Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) M107

M107
(senior tag)

Szép és jó
Kíváncsi vagyok, hogy hány db ember nézi meg a közvetítéseket M.O.
Tech Demo Seria-ba sorolnám értelme nem sok csak az hogy milyen szép és jó de a technika és a árak már megint a magyar emberek ellen játszanak s mint hogy egy régi amerikai informatikus mondta első fecske értelmetlen a tömeg gyártásra és a megvételre.
Ugyanis 3 hónap és jön az ujjab + 1 -2 nap már megint ujjabb s sorolhatnám.
Várjuk meg a tömeg gyártást.

Vér Pistike parasztvakítás

UI: kíváncsi vagyok hogy a Up.... vagy a Di... mekkora sávszélességet szabadít fel hogy esetleg a Euros.... -ton normálban és HD-Full HD-ben + 3D ben is közvetítse a a tenisz tornát.
+milyen csomag elérés szükséges hozzá.
Nyugtával a napot főleg Magyarországon (sajnos ahol le vagyunk maradva fényévekkel)

[ Szerkesztve ]

Pioneer Bd 206 Very Good Blu-Ray, Plextor Dvd Writer Cool Audiocd And Data Dvd!

(#2) Ribi válasza M107 (#1) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Ja ha TVs hír van meg jön a másik oltás.
Minek 3D TV, mikor semmit sem lehet rajta nézni.
Ez a van sapka nincs sapka effektus baromi unalmas. :W

(#3) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már csak 3D-s tv kellene, 1-2 év kérdése az egész, egyre jobban kezd tetszeni a 3D. :K

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#4) M107 válasza Ribi (#2) üzenetére

M107
(senior tag)

A mostani 3d tv-knek akkor van értelme ha van egy Blu-ray lejátszód+ 3d-s tartalmad
Magyarországon

(#5) tiborandras válasza M107 (#1) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

engem mar az is orommel toltene el, ha az osszes digitalisan sugarzott ado legalabb 720p-ben es filmek eseten legalabb 5.1-es hanggal jonne. de meg ez messze van mind az upX-nel, mind a diXX-nel... :(((

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#6) adamssss

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Én most antenna digitall-os vagyok. Elő vagyok füzetve a Eurosport HD-ra is. Ha van 3d-s tv-ém, akkor fogom tudni nézni 3D-ben?

Ja és... C'mon Roger!

Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...

(#7) Angel1981 válasza tiborandras (#5) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Jaja - a másik meg engem az sem nem dob fel különösebben, hogy pl. a "Szerelem a legfelsőbb szinteken"-t 720P-ben nézzem. :D

(#8) Tigerclaw

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Nálunk csak egy szolgáltató van (PR telecom). Nincs konkurencia, így minden drága. A HD csomag is +3700Ft havonta. Gondolom vagy 20-an nézhetik a városban. A mindig TV lett volna az egyetlen ami felforgatta volna nálunk a kábelpiacot, de a politikusok jó pénzért kilobbizták, hogy ne legyen digitális átállás csak évek múlva, és így a mindig tv megállt a fejlődésben már az elején.

A 3D-vel pedig tényleg az a baj, hogy jelenleg van 2-3 félmegoldás, sok hátrányos jellemzővel, drágán. Szóval van pár technológiai zsákutca és hozzá minimális tartalom, szinte csak demo jelleggel. Az hogy évente reklámcélból 2 sporteseményt 3D-ben adnak, semmi másnak nem lehet nevezni, csak bepalizásnak.

Egyébként örülök annak, hogy néhányan már nézhetik 3D-ben a Roland Garros-t.

(#9) LackoMester válasza adamssss (#6) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tudtommal MO-n csak a UPC digitális kábelhálózatán, esetleg Thor 0,8 w holdon a Canal Digital csomagban (egyenlőre még szabad ) és Hotbird 13 e holdakon lesz látható, valószinűleg kódolva.

(#10) adamssss válasza LackoMester (#9) üzenetére

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

És neten valahol nem lehet 3d-ben követni, mert van 3d vision kit-em... :)

Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...

(#11) LackoMester válasza adamssss (#10) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nemtudom, de ha esetleg nézhető is lesz, élvezhetetlen minőségben.

(#12) adamssss válasza LackoMester (#11) üzenetére

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor azt hiszem erről lemaradok
Majd beeszem magam valamelyik pana boltba... :D

(#13) Pharaoh válasza tiborandras (#5) üzenetére

Pharaoh
(fanatikus tag)

Én a 16:9-es képnek is örülnék már, de erről már lemaradtak, majd ha HD jön akkor lesznek kénytelenek végre a kukába dobnia 4:3-as képet.

(#14) adamssss válasza Pharaoh (#13) üzenetére

adamssss
(őstag)
LOGOUT blog

Én a 21:9-et sem vetném meg. Nem is értem. A fullHD, a filmeknél a legfontosab, azok pedig ezt az arányt használják. Egyedül csak a Philips rendelkezik ilyen készülékekkel, pedig szerintem lenne rá kereslet.

(#15) M107

M107
(senior tag)

UI:
Ha már valamely pana szakboltba szeretném nézni kérek egy hatalmas kanapét teljes csöndet ez mennyibe fog nekem fájni ne röhögtessenek már ki
(ők ajánlották fel hogy megtekinthetem nehogy 10-20 an végig álljuk már) :C
Mennyi jogdíjat kérnek érte s hol csak Bp-n vagy vidéken is megtekinthető lesz?
Blu-ray nek még kell 2-4 év a tömeges elterjedéshez +2 év mire ugyanott tart mint most a dvd
a 3D -nek innestől kb 8-10év mire tömegcikké válik vagy max 5-8 év

(#16) dezz válasza M107 (#1) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 3D közvetítéshez nem kell külön csatorna. A már két éve szabványosított MVC kódolást (videotömörítést) használják, ami visszafelé kompatibilis az AVC-vel (=H.264). Más szóval, a stream tartalmaz egy normál 2D-s AVC sávot (amit kiolvashatnak maguknak a 2D-s digitális dekóderek) és különbségi kódolásban a 2. nézetet a stereo-3D-hez. A sávszél igény azonos minőség mellett +40-50%.

Várjuk meg a tömeggyártást!? A 200k fölötti tévék egy részében és a 300k fölöttiek nagy részében már benne van a 3D. Ha bemész egy nagyáruházba, azért vannak ezeknek a kategóriáknak is vevőik. 1-2 év múlva pedig alig lesz, ami ne tudná, legalább az aktív zárasat.

(#11) LackoMester: Szerintem biztos le lehet majd tölteni valahonnan off-line megtekintésre. Csak attól félek, hogy az interlace fóbiás ripperek ezt is lebutítják 25p-sre. :U

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.