IGEN !!! 
Már csak azt lenne jó tudni, hogy mi lesz a történet?! Ha jól emlékszem akkor az utolsó rész végén a főhős lelépett.
[ Szerkesztve ]

IGEN !!! 
Már csak azt lenne jó tudni, hogy mi lesz a történet?! Ha jól emlékszem akkor az utolsó rész végén a főhős lelépett.
[ Szerkesztve ]

Na ez egy jó hír várjuk a gémet. 
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>
optimalizált enginet is kérnénk, ha lehet.
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
(#5) FehérHolló
Nehogy úgy járjon, mint a postal 3.
#6: Igen, pont arról beszélek.
Nagyon örülünk, várjuk, nyáladzunk, kutyafüle, azt nehogy sírás legyen a vége. Tőkehiányos fejlesztésből nem szokott túl sok jó kisülni. (Stalker nem az indie kategória..)
[ Szerkesztve ]
Ember embernek farkasa.
van az már, igaz, eléggé gagyi lett...

Egyszerűen csak:

Mindamellett meg kell jegyeznem, hogy remélem, a konzolosodás nem fog a PC-s játékélmény rovására menni....

Nagyon jó hír, de adja az ég hogy ne csesszék el...
Na ez jobb hír mint a múltkori.
Az élet kegyetlen .

Örülök neki hogy folytatódik. Az eddigiek nagyon tetszettek, ezért ettől a résztől is sokat várok.

Remek hír. 
Becsület-Tisztesség-Szeretet
Végre egy jó hír a játékról.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Reméljük hogy nem megint egy bughalmazt kapunk sok Patchel 
MSI p55 GD65**Intel Core i7 870 ~ 3.6GHz**A-Data kit 4x4GB**2x EVGA GTX580 SLI**OCZ Agility 2 60GB**Hitachi 500GB**WDC 2TB**Coolermaster SilentPro (1000W)**(CRT)PHILIPS 109 E5 :D.
(#16) FehérHolló válasza Psychopeti (#15) üzenetére
Én inkább abban reménykednék a helyedben, hogy lesznek majd patch-ek. 
Ember embernek farkasa.

A STALKER egy nagyon összetett játék, én nem tudom elítélni hogy viszonylag sok volt bennük a bug.
Aztán amint rászabadult a sok játékos, és egycsapásra tengernyi bug felszínre került, szépen sorjában kijavították őket.
Szerintem inkább legyen így, mint hogy mondjuk +1 évig teszteljék házon belül...
"+1 évig teszteljék házon belül..."
inkább így és akkor nem kell foglalkoznunk a bugokkal.

Nem értünk egyet, de mindegy.
Én inkább várok 1-2 hónapot a kiadást követően, és úgy rakom fel, hogy azonnal patchelem is, minthogy várjak még egy évet...

Ha ők tesztelik, az kétszer annyi idő és 10* annyi pénz, mintha te
(a felhasználó)
És mivel nem állnak túl jól pénzügyileg, szerintem optimumra törekednek, kiadják úgy, hogy azért megvegyék, és utána mehetnek a javítások
.
Képzeld el, mennyibe kerül megfizetni 100tesztelőt, akik tizedannyi "munkát" sem végeznek, mint a mondjuk 100ezer játékos 1 hét alatt 

Így van! 
Egyébként remélem, így, hogy konzolokra is kiadják, helyre jönnek anyagilag, mert nagy kár lenne értük! 
Én még a "Codname: Outbreak" nevű játékukat is nagyon szerettem - beugrik valakinek?
[ Szerkesztve ]
Megjegyezném, hogy az én szakmámban börtön is járhat azért, ha a szoftverhiba a felhasználónál derül ki. 
Ember embernek farkasa.

Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu

Remélem ki adják Xbox 360-ra is. 
http://www.battlefieldheroes.com/en/ref/2381822357

Kivégzőprogramokat írsz?
if (criminal2.IsHere) ~criminal2;
PC-STYLE.hu

Ennél a modnál jobban semmit sem várok. 

Hatalmasat fog ütni ez a mod ha végre valahára megjelenik! 
ikszbokszra is lesz stalker? Te jó ég!
kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni...