Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) ommagreg

ommagreg
(újonc)

Szerintem ez inkább 90-es évek...

(#2) Day 'n' Nite

Day 'n' Nite
(fanatikus tag)

Szerintem sem retró, meg talán túl csicsás a dolog...
Akklor már inkább egy ilyen Yamaha, ez inkább retró. :))

[ Szerkesztve ]

“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

(#3) DMG

DMG
(fanatikus tag)

Azzal a kék ledes LCD-vel valóban nagyon retro. :DDD

Ha már retro, akkor igényes módon álcázhatnák a modern vívmányokat, mert így csak fantáziaszegénynem tűnik, mintsem retronak, persze élőben kéne látni, mert anyaghasználatban még lehet siekrült retro-ra faragni.

Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.

(#4) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

A 4,3 kilogramm súlyának, illetve a tetején elhelyezett fülnek köszönhetően elméletileg könnyen hordozható.
És elemtartó, vagy akku? Ha már az illusztráción a bevásárlókosárban nincs egy hosszabbító... :N
A formavilága nem tetszik, nem ezt várnám egy retrótól. Lehetne sarkosabb, zömökebb. Túl sok hely van a hangszóró tányérja és a hangszóró széle között...

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#5) Srodney

Srodney
(senior tag)

mitől trendi?hogy sosem tetszik és külsőre szar,hát akkor oké,már megszoktuk... :C :W

(#6) litvitcsak.a

litvitcsak.a
(tag)

itt az irodában egy kb. 15-20 éves roadstar brandinges kétkazettás magnóról megy a rádió. Elfogadnám helyette. Nem egy csúcs design, de nekem tetszik.

iMac 27" | HTC Desire (MIUI rom) | facebook.com/anna.litvitcsak | foursquare.com/user/4521087

(#7) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Hát nem egy ghettoblaster.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#8) smkb

smkb
(senior tag)

Ez mitől érdekes? Főleg itt a PH!-n? Se hálózat, se wifi, se netrádió... egy mezei asztali cd-s lejátszó, ezrével állnak a boltok polcain...

(#9) elefant válasza smkb (#8) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

szia!

hát az a hír értéke, hogy most jelentette be a jvc.

mint amikor a híradóban látod, vagy a sportoldalon, hogy nyert a barcelona és gólt lőtt a messi, akkor se kezdesz háborogni, hogy ilyet már láttunk, héló!

Ugyanígy leabszhatnál, hogy miért írunk a tévés hírekről vagy ha megjelenik egy új notebook.

üdv
e

(#10) elefant válasza Srodney (#5) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

Hát ők nevezik divatosnak, az ódivatú kialakítás miatt.

(#11) elefant válasza banhammer (#7) üzenetére

elefant
(HÁZIGAZDA)

A JVC-nek volt Gettóblasztere, illetve még mindig van. Már vagy lassan 3 éves az a modell, és ma már kicsit bénán néz ki.

Sajnos nem vitték tovább, pedig jó lett volna.

(#12) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az ilyeneket valahogy nem csípem... :(

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#13) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát nem jöttem töle lázba,vajon kinek vagy minek gyártják

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.