"Phenom II X920 BE"
Lesz Black Edition is? Notiban minek olyan? Ha a BIOS nem enged komolyabb tuningbeállításokat, akkor nem sok értelme van.
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
"Phenom II X920 BE"
Lesz Black Edition is? Notiban minek olyan? Ha a BIOS nem enged komolyabb tuningbeállításokat, akkor nem sok értelme van.
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Tigris sincs kint a piacon úgy ahogy kéne?!
AMD ébresztő

Szerintem ez csak marketing, mintegy arra utal, hogy ez a legerősebb mobil procijaik egyike.
Szvázi tag
ja,kb
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

gémereknek jó lesz
A vér nem válik VAZZE!™
Jáj szorzólock nélküli Phenom II X920 BE
Mennyei. Mostmár az egész notit lehet LN2-ban usztatni 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

Arról már nem az AMD tehet.
Si vis pacem, para bellum.

Ez legalább nem szublimáltatja el azonnal az összeset, mint a konkurens Core i7 "mobil" változata. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Gémereknek lesz. Az Intel már régóta nyomatja ezt.
Thom!: Lassan 2 hónapj kint van...már teszt is volt itt a PH!-n... 
Nekem a Turion II N520 a legszimpatikusabb.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
gyér a felhozatal a mainstream kategóriában egy intelhez képest...
AMD ULV procik is elvétve vannak
A Ram***s-ben most 5 Tigrises gépet látok. Nem sok de éppen aki akar az hozzá tud jutni.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Húúzatok már bele ez így sajna gyér
hogy váltok én így Intelről Amd re? ![;]](/dl/s/v1.gif)

Szvsz a Turion II N530 vagy a Phenom II N620 első ránézésre nagyon kellemes!
Szép vagyok és okos, ügyes és aranyos...
"A rendszerről eddig nem lehetett sokat tudni, de most kiszivárgott néhány új információ"
Képzelem... csörgött a telefon Abu-nál, hogy ez most kiszivárog? Vagy e-mailben jött az AMD-től? 
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Hmm... A Propusnak van 1 és 2magos verziója? 
Amúgy megpróbálhattak volna valami rendet teremteni a számozásban. Olyan, mintha mindegyik más számozás alapján kapott volna nevet. A X/P/N/V szériák még érthetőek, ahogy a 900/800/600/500/etc családok is, viszont azon túl a számozás számomra felfoghatatlan.
Bár persze megértem, hogy túl eltérőek az órajelek ahhoz, hogy ugyan azt a sémát alkalmazhassák, de legalább szériákon belül (X/P/N/V) teremthettek volna egy kis rendet. 
MOD: Hogy én is mondjak egy kis dicséretet, a 800-asok bejönnek, bár ha Stream kompatibilisek lesznek, akkor a Turion II 500-asok is. 
[ Szerkesztve ]
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

hi
lehet én siklottam át az info fölött de ezekben van L3? ha igen melyikbe és mennyi?
üdv,
Borgi
Resistance is Futile!!
Szerintem nincs bennük, már csak a fogyasztás miatt is.
(kíváncsi vagyok notebookban lesz-e 4 magosítható 3 magos
)
[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees.; Google helyett: http://www.bluu.hu/ ; http://gabu4.mybrute.com/ ; Eladó, vihető holmijaim: http://gabu.aninet.eu/category/bazar/
Megoldható, csak kell egy hackelt BIOS hozzá 
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar
Akkor mi lenne a különbség a Turion II 5x0 és Phenom II 6x0 között? Csak az órajel? Nem hinném.
Egyébként érdekesen mutat (vagy inkább lapul) ott alul az a "V120"... 
[ Szerkesztve ]

Notikhoz nem igazán szoktunk bővelkedni ilyen Bios -okban.
Belépőszinten az AMD pakolhatna bele VRAM -os videókártyát is, mivel a közeljövőben egyre impresszívebben kihasználják aztat a 3D desktopok, 3D ablakkezelők.
Meglátjuk mennyire lesz közkedvelt mert ne feledjük a fél piac az Intel zsebében van. 
Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.
Tényleg vicces ez a kavarás a nevekkel. Alig pár hónapja jelentek meg a szépen rendszerezett Mxx0 szériás Athlonok/Turionok. Oké, hogy most jönnek a Phenomok is, de pl. Eddig a sima Turion II-ből volt 2300MHz-es M520 néven, és most N530 néven jön a 2500MHz-es? Nem lehetséges, hogy az továbbra is M legyen/lesz, csak elírás? Mert szvsz ez így nagyon gáz, hogy minden alkalommal új család van. A P sorozatot sem igazán értem, mert ha az Intelhez hasonlóan ez alacsonyabb fogyasztást jelölne, akkor az Athlon II P320 miért nem 25W-ot fogyaszt? Vagy miért nem kap inkább "e" utótagot, ahogy eddig? A Phenomok bejövetele is érdekes kérdéseket vet fel, pl. ha nincs bennük L3 cache, akkor mi különbözteti meg a Turion Ultráktól? Mert a magok száma nem, hiszen van 2-magos Phenom II is, az órajelekre való alapozás pedig azért szar, mert azok idővel úgy is növekednek, és teljesen össze fog kuszálódni a paletta...

És ha "alig dolgoznak", akkor (a TDP-t félretéve) mennyit fogyasztanak? Undervolting..?
Az igazi akkukímélő mobilproci arról ismerhető fel, hogy hasít, ha kell, de ha csak Word doksit olvasol, beéri 1 wattal is.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

AMD-nél is van undervolting, meg órajel visszavétel, ellenben a régebbi procik még így is többet fogyasztottak mint az intelek. Az új procik azért már javultak jelentősen, de az én kis turionom 800 Mhz-n 0.9 V-on a profilomnál látható gépben simán fogyasztott 25-27 watt körül. ( Igaz, ez egy 3 éves gép, azóta sok sok fejlesztés volt )

A core2 lineup-al szemben már nem rossz (egy p8600 vs. N520-ra kíváncsi lennék ,)
Viszont úgy néz ki az arrendale ellen inkább csak árral fog tudni versenyezni. Nehalem ark + boost nagyon eltalált platform nbookokhoz..

melyik az az 5 típus? 
le tudnád írni, hogy ne kelljen külön összebogarásznom őket?
Ezek még nem hivatalos elnevezések.
scott_free:
HP Compaq 6545b (NN189EA)
HP Compaq 6545b (NN193EA)
HP Pavilion dv6-2010eh (VM990EA)
HP Presario CQ61-320SH (VJ549EA)
ASUS N60DP-JX012V
4 mag és 25 watt TDP?
Na majd meglássuk... 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Duna procik 
Guild Wars - Zenty a survivor

Akkor van remény, hogy 2010 első fele az nem júniust jelent?
Lassan időszerű lenne a notim cseréje, és ez a Duna platfrom egész jól néz ki. Ha még lenne mellé USB 3.0, meg valami strapabíró borítás, akkor komolyan megfontolnám.
(Lehet addigra eSATA lenyomja az USB3-at, majd kiderül...)
Aki keveset gondolkodik, sokat téved. (Leonardo da Vinci)

Most vettem egy Acer Aspire 5542G-t ami szerintem szuperjó... és ez Tigris platformos... jó kis VGA-val (GDDR3-as 512MB ATi 4570...) és a leírássokkal ellentétben nem 667-es DDR2-es memóriával adják, hanem 800-assal. 135 volt házhoz szállítással... megérte azt a pénzt.
p.s.: és a minősége sem olyan mint az előző Acer-eké sokkal jobb minőségű a ház nem recseg ropog ... (ez az 5ik Acer-em de az első AMD-s notebook-om)
@ _Sanyi: Én is az USB miatt "bánkodom..." dehát ez van...
[ Szerkesztve ]
Ingyenélés megszüntetése + élet és vagyon elleni bűncselekmények szigorú büntetése = rasszizmus
Gőzöm sincs. Mondjuk engem a Nile jobban érdekel már.
Bad Sector: Az 5542G tényleg jónak néz ki. Egyetlen bajom vele hogy csak M3xx-as a proci abban amit itthon forgalmaznak.

Procit lehet cserélni... :-D én mindig az eBay-ről veszem.
[ Szerkesztve ]
Ingyenélés megszüntetése + élet és vagyon elleni bűncselekmények szigorú büntetése = rasszizmus
nekem is teccik a noti, de még várok fél évet a notivásárlással, meg az Acertől kicsit félek 
AMD Tigris esetleg Danube vagy AMD/Intel CULV lesz a nóta vége, de erre van fél évem.. btw mindenképp vmi low cost DX11 diszkrét karival képzelem el a jövőt 

Ebben a hozzászólásomban van egy ilyen: "(ez az 5ik Acer-em de az első AMD-s notebook-om)"
Ez sem nyugtat meg? :-)
Egyik sem ment tönkre, az előző egy Acer Aspire 5315 volt amiben járt egy pár CPU:
M540
T9300
T6400
T3200
Egyedül a ház minősége volt olyan recsegős ropogós, de azon kívül nem volt vele semmi gondom, egyszerűen eljárt felette az idő azért adtam el.
annyira azért nem félek az Acertől csak a mende-mondák
látom sokat fejlődött az évek során 
elég jól hangzanak ezek a fogyasztások 
kiváncsi lennék a teljesítményükre is
jelenleg T7300-asom van kiváncsi lennék melyikkel lehet egyenrangú
Weblapom http://goo.gl/q0VKN || Linkkatalógusom http://goo.gl/91Qs4