Bocsánat hogy az érthetetlent játszom.
b5722. két kártya egyszerre van fennt a hálózaton. egy zöld gomb, vagyis ahhoz hogy egymás után egyszer az egyikről kezdeményezzek hívást, utána a másikról, ahhoz a váltással ujraindul a készülék? vagy ez a d980ra vonatkozik? d980nál ha jól tudom ott nincs választógomb, ott a felületen választasz simet hívás előtt.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Alex_
(lelkes újonc)

crwn
(senior tag)
tehát, ezeknél a duos samsungoknál úgy van, hogy mindkét kártya egyszerre van fönn a hálózaton, és a híváskezdeményezés, üzenetküldés, adatforgalom-indítás előtt választani lehet egy kis kezelőgomb (telefon oldalán található) segítségével (D780, D880, B5702, B5722, stb.), hogy melyik kártyáról kezdeményezed a fenti dolgok valamelyikét. a D980 esetében pedig a képernyőn lehet kiválasztani a használni kívánt kártyát. újra csak akkor indul a készülék, amennyiben azt változtatod meg, hogy melyik legyen az elsődleges SIM. szerintem ennek azon modellek esetében van jelentősége, ahol nem ugyanazokat a szolgáltatásokat tudod elérni mindkét kártyahelyről, vagyis a D780, D880 esetében csak az elsődlegesről lehet adatforgalmat generálni a másodlagosról nem. de ha a másodlagosról akarsz pl. mms-t küldeni, akkor a másodlagos kell elsődlegessé tenni. a D980 esetében mindkét kártyáról lehet minden szolgáltatást használni. a B5722-nél az elsődlegesről lehet EDGE, a másodlagosról viszont csak GPRS adatforgalmat használni. ezért, ha gyorsabban szeretnél pl. wap-ozni a másodlagosnak beállított SIM-ről, azt elsődlegessé kell tenni, ekkor indul újra a készülék, és megtörténik a váltás.

Alex_
(lelkes újonc)
Köszönöm szépen.
minden tiszta. így korrekt. net marhára nem izgat, egész nap ott melózok, még a telefonomon is nem hiányzik. az edge arra jó, ha valamire útközben rálehessen nézni megy-e, rss-t leszedni s egy kártyán bőven jó, úgyhogy akkor két versenyzőt kell megnéznem.
Köszönöm.

crwn
(senior tag)
szívesen, ha ezekkel segíthettem.

csendusz
(lelkes újonc)
Én pár hete vettem egy ilyen készüléket, és jó hogy nem olvastam ezt a fórumot, mert akkor nem vettem volna meg! Így viszont örülök, mert nekem semmi bajom nincs vele, "tök jó" minden. – a hangminősége is –

crwn
(senior tag)
Szerencsére én is a cikk előtt vettem meg egy nappal! 

Alex_
(lelkes újonc)
nem tudom kideríthető-e milyen firmware verzióval készült a teszt, de próbált már valaki tulaj a http://samsung-firmware.webs.com/ oldalon elérhető firmwarek közül valamelyiket?

crwn
(senior tag)
nekem - ez alapján - a legutolsó firmware verzió van a telefonon (2009. december)

Alex_
(lelkes újonc)
akkor már csak az a kérdés (amire már nem lesz válasz) hogy a tesztelt vajh milyen volt 

crwn
(senior tag)
hát, végül is mindegy.
az enyémmel egyenlőre nincsen probléma.

Alex_
(lelkes újonc)
Sziasztok
tegnap sikerült megtapogatnom élőben is egy ilyen példányt, s nem volt rossz benyomásom, sajnos bekapcsolni nem lehetett, így kérdeznék pár dolgot.
Az eladó szerint igaz hogy megeszi a javás dolgokat, de azért nem biztos hogy képernyőfelbontástól független minden javás progi megy rajta, merthogy ez samsung hagyomány. (ezt nem is nagyon értem)
valaki próbálta már, a keepass mobile javás verzióját, vagy más jelszószéf programot?
illetve a másik, a telefonálásnál a keresés a névjegyzékben.
rábökök a névjegyzékre mielőtt hívnék. ok, bejön a betűtől,
a kérdés: csak görgetni lehet? vagy elő lehet ilyenkor hozni a vrituális gombsort, s nyomhatok rajta egy 8ast hogy a t betűhöz ugorjon, vagy valami más módszerrel pozicionálni?
bocsánat ha láma kérdések
Köszönettel
Alex_

GuruZone
(fanatikus tag)
Tegnap én is egész nap teszteltem egyet, azt amit elvileg majd meg is veszek.
Hívások: visszhang NINCS, hangos, jó minőségű beszédhang a másodlagos kártyáról is, a túloldalon is ugyanezeket mondták.
Kamera: ez az ami nem nyerte el a tetszésem, lehet hogy kurvajó képeket csinál, de makróra alkalmatlan.
Görgetés: nálam az etalon az asszony 5530 Xpress Music-ja, ahhoz képest ez valami silány.
Telefonkönyv: Alex: a névjegyzékben alul van egy keresés gomb.
Szóval, tipródok, hogy lecseréljem-e a D880-at...
Az én mozim V2.0: Philips 40PFL5605H ¤ Popcorn Hour A-210 & Samsung HD103SJ ¤ LG HT503TH Tallboy ¤ Logitech Harmony ONE

dualfan
(újonc)
Jelenleg két NOKIA-t használok. Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy át lehet-e menteni az adatokat gond nélkül a B5722-re vagy a D980-ra? Köszönettel!
Szeretnék egy jó dual mobilt - telefonálásra, minimális böngészésre.

crwn
(senior tag)
hangminőséggel valóban semmi gond nincs egyik kártya esetében sem.
a másodlagosnak jobb is egy picit 
keresni lehet a telefonkönyvben - névre gond nélkül.
a görgetésnél nálam az iphone az etalon, ahhoz képest ennek valóban rosszabb ez a funkciója, bár mindkettő kapacitív képernyő, dehát tudjuk, hogy nem csak ezen múlik
ha viszont megszokod, nincs vele baj, könnyű kezelni a felületet.
a kamera fotók nem rosszak, de a videó viszont már nagyon pixelesedik (a d980-nak klasszisokkal jobb a videófelvevő része).
java alkalmazások közül én csak szótárprogramot tettem fel rá, az rendben működik.
én a hónap eleje óta használom, és nagyon megszerettem a készüléket.
[ Szerkesztve ]

Alex_
(lelkes újonc)
címjegyzéket köszönöm. javában reménykedem, megpróbálom valahol kipróbálni is.
s picit off
de csak nekem szúrja picit a bajuszom az új motorola wx395 tesztje végén az hogy ott egyeztettek a hazai képviselettel a hibákról? s lesz ez jobb is... a samsungnak nincs hazai képviselete? no ez csak olyan mellékes megjegyzés volt.

Alex_
(lelkes újonc)
nem tudom milyen nokiák, e71-est ominára nem sikerült tökéletesen egy jóbarátnak outlookon keresztül.

dualfan
(újonc)
E66 és 6303. Főként e telefonszámok és az üzenetek érdekelnének. A többi (naptár, jegyzetek, stb.) nem akkora probléma.

Alex_
(lelkes újonc)
velem, jó ilyenről beszélni, se nokiám (vagyis a céges tényleg az az ), se b5722-esem (még)
de azért felraktam a kiest, s ez .npf .lef és .csv formátumban tud beolvasni telefonkönyvet, "tudtommal" egyik se tipikus nokia formátum sajna. de hátha valaki megnyugtat majd aki próbált már ilyet.
Minden samsungba ugyan azt a gagyi sz@r rendszert rakják bele?
Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

crwn
(senior tag)
ahogy látom, újabb firmware jött ki a telóhoz.

dualfan
(újonc)
Vettem egyet és nem bántam meg. Baromira jól kezeli a két kártyát, a hangminőség kiváló. Az internettel vannak még bajaim, de ezt betudom az én hiányosságomnak.

crwn
(senior tag)
Örvendetes, hogy gyűlik a pozitív vélemény a felhasználóktól! 

GuruZone
(fanatikus tag)
ma vettem meg, eddig minden rendben, ahogy írtam 2 hete, amikor egy napig tesztelhettem!
KÉRÉS HOZZÁTOK:
Fekete/szürke hátlapot keresek a B5722-őmhöz. Cserébe adok egy "Elegant Pink" hátlapot,
LINK
nem annyira lányos pink mint a képen, sokkal sötétebb, tényleg elegant. Unisex.
CSERÉLJÜNK!
Keressetek meg priviben!
(ugyanitt Samsung D880 eladó: [link])
sorry a hirdetésnek látszódó segítségkérésért... 
Az én mozim V2.0: Philips 40PFL5605H ¤ Popcorn Hour A-210 & Samsung HD103SJ ¤ LG HT503TH Tallboy ¤ Logitech Harmony ONE

csendusz
(lelkes újonc)
Tud valaki valami megoldást a B5722-nél hogy saját 3 screen háttérképet meg lehessen jeleníteni?
Az általam próbált felbontásokat nem kezelte, mindig a középső kép került be mindegyik oldalra. A Samsung ügyfélszolgálatán azt mondták csak a gyári háttereket kezeli így.
Szóval hogy lehetne belebuherálni és a gyári háttérképeket lecserelni sajátra. Ugye a háttérképek a telefon memóriájába ugye nem láthatóak de csak azon, ott, benne, rajta vannak.
[ Szerkesztve ]

crwn
(senior tag)
én is próbáltam játszani ezzel, sajnos sikertelenül 

GuruZone
(fanatikus tag)
B5722: 8 napos használat után a kezdeti lelkesedésem alábbhagyott, félre ne értsetek, SEMMI BAJ a telóval, "hulla"jó a hangminőség meg minden, a Motorola S9-emet is jobban kezeli, de ehhez a samsungos érintősfelülethez nem tudok hozzászokni. akit esetleg érdekel, olcsón megveheti, privátba kérem az ajánlatokat.
Még nem tudtam eladni a d880-am, visszatérek arra.

GuruZone
(fanatikus tag)
d880 eladva, b5722 még mindig eladó... [link]

dever
(újonc)
Sziasztok
Eladó egy három napos fekete, garival, dobozban
/Asszonynak nem jött be a tapizás..
/
A készülékkel semmi prob. teljesen jó hangminőség mindkét SIM-en.

crwn
(senior tag)
hát, már régen született új bejegyzés... nekem azóta sincs semmi gondom a telóval, mindkét kártyán f@sza a hang, egyszerű, átlagos alkalmazáskínálat a mindennpokban, az sms bepötyögés is mexokható, és problémamentes. egyetlen zavaró az adatátvitel satnyasága a másodlagos sim-en (gprs). olvastam, hogy létezik már a B7722, ami tudja a 3g-t, de az is csak az elsődleges kártyáról
kár, hogy nem megoldott a gyorsabb adatküldés mindkettő kártyáról akár. 

Beatrix75
(újonc)
Szia!Megvan még a telód?b5722?

crwn
(senior tag)
szia, már nincs. 

Zsolti 78
(újonc)
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
Duplakártyás telefonvásárlás előtt állok, és a samsung b5702, vagy b5722-t nézztem ki.
Lenne néhány kérdésem:
-Be lehet -e állítani, hogy az egyik kártya pl. 8-17óráig éljen, utánna ne fogadjon hívást?
-Hangfelvételt tud-e beszélgetés közben csinálni, ha igen, akkor esetleg ezt tudja egy gombnyomással, vagy menübe keresgéléssel, és millió gombnyomással oldható meg?
Nekem ez a két dolog nagyon fontos lenne. Ha esetleg ez a telefon nem tudja ezeket, akkor tudtok esetleg olyat amelyik ezeket tudja?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Zsolt

Unkas
(újonc)
Sziasztok!
Jelenleg kulfoldon vagyok ezert bocsi az ekezet mentessegert..
Tanacsot szeretnek kerni a dual sim-es telefonokkal kapcsolatban..
Nekem abszolut egy ilyenre van szuksegem, de a b5722 nem valt be teljesen,
sok meg rajta a csiszolni valo.. Hallottam a b7722-rol, de tanacstalan vagyok..
Lattam amerikai oldalon vagy 40fele altalam ismeretlen gyartoktol szarmazo telefonokat,
de nem lehet kapni ezeket europaban.. Kerdes. mit ajanlanatok szivesen?
Mondom a b5722 nem rossz, de nem az igazi. A leirtakbol ugy vettem eszre,
hogy hosszu ido utan ez volt az elso olyan dual kartyas telefon, ami kezd egy
telefonra hasonlitani...
Eloreis koszonom a segitsegeteket..

minifoximaxi
(kvázi-tag)
Tényleg ennyire gáz ez a teló? Fenntartás nélküli véleménnnyel még nem találkoztam...
mfm

davikate
(újonc)
Sziasztok! Segítene valaki..? Nemigen értek hozzá, a helyzet a következő. Félig Németországban, félig Magyarországon lakom. Kaptam egy Samsung B5722- telót, és szeretném inkább magyar nyelven használni. Megoldható itthonról valahogy a magyarítás?

warju
(újonc)
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy bejövő hívásnál mutatja, hogy melyik SiM ről fogadja?
Köszi!

warju
(újonc)
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy bejövő hívásnál mutatja, hogy melyik SiM ről fogadja?
Köszi!
Már a videóért érdemes volt megnézni, de nem hiszem, hogy ez annyira néptelefon lesz mint az s5230. 
http://t7.hu/iv7 összes hirdetésem, illetve SE tuningok minden mennyiségben. +36704075344

skinner01
(újonc)
Üdv!
Másfél év használat után elmondhatom,hogy ez a telefon teljesen jó és használható telefon.
Soha semmi bajom nem volt a hang minőségével,és mindhárom szolgáltató SIM-je is volt benne minden hiba nélkül...
DE...éppen a minap arra ébredtem,hogy világít a kijelző...nem reagált a telefon semmi gomb és kijelző nyomogatásra.Áramtalanítás után a negyedik próbálkozásra indult el és érdekes,hogy a rég olvasott SMS-ek olvasatlannak voltak jelölve,belassult a működése...szóval olyan mintha amnéziás vagy agymosott lenne a szerkezet.Szóval érdekes...Megpróbálkozom egy szoftver frissítéssel ha sikerül találnom hozzá egyet.
105.460 SSC