amúgy resi-ből most lesz psp-s rész is nem?
Február 22 //PSVita\\

amúgy resi-ből most lesz psp-s rész is nem?
Február 22 //PSVita\\
Sztem már egy ideje gond van a szériával...kevesebb para, több hent... 
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

Hogy én Polllen hozzászólásával mennyire egyet tudok érteni!!!

Az első rész demojával 8 évesen játszottam, azóta konzol [későbbiekben "kulturált" gép] híján kissé lemaradtam...
Majd egyszer bepótolom, úgyhogy jöhet ez is.
~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| Whohhehhje

Megvan azert ennek is a varazsa...En toltam az elso 5ot es ha nem is jobb iranyba,de azert tartjak a minoseget.Szerintem ha parassabb lenne az meg magasabbra tolna a korhatar lecet,ami akar ronthat is az eladasi statisztikakon.
[ Szerkesztve ]
Ne szemetelj ! / Steam..
Nekem meg csak az első rész volt meg, azóta elég sok pótolnivalóm akadt.. de ha jobban belegondolok, azért az első pár rész tényleg parásabb volt mindentől.. Valahogy a mai stuffok kezdenek a pénz irányába fordulni. Ez gáz 
__12.02.10_________www.olbaidhun.blogspot.com__________________________ ✰ ha kell egy jó konzol garanciával, írj! ★ utazz a hegyekbe! www.sikfo.try.hu ✰
Persze, én is elhenteltem úgy 1-2 órát az 5-tel, de ennyi...más varázs, ami már nem köt le... 
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

Az a baj, hogy amellett hogy számítógépre azért a fővonal, sorozatszámmal ellátott részek kijönnek, 1-2 igenjó példány kimaradt (pl. a Dreamcastes Code Veronica, a PS2-es Dead aim, vagy a Gamecubeos 0, illetve az 1-nek az újraírt változata). Szerencsére pont ezekhez a masinákhoz számítógépen igen jó emulátorok vannak, és ki lehet őket játszani Pc-n is... érdemes...