTY távirányító kellene.

Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

(#9) Petyyyyy

Petyyyyy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Pro - Tényleg jól néz ki ezzel a mattra csiszolt fém felülettel és a szinte nem létező kerettel.

Kontra - Kicsit soknak tűnik az ár, még akkor is ha ez az "első fecske." Az ötlet, hogy a tv fogja leváltani a számítógépet...hm én nemsok esélyt látok erre. Szerény véleményem szerint a pc-t nem lehet száműzni a használatból. Még ha sikerül is megvalósítani az összes funkciót teljesen tökéletesen akkor is csak egy újabb számítógépet kapunk ÓRIÁSI képernyővel :))

Ha ezt kínálnák ennyi pénzért... :C

[ Szerkesztve ]

Szemed az úton, pedál a padlón - Mobil memóriájából adatmentéshez keresek szakembert! -> PM!

(#10) osztraksajt

osztraksajt
(senior tag)

Én inkább egyvalamitől félek: A legendás samsung frissítési hajlandóságtól. Húzzák nyúzzák, aztán meg bejelentik hogy valamiért nem lehet.

Azóta is pihen egy nyolvanvalahányezres samsung felvevős HDD+DVD a szekrényben, mert a dobozról lelógó DIVX felirat ellenére éppen azokat nem játsza le normálisan, kb minden tizedik élvezhető rajta, hivatalos DivX tesztvideókkal próbálva. Frissítés már 3 éve készül hozzá ami majd megoldja a problémát. A múltkor még azért írtam egy levelet az ügyfélszolgálatnak (inkább már csak piszkálódásképp, régen letettem róla), hogy azóta sem készült el amit ígértek. Válaszra se méltattak.

Ezek után a gyorsan változó netes tartalmakat vajon hogy fogja követni mondjuk 1-2 év múlva?

(#11) area_51

area_51
(senior tag)
LOGOUT blog

A hátam borsózik attól a csillag alakú talptól. Gyerekkorom egyik forgós támlás foteljére emlékeztet.

A hülyék mindig biztosak az igazukban, míg az okosak tele vannak kételyekkel. - "iPhone 3G-m volt, de eladtam és vettem egy Nokia 7110et :) " by ScottiMarci

(#12) Petyyyyy

Petyyyyy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Pardon, erre gondoltam az előbb
Epic fail...:B :DDD

[ Szerkesztve ]

Szemed az úton, pedál a padlón - Mobil memóriájából adatmentéshez keresek szakembert! -> PM!

(#13) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát nemigazán tudnám megvenni,mert drága,ráadásul rengeteg felesleges dolgot tud amire nincs szükségem,és szerintem nagyon sok embernek sincs szüksége rá.

(#14) MuFFo

MuFFo
(kvázi-tag)

Ennyi pénzért beletehetnének egy adásfeljavító áramkört. Olyat ami pl. a híradóban az áremeléseket árcsökkentésre javítja, vagy egy sztivünszegál filmben átírná a dialógusokat kevésbé bugyutára és a főhősnek tehetséget adna. Lehetne egy poti, amitől a barátok köztből több lépcsőben akár művészfilmet is csinálhatna. :)

Gooooooombaaaaaaaaaaaaaaaa!

(#15) djculture válasza osztraksajt (#10) üzenetére

djculture
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sehogy...Már most is szaggat rajta a flash avval meg minden oldal teletömve.Magyarán nem jó semmire az a rész,csak elmondható hogy az is van.Ha annyira erre akarnak gyúrni tegyenek bele normális procit ami viszi ezeket a tartalmakat is elvégre az is a net része.Vagy akkor ne tegyék bele a böngészőt,mert a vásárlónak szerintem jogos igény hogy ha van benne böngésző akkor minden oldal megis jelenjen rajta, úgy a hogy a pc-n is.

[ Szerkesztve ]

Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

(#16) Segal válasza area_51 (#11) üzenetére

Segal
(tag)

Pontosan. Engem is egyszerűen borzalom...
Maga a káva "vastagsága" tetszik de ennyiért tv-t venni egyszerűen hülyeség.
Én tavaly vettem egy 55 colos c6000-es tv-t rákötöttem a számítógépet így "smartosítottam" tehát a lemaradása ezzel szembe annyi hogy nem 3D-s de az ára pontosan a fele volt....

www.nokiaprogramok.hu

(#17) mickemoto

mickemoto
(fanatikus tag)

Valami kell a vastagabb pénztárcájúaknak is. :C
Bár szerintem önmagában nem néz ki rosszul, de a szobámba elég hülyén mutatna.

"Szövőgyárban kelmét szőnek: fent is lent meg lent is lent. Kikent kifent késköszörűs lent is fent meg fent is fent."

(#18) h-yle válasza djculture (#15) üzenetére

h-yle
(őstag)
LOGOUT blog

Miről beszélsz... majd a 2013-as modellekbe. Talán.
Egy Brazos-os PC lenne vagy 25-30k HUF a Samunak, és nem lenne ilyen gondjuk, persze akkor mivel is adnák el a 2013-as modell-t...

Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

(#19) Zodicus

Zodicus
(fanatikus tag)

Nekem rettentően tetszik a dizájn, de ez az "okostévé" kifejezéstől a hideg ráz ki...

(#20) Novai

Novai
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Ha egy kis tábla gépbe használható hardvert tudnak pakolni, akkor egy ekkora tévébe gyerekjáték lenne olyan erősségű pécét integrálni ami filmnézésre és nettezésre tökéletesen alkalmas.

(#21) noxwill

noxwill
(őstag)
LOGOUT blog

Na most már minden okos. Van itt okostelefon, okostévé. És az okosmikró mikor jön? Na meg az okosvécé????? :DDD :DDD

Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

(#22) Apone33 válasza noxwill (#21) üzenetére

Apone33
(senior tag)

:DDD

Csinos az okostévé.

Play Hard!!!

(#23) noxwill

noxwill
(őstag)
LOGOUT blog

Mondom hogy most már minden kezd okos lenni.

["okoskereső"]

Mostmár komolyan mondom várom az okosvécét hogy okos tippeket adjon hogyan végezzem el a dolgomat :D :D :D

[ Szerkesztve ]

Vezetékes telefont is csak azért tartok, hogy reggelente megtaláljam az Okosmobilom, aki okosan elbújt előlem..... CRYSIS2: N0XW1LL / NFSW: N0XW1LL / ACR: NOXWILL

(#24) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

tv kéne! talp nélkül, menne falra....ez a retro forgószék a buginájtc filmekből nájnekláne kategória :)

EVO & STi power

(#25) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

Kellett ez a sok hasznos funkció, hogy az ára és az értéke közti szakadékot kitöltse. ;]

Ennyiért: Fullhd projektor+ vödör Fehér "Héra"+valami PC alapú lejátszó...

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#26) adamssss

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Jó a cikk, de azért én egy tv-s tesztnél írtam volna a kép minőségéről is, nem csak a szolgáltatásokról. Szerintem egy tv-ről szóló cikkben ez a minimum.

Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...

(#27) zlutor

zlutor
(fanatikus tag)

"A Samsung tévékkel korábban nem volt sok gond e téren, úgyhogy meglepődtünk azon, hogy az MKV kiterjesztésű anyagokkal nem boldogult egyáltalán. A vállalat munkatársai megnyugtattak, hogy valószínűleg egy szoftverfrissítés majd megoldja ezt a galibát. A HD TV (BDAV_1080p@8Mbps.m2ts) is kifektette, ami csak azért meglepő, mert a korábbi Samsung modellek ezt az akadályt is simán megugrották"

Csúcsmodel és majd szoftverfrissítés oldja meg - ész megáll...
És ezt most akkor hogy?! :(

Amit írok az nem az igazság, hanem a véleményem... ;-)

(#28) elefant válasza adamssss (#26) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

szia

amikor írtam, akkormég nem adták ki tesztre, csak náluk lehetett megnézni, csak úgy, hogy az ember kapott egy-két órát, hogy szórakozzon vele. tévéadás nem volt normális...., inkább azt akartam bemutatni, hogy milyen is ez a smart tv rendszer, amit az idei év nagy durranásának szánnak, képminőségben idén nem tudnak sokat nyújtani, benne is van az írásban. elvileg kapunk majd tesztre készüléket, akkor több időnk lesz a képpel is foglalkozni

(#29) Coccer válasza elefant (#5) üzenetére

Coccer
(kvázi-tag)

Ismétlés a tudás atyja! :))

(#30) htibi20

htibi20
(lelkes újonc)

Tömeg 16,2 kg (állvánnyal: 18,6 kg) nem egy könnyű darab :)

http://www.lajkold.hu/

(#31) Kantorpe válasza Segal (#16) üzenetére

Kantorpe
(tag)

Dragaert vetted, en a c8k hoz jutottam nagysagrendileg annyiert mint neked a c6k kerult.

A sok sipakolonal meg megneznem, hogy melyik zavarna el orditva, ha vinnenek neki egy ilyen cuccot.

En biztos ripacs vagyok, mert nekem tetszik a kivtelezes, es inkabb egy ilyen talp mint a fekete szornyusegek. :U

[ Szerkesztve ]

Minden élő megöregszik, minden tulajdon elenyészik...

(#32) Coccer válasza noxwill (#23) üzenetére

Coccer
(kvázi-tag)

Ellopták a mosópor gyártóktól az ötletet és finomítottak rajta! Ha az már intelligens, ez legalább okos legyen.

Egy kis idézet ehhez kapcsolatosan:
"Telefonom zsír atom, felköszönti anyukámat,
Intelligens mosóporral íratom a diplomamunkámat.
Az ágyam pálinkás, a pálinkám meg ágyas
Az oxigén már cseppfolyós, a kurva jég meg száraz.
Ma már a tábortűzből is mindenki dízelt akar,
CD-rom lesz sírom is, mely iPod és eltakar.
..mely iPod és eltakar."

:C

Ám számomra ezek a tv-k már felesleges ficsőröket tartalmaznak. Tökéletesen megfelelne egy ilyen cuccos, 40-47" méretben, teljes led világítással, mindenfajta okosítás nélkül, tuner nélkül, vékony kerettel, glass effekt nélkül, talp nélkül, VESA furatokkal, qva olcsón! :) Minden mást megold a píííszíííííí, ez nekem csak szép és nagy képet adjon, max. 100W fogyasztással.

(#33) adalbert1 válasza Coccer (#32) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hehe, jó ez az idézet Akkezdettől. :)
Lehet hogy én vagyok messze az átlag usertől, de nekem nem oszt-nem szoroz hogy milyen szolgáltatásokat tud egy készülék, úgyis PC/Xbox/médialejátszó lenne rákötve.

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#34) mrhitoshi

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem gyönyörű, és 3cm vastag. :R

(#9) Petyyyyy: Fail... :DDD

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#35) adamssss válasza elefant (#28) üzenetére

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Ok. Így teljesen érthető. Nem kötekedni akartam, csak arra lettem volna kíváncsi, hogy a dizájn mennyire megy a képminőség rovására...

Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...

(#36) noxwill válasza Coccer (#32) üzenetére

noxwill
(őstag)
LOGOUT blog

hát tényleg ott volt az intelligens mosópor xD
őrület :D :D

(#37) shenmuedc

shenmuedc
(kvázi-tag)

Ezeknél a ránézéstől is karcolódó fényes feketéknél bármi jobb! B..a meg az a....t aki kitalálta.

(#38) elefant válasza shenmuedc (#37) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

egyetértek. a "zongoralakk " fekete nekem is a halálom. főleg ha "megbolondítják" egy csipetnyi kristályos-színes díszítéssel. brrrr

(#39) Destructo

Destructo
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tetszik szép,el tudnám használni..na de fele áráért vagy mégolcsóbban :D Akkor már hellyel közzel megérné számomra . :R :C :DDD :DD

[ Szerkesztve ]

aAa GééPPPeTTTtt 3 éve vettük öö pénzé..öö péénnééégy , őő hát a géppp az rossz, meee nem meggyöö.....

(#40) andras87

andras87
(tag)

Ennyi pénzért ne is legyen buta! :)

Üdv: András [ NVIDIA™ FAN ]

(#41) Apone33 válasza andras87 (#40) üzenetére

Apone33
(senior tag)

Ez jó, mert akkor buta tévé lenne. :DD

Play Hard!!!

(#42) gyomordzsák

gyomordzsák
(fanatikus tag)

Első blikkre azt gondolnám hogy nagyot fordult a világ mióta 3 éve megvettem a 52A656-ot. Az enyém nem tud ennyi okos funkciót, mégsem érzem azt hogy elavult tévém lenne. Sőt, a képminőségével is meg vagyok elégedve. Az fém keret viszont tetszik, ellenben a csillag talp egyáltalán nem, nem az igazi. Viszont összességében leesik az álla az embernek ha meglátja élőben.
Bár az enyém sem piskóta, ha idegen jön hozzánk mindig elkerekedik a szeme mikor meglátják a 160 centis állványt szinte teljesen elfoglaló kicsikét. :D

[ Szerkesztve ]

Eladó Origen AE S10V fekete high-end HTPC ház

(#43) Joshi

Joshi
(PH! addikt)

Hiába van ilyen és hasonló hyper-szuper TV-je az embernek ha a műsorszórás két időszakkal van lemaradva. :O

(#44) ^Clown válasza zlutor (#27) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na igen, ez egy szép termetes fail egy 700K-s csúcstévétől...

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#45) fene_vad

fene_vad
(tag)

no mkv, no hdtv, no external sub, no quicktime, tobbi "nagyjabol" rendben.
Cserebe facebook bzmeg, 7 kiloert.

No comment

(#46) DEV_NULL

DEV_NULL
(fanatikus tag)

a lepra zsindex nagyon kell oda

NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY. HA NINCS MEG AZ AMI ÚJ, A SZÍVVERÉSED KIHAGY..

(#47) Ser

Ser
(fanatikus tag)

milyen szolgáltatóval teszteltétek, hogy settop box nélkül listázza a csatornákat és a műsort?

Mert upc-nél erre nem lehet rávenni, nekik nem lehet fogni a digitális adást box nélkül :( és nagyon idegesít, hogy kell tőlük rendelnem egy box-ot, mert különben csak analógban fogom :o Nem a pénz miatt sajnálom, hanem nem akarok egy plusz eszközt fölöslegesen, főleg úgy, hogy a tv-m képes volna anélkül is fogni..

A világon 10 féle ember van: aki ismeri a kettes számrendszert, és aki nem.

(#48) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Jó TV de ennyiért azért lehetne jobba Fash és a egyéb fájl lejátszás :( .A külseje is jó de én szebbek látom a Philips 4000-es sorozatot .
Lehet lassan elgondolkozok hogy a mostani plazma tv után esetleg LED-es TV-t vegyek. :U

(#49) kpal válasza kpal (#48) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Jaj nem a 4000-est akartam írni hanem a 8000-est :B

(#50) t-bali3

t-bali3
(fanatikus tag)

Szép TV, de hogy nem bírkózik meg a külső feliratokkal az vicc!!! :F
Most akkor megint elkezdődött a visszafejlődés, hogy a jövő évi csúcsmodellnél az legyen az újítás, hogy leküzdi a feliratokat??

Ettől függetlenül nem tűnik hülyeségnek a smart TV elképzelés, főleg a böngésző tetszik. Egyébként van valakinek tapasztalata mennyire élvezhető a fotelból TV-n netezés? Egyszer kipróbálnám mennyire olvasható / élvezhető tevékenység.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.