Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

külső: 5
belső: 4
kezelhetőség: ?
lehet, h vétel lesz belőle :U

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#2) gfefe

gfefe
(őstag)

Nagyon pöpec jószágok :)

Ide belőle egyből egyet :) a baj, hogy ami japánban 24E az nálunk ki tudja mennyi lesz...

DOWNLOAD ██████████████ 105%

(#3) ez_meg_emaz

ez_meg_emaz
(őstag)

24-25ért simán best buy lenne itt mo-n a kisebbik, attol független hogy abban nincs wifi. Ahogy elnézem a fülese sem gagyi. Nagyon megéri még ha 30k lenne a legkissebb akkoris.
De a meizumnál a kissebbik méretével(bár asszem abbol is van 8gbos), az outlook-os cuccal, jobb fülesével tud többet meg hát annyi hogy ez nem meizu hanem creative. Ez utobbi meg nemtom mennyire számit. Viszont ha rá is tesznek az árára 5k-t akkor ha joltom kb egy árban lesznek, igy meg simán megéri ez a zen. :K Persze ezért még nem cserélem le de aki most vesz annak megéri.

Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

(#4) Jadro

Jadro
(PH! addikt)

Bazi jól néz ki. Azért durva hogy a 8 gigás 25 ropi. Nálunk jóval több lesz az.

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#5) Macilaci457

Macilaci457
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem is jól néz ki. Mondjuk az ára biztos nem lesz kevesebb itthon mint a régi ZEN ára.
Viszont továbbra is azt mondo, hogy zenehallgatáshoz nem kell ekkora kijelző.

(#6) golyani

golyani
(őstag)

nah asszem nekem egy ilyen jó lesz.
iAudio U3-at szerettem volna a haldokló iRiverem helyére, de ez úgy látom azonos árért nagyobb tárhelyet ad az meg sose jön rosszul:) Wifi-s jó lennne akkor nem kéne a kábellel játszani állandóan, max töltéskor. kérdés h milyen a hangja.

HP Pavilion dv5-1080eh

(#7) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Elég jó lnéz ki és amiket tud az is elég durva.
Ha jó ára lesz itthon akkor simán megéri 36 óra lejátszás 5óra videózás az elég barátságos.

Kezd iPon szint lenni...

(#8) Muton válasza Macilaci457 (#5) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

mivel SD-vel bővíthető, gondolom tökéletesen alkalmas utazás során a fényképek tárolására. így viszont a nagy kijelző szükségessége már közelebb áll a realitáshoz. illetve a outlookot sem lehet jó piciben nézni

(#9) liksoft válasza Muton (#8) üzenetére

liksoft
(PH! nagyúr)

Kérdés, hogy a kártya és a belső memória között van-e másolási lehetőség, vagy csak a belső memóriát lehet bővíteni.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

(#10) KRi2

KRi2
(tag)

Mikor lesz már az, ha egy ugyanilyen szerklivel közeledik valaki ,akkor belehallgathatok hogy épp mit hallgat, és lehet vele cserélgetni számokat. Wifi-nek nem az lenne a lényege hogy egymással tudnak kommunikálni a kütyük?

||| | || ||||| | ||| ||

(#11) Muton válasza liksoft (#9) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

azért az elég blama lenne, ha nem tudná :D (egy 3 éves telefonom is tud ilyet)

(#12) brumesz

brumesz
(senior tag)
LOGOUT blog

erre talán el is cserélném az ipodom(táccs)

cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

(#13) varga911

varga911
(senior tag)

Nem tudom miért erőlteti a Creative ezt a Crystalizert, zajosít, inkább csak ront az MP3 minőségén...

(#14) edipqe

edipqe
(senior tag)
LOGOUT blog

kérdés h az a 36 óra az minimum vagy maximum hangerőn értendő, mert biza nagyon nem mind1 ám!

Már a japóknál is elég jó ára van.mi lesz mire ez ideér????

I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

(#15) Raymond válasza varga911 (#13) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Zenetol fugg, 80-as evek slagereinel nekem bejon, tobbinel inkabb OFF :)

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#16) Raymond válasza edipqe (#14) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem is a hangero szamitana ot hanem a rakotott fules. Az a 36 szvsz (a multbol itelve) normalis (kb. 50-60%) hangeron ertendo a hozzaadott fulessel.

(#17) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

qvakomoly..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#18) C@rbon

C@rbon
(senior tag)

Nem tudja valaki hogy mikor jön ki?
Nagyon tetszik. Ha 55 alatt lesz a 32gb-os akkor egy olyat szerintem veszek.
Most egy Creative Zen Vision: M lejátszóm van. Ugyan akkora a kijelzője csak szerintem nem 16,7 millió színű és vinyó van benne. Akkora mint egy ipod csak kicsivel vastagabb.
Jól is néz ki ez az X-Fi kütyü, de itthon tuti nem lesz 50 alatt a 32gb-os.

ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!

(#19) VaniliásRönk

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Ha hangkártyát nem tudnak eladni X-Fi néven, akkor bepróbálkoznak médialejátszóval? :D

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#20) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem bejön, bår nem tudom minek 32 giga. Az összes zene, amit eddig valaha hallgattam sem éri el ezt a mennyiséget. Ide már kellhet egy komoly keresési algoritmus, hogy megtaláld az éppen vágyott zenét. Betük nélkül, több száz könyvtárban megtalálni valamit. És akkor ne is beszéljünk arról, hogy az ember nem tudhatja az összes szám címet.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#21) Balika911 válasza Depression (#20) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Nekem viszont bőven 100 giga fölött vannak az mp3 zenéim, s szerintem ez egyáltalán nem kivételes mennyiség.
A könyvtáras résszel nem értem, mit akarsz mondani. Már elég régóta ID3 Tag-ek alapján rendszereznek ezek a lejátszók, kb. 10 másodperc eljutni a keresett számhoz. (Bár én inkább albumokat hallgatok végig.)

Tetszik ez a lejátszó, az előző Zenből kiindulva biztosan ott lesz a szeren!

(#22) Dave™

Dave™
(PH! kedvence)

Tekintve, hogy a sima Zen 4GB USA-ban 80 dollár, itthon 26.000 Ft, szerintem nyugodtan be lehet majd szorozni ismét legalább 2-vel az árat, hogy megkapjuk a saját jóárasított verziónkat. 5-10x annyit keresnek, és a legtöbb műszaki cikk fele-negyede sokszor a hazai áraknak. Ez azért több, mint szomorú...

mod: egyébként a sima Zen ugyanezt tudja, leszámítva az X-fi hókusz-pókuszt meg a Wifit, s szerintem sokkal jobban is néz ki, bár akku időben ez sokkal jobbnak tűnik. Mindenesetre előbbi jobb vételnek tűnik, mert mire ennek lemegy az ára...

[ Szerkesztve ]

(#23) C@rbon válasza Depression (#20) üzenetére

C@rbon
(senior tag)

Sorozatok,filmek és máris kevés az a 32gb ;)

ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!

(#24) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Rádiót mennyire lehet tisztán fogni?

All Black...

(#25) Kopi31415 válasza KRi2 (#10) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tudtommal ugy hivjak MS zune. Legalabbis megosztani korlatozott ideigre lehetett vele.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#26) vili13

vili13
(őstag)

Szép lejátszó, meg biztos jó is. Csak azt nem értem, minek rá annyi apró gomb. A beépített hangszóró meg egyenesen baromság, csak a méretét meg a súlyát növeli. Meg mintha ebből is kimaradt volna az ogg lejátszás... :(

(#27) Raymond válasza vili13 (#26) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azert ra annyi gomb mert lehet vele chat-elni Yahoo es MSN Messenger-el ha van WiFi kapcsolat. Olyan telefonos modon.

(#28) vili13 válasza Raymond (#27) üzenetére

vili13
(őstag)

Ennyi erővel akár valami értelmesebb dologra is használható lenne - ha raknának bele valami egyszerű böngészőt, lehetne vele prohardvert olvasni. Így viszont legalább annyira felesleges és értelmetlen bele a wifi, mint a hangszóró.

(#29) Dolphine

Dolphine
(tag)

A lejátszó nekem is tetszik. Csak nekem tűnt fel, hogy a videó képességet úgy állítja be a leírás, hogy nem kell konvertálni? Tehát egyből lejátszik bármilyen Divx/Xvid kodekes filmet, átalakítás nélkül? Ha így van, akkor nagyot dobbantanak vele! :DD

(#30) Bibby

Bibby
(PH! addikt)

Internetes rádiók esetleg? Felvételi lehetőséggel? Vagy túl sokat akarok?

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#31) pubwart

pubwart
(senior tag)
LOGOUT blog

Hi,

Kicsit off a téma, de nem emlékeztek, hogy mi volt az Creative digitális erősítőjének a típusa, amit kifejezetten SPDIF kimenetkez terveztek?

Ha tudok olyat is ami nem creative, az is érdekelne

Where you go how is up to you

(#32) Nyugdíjas

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Asszem megvan a ZEn Vison:M utódja. Jónak tűnik igy elsőre, és az ára is baráti :)

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#33) MaciG

MaciG
(őstag)
LOGOUT blog

A Wi-Fi-s verzióval vajon lehet netes rádiókat hallgatni? :U

BANZAII

(#34) Raymond

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Creative ZEN X-Fi review Part 1

(#35) ponti_ak

ponti_ak
(PH! addikt)

Még egy teszt: Creative Zen X-Fi Review by anythingbutipod
Szerintük nem rossz, de...

Szétszerelve: Creative Zen X-Fi Disassembled

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.