Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

miért nem WTF? :DDD

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#2) ADAM1337

ADAM1337
(PH! addikt)

jó kérdés. :DDD
Ennek a kártyának a kiadását még a mai napig nem értem miért kellet.....

cars1dA

(#3) Navaze

Navaze
(tag)

Na szépített a Evga is, az biztos hogy, a gyári húzásra most nem lehet panasz. :)

[ Szerkesztve ]

(............(o)...............(o)..............)

(#4) bacsis

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez megveri a GTX 285 öt is majd :DD

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#5) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, az EVGA megtette a magáét, de továbbra sincs szvsz létjogosultsága a 275-nek...

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#6) Mr.Csizmás válasza ^Clown (#5) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

260 és 280 közé furakodna, nem?

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!

(#7) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Miért kell ennyi kártya, meg abból is millió fajta...? Kellene egy 265 (260 55nm) meg kellene egy 285, azokból egy alap, meg egy übertuningolt és kész. :F

(#8) Navaze válasza Keldor papa (#7) üzenetére

Navaze
(tag)

Engem nem zavar hogy, tonna szám úszunk a kártyákban. A GTX275-nek köszönhető hogy, 50k körül lehet kapni már GTX260-at. Szerintem ha van előnye, ennyi biztos.

(#9) forgonati válasza shteer (#1) üzenetére

forgonati
(senior tag)

Én is erre gondoltam rögtön amikor megláttam. a WTF edisön jobban hangzik :DDD

Mr.Csizmás: Elvileg a 260+ és a 280 közé van szánva. De a 260+ húzva alig picivel lassab tőle, szóval sok értelme ennek tényleg nincs...

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#10) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kiváncsi leszek mennyire lesz keresett kártya ez a 275, na meg milyen áron adják... :U

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#11) Navaze

Navaze
(tag)

Szerintem ez az időszak a leg tulaj. barátibb időszaka az Nv-nek. Hiszen nincs akkora teljesítmény különbség a kártyák között. Értem ez alatt hogy akinek tényleg van egy combosabb GTX260-a, amit valószínűleg nem 3 forintért vett, azt most lehet tényleg nem érinti az a minimális különbség ami van a két kari között. Így lehet a GTX280-GTX285 között is. Aki meg ujjat vesz az választ 4 közül. Régebben nem így volt még le sem járt a 7600gt-m garija és már a képembe vágták a 8600gt-ket stream procival, meg mindenféle 50-60% teljesítmény növekedéssel. Jó hogy be rándul az ember agya.

(#12) Navaze

Navaze
(tag)

Jha meg hát 8600gt után 8800gt.Itt sem kell különösebb magyarázat a teljesítmény különbségre.

(#13) Szirti

Szirti
(tag)

Tehetnének valami normális hűtőt, elvégre Fuck The World edition...

"Revenge is a dish best served cold." - old Klingon proverb

(#14) ^Clown válasza Mr.Csizmás (#6) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Oda, de a 260+ szinte egálban van a 275-el, ezért nem értem, hogy miért kellett a 275. Jó, persze, a profit miatt, meg az áemdé miatt, de akkor értem :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#15) P00By válasza Szirti (#13) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Nem egészen! :D

(#16) D1Rect válasza shteer (#1) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az egész 275 széria WTF edisön... :DDD

Milyennapvan?

(#17) wwenigma válasza shteer (#1) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az majd az lesz, ha nem átnevezett gpu kerül rá. ;]

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum-apróhirdetés-chat / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! Elektromos cigaretta infobázis --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#18) ^Clown válasza wwenigma (#17) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DD

(#19) Picilány

Picilány
(kvázi-tag)

Hát ha 300dollár az ajánlott fogyasztói ára akkor egész jó főleg ha a rajta lévő tuning képes megszorongatni a 280-t.Bár minek 275?Inkább GTX240 lenne ami jobb jóval a 9800gtx-nél de elmarad a 260-tól.

[ Szerkesztve ]

(#20) D.Orion válasza Picilány (#19) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

GTS 240 néven már megpróbálták eladni újra a 9800GTX-et, ezek után kétlem, hogy GTX 240 néven valaha is jönne vga.

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#21) Franklin válasza Szirti (#13) üzenetére

Franklin
(senior tag)

Az FTW szerintem itt For The Winner-t akarna jelenteni.

Legalábbis a netes szlengben ezt jelenti.

(#22) P00By válasza Franklin (#21) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Igen, ezt jelenti. Sztem csak viccelt :)

(#23) Picilány válasza D.Orion (#20) üzenetére

Picilány
(kvázi-tag)

Aztán lett gts250, akkor is jó lenne egy kártya közéjük. :)

(#24) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

DX10.1 miért nincs benne? :W Az Nvidia nem valami DX10.1 párti.... :(

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#25) rootkiller válasza Picilány (#19) üzenetére

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát picinyem olyan nem lesz, ezt a magot nem fogják annyira lebutítani, bár sok a selejt belőle. Amúgy a GTX260 és a GTS250 (9800GTX+) között nincs olyan nagy különbség, hogy oda még valamit berakjanak, ez is csak az ATI miatt van.

(#26) bandras0226 válasza Killing (#24) üzenetére

bandras0226
(tag)

Mert annyi értelme van mint a DX10-nek. Semmi!Csak egy vevőszédítő felirat a csomagoláson.

Szerintem.

[ Szerkesztve ]

Mindig azt hiszi az ember , hogy a már látta vagy hallota a legnagyobb hülyeséget de újra és újra téved.

(#27) malwy válasza bandras0226 (#26) üzenetére

malwy
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezt gondold át még egyszer szvsz.

Ez az FTW emlékeztet a BFG-re. Annak mi is a teljes neve?:D:D:D:D

Szerk: Ja és ezt olvasd el:D [link]

[ Szerkesztve ]

PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."

(#28) old gray válasza malwy (#27) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Big Fucking Gun? :DDD doom

[ Szerkesztve ]

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#29) subaruwrc válasza ADAM1337 (#2) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

sokan vannak még így :))

come on to msn pls thx.

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready? - privátnál nem tovább

(#30) malwy válasza old gray (#28) üzenetére

malwy
(senior tag)
LOGOUT blog

Ühüm:D

PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."

(#31) bandras0226 válasza malwy (#27) üzenetére

bandras0226
(tag)

Elolvastam :) Az biztos hogy nem ez lesz nálam szempont kártyavásárlásnál.Ha lesz benne akkor lesz ,ha nem hát nem.
DX9 elavult csináljunk másikat s lőn DX10,az sem jó csináljunk másikat lőn 10.1 de az sem jó legyen inkább Dx11.
DX10-10.1 mennyit is élt,mennyi játék lett rá? A DX11 vajon hány hónapig húzza mire kitalálják hogy legyen DX11.x vagy DX12 vagy DX.akármennyi?

Persze fejlődni,fejleszteni kell csak akkor legyen értelme.

Mindig azt hiszi az ember , hogy a már látta vagy hallota a legnagyobb hülyeséget de újra és újra téved.

(#32) D1Rect válasza bandras0226 (#31) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sztem az okozza a gondot, hogy a játékok sokkal lassabban készülnek, mint amilyen gyakran jön az új DX(amikor elkezdik csinálni, még sehol sincs az új DX).

Milyennapvan?

(#33) Metalfan válasza old gray (#28) üzenetére

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Lehet, hogy a BFG fegyverkereskedésben is érdekelt :D

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#34) PH-User válasza shteer (#1) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyből erre gondoltam én is. :Y
Még egy tuningos EVGA. n+1 :U

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#35) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Tuningban ügyes :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#36) bandras0226 válasza D1Rect (#32) üzenetére

bandras0226
(tag)

Pontosan. Szerintem kissé túl van lihegve ez a DX dolog.Sokan túlzott jelentőséget tulajdonítanak egy olyan technológiának amely mögött alig van tartalom.
Majd lesz! Mondják.
Igen,de azt már olyan kártyákkal fogják használni melyek ma még nem léteznek.
Éppen ezért kár egy olyan dolgot hiányolni ebből a kártyából ami majd csak lesz, ha lesz. :U

(#37) D1Rect válasza bandras0226 (#36) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"mi majd csak lesz, ha lesz" igen lesz, de addigra megint egy DX-el későbbi kártya lesz a sláger :)

Milyennapvan?

(#38) forgonati válasza bandras0226 (#36) üzenetére

forgonati
(senior tag)

Mire kijön pár DX 10.1-et teljes mértékben támogató játék, addigra bejelentik a DX15-t :D A játékkészitők úgyse fogják birni tartani a lépést, sosem. Gondolom az Nvidia is valahogy igy gondolkodik. Sejti, hogy mire normális mennyiségű DX10.1 játék lesz kinn a piacon, addigra a mostani kártyái elavultak lesznek, igy egyelőre nem is tartják fontosnak azt, hogy DX10.1-re gyúrjanak. Végülis, logikus.

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#39) ^Clown válasza bandras0226 (#31) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hidd el, nem árt az, ha DX10.1-es kártyát vesz az ember. Most jelent meg egy ezzel foglalkozó cikk itt a PH!-n, olvasd át!

(#40) bocsika válasza shteer (#1) üzenetére

bocsika
(fanatikus tag)

:DDD Hát a marketinges nem fog prémiumot kapni ezért. :DDD

Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

(#41) Zso2 válasza forgonati (#9) üzenetére

Zso2
(őstag)

Ennyi erővel a 4890-re is mondhatnád, hogy sok értelme nincs... 2-3 fps külömbség van a legtöbb játékba a 4870-től , ha azt meghúzod talán ott is meglesz a 4890... úgyhogy egyremegy. Ha meg húzásról beszélsz, akkor mindegyiknél nézd, hogy húzni lehet, mert a 275-öt ha megrántod , akkor gondolom az is elhúz a 260-tól.

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#42) ]Phobos[ válasza shteer (#1) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

Ja, nekem is ez ugrott be elsőnek :DDD

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#43) Tomcat83 válasza Navaze (#3) üzenetére

Tomcat83
(újonc)

Nálam van eladó kiemelt állóhely és ülőhely. Természetesen nem 8x áron. Ha érdekel küldj egy mailt a tomcatit@hotmail.com-ra és megbeszéljük a részleteket.

(#44) shteer válasza Tomcat83 (#43) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

írj neki privit mert kizárt h olvassa a hsz-od

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#45) aneksonamun válasza Navaze (#3) üzenetére

aneksonamun
(újonc)

Szia Navaze!

A kutya jól van hál Istennek,de mégsem tudunk elmenni a DM koncertre:-((

2db álló jegyem van: 13500/db
és két kiemelt álló:240006db ez jegyüzéres sajni,már csak tőle kaptunk decemberben..
Tel:06 30 99999 13

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.