Szerintem ez inkább 90-es évek...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Day 'n' Nite
(fanatikus tag)
Szerintem sem retró, meg talán túl csicsás a dolog...
Akklor már inkább egy ilyen Yamaha, ez inkább retró. 
[ Szerkesztve ]
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

DMG
(fanatikus tag)
Azzal a kék ledes LCD-vel valóban nagyon retro. 
Ha már retro, akkor igényes módon álcázhatnák a modern vívmányokat, mert így csak fantáziaszegénynem tűnik, mintsem retronak, persze élőben kéne látni, mert anyaghasználatban még lehet siekrült retro-ra faragni.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
(#4) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)
A 4,3 kilogramm súlyának, illetve a tetején elhelyezett fülnek köszönhetően elméletileg könnyen hordozható.
És elemtartó, vagy akku? Ha már az illusztráción a bevásárlókosárban nincs egy hosszabbító... 
A formavilága nem tetszik, nem ezt várnám egy retrótól. Lehetne sarkosabb, zömökebb. Túl sok hely van a hangszóró tányérja és a hangszóró széle között...
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Srodney
(senior tag)
mitől trendi?hogy sosem tetszik és külsőre szar,hát akkor oké,már megszoktuk...

litvitcsak.a
(tag)
itt az irodában egy kb. 15-20 éves roadstar brandinges kétkazettás magnóról megy a rádió. Elfogadnám helyette. Nem egy csúcs design, de nekem tetszik.
iMac 27" | HTC Desire (MIUI rom) | facebook.com/anna.litvitcsak | foursquare.com/user/4521087
Hát nem egy ghettoblaster.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

smkb
(senior tag)
Ez mitől érdekes? Főleg itt a PH!-n? Se hálózat, se wifi, se netrádió... egy mezei asztali cd-s lejátszó, ezrével állnak a boltok polcain...

elefant
(HÁZIGAZDA)
szia!
hát az a hír értéke, hogy most jelentette be a jvc.
mint amikor a híradóban látod, vagy a sportoldalon, hogy nyert a barcelona és gólt lőtt a messi, akkor se kezdesz háborogni, hogy ilyet már láttunk, héló!
Ugyanígy leabszhatnál, hogy miért írunk a tévés hírekről vagy ha megjelenik egy új notebook.
üdv
e

elefant
(HÁZIGAZDA)
Hát ők nevezik divatosnak, az ódivatú kialakítás miatt.

elefant
(HÁZIGAZDA)
A JVC-nek volt Gettóblasztere, illetve még mindig van. Már vagy lassan 3 éves az a modell, és ma már kicsit bénán néz ki.
Sajnos nem vitték tovább, pedig jó lett volna.
Az ilyeneket valahogy nem csípem... 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!