1000$ /80 gb?? Soká lesz még ilyen a gépeinkben....
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
KMT
(PH! addikt)
De azért jó tudni, hogy mi lesz a gépünkben 2-3 év múlva. 
Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html
nem olyan biztos az, elég ha még páran elkezdik gyártani a hasonló adattárolókat
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Huhh, na ez brutális, és szívesen használnék egy ilyenből egy 80Gb-os változatot OS + App "vinyónak", bár kérdés az, hogy előbbi lehetséges-e egyáltalán (gondolom minden további nélkül, de ki tudja).
Az ~1000 dollár mondjuk borsos, de sokkal rosszabb teljesítményű SSD-k is kóstálnak 150K-t.
Sectumsempra - For Enemies
Egy ilyen a képbe és soka többé nem látod a kék csíkot meg az üdvözlő képernyőt. 
Egy 80-asat én is szívesen vennék. 170k-ért nem is sok ezért a sebességért.
[ Szerkesztve ]
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
700MB/sec?
Na ez már valami. Holnaptól lottózok 
Mod.: tudni kéne írni... 
[ Szerkesztve ]
Egy jó hacker nem kéri le a napot!
az ára alapján látszik, hogy nem az r=1 usereknek szánják. az tetszik, hogy nem a szokásos sata sebesség a meghatározó, hanem kihasználnak egy lényegesen gyorsabb lehetőséget. kiváncsi leszek, hogy lesz-e hamarosan követőjük, alacsonyabb áron, nagy megbízhatósággal.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

k3l3r0n
(fanatikus tag)
Inkább egy 8lemezes raid10-be fektetnék ilyen áron, mégha sokkal többet fogyaszt is.
Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?
meg jobban melegszik, meg nagyobb. nem kételkedem, hogy az is jó cucc, de ez se kutya.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
Most. De ki tudja mi lesz 2-3 év múlva? 
Egy jó hacker nem kéri le a napot!
Mondjuk annak a helyigenye is kicsit masfele mozog mint ennek 
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
Fogyasztás, helyigény, melegedés, több amortizálódó alkatrész, nagyobb hang.
Sectumsempra - For Enemies
Na már vártam,h mikor kerül elő a fiókból egy ilyen is
Végre elkezdik behozni az adattárolók sebességének lemaradását,
bár 700Mb/sec még mindig a legszűkebb keresztmetszet, de ez nem is szemrehányás...

Peter13
(tag)
Wow! Ez tetszik, végre tényleg valami új ezen a téren...nekem külön bejön a kártyás megoldás a "szokásos" HDD keret helyett. Ami még ennél is jobban érdekelne, az a megbízhatósága...erről van valami info?
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."

mv
(fanatikus tag)
Szép, gyors, megfizethetetlen. Annyira lesz elterjedt, mint a giga i-ramja.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
áldott jóstehetség lehetsz 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Én már rendeltem is 4-et RAID5höz
Már csak alaplapot kéne hozzá találni 

mv
(fanatikus tag)
Az efféle prémium kategóriás cuccokat nem földi halandóknak gyártják. Jóstehetség nélkül is látszik, hogy nem lesz tömegcikk. 
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
én csak 2-t rendeltem, de visszamondtam, mert biztos kellett volna a win-installhoz kisfloppy 
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^
Dehogy kell
Mire összeszedem a lóvét, a Windows 7-be már bele is lesz integrálva a drivere.

pilóta
(PH! kedvence)
Még ma megvenném, ha lehetne kapni. De tényleg...
Aki él és nem boldog, az téved!

bufurc
(lelkes újonc)
Ha ez 150k lesz már veszem is...
1xer nekem is lesz 1 fasza kis gépem
Ezzel biztos nem szaggatna be a pasziánsz, amikor épp swappol a gépem. 
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
Na látom érdemes lenne elkezdeni vele bizniszelni...
#23 shtml:
Nahát... Akad még aki használ lapozófájlt?! 
[ Szerkesztve ]
na ez királyság... nemrég ugyanennyibe került egy mezítlábas ssd nem?
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

Levin01
(őstag)
Vennél nekem is egyet?
Kimegyek szívesen a rétre veled kapálni,hogy meglegyen az ára 

Syde
(kvázi-tag)
Erről már korábban volt egy hír TPU-n. A 340 GB -os kivitel sebessége nem nagyobb véletlenül a kisebb társainál?
Szerk: Egyel lentebb megkaptam a választ, nem, sőt valamennyivel szerényebb a mutatókat produkál.
[ Szerkesztve ]

Peter13
(tag)
Itt egy link ahol tesztelték...vicces hogy mivel PCI foglalatba illszkedik, driver kell hozzá, és ez néhol kisebb galibákat okoz...
Érdemes megnézni a raid-es összehasonlítást...szerintem igen imponzáns eredményeket ért el. 

pilóta
(PH! kedvence)
Dógozol, oszt veszel 
és mit eszel? 
[ Szerkesztve ]

Syde
(kvázi-tag)
Gyorsan átfutottam a cikket. Ezen megakadt a szemem." Next: Stay tuned for a RAID review!"
Szerk: Vajh' hogy lehet ezt raid kötetbe fogni?
Szerk: #27 *eggyel
[ Szerkesztve ]

shabbarulez
(őstag)
Lehet kapni már közel egy év óta, viszont eddig csak a vállalati szegmensbe pozícionálták az 80/160GB SLC és 320GB MLC-s termékeiket, amelyek árát úgy $30/GB árkategóriába pozícionálták.
Most csak annyi történik hogy kiszélesítik a piacukat és felveszik a high end extreme dekstop szegmenst is jővő év elején egy új termékkel aminek az ára már bele fog férni az $1000-os keretbe. Gyanítom a jővő év elején érkező 80GB-os olcsóbb változat nem a már eddig is forgalmazott 80GB-os SLC termék lesz, sokkal inkább sanszosnak érzek egy 80GB MLC-s terméket, ami így olcsóbb lehet mint az eddigiek. Persze a teljesítménye annak sem lesz rossz hisz a 320GB MLC-s termékük is képes 700MB/s olvasásra és 500MB/s írásra. Maximum a késleltetése lesz kicsivel rosszabb mint az SLC-é és az élettartama némileg rövidebb.
Egyébként itt vannak a lassan egy év óta kapható Fusion-IO termékek specifikációi: [link]
[ Szerkesztve ]

orbano
(PH! félisten)
nagyon jó a raid10 csak épp a random access-ed nem javul semmit, az io/sec-ről nem is beszélve... ja és átvitelben sem közelíti ezt meg, hacsak nem minimum velociraptorokat használsz, esetleg sas lemezeket. érban akkor hoppá, mindjárt máshol vagy 
[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™

MasterDeeJay
(senior tag)
Az a fehér csati remélem nem ventihez kell, mert ha igen az már nagyon gáz lenne.
Minecraft szerver: http://mcph.dyndns.info/
"Egy ilyen a képbe és soka többé nem látod a kék csíkot meg az üdvözlő képernyőt"
Dehogynem. Bootolaskor eleg sok masra is var a rendszer, nem csak a HDD-re (most volt az itcafe-en egy cikk errol, mondjuk ott konkretan Linuxrol, de az elvek kb. ugyanazok).
Falsus in uno, falsus in omnibus.

Devid_81
(PH! kedvence)
Azannnya!
Az tutter, hogy gyors, de pl egy oprendszer feltelepülhet erre? 
.::www.megadanceradio.hu::.

Peter13
(tag)
Aszongya a link alant, hogy "The IODrive is NOT CURRENTLY bootable. Fusion-IO will release a firmware update in Q4 that will allow the ioDrive to be a bootable device."
Szóval úgy tűnik várni kell "karácsonyig" (merthogy már Q4 van...) amíg bootolható lesz, aztán szabad a pálya... 
Ööö, valaki megnézte rendesen azt a grafikont? Korrektül kiírják, hogy a szürke alma, a kék meg körte, és ezzel mindenkinek megfelelő az összehasonlítás? 
Még akkor is, ha elvileg a saját dolgukat nehezítik.
[ Szerkesztve ]
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Továbbá a 32 bites Wint sem támogatja,pedig az a gyakoribb jelenleg. 
Ha legalább 5 év garral adják, akkor nem kutya...az oldalukon se találtam infot a garról, de lehet csak elkerülte a figyelmem.
New world...old thinking...IBM T60;)
Az az IODrive, ez az ioXtreme lesz. Nme tudni, hogy mik a konkrét különbségek, de ha megjelenik minden kiderül.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

sNORh
(PH! addikt)
ez nemsemmi ecsém.. még egy legalja ssd-nek is horor ára van, ez biti megfizethetetlen lesz..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

pilóta
(PH! kedvence)
Majd azt én tudom, hogy hol katapultálok! 

Syde
(kvázi-tag)
Akinek ez sem elég és maximalista, beszerezhet egy TMS RamSan-440 -et, potom ~27.000.000 forintért (150.000$) .

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)
Nyilván trehány munka, de azért akit érdekel az sejti milyen dimenzió hiányzik a számok mögül. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

orbano
(PH! félisten)
de ha fixen tudod, hogy az alma <= körte, akkor egész világos a grafikon jelentése
A vér nem válik VAZZE!™
gyártó honlap\products\specsheet\1. táblázat
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^