Hát, ennek tényleg nem sok értelmét látom.
[ Szerkesztve ]
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

Hát, ennek tényleg nem sok értelmét látom.
[ Szerkesztve ]
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

Csavar nélkül hogy nem csúszik el?

"Rögzítésüket a sarkokban elrejtett mágnesekkel lehet megoldani..." ezért nem csúszik el 
Ha kellően nehéz alukeretes ventit teszel rá, akkor elmozdulhat.
Sok értelmét ettől függetlenül én sem látom sok értelmét. Inkább gumi csavarok, vagy valami szivacsos anyag a venti alá. Esetleg egy Ac póklábas venti
True Success is Blonde

a coolink-nek van az a kék gumi pöcök ami teljesen jó ventilátorok rögzítésére és ott is teljesen megfogja a rezgéseket. párszáz forint lehet 12darab abból...
amin viszont nagyot röhögtem hogy vinyók mellé nem szabad rakni mert adatvesztést okoz
20kilós mágnest adnak mellé vagy mi?
vicces is lenne ha egy mezei mágnes megzavarna egy vinyót mikor abban a fej milliószor erősebb 
Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

Jaja. Mert nem látok a képeken olyan pöcköket, amik beleülve a ház csavarnyílásaiba megakadályoznák az elcsúszást.

Átlátszóból kérnék kék ledekkel... ![;]](/dl/s/v1.gif)
.::www.megadanceradio.hu::.

"mágneses rögzítés" ->
már látom, ahogy kiscsóka felpakolja a vinyó hátuljára és csodálkozik ha...

"Metált? Bírod?!" www.tibi-team.hu | www.webböngésző.hu

Akkor inkább gumi röhzítő, az is teljesen elneyli a rezgést.

Mégegy haszontalan dolog..... 
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Ez most tényleg kellett 
Eladó R2E hf blokkok+csatik 10K
érdekes,kipróbálnám....ja és miböl áll áttfúrni 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

de magában a ventilátorban lévő mágnes meg a tekercsek mágneses mezeje az persze nem zavarja a vinyókat...

Ez rohadt drága.
11 € az S-Flex, a szilikoncsíkok ~1 € két marék, a gumipöcök 12db 2€.
Milyennapvan?
egy 0,3Amperes motor nem hiszem, hogy olyan nagy mágneses mezőt csinálna, mint 8 mégneses rögzítő
[ Szerkesztve ]
True Success is Blonde

de sztem még ez a mágnes sem akkora, hogy bármi kárt okozzon egy winyóban, biztos van annyi árnyékolása, hogy ne okozzon kárt... akkor már egy nagyobb hangláda mellé se tehetné oda az ember...
ellenben a kislemezes meghajtóba illesztett adathordozó igencsak megsínyli az ilyesmit...
Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

Ventillátoronként 80 ft-ból megoldom ugyanezt O gyűrűkkel. Amúgy is hol maradnak a 14 cm-es cuccok?
Hányszor meritek még, ami már megtörtént,megtenni újra és újra?Gõgös az arcotok, a falnak rohantok,nektek a hatalom a minden.

Inkább aróól van szó, hogyha mégis beüt a ménkű, akkor mondhatják, hogy Ők szóltak. Amolyan mosom kezeim.
Si vis pacem, para bellum.
Csak én érzem úgy ,hogy ezek halál feleslegetek? egyszerűbb venni egy kis fordulatszámmal rendelkező ventit az kész.

Már itt is említették páran, de most én is ideteszem. Felesleges szerintem is. 
Nem hiába véletlen! - http://lasi.atw.hu/
A mágnes jót tesz a merevlemeznek! 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
Biztos nem tennék be egy mágnest a gépbe... Ilyen erővel beépíthetnék egy plazmagömböt is aminek olyan a mágneses tere, hogy a számológép össze-vissza számol tőle...

Azért a winyót nem hiszem, hogy egy mezei permanens mágnessel le lehetne törölni!
Az ilyen cuccokban elektromágnes van!
És hdd ház elég jól zárja a mágneses teret!
www.biomod.uw.hu www.biomod.atw.hu
Semmire sem jó. nekem a gépemben a legnagyobb rezgést egy sámsúng vinyó okozza. Ha a ventik rezgését kéne hallanom akkor már denevér lennék...
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...