Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Tauren45

Tauren45
(tag)

Jó cikk lett, tetszik. :K :R

Samsung Galaxy S2 - I9100XXLPH - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | Nagy csalódás Diablo 3 | The settlers 2 |

(#2) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Még a rendszeresen internetező populáció körében is csupán 2 százalék a rendszeresen fizetős applikációkat letöltők aránya.

ez azért a párszáz forintos Appok korában baromi szomorú dolog...

én azért büszke vagyok rá, hogy minden programom tiszta a Bladen :)

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#3) Tauren45 válasza Lenry (#2) üzenetére

Tauren45
(tag)

Ugyan így vagyok ezzel csak nekem SGS2-öm van. :)

Samsung Galaxy S2 - I9100XXLPH - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | Nagy csalódás Diablo 3 | The settlers 2 |

(#4) defymoto

defymoto
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jó cikk!
Kalandor!
A cikkem még mindig várakozik az engedélyre ennyire rossz? :DDD

http://smartgadgets.blogspot.com/

(#5) baluka26 válasza Lenry (#2) üzenetére

baluka26
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pontosan, nekem is minden tiszta az OB-n meg az Eeepadon.

The world outside can burn in flames.

(#6) Apika

Apika
(PH! addikt)

Köszi a cikket, illetve az adatokat...

(#7) Lenry válasza baluka26 (#5) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

csak nem jövök rá magamtól: mi az az OB? gondolom nem szárnyas betét :DDD

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#8) Tauren45 válasza Lenry (#7) üzenetére

Tauren45
(tag)

És még jó, hogy azt tisztán használja. :DDD

(#9) mrhitoshi válasza Lenry (#2) üzenetére

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak kicsit szerintem félreérthető a dolog, mert mi számít fizetésnek ?
Mert igazából az ingyenes appoknál is "meg kell venned" a licenszt, csak éppen abban az esetben az 0FT, ellentétben ugye a warezzal. :F

[ Szerkesztve ]

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#10) Teasüti válasza Lenry (#2) üzenetére

Teasüti
(őstag)

Engem pl. csak az tart vissza, h nem tudok mivel fizetni.
Amúgy az a párszáz forint természetesen nem vág földhöz, sőt, bagatel összeg.
Majd paypal-el meg kéne ismerkednem, remélem azzal is működik a market.

[ Szerkesztve ]

Eladó Samsung Monte S5620, egy 25€-t érő max cover Invisible Shield fóliával!

(#11) kiskaktusz

kiskaktusz
(őstag)
LOGOUT blog

Érdekes cikk. :) :R

A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

(#12) Lenry válasza mrhitoshi (#9) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

miért lenne félreérthető?

az számít fizetésnek, ami nem 0Ft és pénzmozgás történik.
egyébként pedig az Android Market elég világosan elkülöníti az ingyeneset a fizetőstől, szóval annyira azért nem nehéz szétszedni

(#10) Teasüti tulajdonképp Google Walleten keresztül megy a dolog, az meg úgy látom nem eszi meg a PayPalt. de nálam simán megy Visa kártyával.

(#13) mrhitoshi válasza Lenry (#12) üzenetére

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor csak én kavartam meg magam. :B

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#14) PH-User válasza Lenry (#2) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ebbe bele akartam folyni, de mégsem teszem...

Egyébként rajtam nem fognak behúzni egy forintot sem, nagyon jól elvagyok a W810i-vel mai napig. Vannak hiányosságai, de megtanultam együtt élni vele.

Egyébként a cikk igen jóra sikeredett!

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#15) Lenry válasza PH-User (#14) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

engem érdekelne a véleményed

(#16) rankesz válasza Lenry (#7) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Szerintem Optimus Black akar lenni... és igen, az adatlapja alapján már biztos vagyok benne

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#17) Banános Joe válasza Lenry (#2) üzenetére

Banános Joe
(lelkes újonc)

De azt érted, hogy ez nem a warezt jelenti, hanem azt, hogy nagyobb az igény az ingyenes appokra? Attól, hogy ingyen van, még tiszta. Ráadásul a reklámok után ugyanúgy megkapja a pénzét a fejlesztő.

(#18) feliks válasza Lenry (#2) üzenetére

feliks
(senior tag)
LOGOUT blog

lehet h párszáz forintos egy app, de van többnyire 10-15 ingyenes alternatívája is.. :)

[Be Happy] - Kérlek ha írtam neked egy PÜ-t akkor méltass arra, hogy válaszolsz, akkor is, ha a válaszod nemleges.

(#19) PH-User válasza Lenry (#15) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

#17 már megírta.

[ Szerkesztve ]

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#20) Teasüti válasza feliks (#18) üzenetére

Teasüti
(őstag)

Mondj nekem ingyenes alternatívát egy iDisplay-re! :P

(#21) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

"A leggyakrabban használt alkalmazások a Facebook, a YouTube, a Gmail és a GoogleMaps"

Ebben az a meglepő, hogy nincs semmi meglepő benne.
A facséról meg van a véleményem, idővel lecsend ez is, mint anno az iWiW.

Kevés olyan fizetős program van amire azt mondom, hogy na ez megéri a pénzt.
Lehet nálam magas a léc és emiatt.

Okos telefont meg egyelőre nem tervezek venni a fa kezem miatt.
Múltkor az egyik építkezés anyagokat árusító raktáráruházban gyaloglás közben véletlenül kiesett a telefon a kezemből és pont olyan szerencsétlenül ért földet, hogy még bele is rúgtam egyet.
Pech.
Túlélte, nem tudom, hogy ezt egy "mutogatós" telefon, hogy tolerálta volna.

[ Szerkesztve ]

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#22) Lenry válasza Banános Joe (#17) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ááhh
jó, oké.
most így még egyszer végigolvasva rájöttem, hogy én értelmeztem baromira félre :R

(#18) feliks nem mindennek. a Unified Remote-ot pl azért vettem meg, mert egyszerűen nincs jól használható alternatívája, és azt az ezrest nekem bőven megérte egy olyan szoftverért, amit minden nap használok, és gyakorlatilag teljeskörűen távirányíthatom a gépet.

(#23) Teasüti válasza banhammer (#21) üzenetére

Teasüti
(őstag)

Én úgy vélem, ipari környezetben, műhelyben nem nagyon illik ilyen finom eszközöket használni. Még ha relatíve vigyáz is rá az ember, én sok olyan telefonnal találkoztam, ami pl a vas reszeléket gyűjtötte be és tönkrement a hangszórója, stb.
Vagy pedig vmi full cover tokot beszerezni (tényleg, léteznek mondjuk IP55-ös telefon tokok?).

(#24) vhunor válasza Teasüti (#23) üzenetére

vhunor
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem kell ehhez ipari környezet. Amikor közel másfél éve, megjelenéskor megvettem a Blade-emet, másnap bevásárlásra menet parkoláskor odaadtam a páromnak, hogy fogja amíg beállok (épp telefonáltam előtte, még nem párosítottam hozzá a BT headsetet). Azzal a lendülettel elfelejtette, hogy ott van az ölében, és kiszálláskor már csak azt hallottam, ahogy koppan az aszfalton. Azóta én is elejtettem kétszer, de még mindig semmi baja, fizikai sérülés csak egy kis horzsolás látszik az egyik sarkon (nem használok tokot).

Szerk.: off.

[ Szerkesztve ]

(#25) DeSanto válasza vhunor (#24) üzenetére

DeSanto
(őstag)

Ez velem is megtörtént.
Az új galaxy s-em esett ki ugyan így ki a kocsiból egy éve kb csak az enyém pocsolyás latyakos kis kavicsos trutyiba.
Semmi baja nem lett.
A illesztésekből 2-3 hónap alatt kihullt a maradék sár is.
Be nem folyt.
Az asszony ki is volt egyből(persze én is)... :D

[ Szerkesztve ]

(#26) vhunor válasza DeSanto (#25) üzenetére

vhunor
(senior tag)
LOGOUT blog

Az asszony ki is volt egyből

Ne is mondd, napokig újat akart venni nekem...

[ Szerkesztve ]

(#27) Teasüti válasza vhunor (#24) üzenetére

Teasüti
(őstag)

Nyilván. :U
De a fenti környezetben szinte mindennapos a hasonló igénybevétel, már a munkaruha zsebében sincs biztonságban. Legjobb kint hagyni a szekrényben, csak hát ugye...

(#28) baluka26 válasza Lenry (#7) üzenetére

baluka26
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Optimus Black.

(#29) Lenry válasza baluka26 (#28) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

közelében sem jártam a megoldásnak :D

(#30) Integra válasza Lenry (#2) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ez igy van. de cigire közben ezreket tapsolnak el....

(#31) HIJ

HIJ
(senior tag)

"Hazánkban a mobiltelefont használók csupán 13 százaléka rendelkezik okostelefonnal."
Na ezt sem gondoltam volna. Tekintve hogy szinte mindenhol ezeket nyomják a szolgáltatók...

Semmisenemvan!

(#32) Lenry válasza HIJ (#31) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ettől még nem lesz rá pénze a népnek

(#33) vhunor válasza Lenry (#32) üzenetére

vhunor
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem igazán pénz kérdése. A 3210 korszakban mindenki azzal szaladgált, és az is 30 rongy körül volt. Inkább igény nincs rá, a környezetemben nagyon sokan rühellik a tapitelefonokat, és le nem cserélnék a jól megszokott és bevált gombos telókat.

(#34) PH-User válasza vhunor (#33) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez érdekes, én meg már szinte alig látok telefont. Tapis akármit pedig annál többet.

(#35) PHM

PHM
(őstag)

"A kereskedők a vizsgálatban résztvevő 25 európai ország mindegyikében az okostelefonok piaci értékesítésből való magas, kétszámjegyű részesedését rögzítették, mely így az Egyesült Királyságban mért 35 százalék és néhány eurázsiai országban – mint például Kazahsztán, Törökország, Oroszország és Ukrajna – jegyzett 105 százalék között mozgott."
Nem sok ez egy kicsit?

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#36) vhunor válasza PH-User (#34) üzenetére

vhunor
(senior tag)
LOGOUT blog

Privát környezetemben kb. 80-20 a hagyományos-tapitelefonok aránya, melóban más a helyzet, itt mindenki BlackBerry-t használ.

(#37) TESCO-Zsömle válasza vhunor (#33) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A probléma szerintem az, hogy egy jó okostelefont/tabletet nem kapsz 30 rongyért, míg a megszokott 3210-est már megkapod 1-2k-ért, és azzal is pont ugyanoylan jól tudsz telefonálni.

Nem mellékesen egy egyszerű S40-es Nokia használat nélkül, de bekapcsolva akár 2 hétig is elvegetál, ami nem mondható el az okosakról.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#38) Teasüti válasza PHM (#35) üzenetére

Teasüti
(őstag)

Oroszországban nem sok. ;]

(#39) baluka26 válasza PHM (#35) üzenetére

baluka26
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szövegkörnyezetből érezhető az elgépelés: "kétszámjegyű részesedését".

(#40) Gude

Gude
(senior tag)

Köszi az írást és a statisztikát

"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

(#41) Polllen válasza Lenry (#2) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nincs ebben semmi szomorú így önmagában. Nekem is minden legális a telómon, még sem fizettem egy appért sem egyik platformon sem. Elviselem a reklámot.

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#42) randras

randras
(őstag)
LOGOUT blog

Helló!

Csak egy gyors észrevétel, még olvasom: az első oldalon a diagramcím leprintscreenelt word-os piros aláhúzásását illene javítani, ettől függetlenül eddig tetszik!

(Építő jellegű voltam.) :R

Külföldi termékrendelések lebonyolítása tetszőleges díjjal: http://goo.gl/UCAL1 || Összes hirdetésem: http://goo.gl/OkUDA

(#43) schawo

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A fizetős alkalmazások használati aránya nagyon meglepő, nem is tudom elképzelni, hogy igaz lenne.

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#44) baluka26 válasza schawo (#43) üzenetére

baluka26
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sok vagy kevés? ;]

(#45) schawo válasza baluka26 (#44) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

na ja :)

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#46) szakmaster

szakmaster
(újonc)

Én is fizettem volna már pár alkalmazásért, de egyszerűen nincs rá lehetőségem, nincs nekem olyan bankkártyám vagy internet kártyám amivel tudok fizetni. :(

(#47) defymoto válasza szakmaster (#46) üzenetére

defymoto
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jó lenne, ha a Sim kártyáról vonnák le a pénzt amennyiért vásárlunk.( a telenornál így lesz)

http://smartgadgets.blogspot.com/

(#48) schawo válasza szakmaster (#46) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

10 perc egy bankfiókban. ;)

(#49) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Ma már boldog/boldogtalan ezt vesz. Mivel ma már nem is nagyon lehet mást kapni csak "okostelefont". ;]

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#50) PH-User válasza Cyberpunk (#49) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

S az a vicc az egészben, hogy a leggagyibb is megkapja az okos jelzőt... :U

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.