Én is tuti extrahaszonnal árulnám, akinek ennyi a fölös pénze, hát adja csak nekem 
A vér nem válik VAZZE!™

Én is tuti extrahaszonnal árulnám, akinek ennyi a fölös pénze, hát adja csak nekem 
A vér nem válik VAZZE!™
Érdekes, a túloldalról nézve ez azt jelenti ,hogy több százezer kártya került ki apróba 
[ Szerkesztve ]
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

Te kis huncut. 
Az egymilliomodik vga-t elküldhetné az ati nekem. 
Szép eredmény ez válság idején.
[ Szerkesztve ]
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Na akkor nem nagyon fog jelentősen csökkenni az ár, ha viszik, mint a cukrot. Remélem, az 5670 jó árban lesz; azzal azért szemezek. 
PH semleges
Az a kártya engem is nagyon érdekel, lehet, hogy majd jövőre beruházok rá.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Remélem, hogy hasonlóan népkártya lesz és jó vétel, mint az előd, a 4670 
PH semleges
Nekem sosem volt a játék a fontos de 5670ből csinálnék egy cf-et.
www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!
(#8) Depression
Én megvárom míg az 5850 elérhető árú lesz. Alatta jelenleg semmi értelme (anyagilag) mert drága, viszont dx11 játékhoz meg kevés.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
Legyen igazad! 
Én is nagyon kedvelem ezt a kis kártyát, remek vétel volt.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
És mi van azokkal akik HD4xxx 3xxx 2xxx 1xxx szériáról váltanak?
Family Guy Online - Closed Beta
Bár itt fontos megjegyezni, hogy ezek a rendszerek nem pont a játékok alatt fognak tündökölni 
Ez most komoly? Akkor ne számítsunk ezektől a kártyáktól megfelelő DX11-es teljesítményre? 
Abból a 800k mennyiségből elég minimális jut el kishazánkba. 5870 alig, 5970 egyáltalán nem kapható.
[ Szerkesztve ]
Szerintem aki komolyan gondolja a játékot az minimum Radeon HD 5700-at vesz. A HD 5600 és alatta már nem lesz ebből a szempontból erős.
Nagykerekben állandóan látni HD 5800-at, a HD 5900-at nem néztem. Kiskernél világos, hogy nem rendelnek raktárra ilyen drága kártyát.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Akkor szerintem pontosítsátok ezt a mondatot, mert ez a kijelentés úgy unblokk az egész 5000 szériára vonatkozott. Meg is lepődtem rajta. Mondjuk nem nagyon. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Árgépen sincs 5970. Ott meg nem raktárról dolgozó kiskerek vannak, mindegyik úgy működik, hogy amint bejön a rendelés egyből lehívják nagykerből. Akkor szoktak eltűnni árgépről az ajánlatok amikor nagykerben sem elérhetőek.
ollie: A kijelentés az 5000 szériára vonatkozott. Ebbe benne van az 5850, 5870, 5970 is.
[ Szerkesztve ]
Minek akarsz te alsókategóriás VGA-t játékra?
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

betűk az interneten. aktuális, valódi raktárkészletet ritkán jelent...
A vér nem válik VAZZE!™
Próbaképp klikkelj már rá mondjuk a második és harmadik ajánlatra. Na mit látsz? Én tovább nem próbálkoztam, de kb ez van mindenhol 
Abu85: És 5970-et?
Arra írtam, hogy nincs.
[ Szerkesztve ]
Akkor az árgép nem jól működik, mert az első nagyker, amit hirtelen megnéztem jelzett raktárról HD 5850-et és 5870-et. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Erről a Win7 Direct Compute-ról tud valaki bővebb infót? Milyen programok támogatják, esetleg fogják? Filmvágás, 3D, konvertálás ilyesmikre gondolok.
Bár erre pl remek példa az UVD2 meg a Media Expresso. Már egy 20K-s alaplapon lévő HD4200 is tudja használni. De gondolom ez a direct compute dolog mást jelent itt DX11-ben.
Nem írom alá!
Csöpögnek azért szépen befelé hozzánk is lassan a karik majd nagyobb számban.
Csak tessék, csak tessék, vigyék a VGA-kat, frissek, ropogósak, és modernek. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Érdekes, hogy az 5870-eket azonnal elkapkodják, vagy már ki sem rakják a virtuális polcokra sok esetben.
[ Szerkesztve ]
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Úúú de felmentek az árak
.... Nemrég még 62-63 volt 5850 
[ Szerkesztve ]
Nem írom alá!
Épp a kolléga mondta, hogy ezek nem raktárról dolgoznak... tehát van, csak épp nem elérhetőek. Egyébként találomra rákattintottam az 1-3 naposra (4.). Ott nem írják, hogy nem tudnak hozni (más kérdés, hogy miért nem írják ki). A 10.-en is rendelhetőt írnak. Találomra kattintottam kettőt. A kijelentés tehát nem állta meg a helyét, miszerint az árgépen nincs 5970. 
[ Szerkesztve ]
PH semleges
A DirectCompute-ot CS 5.0 kóddal jelenleg a Win 7 beépített transzkódolója és a Cyberlink PowerDirector 8 legújabb verziója támogatja.
Az elmúlt kb. 1-2 hétben megint elkezdett romlani a Forint.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

Ha jó lesz akkor találkozunk abban a totyikban is (mint a 4670-ben). Szeretnék egy zafir extrahalk kiadást baráti áron. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Még mindig találsz ennyiért:
http://hardverker.hu/catalog.php?category_id=252224&product_id=277862&s=Alkatr%E9szek
És a Giga Radeon 5870 is csak 82.000ft!!!
[ Szerkesztve ]
CSS (Hun)Bloodkiller
idővel csak kifér nekem is egy zafír 5870
termelés látom van, már csak a zsezsgera kell hozzá....
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -
Tőlem a középkategóriát 10 milliószámra vihetik, de nem hittem volna, hogy a csúcskártyákból is többszázezer fogy...

Remek hír
Én is szívesen venném de a kassza üres,majd jövöre
Mindenesetre örülök az AMD sikerének ebben a szegmensben
Arra azért kíváncsi leszek ha végre a Fermi megjön,hogy alakulnak az árak és persze az eladott mennyiség kinek a javára billenti a mérleget
ha a fermi jó lesz, az amd árat csökkent.
ha car, akkor is fog árat csökkenteni, csak nem akkora százalékban, hogy...
erősen szerintem 
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -
Én egyre inkább úgy vagyok ezzel, hogy végre jönnie kellene egy valódi DX11-es játéknak.
Nem olyannak, aminek a dobozára van kiírva nagy betűkkel a DX11, hanem olyannak, amiben valóban kihasználják. Még mindig a 4890-et tartom a legjobb vételnek, nincs olyan 5000-es kártya amit érdemes lenne megvenni. Nem azért mert nem jobbak azok a kártyák, hanem azért mert még nincs játék, ami jobban nézne ki DX11-en. (nem nagyítóval és kikockázva keresve a különbségeket)
Dirt 2 kihasználja (nem kell nagyítóval keresni, érezhető különbség van, majd készítek képeket, ha ráérek).
... sőt STALKER: Call of Prypiat is. Szerintem a BattleForge is, bár az "csak" sebességet nyer a DX11-től, a képminőség nem javul.
[ Szerkesztve ]
amikor kijön már az emberek 90%nak ati lesz a gépében bár nem tartozom egyik klubhoz sem, hol ez van hol az.
www.darkorbit.com A játék! Én korrekt vagyok az üzletekben, és ezt tőled is elvárom! Eladó!!!

Már nekem ígérték.
[ Szerkesztve ]
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
ez való igaz. nem mellesleg már nagyon megy a találgatás a hivatalos, kézzelfogható megjelenésről. de még magáról a "valós, látható tesztpéldányról" is megy a találgatás....
ez van. én vörös párti vagyok, szóval nekem egy dolog miatt jó csak a fermi.. 

Most csináltam 4670 -bol CF hidat és kellemes meglepik értek , főleg a fogyasztást illetőleg de már van rá vevőm így én is a 5670 CF-re fenem a fogam.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

Tuti biztos hogy nincs nekik. De ki is van írva hogy nincs raktáron. Amúgyis sok rendelhető cuccra mondták nekem, hogy nem is jön mostanában, vagy lehetetlen szerezni, pedig ottvolt a listában
G.Skill példa 24K a ripjaws (most 31K), árgépben egy csomó ideig kintvolt (mikor már Ősembernél is 28K-volt...) közben meg mondták hogy lehetetlen szerezni.
Ilyenkor karácsony előtt levannak fosztva a boltok durván, és az árak meg az egekben vannak. Csak a boltokban néha "kintmaradnak" az árak.
Szóval megkell kérdezni telefonon, de szerintem felejtős 62,5K-ért... Ők sem Máltai szeretetszolgálat.
Nem írom alá!

Nem volt drága a két kártyából a végére egyetlen CF hidat csinálni? 
Egyébként ilyenkor, karácsony környékén mindig nagyon felmennek az árak, mert a kereskedők ezzel húzzák ki az emberek zsebéből az uccsó filléreket is. (Nincs vele bajom, én is ezt tenném
) Majd január vége - február eleje felé elkezdenek normál árak szállingózni.
[ Szerkesztve ]
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

Karácsony, a szeretet ünnepe... Sajna már rég nem erről szól az egész. Pedig többet érne ha inkább együtt lenne a család, társasoznának egyet, vagy énekelgetnének (Így is egész évben mindenki dolgozik, tanul, stb..rohanás megy)
Erre karácsonykor is rohanás, kajtatás az ajándékok után, veszekedés, hogy eznemlesz aznemlesz... ehh 
Mondom ezt én, aki Októberben állítottam össze az alkatrészlistát, és november 13-án kezdtem rendelni. Pár napja jöttek meg az utolsó darabok, de már novemberben is súlyos készlethiány volt... Szóval akinek inkább fontosabb hogy együtt legyen a család, az januárban rendeljen
, decemberben már felejtős.
5850-emet totál el is felejtettem a "kapitalista karácsony" miatt. Majd szépen tavasszal, amikor kijön a Feri... Ha meg jólesz, legalább választhatok 
[ Szerkesztve ]
Nem írom alá!

A Pixmania-nál van raktáron HD 5870 VaporX-es Sapphire 140 000-ért (tegnap még 5970 is volt). [link]
[ Szerkesztve ]
Atyaúristen
Ki a f@sz vesz 220k-ért ASUS 5970-et? 
A Ft árfolyam jelenelg 1,5-2 havi mélyponton eurohoz és usd-hez képest. Ebből jelentős áremelkedés lesz hamar! Amit még tetéz a karácsonyi kereslet!
Most örülök, hogy mindig nyáron veszek olcsón konfigot
Molnárka007. 
Milyennapvan?

Nem mert 2 gép van és a kártyák költözködnek az egyikből a másikba, akkor vásárolok mikor már lemegy az ár, nem karácsony előtt.
De ő is csak akkor ha ASUS TOP és mennek SLI-ben 

Ami igaz hogy baromira kevés 5970 van most raktáron itthon, az ne csapjon be senkit hogy az árgépen hány boltba rakják ki, mivel ott is csak rendelésre hoznak, én összeteszem a kezem hogy betudtam szerezni egy Asus 5970-et, voltak napok amikor csak januárra igérték a beszerzését! De ha valaki netán kettő darabot akar beszerezni, az biztos sikertelenül jár mostanában!
Nem, az ATI kártyák Crossfile-ban mennek. 
Milyennapvan?
Tudom Te
de neki volt a mániája hogy Crossfile-ben akarta hajtani a bugzó 9800 GX2-ket.
OFF vége.

Sajnos manapság a "Raktáron" jelentését a boltok másképp értelmezik.
Nemrég MP4-et akartam rendelni, volt is 7 vagy 8 webáruházban, hogy van, méghozzá raktáron. Megrendeltem az egyikből, majd 1 hétre rá felhívom (azt írta a rendelésre, hogy függőben), erre közlik, hogy nincs nekik, de jövőhétre beszerzik, és küldik. Később telefonáltak, hogy mégsem tudnak szerezni. Elkezdtem felhívni a többi boltot, és kiderült, hogy egyiknek sincs (szinte mind azt mondta, hogy véletlenül maradt bennt a webárúház listában), csak Miskolc-on volt egy boltba, de ott sem a meghirdetett 4GB-s, nem a 2GB-s változat.