Várható volt .
Az élet kegyetlen .
Várható volt .
Az élet kegyetlen .

nm jó ez így
roló a chipset, vga téren is eléggé káosznak tűnnek...
a tegra még mindig sehol sincsen..
hát igen,ez csak idö kérdése volt.... 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
sz@r van a palacsintában nvidiáéknál... 
...akkor leegyszerűsítve: innentől lesz intel alá intel chipset, amd alá pedig amd chipset és slussz
vga-ból meg amd-ati... ajjajj... nem lesz ez így jó... félek tőle, hogy kicsit elszállnak az árakkal és mi sz*pjuk meg legjobban...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Kár. Azér volt pár osztós lapjuk.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

Igen, aggasztó a dolog. Nem volna jó, ha eltűnnének!
Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)
A nagy halak legyűrték a kicsi, szegény nVidia-t. Tényleg várható volt már ez a chipset dolog egy jó ideje. Na de jól van, nV talált már magának másik játszóteret, csak nem feltétlen jelent jót nekünk is. De hát ez van, farkas törvények uralkodnak.
<-ƘƘ-> Rendszerment

pontosan ez a a legnagyobb baj az egésszel!
Am lesz még Intel VGA is 
Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

Ezt nagyon sajnálom:-(
Volt egy kér baromi full extrás alaplap az ő csipjeik köré építve, remélem még egyszer felemelkednek! :-((

Pedig a régi Nforce 2 nekem nagyon bevált anno!
Sajnálom!
i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *

Itt kiemelendő a grafikus mag beépítése, ami gyakorlatilag teljesen feleslegessé teszi az eddig alkalmazott, lapkakészletbe integrált megoldásokat.
-Azért ez még odébb lesz és az sem egyiknapról a másikra, vagyis jó két
évig még volna mit elsózni a piacon.
szegény embert az ág is húzza 
amúgy chipset fronton is megismétlődött ugyanaz, ami vga fronton szűk 10éve... (főleg játékra) komolyabb vga-ból volt akkor még matrox, s3, 3dfx az nvidia és az ati mellett... szépen elfogytak... chipsetből meg intel, amd, ali, via, nforce, stb... ezek is elfogytak rendesen... (az ali-val nem voltam egyedül kibékülve... viás alaplapom is volt még a k7 idején és meg voltam vele elégedve... az nforce meg később jött be... az sem volt rossz...)
#14: vagy nem kell pc-t fejleszteni és az addig készült rts/rpg-kkel lehet nyomulni százzal...
minőségileg úgy sem ütik meg a most készülő játékok a kellő szintet nálam... (1-2 kellemes csalódást leszámítva...) úgy vagyok ezzel is, mint a zenével... csomóan hajtják, hogy minden újdonság meglegyen nekik és szerintem egyik sem ér már fel a régi nagyokhoz... a jó játékok szerintem nem avulnak el és nem is mennek ki a divatból... lehetnek akár 20évesek is... én mondjuk most is szívesen játszanék a commando-val, ami c64-en felejthetetlen órákat/napokat/hónapokat szerzett 
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

én még mindig használok egy nf2 ultra meg egy nf3-250gb -s lapot kiválóan üzemel és a maga idejében gyors és jó is volt
hát ha elszállnak az árak, mert monopol helyzetbe kerülnek a cégek, akkor egyre inkább érdemes lesz játékhoz inkább konzolt venni, de arra meg nincs egy rendes mmo, vagy rts
lesz itt még gond 
[ Szerkesztve ]
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

Igen, és pont ez a lényeg, hogy már variálni sem lehet lassan majd az alkatrészeket.
NV meg jobban járna ha bárki számára elérhetővé tenné a fizikszet, akár mint társ kártyát.
Kicsit gőgnek - és kényelmesnek - tűnik részükről a dolog, amúgy meg nem hivatalosan úgyis lehet használni.
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

ha megnézed az adatlapomat és a gépem leírását látszik, hogy én már elég rég így gondolom mint amit leírtál
nekem az SC, AoE1-2, warcraft3 állandó jelleggel fent van a gépemen azok sose fognak csalódás okozni már
, de azért mindig van remény, hogy talán alkotnak valami maradandót újra
[ Szerkesztve ]
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
hát jah... ez szerintem is hülye lépés volt, mert ha engedélyeznék ati mellett is, akkor az szerintem több pluszeladást jelentene, minthogy csak nv-mellett lehet... csomó ati-fan is elképzelhető, hogy venne mondjuk egy 9600/9800gt-t physix-re, de ezzel a húzással még jobban szidhatják az nvidiát... és tuti nem cserélik le emiatt a főkártyájukat egy nv-re...
mintha teljesen hülye emberek ülnének az nvidiánál pár részlegen és nem tudnának gondolkodni... lényegében, ha az 5870/50-ek jönnek olcsóbban, mint a gtx285/295-ök, akkor jobb vételnek számítanak (főleg, hogy dx10 vs dx11+csomó új feature, stb) és csomó ember, el is felejti, hogy nv kártya kellene physix miatt... pl. én sem tudom még, hogy mi legyen... tetszik az új ati sorozat, de szívesen megtartanám a 9600gt-t is physix-re... de ha nem lesz kedvem szórakozni vele, könnyen mehet a kártya a levesbe... (sli lap amúgy is drágább, meg a kártyán is nyernék kis pénzt... lehet, hogy jobban járnék így, mint physix támogatással)
#18: hát igen... pár napja én a dungeon keeper2-t vettem elő
az sem mai már... a 750-es duronom lecserélése óta 1-2 olyan cím volt csak, ami miatt azt mondom, hogy: "megérte ennyit fejlesztgetni" évente 1-2 olyan név jön, ami leköt hosszabb ideig is... de gyakran van olyan érzés, hogy nézem a pár ikont és gondolkozok, mivel is szórakozzak 1-2 órát... és nem azért, mert egyik jobb, mint a másik... (aztán gyakran az a vége, hogy nézek valami filmet inkább, vagy mással foglalom el magam...)
#20: valami bemutatón néztem a g400-at jópár éve és az akkori kártyák között a képminősége brutálisan szép volt a demó közben, ami nonstop ment rajta... leesett szépen az állunk... a savage-ek meg az s3tc-vel győztek meg... (igaz, csomó driver tiszta bug volt hozzájuk... meg játékokban is volt velük szívás bőven) aztán mindenki átvette a tc-t... a 3dfx is kiesett és maradt az nvidia meg az ati... (pedig a rampage jó lett volna, ha kijön... de ezt már nem élte meg a cég)
[ Szerkesztve ]
A Matroxnak egyedul a G400-a volt az, ami indult a jatekos mezonybe, se elotte, se utana semmi, S3 meg soha nem volt erdemi jatekos - viszont a 3dfx az tenyleg csunyan megpusztult.
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Szegény Apple!
Most akkor milyen chipsetek lesznek a Mac-ekben? ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Maga fiam elveszett a végtelen lehetőségekben a tic és tac között!"

sis
és megmutatják, hogy arra is lehet gyors gépet építeni
egyetértek, sorra jönnek a játékok, rakom fel őket, és kb 10 perc után lomtár.
lehet megöregedtem? nem, biztos nem! az nem lehet! igényeseb lettem? talán. Gyengébb játékokat csinálnak manapság? inkább csak egyre nehezebb vmi újat alkotni ahogy az idő halad előre.
Azt nem tudom, akkor minden valószínűséggel a zotac ITX szériája is megszűnik? Sőt mi lesz a Zotaccal, van nem nvidiás alaplapjuk?
szerk, van de nem túl sok 
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

az hogy nemsokára mindent egy chipbe integrálnak és ezáltal nem lehet majd keverni kavarni, szerintem minimális érvágás, mert körülbelül a felhasználók 1%-át érinti, a többi azt hiszi amikor azt mondom, hogy északi híd, hogy egy darabka itt van a gépben a megyeri hídból.. viszont remélem az erőviszonyok megmaradnak, mert ha egyik gyártó elszáll, akkor jönnek a magas árak.
videokártya ügyben én mondjuk nem temetném az nvidiát, mert lehet hogy ez a fermi egy brutális nagy dög lesz, de tapasztalatokat szereznek, aztán ha jönnek a ray-tracing alapú játékok, akkor egy ilyen cGPU-val odasóznak a konkurenseknek. van még hova fejlődni.
különben ha már a matrox szóba került, nem kell valakinek egy matrox marvel g400 tv videókártya?
[ Szerkesztve ]
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

Nem örülök a hírnek, már most is úgy érzem túl sokat kérnek az alaplapért (i7-es MB-k árai... lol), és ez csak rosszabb lesz.

Szerintem rosszul tudod, mert volt G200 is.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

Elhiszem, én is múlthétig használtam egy nf7-et...
i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *

Tutira el fog szállni a két megmaradt gyártó (Intel - AMD) ,azután meg majd a válságra fogják, hogy nem fogy a portéka. Mert ha ilyen magasan maradnak az árak (most főleg I7, I5) tutira kevesebben fognak rendszeresen hardvert frissíteni-váltani. Mivel nem fogy sok a cuccokból, így az árak sem fognak mérséklődni.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
Volt G200, de az nem volt egy kimondott gamer kartya.
Falsus in uno, falsus in omnibus.
Az S3 Savage4 belépőszintű játékos kártyának számított, főleg amikor kijött az UT és a Q3 az S3TC textúrákkal. Ekkor azért elég népszerű lett az online játékosok között, mint olcsó játékkártya. És hát a Savage2000 is játékos kártyának készült, csak éppen az S3TL, ami a lényeg lett volna benne, nem működött rendesen.
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
Pedig az nF 780a-t még át lehetne nevezni párszor. 
Mondjuk olyan túl sok problémám nekem sem volt velük bár az nF4 és az NF590 eléggé fűtött.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Igaziból egy picit sem meglepő. Egy jó ideje tisztán látszott.
(talán át kellett volna nevezni a chipsetet?)
Milyennapvan?

És mondjuk úgy 3 év múlva csomagolnak hozzá procit a beragadt raktárkészletből, vagy mi? Előre látom, ahogy NV-sek kilincselnek, hogy adjanak nekik mán ócsó procit. 
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

Temették a fórumon már az AMD-t is. Nem lesz itt baj, majd jönnek az arabok -vagy a versenytárs izraeliek
- ha csúnyán alakulnak a dolgok és befektetnek.
[ Szerkesztve ]
VIGYORRRGAZMUS.....
A 780a elvileg még használható lenne pár AMD generációhoz mivel HyperTransport-on keresztül csatlakozik a CPU-hoz. Bár az AMD következő generációs chipkészletében már lesz SATA 3, USB 3.0, stb., amit ugyebár már az nV nem fog támogatni. Sebaj majd ha az AsRock megveszi a megmaradt készletet látunk mi még csodákat. 
Mondjuk a 780a már egyszer át lett nevezve és így született meg a 980a.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Jól átgondoltad ezt? A zsidó befektetők nem tesznek oda pénzt, ahol bukta látszik. Nem ellenségeik a pénzüknek... 
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
Az izraeliek nem jönnek mert azoknál már ott az Intel.

Kicsit sajnálom az csipjeiket, pedig a régi szép NF4Ultrás időkben mekkora királyok voltak.
...az ár/érték arány a vesztesek mentsvára :D
mass effect 1-2, witcher enhanced, witcher 2, Risen, Dragon age origins, bioshock 1-2, (NWN2 + kiegészítők...) GRID, nfs shift...
Generals, C&C3 + kieg. ...
szerintem azért jöttek ki jo játékok, amihez jo gép kell. 
Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D
szegény embert a chipset is húzza
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

Úgy látszik egyszer minden királynak leáldozik. A régi szép nf2-es időkben ezt ki kondolta volna?
Sőt a régi szép idők, még azok voltak, amikor kivettem a lapból az intel procit, és beraktam az amd-t. Aztán ha kellett egy kis mmx, ment vissza az az intel.
Mostmeg mi van? 

Az ION2 sem fog sokáig piacon maradni, max egy éve lesz. Jővő év elején az első generációs Atom termékek eltűnnek a termék palettáról. A mobil Core2-es termékek is jővő ősz, de maximum jővő év végéig szintén eltűnnek, és vele együtt az FSB is. Utána már maximum a Via Nanoja lesz az egyedüli termék, amihez ION-t lehet párosítani. Annak meg úgyis olyan csekély a piaci részesedése, hogy kár érte fenntartani a chipset businesst.
persze, tudok én is mondani nekem tetsző 8-10 nevet 2000- óta. de a kiadott játékokhoz képest ez elég gyér sztem.
ha megnézem a felrakott vs tetszett arányt 
D1rect hsz 33: ez nagy bökő volt!!!!! 
[ Szerkesztve ]
Jön a dual-core Nano. Azzal még jók lehetnek.

En meg most is az NF4-t hasznalom(igaz van NF2-m is). Egyelore bevallt. Nalam nem melegszik a chipset(gyarihutovel 40-45 fok, 70 % ventinel).
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

Szerintem, úgy általában csúnya idők jönnek a hardvergyártókra. Megszivatták a MS, mikor fejlesztési irányt váltottak és a Vista alá csak manapság van elérhető árú hardver (notebook-ban még ma sem), ezért a Win7 hardverigénye alacsonyabb, mint a Vistáé. Úgy gondolom, akinek a gépén ma Vista fut, az nem fog az elkövetkezendő 5-6 évben jelentősen fejleszteni. Továbbá az a személyes tapasztalatom, hogy az új játékok jobban optimalizáltak, így egy E 5200+ HD 4670 1280x1024-ben a mai napig untig elegendő bármire. A 19 colos monitorok élettartamát figyelembe véve a 24 colos monitorok egy darabig nem terjednek jelentősen, így a hardverigény sem nő. Ezek miatt, úgy gondolom, ha az ati marad az egyetlen vga gyártó, akkor sem emeli az egekbe a vga-k árait, max a top 3-ét. Ráadásul a konzolok is jelentős felső árhatárt jelentenek a "gémer" pcknek. Szóval felőlem eltűnhet az nvidia a mobiltelefonok sűlyesztőjében.
[ Szerkesztve ]

Akkor a SLI napjai is megvannak számlálva.
[ Szerkesztve ]
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
és az nf4-hez pár játék esetében törés sem kellett ![;]](/dl/s/v1.gif)
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu