Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) james001

james001
(senior tag)

amúgy resi-ből most lesz psp-s rész is nem?

Február 22 //PSVita\\

(#2) Polllen

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sztem már egy ideje gond van a szériával...kevesebb para, több hent... :(

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#3) Rémusz bácsi válasza Polllen (#2) üzenetére

Rémusz bácsi
(újonc)

Hogy én Polllen hozzászólásával mennyire egyet tudok érteni!!!

(#4) Archanon

Archanon
(senior tag)

Az első rész demojával 8 évesen játszottam, azóta konzol [későbbiekben "kulturált" gép] híján kissé lemaradtam... :DDD Majd egyszer bepótolom, úgyhogy jöhet ez is.

~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| Whohhehhje

(#5) mad1 válasza Polllen (#2) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Megvan azert ennek is a varazsa...En toltam az elso 5ot es ha nem is jobb iranyba,de azert tartjak a minoseget.Szerintem ha parassabb lenne az meg magasabbra tolna a korhatar lecet,ami akar ronthat is az eladasi statisztikakon.

[ Szerkesztve ]

Ne szemetelj ! / Steam..

(#6) olbaidhun válasza Archanon (#4) üzenetére

olbaidhun
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem meg csak az első rész volt meg, azóta elég sok pótolnivalóm akadt.. de ha jobban belegondolok, azért az első pár rész tényleg parásabb volt mindentől.. Valahogy a mai stuffok kezdenek a pénz irányába fordulni. Ez gáz

__12.02.10_________www.olbaidhun.blogspot.com__________________________ ✰ ha kell egy jó konzol garanciával, írj! ★ utazz a hegyekbe! www.sikfo.try.hu ✰

(#7) Polllen válasza mad1 (#5) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Persze, én is elhenteltem úgy 1-2 órát az 5-tel, de ennyi...más varázs, ami már nem köt le... :N

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#8) Rémusz bácsi válasza Polllen (#7) üzenetére

Rémusz bácsi
(újonc)

Az a baj, hogy amellett hogy számítógépre azért a fővonal, sorozatszámmal ellátott részek kijönnek, 1-2 igenjó példány kimaradt (pl. a Dreamcastes Code Veronica, a PS2-es Dead aim, vagy a Gamecubeos 0, illetve az 1-nek az újraírt változata). Szerencsére pont ezekhez a masinákhoz számítógépen igen jó emulátorok vannak, és ki lehet őket játszani Pc-n is... érdemes...

(#9) pr1mzejEE

pr1mzejEE
(őstag)
LOGOUT blog

Játszottam az 5-tel, tetszett is meg nem is. A grafika rendben volt a játékélmény nem annyira. Tényleg kezd elk*urvulni a helyzet :F

Football More Than Just a Game ..

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.