Nem tudhatod, amíg nem próbáltad. Egyébként igen, mindehhez bizonyos alapfokú műveltségre és intelligenciára (erkölcsre??) van szükség az emberek részéről, ami megintcsak nem elérhető (VEGYÉ' SOKAT MOST). Pont az a lényeg, hogy annyira benne vagy ebben a rendszerbe, hogy egy ettől gyökeresen különböző szinte elképzelhetetlennek tűnik.
A DVD formátumnál arról beszélt, hogy maga a kódolás volt titkos, nyilván ma már feltörték és elterjedt a szabad felhasználása a dolognak.
Egyébként meg nem tudom nagyon, miről beszélsz, mert a jó filmek még a moziban behozzák az árukat, ha kis magyar film, meg ha háromszázmilliós szuperprodukció, akkor is.
Öcsém tegnap vett egy PSP-t, és ott is látszik mindez. Hiába van benne szuper proci, kijelző stb., nem lehet rá programokat tenni, csak feltörés után. Egyrészt az illegális, gari bye-bye, másrészt meg ez valami új változat amit meg (még) nem sikerült feltörni 
Más kérdés. Szerintem súlyos probléma a relatíve szűk vevőréteggel rendelkező szakmai szoftvereknél pl. CAD rendszerek, hogy a cégek csak Windowsra fejlesztenek. És itt nem érné meg szabad szoftverre időt, pénzt áldozni. Szerintem ez egy súlyos probléma, mert sokakat pont ez akadályoz a Linuxra (bocs, GNU/Linuxra
) váltásban.
[ Szerkesztve ]