Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) S. Szabi

S. Szabi
(fanatikus tag)

Érdekes :D

Ha szoftveren keresztül működik, akkor elvileg más gyártók alaplapjaihoz is jó a program, vagy kell hozzá valami, ami az ASUS lapokon van?

[ Szerkesztve ]

(#2) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

jó sok szabad idejük van, ilyennel kínlódni ... ;]

kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

(#3) atti_2010 válasza Quan-Chi (#2) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Ilyen trükkökkel lehet eladni az alaplapokat, és nekik ez a dolguk.

[ Szerkesztve ]

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#4) hackeeeee válasza Quan-Chi (#2) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hát nézd, megcsinálták az Asus Ares-t, valamivel el kell ütni az időt... :DDD

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#5) Male válasza S. Szabi (#1) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kell, ASUS BIOS :)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#6) Badman 4ever válasza S. Szabi (#1) üzenetére

Badman 4ever
(őstag)
LOGOUT blog

Ez olyan, mint az ASUS SmartDoctor, csak ASUS kártyáknál működik.

(#7) Silentfrog válasza Badman 4ever (#6) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

De legalább jol müködik! :)

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#8) Translator

Translator
(tag)

7xx-re miért nincs? :O

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#9) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Saját Turbo CORE technológiát fejlesztett az Asus"

A cikk címe kicsit sántít. A Turbo Core (kisbetűvel szerepel a slide-okon, de mindegy) ugyebár egy alapvetően hw-es technológia, ami magában foglalja a magok eltérő órajelen járathatóságát (ez már korábban is megvolt) és azt hiszem, újabban azok gyors ki-be kapcsolhatóságát is. Lehet, hogy a Turbo Core vezérlési része szoftveres (mint ahogy a Cool'n'Quietnek is van szoftveres része, ami leváltható más programocskákkal), de attól, hogy az ASUS most ehelyett a szoftveres rész helyett csinált sajátot, még semmi köze a hw-hez. Más szóval, az AMD Turbo Core technológiáját (illetve annak hw-es részét) használják, csak kicsit máshogy. Ergo, a technológa kifejezés helyett helyénvalóbb lett volna a megoldás, technika, variáns, stb.

"Az egy processzorszálon történő feldolgozás esetén az aktív mag órajele 500 MHz-el emelkedhet, ami megfelel az AMD Turbo CORE paraméterének. Az igazi változás a többszálon futó programok esetén mérhető, ugyanis kettő és négy mag között az órajelemelés mértéke maximum 400, míg hat mag esetén maximum 200 MHz lehet."

Akkor ez 2 és 3 aktív mag esetén rosszabb, mint az AMD eredeti megoldása, mivel az 1, 2 és 3 mag esetén is 500 MHz-et emel. (Kiv. 1090T, ahol a max. 400 MHz.)

[ Szerkesztve ]

(#10) hétalvó

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

En tovabbra is a tuning-ban hiszek ;]

felhuzom maxra, idle-ben pedig ugy se fogyaszt sokat, de jobb esetben meg a cool&quite is mukodik.

gyúrunk vazze

(#11) Bcy+

Bcy+
(kvázi-tag)

És ez működik akkor is ha az alap órajelet megemeled ? vagy ez is letilt mint C&Q ?

||| Wayteq xTAB 70i |||

(#12) D.Orion válasza hétalvó (#10) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

:K Én se hiszek ezekben a csodaszoftverekben. Nincs két egyforma alaplap és processzor sem. Ha tényleg a maximumot akarja kihozni az ember, akkor bizony játszani kell egy kicsit a bios-al, de biztosra veheti, hogy nem holmi +500MHz-et fog kihozni a prociból. ;]

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#13) Komcsi válasza D.Orion (#12) üzenetére

Komcsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én örülök ennek...Haladjunk a korral :DD

C:\Privátot előbb észreveszem!...

(#14) Quan-Chi válasza hackeeeee (#4) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

na igen, szép meg biztos jó ... de ennyi pénzért :( olyasmi kategória mint a MARS , sőt még rosszabb mert a MARS legalább egyedi volt a 2 GTX285 chip miatt ...

(#15) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Hmm, biztos jó lesz valamire, de ha már tuningolok akkor magam állítgatom.
Persze a konkurens is hasonlót tud, azt se használnám soha, szeretem manuálisan csinálni az ilyet :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#16) Eddie141 válasza Devid_81 (#15) üzenetére

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Ebben egyetértek :) Ez valószinűleg inkább a vállalati szférában lehet érdekes, vagy azoknak az usereknek, akik félnek maguktól átálítani a paramétereket, vagy azoknak, akiket beetettek, hogy a tuning bűn :D

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23 - Newton I. Axiómája eltörte a lábam :D -

(#17) darkarthur válasza Eddie141 (#16) üzenetére

darkarthur
(senior tag)

Azok meg pont azért nem vesznek ilyen lapot.

Marketing az egész.

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

(#18) Gerisz válasza Badman 4ever (#6) üzenetére

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De minek, az MSI afterburner-t kell használnom ,mert attól a szartól mindig elhasal a rendszer.

(#19) Devid_81 válasza darkarthur (#17) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Ő, izé, nekem is pont ez jutott eszembe.
Általában oda a legegyszerűbbet veszik.
Ámbár láttam én már 12 ezres zalman coolert vállalati gépben egy 775-ös 3.2Ghz-es celeronon...persze ram csak DDR2 512MB volt benne.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#20) Quan-Chi válasza Devid_81 (#19) üzenetére

Quan-Chi
(őstag)

ilyenről már én is hallottam :C

(#21) Badman 4ever válasza Gerisz (#18) üzenetére

Badman 4ever
(őstag)
LOGOUT blog

Nálam csak akkor bírja rendesen a tuningot a kártyám (bár nem egy mai darab), ha egyszer elindítottam az ASUS SD-t, szóval nálam nagyon jól megy.

(#22) Quan-Chi

Quan-Chi
(őstag)

én nem vagyok híve a tuningnak ... ha kevés veszek újat! :C

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.