Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) v.tom

v.tom
(őstag)

Hát, ennek tényleg nem sok értelmét látom.

[ Szerkesztve ]

EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

(#2) eziskamu

eziskamu
(PH! addikt)

Csavar nélkül hogy nem csúszik el?

(#3) Daveedka válasza eziskamu (#2) üzenetére

Daveedka
(tag)

"Rögzítésüket a sarkokban elrejtett mágnesekkel lehet megoldani..." ezért nem csúszik el :)

(#4) Ste válasza Daveedka (#3) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha kellően nehéz alukeretes ventit teszel rá, akkor elmozdulhat.

Sok értelmét ettől függetlenül én sem látom sok értelmét. Inkább gumi csavarok, vagy valami szivacsos anyag a venti alá. Esetleg egy Ac póklábas venti

True Success is Blonde

(#5) TeeJay

TeeJay
(PH! kedvence)

a coolink-nek van az a kék gumi pöcök ami teljesen jó ventilátorok rögzítésére és ott is teljesen megfogja a rezgéseket. párszáz forint lehet 12darab abból...
amin viszont nagyot röhögtem hogy vinyók mellé nem szabad rakni mert adatvesztést okoz :D 20kilós mágnest adnak mellé vagy mi?
vicces is lenne ha egy mezei mágnes megzavarna egy vinyót mikor abban a fej milliószor erősebb :DDD

Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

(#6) eziskamu válasza Ste (#4) üzenetére

eziskamu
(PH! addikt)

Jaja. Mert nem látok a képeken olyan pöcköket, amik beleülve a ház csavarnyílásaiba megakadályoznák az elcsúszást.

(#7) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Átlátszóból kérnék kék ledekkel... ;]

.::www.megadanceradio.hu::.

(#8) El Tebe

El Tebe
(lelkes újonc)

"mágneses rögzítés" ->
már látom, ahogy kiscsóka felpakolja a vinyó hátuljára és csodálkozik ha... :Y :N

"Metált? Bírod?!" www.tibi-team.hu | www.webböngésző.hu

(#9) Dyno válasza Devid_81 (#7) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Akkor inkább gumi röhzítő, az is teljesen elneyli a rezgést.

(#10) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Mégegy haszontalan dolog..... :F

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#11) Cclone

Cclone
(lelkes újonc)

Ez most tényleg kellett :F

Eladó R2E hf blokkok+csatik 10K

(#12) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

érdekes,kipróbálnám....ja és miböl áll áttfúrni :U

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#13) bsh

bsh
(senior tag)

de magában a ventilátorban lévő mágnes meg a tekercsek mágneses mezeje az persze nem zavarja a vinyókat...

(#14) Chrys_

Chrys_
(senior tag)

Ez az igazi megoldás, 4db MF12-S2 már pörög is a gépemben, nemsokára jön a többi:
[link]
[link2]

[ Szerkesztve ]

BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

(#15) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez rohadt drága.
11 € az S-Flex, a szilikoncsíkok ~1 € két marék, a gumipöcök 12db 2€.

Milyennapvan?

(#16) Ste válasza bsh (#13) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egy 0,3Amperes motor nem hiszem, hogy olyan nagy mágneses mezőt csinálna, mint 8 mégneses rögzítő

[ Szerkesztve ]

True Success is Blonde

(#17) benedekco válasza Ste (#16) üzenetére

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

de sztem még ez a mágnes sem akkora, hogy bármi kárt okozzon egy winyóban, biztos van annyi árnyékolása, hogy ne okozzon kárt... akkor már egy nagyobb hangláda mellé se tehetné oda az ember...
ellenben a kislemezes meghajtóba illesztett adathordozó igencsak megsínyli az ilyesmit...

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#18) Peti78

Peti78
(senior tag)

Ventillátoronként 80 ft-ból megoldom ugyanezt O gyűrűkkel. Amúgy is hol maradnak a 14 cm-es cuccok?

Hányszor meritek még, ami már megtörtént,megtenni újra és újra?Gõgös az arcotok, a falnak rohantok,nektek a hatalom a minden.

(#19) daa-raa válasza benedekco (#17) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Inkább aróól van szó, hogyha mégis beüt a ménkű, akkor mondhatják, hogy Ők szóltak. Amolyan mosom kezeim.

Si vis pacem, para bellum.

(#20) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Csak én érzem úgy ,hogy ezek halál feleslegetek? egyszerűbb venni egy kis fordulatszámmal rendelkező ventit az kész.

(#21) Lasi válasza Ari18 (#20) üzenetére

Lasi
(tag)

Már itt is említették páran, de most én is ideteszem. Felesleges szerintem is. :DDD

Nem hiába véletlen! - http://lasi.atw.hu/

(#22) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A mágnes jót tesz a merevlemeznek! :C

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#23) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Biztos nem tennék be egy mágnest a gépbe... Ilyen erővel beépíthetnék egy plazmagömböt is aminek olyan a mágneses tere, hogy a számológép össze-vissza számol tőle...

(#24) Wasquez válasza Egzee (#23) üzenetére

Wasquez
(lelkes újonc)

Azért a winyót nem hiszem, hogy egy mezei permanens mágnessel le lehetne törölni!
Az ilyen cuccokban elektromágnes van!
És hdd ház elég jól zárja a mágneses teret!

www.biomod.uw.hu www.biomod.atw.hu

(#25) Sanyix

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Semmire sem jó. nekem a gépemben a legnagyobb rezgést egy sámsúng vinyó okozza. Ha a ventik rezgését kéne hallanom akkor már denevér lennék...

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.