Érdekes 
Ha szoftveren keresztül működik, akkor elvileg más gyártók alaplapjaihoz is jó a program, vagy kell hozzá valami, ami az ASUS lapokon van?
[ Szerkesztve ]

Érdekes 
Ha szoftveren keresztül működik, akkor elvileg más gyártók alaplapjaihoz is jó a program, vagy kell hozzá valami, ami az ASUS lapokon van?
[ Szerkesztve ]

jó sok szabad idejük van, ilyennel kínlódni ... ![;]](/dl/s/v1.gif)
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00

Ilyen trükkökkel lehet eladni az alaplapokat, és nekik ez a dolguk.
[ Szerkesztve ]
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
Hát nézd, megcsinálták az Asus Ares-t, valamivel el kell ütni az időt... 
Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9
Kell, ASUS BIOS 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Ez olyan, mint az ASUS SmartDoctor, csak ASUS kártyáknál működik.
(#7) Silentfrog válasza Badman 4ever (#6) üzenetére

De legalább jol müködik! 
Aki másnak vermet ás az sirásó!
(#8) Translator

7xx-re miért nincs? 
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin
"Saját Turbo CORE technológiát fejlesztett az Asus"
A cikk címe kicsit sántít. A Turbo Core (kisbetűvel szerepel a slide-okon, de mindegy) ugyebár egy alapvetően hw-es technológia, ami magában foglalja a magok eltérő órajelen járathatóságát (ez már korábban is megvolt) és azt hiszem, újabban azok gyors ki-be kapcsolhatóságát is. Lehet, hogy a Turbo Core vezérlési része szoftveres (mint ahogy a Cool'n'Quietnek is van szoftveres része, ami leváltható más programocskákkal), de attól, hogy az ASUS most ehelyett a szoftveres rész helyett csinált sajátot, még semmi köze a hw-hez. Más szóval, az AMD Turbo Core technológiáját (illetve annak hw-es részét) használják, csak kicsit máshogy. Ergo, a technológa kifejezés helyett helyénvalóbb lett volna a megoldás, technika, variáns, stb.
"Az egy processzorszálon történő feldolgozás esetén az aktív mag órajele 500 MHz-el emelkedhet, ami megfelel az AMD Turbo CORE paraméterének. Az igazi változás a többszálon futó programok esetén mérhető, ugyanis kettő és négy mag között az órajelemelés mértéke maximum 400, míg hat mag esetén maximum 200 MHz lehet."
Akkor ez 2 és 3 aktív mag esetén rosszabb, mint az AMD eredeti megoldása, mivel az 1, 2 és 3 mag esetén is 500 MHz-et emel. (Kiv. 1090T, ahol a max. 400 MHz.)
[ Szerkesztve ]
En tovabbra is a tuning-ban hiszek ![;]](/dl/s/v1.gif)
felhuzom maxra, idle-ben pedig ugy se fogyaszt sokat, de jobb esetben meg a cool&quite is mukodik.
gyúrunk vazze

És ez működik akkor is ha az alap órajelet megemeled ? vagy ez is letilt mint C&Q ?
||| Wayteq xTAB 70i |||

Én se hiszek ezekben a csodaszoftverekben. Nincs két egyforma alaplap és processzor sem. Ha tényleg a maximumot akarja kihozni az ember, akkor bizony játszani kell egy kicsit a bios-al, de biztosra veheti, hogy nem holmi +500MHz-et fog kihozni a prociból. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Én örülök ennek...Haladjunk a korral 
C:\Privátot előbb észreveszem!...

na igen, szép meg biztos jó ... de ennyi pénzért
olyasmi kategória mint a MARS , sőt még rosszabb mert a MARS legalább egyedi volt a 2 GTX285 chip miatt ...

Hmm, biztos jó lesz valamire, de ha már tuningolok akkor magam állítgatom.
Persze a konkurens is hasonlót tud, azt se használnám soha, szeretem manuálisan csinálni az ilyet 
.::www.megadanceradio.hu::.
Ebben egyetértek
Ez valószinűleg inkább a vállalati szférában lehet érdekes, vagy azoknak az usereknek, akik félnek maguktól átálítani a paramétereket, vagy azoknak, akiket beetettek, hogy a tuning bűn 
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23 - Newton I. Axiómája eltörte a lábam :D -

Azok meg pont azért nem vesznek ilyen lapot.
Marketing az egész.
Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)
De minek, az MSI afterburner-t kell használnom ,mert attól a szartól mindig elhasal a rendszer.

Ő, izé, nekem is pont ez jutott eszembe.
Általában oda a legegyszerűbbet veszik.
Ámbár láttam én már 12 ezres zalman coolert vállalati gépben egy 775-ös 3.2Ghz-es celeronon...persze ram csak DDR2 512MB volt benne.
.::www.megadanceradio.hu::.

ilyenről már én is hallottam 
Nálam csak akkor bírja rendesen a tuningot a kártyám (bár nem egy mai darab), ha egyszer elindítottam az ASUS SD-t, szóval nálam nagyon jól megy.