Jó ár, remek kis házikó, jó lett a teszt is.

Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
h1ght3chzor
(fanatikus tag)

Gude
(senior tag)
Formás tetszetős ház,de a 6 kilójával szerintem anyaghiányos szegény!
"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)
(#3) kiskaktusz
Jó ára van 
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

hunmyke
(fanatikus tag)
Nekem is ez tűnt fel, 17k elég sok egy alufólia házért, szerintem.
Inkább ráfizetnék kicsit, és vennék Chieftec-et (Bravo, UNI, MESH, etc.) vagy valami hasonló "nehezebb" házat, amiből még nem spórolták ki az anyagot.
[ Szerkesztve ]
Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

pmheros
(senior tag)
épp most dobtak fel egy Antec Three Hundred Two cikket a hírek közé. Azon látszik hogy anyagból van. A kettő közül én biztos nem ezt a Revoltec -et választanám
hideg pizza, meleg sör

hunmyke
(fanatikus tag)
Hát én sem, Antec kicsit nevesebb gyártó, minőségibb házakkal.
Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.
(#9) Geri Bátyó
Anyag nincs benne, szerintem ronda is. Ennyi pénzért elvárnám, hogy az összes 5.25-ös helyhez legyen gyorsrögzítő és hátulra is tegyenek gyárilag ventit.
Hogyan mutatsz tükröt, egy tükörnek?

Duree
(PH! addikt)
Rondának ronda,az anyaghasználat sem valami fényes,nekem nem tetszik,az ára sem.

Gazsi00
(őstag)
Nem tetszik és drágán is adják.
Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.

Somesz1988
(újonc)
Hát, szerintem ár-érték arányban nem túl jó, és eléggé hasonlít a cooler master elite 370-hez,(nekem az van, fele ennyi volt) A szellőzésből 5-ös.
Érdeklődés, ajánlat privátban és NE hozzászólásban, és írd oda pontosan mi érdekel (!)
Milyen az a "gémer" ház? Valaki világosítson már fel.
The pain is my best friend.

Somesz1988
(újonc)
Szuperszónikus csilli-villi atomreaktor blokk, "halandók" számára megfizethetetlen áron, (és persze a nagymenőség miatt van túlárazva mint a tabletek
)
*Ezt nem kell túl komolyan venni bár szerintem részben igazam van
*
[ Szerkesztve ]
Érdeklődés, ajánlat privátban és NE hozzászólásban, és írd oda pontosan mi érdekel (!)

redbull86
(fanatikus tag)
Kinézetre jobbat vártam! 
Szűrők hiánya,.. stb,..
és drága,..
Core I3-550 3.2Ghz Dual chanel 2X2Gb Geil 1333Mhz Kit Asrock H55 + 1TB hitachi Crosair CX430v2
Ilyen áron megéri ... (usb3,venti szabályzó) csak rút ...
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™

nicu71
(senior tag)
az előlapon még egy kis visszafogottság elkelt volna,szerintem is.Amúgy teljesen rendben van.
"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...
Nem rossz, nem rossz, de valami hiányzik belőle.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."
Ez pedig elég sz@r ennyiért van sokkal jobb is 
"The history is written by the victors...And here I am thinking we'd won."
Elég korrekt kis házikó!
aAa GééPPPeTTTtt 3 éve vettük öö pénzé..öö péénnééégy , őő hát a géppp az rossz, meee nem meggyöö.....
Ja csak a teljesítményhez a "csili-vili" nem tesz hozzá semmit sem. Lehet konzervatív és jól felszereltségű-hűtésű házakat, amibe építhetsz erős PC-t is és még nem is drága. És még igazi gamernek sem kell lennie, mert a mai játékokat egy középkat gép is röhögve viszi FullHD-ban. 
Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

daa-raa
(MODERÁTOR)
A teszt azt bizonyítja, hogy az utóbbi 7(!) évben hiába marketingelik szét az idiótábbnál idiótább megoldásokat a gyártók, gyakorlatilag egy tapodtat sem mozdult előre ez a részegység. Az akkori jobbak a mai napig megállják a helyüket a mezőnyben, sőt, az élvonalban vannak, sokszor a széthájpolt akármiket maguk mögé utasítva.
Nem akarok csúnyát mondani, de az az Antec a maga 6,7kg-jával legalább annyira anyaghiányos. A tesztben szereplő Casetek 13,7kg.
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum.
Tökéletesen egyet értek! Néhány kivételtől eltekintve semmi igazán jelentős nincs.
A házak tömegével kapcsolatban csak annyit tennék hozzá, hogy nekem egy Gigabyte Sumo 5115 van, ami full alumínium és így is 8.5 kg. Igaz, nem midi.
Hogyan mutatsz tükröt, egy tükörnek?
Az a gond, hogy a ház előállításának egyetlen drága részlete van: az anyag. Ha több profitot akarnak (márpedig akarnak), akkor ezen a paraméteren spórolnak. Anno az 1 mm-es acél teljesen általános volt mindenhol, most alsóbb szinteken 0,8 stő 0,6 milis a lemez, gyakran nem csak a borkolatnál, hanem a váznál is...
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
A lényeg hogy ótvar randa legyen, sok ventivel, és ha lehet világítson. A többi karakterisztika fakultatív.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven

daa-raa
(MODERÁTOR)
Az 1mm már csak a felső és prémium kategóriára igaz. Az általános a 0,5-0,6mm, a komolynak kikiáltott házaknál alkalmaznak 0,8-as lemezt. A CM alja házai is csak 0,6-os lemezből vannak, az Asus meg 0,5-ös fóliát használ.
De mindez nem kellene, hogy befolyásolja a szellőzést, viszont láthatóan ott sincs semmiféle fejlődés.
Si vis pacem, para bellum.
Fene tudja, de nekem 6.7 kiló a házam, de még sosem rogyott ösze...

Rider74
(kvázi-tag)
A ház szerintem gyenge...
És még ronda is, de ízlések és pofonok.
Csak nekem tűnt fel, hogy a hőmérsékleti grafikonokon Raidmax Seventy 3 néven szerepelnek a mért eredmények?
Na a Chieftec Dragon-nak nem lesz anyaghiánya, 10-15 kg körül van, dögnehéz, és asztalon van
(DA-01WD-FPD )
Üdv Barack. 2 Informatikus beszélget. Nincs kölcsön egy 1000-esed ? De van, adok 1024-et, hogy kerek legyen :D//Steam nick: ruszkii97//Origin nick: Barack_HUN
Őőőő, miért Raidmax néven futtatjátok a grafikonokon a házat? 
Szerk:
Úgy látom write only üzemmódban voltam... 
[ Szerkesztve ]
[ Módosította: BioNiCMaN ]

bmollszeptim
(fanatikus tag)
Jó kis kuckó ez. nem értem ezeket a gyenge anyagminőség,meg nincs benne anyag vélemémyeket.
ebben a méretben, az agyondicsért CM Elite 430,amiről sokan, a házas topikban is azt irták hogy jó anyagminőség , 4,7 kg.
Na az tényleg gyenge anyagminőség,/mikor megvettem még be sem fejeztem a beköltözést,de már tudtam hogy nem kell sokáig) ez 1.5 KG val több.Tehát már nem lehet olyan nagyon rossz.Egyébként ebben a méretben, a legtöbb ház 4-5 kg között mozog,és éppen ez a 6.2 kg a ritka, ebben a méretben,no meg ebben az árkategóriában.Jó ez ennyiért,így ahogy van,és ráadásúl a venti szabályzó, hab a tortán.
[ Szerkesztve ]
üdv.

Indy69
(tag)
Ez nagyon nem szép, HAF912 se szép de nagyon jó 
Alap, hogy ha privit küldök illik válaszolni.

Indy69
(tag)
Az Én kicsi lányom néha rá ül a Centurion 590-re a 17 kilójával és bírja,de persze nem erre való 
Jó az ha van benne anyag ha már a zsemlében nincs 
Alap, hogy ha privit küldök illik válaszolni.
Ez most nem fogott meg, nekem nagyon "szétszórtak" a vonalai. Valahogy nem áll össze a "kép".
Isten Hozott! (Az ördög visz el...)
Javítottam a nevet.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

bmollszeptim
(fanatikus tag)
ideje volt 
üdv.
Jópofa a házikó 
► BMW 1M Coming Soon ◄ ►BMW Clubs Meeting 2012 Hungary 2012. 06. 09-17 Velence ◄
Közben rájöttem, hogy tévedtem. Megnéztem a ház pontos típusát. 14 kiló a drága nem 6. 
Furcsálltam is mert emlékszem, hogy 2004-ben majd beszartam mikor apám csomagtartójától elvittem a szobámig, és mostanában ha portalanítás miatt leviszem a pincébe szintén rá kell készülni. 
Na mind1 ős noname házak is vannak még a padláson, amik jól szolgáltak, és szerintem 3-4 kilónál egyik sem több. Nem kell ráülni na. 

Pug
(őstag)
Papírmasé házért 17K 
Hát így ebben a formában biza ez hulladék ![;]](/dl/s/v1.gif)
"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

MZperX75
(őstag)
Ja,azért nem hulladék,de ennyiért nekem hiányzik belőle 2DB 12cm ventilátor,és az anyag!
lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/
Nem rossz haziko, korrekt iparos munka.
A teszt olvasasa kozben esett le, hogy minden tiszteletem rudie, mert nem semmi munka lehet par hetente ki, be pakolni a konfigjat egy uj hazba par percnyi, oranyi tesztert.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Rossi
(őstag)
Végre egy normális árú ház. 
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”
Van ennel olcsobb Coolermaster haz (Coolermaster 430 Elite) es majdnem ugyan ezt tudja (USB 3.0 port nelkul).
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Van még jobb is 
pl a Bitfenix Shinobi és árban is itt van
"The history is written by the victors...And here I am thinking we'd won."

zed1983
(őstag)
Jó látni végre, hogy itt is figyeltek a kábel menedzsmentre! 

vjozsef
(kvázi-tag)

vjozsef +36 70 36 28 147

Pug
(őstag)
A ventilátor pótolható, az anyag viszont már nehezen ![;]](/dl/s/v1.gif)
"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

Titagyerek
(kvázi-tag)
nagyon csini házikó 
nagyon jó cikk 
“ Én nem félek a számítógépektől! Attól félek, hogy nem lesz elég belőlük. ” ♥♥DFI LANParty♥♥Az élet egy szar játék de a grafika nagyon ottvan

Georg17
(tag)
Képet nem lehet feltölteni, így nem tudom illusztrálni, mire képes egy igazán jó ház, ha kábelrendezésről van szó.
A cikkben szereplő ház ugyan elbánik azzal a néhány madzaggal. De ha kábelrendezésről van szó, akkor elengedhetetlenek az akasztó fülek is, amihez a kábelkötegeket lehet rögzíteni gyorskötözővel, hogy a helyükön maradjanak. Ebből ebben a házban csupán mutatóban van néhány.
Nem szép, sőt csúnya.
Még képről is az olcsóság látszik a házon, ha a minőségről van szó. Ehhez képest elég borsos az ára.
Inkább egy CM 690 Advanced II 32E-ért, USB 3-mal, plexi ablakkal. Inkább összekaparnám a különbözetet és azt venném, mint ezt.
De ha már egy árban kell nézni, akkor is inkább egy BitFenix Shinobi, mint ez.
[ Szerkesztve ]