Csak legyen rá kereslet is...
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Csak legyen rá kereslet is...
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano
Nagyon úgy néz ki, hogy van, és lesz is. 
Hmm, bemutatót tart a DX11-ről is. Ez kemény. 
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Kiváncsi leszek hogyan sikerül nekik
[ Szerkesztve ]

Nagyon beindultak. De hát van is rajta haszon mindenkinek. 
VIGYORRRGAZMUS.....

A gazdasági válság ellenére ekkora a kereslet az új GPU-k iránt? Ez igen, akkor valamit már tudhatnak a partnerek az RV790-ről 
Keresek: e6600 dobozos, számlás, garós processzort. Van egy inno3d 6600-osom 256 mb-os AGP-s by ''razor91''
Normális esetben egy ilyen hír azzal szokott végződni, hogy a konkurens NVIDIA is készen áll a maga termékével. De most... Nagyon kíváncsi leszek, hogy a VGA-k szokásos áralakulására ez a konkurencianélküliség milyen hatással lesz.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Szerintem azért nőtt a kereslet az AMD/ATI termékek iránt, mert az NV termékek iránti csökkent. Gondolom a partnerek annyit tudnak, hogy az RV790-es kártyákkal többet lehet keresni mint a konkurens névváltókkal 
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

Névváltók 
Keresek: e6600 dobozos, számlás, garós processzort. Van egy inno3d 6600-osom 256 mb-os AGP-s by ''razor91''
Nagyon kíváncsi leszek, hogy a VGA-k szokásos áralakulására ez a konkurencianélküliség milyen hatással lesz.
Ajjaj, mi lesz itt mindjárt. 
Az NV is sütögeti a maga kis tégláját, én ebben nem kételkedem. 
A DX11 adta marketing fogásokat nem hinném, hogy ki akarná hagyni. Nagy pénz lesz még ott, érzem. A DX utolsó üdvöskéje hoz még meglepetéseket mindkét oldalon. 
[ Szerkesztve ]

Persze, hogy hoz, de legyen akkor házad ahol elfér a bumburnyák
Miért? Törvényszerű, hogy egy DX11-es VGA-nak nagyobbnak/hosszabbnak kell lennie? 
Maximum a gpu mérete lesz nagyobb nem? De attól függetlenül nem kell nagyobb nyák. Vagy tévedek? 

hogy a vga beleférjen a gépbe haverom "megoldása":az NV 9600 Gt-je nem akart beleférni nos a kalapácsal addig ütötte a noname házát hogy belefért
/kb 1cm hiányzott neki hátrafelé/
Csúnya a marketingdobozon lévő csajszi melle...
A többi mind tetszik a hírben. 
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

még a végén az lesz hogy az ati sikere huzza ki a csődből az amd cpu döglődését.
up!

Nem tévedsz 

A hír hallatára az nVidia néhány régebben átnevezett kártyát biztosan gyorsan újra átnevez... 
[ Szerkesztve ]

akkor mostmár tutira marad a 4850-em, nem váltok 4870-re.
lesz majd itt nagy választék nemsokára,úgyhogy várok még pár hónapot.

-Na az azért kicsit erős hogy döglődik. 
4870-re. 
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Sajnos döglődik. A Core csapattal szemben nincs esélye, csak a jó árai miatt veszi a nép az AMD-t, nem a technológiai fölény miatt. Laptopban sajnos sehol nincsenek az AMD processzorok az Intelhez képest, pedig most a laptoban van a profit meg a növekedés.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Egyes hírek szerint 1 GB GDDR5 lesz a 4890-en 3900 MHz-en... de szerintem arra sem lesz érdemes váltani 4850-ről.
simonzé: azért a négymagos c2d-kel szemben labdába rúgnak a Phenom II-k desktop, workstation és server pályán is. (Tudom, abban igazad van, hogy mobilban egyelőre nincsenek sehol.)
[ Szerkesztve ]
http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

Csak birjad majd kifizetni...
Ha az nV nem jön elő valami újdonsággal, akkor biztos, hogy nekem legalább még egy évig meglesz a 4850-em, mert olyan árak lesznek itt...

Sajnos most még csak 2xx-nél járnak. Pár átnevezés még kell, hogy eljussanak 4870-ig, bár ahogy az nV-t ismerem, ez már csak hónapok kérdése. 
Persze mindez a megfeszített fejlesztőmérnöki munkálatoknak köszönhetően... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Én is szeretnék egy ilyen 30cm-es ostyát. Lehetne mondjuk falidísz, vagy edény alátét ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

Az egy elég drága edényalátét lenne... 
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

Nekem is
és hozzáteszem,nagyon jo kis vga a 4850 
Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában

sajnos az árak valszeg maradni fognak.
ha surányi lesz az új minel. akkor feltételezhetően az euro befog állni stabilan 280ft alá valamivel és azzal kell kalkulálni. de a különbözetet gyanítom a kereskedők lefogják nyelni.

Igen, igazatok lehet abban, hogy tényleg nagyon ütős lett a derék öreg 4850!
És ugyebár a mai gazdasági helyzetben nemigen ugrálhat az ember, úgyhogy meglátjuk, hogy mennyi lesz a teljesítménykülönbség a 4850 és a 4890 között.....
Álmodozok: 50% !
Hiba lenne csak a processzort nézni! Márpedig te azt teszed...
Véleményem szerint az AMD olcsón tud kétmagos processzorral, kitűnő multimédiás teljesítménnyel rendelkező platformot biztosítani a gyártóknak az olcsó, de jó teljesítményű laptopok kategóriájában, és ez nem elhanyagolható! Ha én most laptopot vennék, és fontos lenne az alacsony ár és a megfelelő teljesítmény a kiváló multimédiás képességekkel együtt, kizárólag AMD alapú laptopot (Turion X2 + 780G chipset) vennék.
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
Izgalmas lesz a 2009-es év VGA szemmel, ezt sejtettem előre. Ez a grafikus dömping számomra azt jelenti hogy ATI iszonyatos offenzívába fog kezdeni és GT300-ig uralni fogja a VGA piacot (lehet még utána is). Valószínű azért pörgetik fel a gyártást mert olcsón fogják adni az új kártyákat és bíznak a sikerében. Idén jönnek a DX10.1-es game-ek és marketing vonalon nagyon rá fog menni erre az ATI, hogy az ő kártyája tudja ezt. Válasz meg semmi, Nvidia átnevez és a csúcskártya gyártását is szünetelteti. 2009 az ATI és a DX10.1 marketing éve lesz.
Hmm, kár. Ha most legyártanak egy kazal RV790-et, az biztos későbbre tolja majd az RV870 megjelenését. Pedig nem hiszem, hogy sok 4870 tulaj fog 4790-et venni, de azok is kevesebben lehetnek akik épp erre a +20%-ra vártak egy előző generációs, vagy még öregebb VGA-val, nem pedig pl. egy idén nyárvégi 5870-re (ha már ennyit várt, most már tényleg megérné még várni), akiknek meg mindig a legjobb kell most megint nem biztos hogy 4870x2-ről áttérnek 2db 4890-re, de még a sima crossfire rendszereket is nehezebb beváltani mint 1 kártyát cserélni ~20%-al gyorsabbra.
Na meg ha változott valami a GPU-ban, most már tényleg elfelejthetjük, hogy driver oldalról teljes mértékben kiaknázzák az RV770-et, mert vagy megtették már mára, vagy most már az RV790-el fognak esetleg törődni.
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.
és mégis mennyi chip készithető egy waferrből ?
mert ez igy kevés infó

Ez így nyilvánvalóan nem igaz. Miért tolná el? Ha kijön az Rv870 (és annak NV ellenfele) nyilván mint új csúcskategóriás kártya jön ki, nyilvánvalóan drágán. Semmit nem fog rontani a tömeggyártásban lévő ÓLCSÓ GPU-k eladásán. Szerintem.
SimonZ - Azért én mint eladó azt látom jó ideje, hogy olcsó szegmensben AMD Cpu+Gpu dömping van, és mivel jóvval ólcsóbb a konkurens termékeknél viszik is. Persze most is sokan vannak, akik nem veszik, mert "az AMD nem megbízható" procikat gyárt. A se mellékes, hogy a Nettop PC/Netbook témára jól zizzentek rá, elég baráti az új platform, a gyártók noti, ITX és mATX szinten is ráfeküdtek az AMD megoldásaira. Ugyebár Intel meg a pici haszon miatt nyomta a vakert, hogy nem kell jobb chipset Atom alá, meg nem fontos a Netbook piac...
Close the World ..... Open the Next!
Nem tudni az RV790 magméretét, de úgy 210-215 darab chipet lehet belerajzolni. Az RV740-ből úgy 470-490 darabot. Persze az is kérdés, hogy ebből mennyi lesz eladható. Az RV790-nél 90%-os kihizatallal számolnak, míg az RV740 ez valszeg 60-70%-os lesz.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Abu megelőzött...
[ Szerkesztve ]
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

engem is

Jó látni,h gurul amd-nél a szekér 

Ruby-nak ez a beállása a képen...szinte azt sugallja, hogy gyere 

rv740 kihozatala ennyivel gyengébb lenne? egyszerűbb felépítés, ennyire rossz lenne a kisebb csíkszélen a kihozatal?

Egyre jobban sajnálom, hogy nem vártam az új kártyák megjelenéséig. Sebaj, jó nekem a 4830 is
.
Compaq Armada 7400.
Ezen próbálják ki a 40nm-es gyártást. Szóval azért ennyivel kevesebb.
Elég hanyag a testtatása, az egyszer szent. Mintha készülne hátast dobni... 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Csak a nyaka kicsit furcsa...
"Nekem pezsegsz kicsi Plussz?"
Vagy csak meg akarja mutatni a dzsungelt
...a hódot

es mekkora szivas lesz, ha kiderul, hogy a 4890 tenyleg csak ~ 10%-al gyorsabb az elodjenel (+70$-ert)
mod: jo lenne mar egy olyan tetsztet is latni, ahol az eredmenyek indokoljak ezt a tobbletkoltseget.. bar az ati-nak vegulis teljsen mindegy, mit ad el, ha a juzerek kifizetik ezt az osszeget.. mindamellett en egy kicsit tulzasnak tartom, hogy ennyire nagy lenne az igeny a kartyakra..
[ Szerkesztve ]
I'm out.

megint remeket latsz zoldlelku baratom