Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) KaiotEch

KaiotEch
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sheldon Coopernek biztos kellene. Hülyeség hülyesége.

Ha rom-ot cserèlek, mièrt nem vàltozik az IMEI szàm? by крокодил ||| Mi ez a Biostar? Sárgarépából, meg lucernából gyárt alaplapokat? by noPublicFG ||| Vannak jobban és vannak kevésbé jobban sikerült darabok, és van a Gigabyte. by ///Krisz\\\

(#2) banhammer válasza KaiotEch (#1) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Ki az a Sheldon Cooper?

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#3) shteer válasza banhammer (#2) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem nézel sorozatokat ezek szerint - Big Bang Theory :)

C64 kazikhoz és joystickokhoz mikor jön ilyen? ;]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#4) TESCO-Zsömle válasza shteer (#3) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy újabb röhögjünk a semmin sorozat alákevert nevetéssel, hogy tudd, hol a poén? :F ;]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#5) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha megvan a kazi, akkor legálisan letölthető a rom.

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#6) banhammer válasza shteer (#3) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Ha jól tudom akkor a C64-es játékok túlnyomó többsége abandonware.

Elég ha beírod a keresőbe a megfelelő szavakat és zsák számra dobja ki a legális találatokat.

Ha meg nem akar az emulátorokkal küzdeni akkor online is játszhatsz C64-es játékokkal.
Pl.: itt ---> c64i.com - classic Commodore 64 games online!

Esetleg talán a C64 cartridge-en megjelent játékok esetében van értelme ilyen USB-s hardvernek, de azokat a játékokat meg már évtizedekkel ezelőtt leszedték az akkori crackerek a cartridge-ekrő.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#7) banhammer válasza TESCO-Zsömle (#4) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Pont azért nem nézek sorozatokat.

(#8) TESCO-Zsömle válasza banhammer (#7) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

3 éve nincs TV-m... ;)

[ Szerkesztve ]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#9) Male válasza Psych0 (#5) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is így tudom.... viszont a kontroller hasznos lenne. (először azthittem, csak egy átalakító ahhoz.. mert ennél egyszerűbb megoldást szeretnék :) )

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#10) khron78

khron78
(kvázi-tag)

Arról nincs szó, hogy milyen felületen jeleníti meg a játékot!
Pedig érdekelne, hogy miként történik a megjelenítés, mondjuk hd monitoron.

(#11) Mittu88 válasza banhammer (#6) üzenetére

Mittu88
(senior tag)

Ja csak billentyűzeten kell játszanod. Szerintem ez a cucc megér vagy 10 ajrót, többet tuti nem.

(#12) khron78

khron78
(kvázi-tag)

Látom, hogy gyakorlatilag kiolvassa a kazettáról a romot, amit emulátorban futtatsz....
tehát egy kártyaolvasó és kontroller input.Ez első funkciót letölthető romokkal ki lehet váltani, a másodikat meg akármilyen kontrollerrel.

(#13) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Szerintem jópofa kis cucc! ;)

(#14) spuros

spuros
(senior tag)

Szerintem is jó kis cucc.. Régen rengeteget super nintendóztam én is.. Az igazi hangulatot mondjuk csak az eredeti konzol adná vissza. Kár, h apróhirdetésben kicsit drágák (legalábbis most nekem)..

Viszont az ötlet jó!

http://www.flickr.com/photos/61747865@N06/

(#15) shteer válasza TESCO-Zsömle (#4) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem tetszik, nem nézed :P

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#16) shteer válasza TESCO-Zsömle (#8) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem is kell hozzá feltétlenül

(#17) shteer válasza banhammer (#6) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:K

de a hardveren játszani fillinges igazán :) csak sajna az idő megöli az adathordozóit

(#18) shteer válasza khron78 (#10) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

pixelesen ;]
vagy natív ablakban futtatod az emulátort

(#19) Mögle válasza Male (#9) üzenetére

Mögle
(újonc)

Van annál egyszerűbb megoldás is, nem kell más hozzá mint:
MCP2200
PIC16F628A
Ending-Man BS-500 kontroller
még fél marék alkatrész + nyák
kb. 60 sor kód (50 .NET + 10 CCS C)
türelem (+felesleges hajhagymák)
:DDD

amúgy a fenti recept működőképes, ezt csináltam karácsonyi ajándék gyanánt, és nem volt rossz ötlet... remélem :DDD

[ Szerkesztve ]

Az élet egy nagy beöntés.

(#20) Ste válasza TESCO-Zsömle (#8) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem ennyi ideje nincs gyerekszobám :D

szerk: az előző komment is ütős volt :D

[ Szerkesztve ]

True Success is Blonde

(#21) Ste válasza shteer (#17) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mintha ez is benne lett volna a Big Bang egyik részében ;]

True Success is Blonde

(#22) rumkola válasza shteer (#3) üzenetére

rumkola
(PH! kedvence)

Ne, C64:
[link]

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#23) TESCO-Zsömle válasza Ste (#20) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gyerekszoba? Az meg mi? ;]

Sztem az mindent elmond egy műsor színvonaláról, ha a poén felismeréséhez nevetést kell alákeverni...

Értelem szerűen a közönség előtt felvett műsorok bizonyos szintű kivételt képeznek, de már ott is megkötés van, hogy ha felvillannak bizonyos lámpák, akkor kötelezően tapsolni meg nevetni kell...

Jó bornak nem kell cégér, jó poénnak meg alákevert nevetés...

Szvsz...

shteer: Még az a szerencse, hogy nem kell... :C

(#24) hoffman_

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Zseniális, hiánycikk - komolyan :R

"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

(#25) Male válasza Mögle (#19) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Meg fél marék alkatrész" , azthiszem ez a kritikus pont :D

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#26) Vladi

Vladi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ej, milyen korosztály irkál ide?? :Y
Kontrollert szerezni és go snes. :C Lehet szerzek egy ilyet, zseniális ötlet. :C

(#27) Mögle válasza Male (#25) üzenetére

Mögle
(újonc)

Tényleg csak pár apróság mint vegyi ónozó (90g 7000ft) meg 16 rétegű nyák...
mehehehehe :DDD
amúgy pár ellenállás meg kondi max 100ft értékben :)
nem is olyan rég pont azt a linket nézegettem én is de úgy döntöttem inkább készítek valamit olcsóbban és könnyebben beszerezhetőbb alkatrészekből, házhoz szállítással együtt volt 3000ft, miután elkészült láttam a teszkós újságban Trust márkájú 10 gombos kontroller USB csatlakozóval 2990 ft-ért :DDD

Az élet egy nagy beöntés.

(#28) Psych0 válasza Male (#9) üzenetére

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

én a kontrollert pár éve párhuzamos portra kötöttem + pár sor drivernek, ma már az autohotkeyyel oldanám meg. +egy msp430 launchpaddal. kb 500 ft

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#29) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

leszedtem a telómra egy app-ot..egy vagy 1000 játékot és megy a nes :))

(#30) hoffman_ válasza lorcsi (#29) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én is toltam android alatt(ha erre gondolsz), azért nem volt kis élmény újra Donkey Kong-ozni, de sajna a tapics képernyő nem igazán alkalmas játékra hosszútávon, csak úgy az íze kedvéért :(

(#31) Male válasza Mögle (#27) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD

Psych0: Az sem rossz... de nincs párhuzamos portom sem.

No mindegy, időközben találtam 9 dollárért gyári átalakítót, amivel USB-re köthető :)

(#32) lorcsi válasza hoffman_ (#30) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

erre gondolok, de úgy hosszú távon már nem játszok :)
arra meg pont elég

(#33) hoffman_ válasza lorcsi (#32) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na igen :) Én szívesen toltam volna órákat is, de arra alkalmatlan. Van itthon egy Gameboy Advence SP, azzal régen 100+ órákat toltam. Öcsém egyszer csak úgy sikeresen széjjel verte, és bár bekapcsol, a kártyafoglalat rommá van zúzva. Abban bízom, hogy ha végzek a tanulmányaimmal, akkor vagy én, vagy valami cimbora meg tudja javítani majd :D Van hozzá pár okosság :)

(#34) mikej95

mikej95
(tag)

Képzelem az eljövendő AVGN részeket!

-

(#35) lorcsi válasza hoffman_ (#33) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

inkább nézz valahol egyet az aprókon..
gyűjtöm az ilyeneket :)
még 92 körül vettünk NES-t két konzolossal, de azóta szereztem hozzá joy-os irányítót és plusz kazikat is :)
meg van régi gp vagy 10 kazival
és pár hónapja tudtam venni egy gb colort iszonyat jó áron :) de ehhez kellene pár color kazi..majd szétnézek a az aprók közt

ezeknek sokkal nagyobb hangulata van szerintem mint a mostaniaknak :(

(#36) hoffman_ válasza lorcsi (#35) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tervben van :) Legutóbb talán tavaly nyáron jött szembe, már majdnem elhoztam, de én hülye végül lemondtam róla. Szép állapotban, konzollal lett volna 4k... Most írhatom fel újra a listára :D

Viszont az Gameboy Advence SP-ről nem mondok le, amíg elindul, ha útra kell valami, akkor inkább Donkey Kong ezen, mint Final Fantasy 854 meg GRID PS-en.

Ezzel egyetértek, az elmúlt másfél évben 2x annyit megy a gépem, mint előtte, és tizedannyit használom játékra :/

(#37) shteer válasza rumkola (#22) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hát ez rohadtjó :C

(#38) spuros válasza shteer (#37) üzenetére

spuros
(senior tag)

Egyik ismerősömnél toltuk ilyennel.. Télleg jó..((:

http://www.flickr.com/photos/61747865@N06/

(#39) vanye válasza TESCO-Zsömle (#8) üzenetére

vanye
(fanatikus tag)

Oszt sportot min nézel?... Várjá csak! Te nem nézel sportot? :o :DDD

Stern des Südens!

(#40) TESCO-Zsömle válasza vanye (#39) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

De, nézek.

F1-et általában Faterral együtt. Neki van TV-je. EB-t, WB-t, Olimpiát mikor-hogy, de simán elérhető szinte mindent Online Stream formájában...

Ennyi...

[ Szerkesztve ]

(#41) vanye válasza TESCO-Zsömle (#40) üzenetére

vanye
(fanatikus tag)

Már megijedtem. :DDD A streamek valóban jól tudnak jönni; legfőképp akkor, ha kedvenc csapatod bajnoki és/vagy BL-meccseit b@sznak a honi TV-csatornán leadni. Bár a folyamatos képbeakadások miatt ezeket is csak a fanatikusok nézik. :D

Stern des Südens!

(#42) Misy

Misy
(kvázi-tag)

Szerencsére nem csak maga a program (ROM), de az SRAM-ból a múlt évezredben elmentet játékállásaink is kinyerhetők, ezzel fokozva a nosztalgikus hangulatot, hiszen pontosan onnan folytathatjuk a küzdelmet, ahol akár 20 éve abbahagytuk.

sRAMból mióta tudunk bármit is visszahozni vagy csak én gondolok valamit rosszul? :U

misy felhasználónak 22 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#43) Male válasza Misy (#42) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mióta feltalálták az elemet ;]

Amúgy igazad lenne, csakhogy tényleg használtak erre SRAM-ot, és bizony egy gombelem volt mellette....
Hitetleneknek egy kis videó, hogy mi is volt a "kazettákban".

[ Szerkesztve ]

(#44) Wind-Storm válasza Male (#43) üzenetére

Wind-Storm
(őstag)

Azért durva, nem is gondoltam volna, hogy ennyi minden van egy ilyen kazettában.
Kb. mint egy ISA bővítőeszköz, úgy néz ki szétszedett állapotban :D

Azért ezt úgy kellett volna írni a cikkben, hogy ha valami csoda folytán még van némi szufla a kazettában lévő elemben, akkor talán még az elmentett dolgok visszahozására is van némi remény. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#45) Male válasza Wind-Storm (#44) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:) Némelyiket tényleg megpakolták... mint mégegy fél SNES :)

Na ja, így 20 év után már nem biztos, bármennyire is jók a lítium elemek.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.