Na most akkor ez videokamera, vagy fényképezőgép inkább? 
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

Na most akkor ez videokamera, vagy fényképezőgép inkább? 
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

az tuti hogy új érdekes lehetőség lesz majd 60fps-es videókkal dolgozni, nem beszélve a 300fps -es lehetőségről.
de mint minden marékkamerának ahogy nézem ennek is az lesz a halála ha kevés fény lesz. Márpedig a nagy sebességű felvételekhez nem árt a fény
http://picasaweb.google.com/ekieki77

Fénypékezőre hasonlító videokamera.
Ilyen ergonómiával otthoni kamera? inkább vicc mint csodafegyver.
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

Vennék egy ilyet, csak nem sokat használnám.
"Alapkiszerelésben a BN-VF815 típusú akkumulátor jár hozzá, amely két és fél órás töltést követően nagyjából hetven percig bírja a strapát."
Ez csak elírás, vagy tényleg ennyit bír?
Sztem ez nagyon kevés, így első hallásra.
Szerk.:
"Az akkumulátor egyébként 2 óra 20 perc üzemidőt enged."
forrás: pixinfo.com
[ Szerkesztve ]

Az a 70 perc már csak azért is elég gyér, mert a 32 GB-os kártyára 2 órányi anyag fér. Magyarul ezt tele sem tudom tenni, mert lemerül az akku 

1080p-s felvétel 60fps-sel már eléggé üt
"A termék 3 hüvelykes LCD kijelzője érintésérzékeny, ami azt valószínűsíti, hogy a kezeléssel sem lesz semmilyen probléma."
én pl. nem szeretem az érintésérzékeny kijelzőt 
a gép tetszik bár adhatnák alapból a nagyobb aksival is
"amely két és fél órás töltést követően nagyjából hetven percig bírja a strapát"
Sztem fordítva lett lefordítva, 70perc töltési idő és 2,5órás üzemidő.

Nekem is ez volt az első gondolatom a kép láttán.
70 perc? Egy ballagáshoz is kevés. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Egy ilyennel en nem is ballagasra lonek 

Mivel otthoni kamerának szánják, ezért ballagások, nyaralások, házi bulik lesznek leginkább a lencse előtt. Az más tészta, hogy ez a ketyere messze nem használható ki ezekkel, de akkor is ez a tényállás.
Persze állványról fotózgatni egy hernyót, vagy hogy forgolódsz az ágyadban lehet konnektorról is. De mondjuk webkamerának is beizzítanám, 35Mbps pont megfelel az msn-en hancúrozni. 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
Olyan, mint egy fényképezőgép és kamera furcsa kombója. 
6970 Owner

annyira én sem rajongok érte, de leginkább azért mert összekoszolom mindig. viszont az az igazság, hogy szerintem a kezelés az érintőképernyővel sokkal-sokkal gyorsabb és egyszerűbb, mintha a nyilakkal kéne ide-oda navigálni

640x360-ban minek a 300 fps? Minivizorra jó felbontás. 
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

azt írták a honlapon, hogyha mondjuk kinnvagy egy focimeccsen és jön a 11-es vagy valami ilyesmi, akkor jajdejó, milyen jó lesz.....
lájkolom, nagyon elfogadnék egy ilyet!

Szép darab... 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Huhh, nem semmi a cucc, főleg a FullHD@60FPS ami nagyon tetszik!
.::www.megadanceradio.hu::.

Kb az összes gyártó összes 2011-es terméke középkategóriától felfele képes a 60p-re... szóval mi ebben a nagy újdonság ? 
Fan of 2nd order harmonics since 2010

Majd a tesztekből és felhasználók visszajelzéseiből kiderül. Egyenlőre nem tűnik olyan nagyon nagy cuccnak, de majd csak kiderül, hogy csupán marketing, vagy tényleg olyan nagyon nagyon jó 

nem én mondtam, hogy csodafegyver, hanem ők .
az eddigi kameráknál azért nem volt általános a 60p....

Nem semmi kamera. 
Becsület-Tisztesség-Szeretet

Ez vajon mitöl csodafegyver?.Egy átlagos digitális, kamera semmi olyan extra nincs benne amit el kellene ájulni.
Ettől féltem, akkor tényleg 70perc az üzemidő.
Nem mintha venni akarnék, de ez tényleg elég kevés.