semmi...PhysX mehet majd az integráltakon?
[ Szerkesztve ]
Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

semmi...PhysX mehet majd az integráltakon?
[ Szerkesztve ]
Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

Továbbra is 90nm-en gyártanak? Vagy esetleg újítanak?
Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

Gondolom az MCP78A-n alapszik, így 65nm-en.
Mi ez az új számozás?
Az eddigi túl egyszerű volt?
Amúgy lehet, hogy én gondolom rosszul, de már lassan hozhatnák a Nehalem alá is a chipseteiket... Vagy gondolják, most előbb kihozzák az alsókategóriás chipseteiket, mert ott még egy jó darabig LGA775 lesz? 
MOD: egyébként mi ez az orbitális Gillette reklám? Majdnem nagyobb, mint maga a cikk...
[ Szerkesztve ]
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Jó kis csúszás... Kiadhatnák már, mert majd egy ilyen integrált 9400-as alaplap kéne nekem, de lehetőleg kitesztelt állapotban : )
Abban meg egyetértek hogy Nehalem alá is mutogathatnának valamit...
Neumann -->Petrik TISZK --> Neumann (ÓE) :D

Gilette lenni nagy cég, megtudnak fizetni ekkorát is. De aki ezt az agyon-pixeles bannert csinálta ehh... 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

A 9300-as verzió már kapható/rendelhető.[link]
Ez kb a 790fx-ekkel van egy árban, amitől szvsz lassabb, de hát még friss a kicsike. 
Welcome to the Mod Men Show!

hmm, nem arról volt szó, hogy nv nem kap licenszt még az lga1366-hoz? Vagy csak rosszul emlékszem?
Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

Én olyasmire emlékszem, hogy az SLI támogatást akarták a saját chipjeiken keresztül megvalósítani, cserébe adták a jogot az nv-nek hogy ide is tervezhetnek saját chipeket.
Neumann -->Petrik TISZK --> Neumann (ÓE) :D