192 bites megoldásokról nincs hír? Vagy az lesz a GTS 455?
[ Szerkesztve ]
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

192 bites megoldásokról nincs hír? Vagy az lesz a GTS 455?
[ Szerkesztve ]

Némelyik jól néz ki (nem mintha számítana).
De az "alap" kártyák 120 eurós induló ára jó magasnak tűnik, főleg mire ideér. Remélem hamar esik valamennyit.
[ Szerkesztve ]
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
Sparkle Silent és Calibre jónak tűnik! 
De rakhattak volna rá 2GB memóriát is... 

Nyomják rendesen ezt a modellt!
Pedig nem hinném, hogy annyira sikeres lesz - bár lehet, tévedek...
(#5) Mr.Csizmás
látom aktívkodtak a dizájnerek
sparkle a nagy visszatérő 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957 | SE W380i-t jó állapotban, vagy más flipes telót keresnék!
miután eladták az összes GTS250-et utána sikeres lehet.
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2
(#7) marositech válasza Mr.Csizmás (#5) üzenetére

Visszatérek és üzenik elfogytak a memóriák. 
Colofulnál olyan minta meglenne törve a VGA vagy csak optikai csalódás?
Guru3D oldalon dömpingteszt van, érdemes megnézni.
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
Csalódnom kellet a Sparkle-ban. Nem 2GB DDR2-őt tettek rá 
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
LOL, az Evga-nál az FTW mi, csak nem "For The Win"? 
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
a gainward itthoni árazását ismerve a "top-kártyájuk" lehet a legjobb vétel a felhozatalból 
ui: leadtek gts 450 extreme is van
(igaz alacsonyabb gpu/mem órajellel, mint az itteniek egy része)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

a "GeForce GTS 450: kicsit megkésve" cikkben persze a legjobban húzott asus kártya szerepelt, szóval még annyit sem tud, mint ami abban a tesztben van igazából? 
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]

Jézus! A Gainward odatette magát! Hogy fog ez melegedni! Bár arra gondoltak jön a tél és akkor játék közben lehet takarékra állítani a konvektort 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
azért stalker alatt az az 55fok valahogy elég hidegnek tűnik szerintem... nem olyan rossz az
(megnéztem volna mondjuk azért, hogy 20perc szőrösfánk után meddig menne fel
az én 9600gt-mmel is elég szépen lehet ott már fűteni)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Az EVGA Superoverclocked kártyája kész röhej. Képesek ~5% memória órajel emelésre ráírni ezt? Legnagyobb jóindulattal hozhat az alaphoz képest 1-2% sebességnövekedést.
Igaz a másik tuning kártyájuk már igen, azzal már odatették magukat.

...referencia órajelűvel mértek ez kiderül a cikkből is, azokhoz hasonlítottak, nem az oc-khez...

Ez szerepel a tesztbe a gyengébbek kedvéért
"Asus GeForce GTS 450 1024 MB (783/1566/900 MHz) / Forceware 260.58"
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

Még lehet annyit sem.
Ahány kártya, annyi magórajel.... 
Örülök az újabb Club3D kártyának, rég nem láttam már.
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

Igen, igazad lehet!
Revidiálom az álláspontomat! 
Egy táblázatot nem lehetne bedobni a végére, hogy melyik mennyi is pontosan €-ban?
Milyennapvan?

Gainward szokásához híven túlszárnyalta az összes OC-vetélytárs kártyákat 
MAXimum Cube :-)

Lol. Colorful jó vétel lehetne, kb. 2/3-a kerül a többi gyártónak ... viszont pont ezért nem árulhat Kínán kívül ha jól tudom.
Close the World ..... Open the Next!

GeForce GTS 450 GS-GLH 1 GB
930 MHz
1860 MHz
4000 MHz
Ez azért nem semmi! 
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu
nem is. ezek különféle csomagolású szalonnák 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Nagy kár hogy harmat gyenge eresztés 
5770-et azért elverhette volna!
AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

Azt hova lőnéd be (ár)kategóra ügyileg?
Max ha megszünik a 768MB-os 460
Sparkle GeForce GTS Calibre azzal az Artic Twin Turbo Pro hűtéssel baba nagyon. Lehet hogy 3 slot-ot foglal a kártya és a hűtése összesen, de legalább csendesen, és hatékonyan teszi a dolgát. Valamint ha tuningra kerül sor akkor sem vallana szégyent szerintem.
Kezd iPon szint lenni...
Ez még annyira nem is nagy, mert a kártya nem túl hosszú, de pl egy 5970 + AC Accelero Xtreme hűtővel együtt már kicsit nagy...
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Az a baj, hogy a 4GHz-es eff vmem órajel sem sokat segít az amúgy röhejes sávszélességen.
64GB/s lesz így és ez nem éri el az 5750-70 ref órajeles kártyák sávszélességét sem. Kérdés, hogy érdemes-e összetörni magukat a gyártóknak, hogy 1GHz-ig felmenjenek a GPU-val? Ezt tartogatni kellene a GTS455-re- ahol aktíválva a most letiltott részeket, lehetőség nyílik legalább a 192 bites memvezérlő kialakítására.

Üdv.
Ki.-Mi az a KFA2 nevü gyártó soha nem haalottam róla. 
És hol a PoV nevü gyártó? PoV=Point of View
[ Szerkesztve ]

Galaxy leányvállalata

nem fogják magukat törni,mert 192bittel meg 920-as órajellel igencsak meglehet a 768-as GTX460,az meg most jól fogy... 
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/
Meglehet??Hogyan? 5750-el küzd akkor mitől fogná meg a GTX 460-at?
AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD
Az élet 900-as GPU órajel felett kezdődik.
Egy FTW-re beneveznék.
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"
(#35) talpalavalo válasza Picturemaker (#2) üzenetére
ez mindig így van... Majd egykét hónap, én arra tippelek hogy talán karácsony körül számíthatunk rá hogy megéri befizetni egyre 

5770 és 5830 közé. Persze ha teljesítményben is hozza a kötelezőt...
[ Szerkesztve ]

Elírta, az 5830-at fogná be és nem a GTS450-ről írunk, hanem a GTS455-ről. 
A 450 1GHz közelébe húzva az 5770-et fogja be, ennél többre nem telik de ez is szép tőle.
A csonkítatlan GF106-os a 192 bites memvezérlővel és hasonlóan magas órajelen eléri az 5830-at így nagyon megközelíti a GTX460-at, erről volt szó.

szép kis felhozatal az nv gyártóitól,én a sparkle-től egy 4gb-os ddr2-re számítottam
,viszont a 4000res effektív órajel már közelít a radeon erejéhez...persze a gyakorlatban minden kiderül...

Nem semmi milyen különbség van a Giga sima és Oc verziós kártyája között!! És tetszik az OC változat ram tuningja is! 
!!!!Més que un Club Barcelona!!!
Ha a Gainward jól áraz (és szokott) akkor a GS jó vétel lehet
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
Van egy pár fajta verzió. Vásárlás előtt érdemes csemegézni, már ha van, aki vesz ilyent...
Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...

Hát ha 40K alá be tudna esni, jöhetne leváltva a drágábban gyártható 768MB-os GTX460-at

Elmondom neked GTX460 / GTX 275 más nicken 
♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI