ez a macis netbook instant get kategória! 
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."
ez a macis netbook instant get kategória! 
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."
Nem rózsaszín, nem is kell! 
VIA-s laptopról lesz teszt, ha megjelenik Európában? Mert kíváncsi lennék mit hoz egy Atommal szemben mind driverek, mind teljesítmény, akkuidő szempontjából. 
[ Szerkesztve ]
Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.
A terrormarketing elöl mar a kisgyermekeknek sincs menekvés... 
alba gu brath
Az a macis... beszarás. Japánban minden lehetséges, az biztos...
Viszont a VIA-s cuccra én is kíváncsi lennék, de nagyon.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Ez az F88 kinézetre mindent visz, de tényleg. Lehetne több ilyen laptop.
What's wrong, Jerry? I didn't win anything! That becouse it's a jukebox, Jerry.

Látom működik a marketing. A legtöbb gyereknek már van mobiltelefonja, most notebook is kell nekik. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
(#7) hejesírásó
maci powá!
nagyon begyere 
unokaöcsém imádná 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Japánban zsákszámra fogják eladni, de EU-ban már kevésbé lesz slágercikk
Lehidaltam a medvés netbooktól. A sokktól még a forrásnál is Abrakadabra Newst olvastam. 
[ Szerkesztve ]
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

Mikor lesz már EmoBook? ![;]](/dl/s/v1.gif)
.::www.megadanceradio.hu::.
Via Nano... végre
Persze ntebookhoz mérten nem is erősítették meg grafikus fronton, nehogy subnoti legyen belőle, pedig szívesen megnézék egy Nano + ION kombinációt. 
a macis meg... haláli! 
S.J.M.:
Nem kell várnod, már megmérkőztek itt és itt is
A Nano kicsit többt eszik, de teljesítményben odaver az Atomnak rendesen.
[ Szerkesztve ]
PH semleges
Atya úr isten. Hogy néz ez ki? Borzalom. Ez nem cuki hanem debil. Borzalom, izléstelen és gagyi.

o
-> maccííí
o
Hogy nem akarják cukorral is bevonni hogy még édesebb legyen.
Mindenki meneküljön cukiországba a nagy csúnya világ elől.
Az elsőhöz: Hát a kínaiakban még mindig kevés az innováció.
Az emós tipphez: Alap hogy fekete lenne + föggöny vagy valami képernyőkímélő takarná a fél kijelzőt és a venti halálian hörögne. 
Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4
Jesszusom, ez a narancsszínű nem egy bizalomgerjesztő látvány. Gyerekeknek lehet, de ezt valahogy kis hazánkban nem nagyon tudom elképzelni... 

f88 jeee
A vér nem válik VAZZE!™

Remélem ez a macis gépen elfut akadozás mentesen végtelenítve!!!
atoooooom
Csengőhangot gyártok belőle 
a japók sose voltak normálisak...

Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<
ugyan oylan mint a többi:S atom...:S

かわいい~!!! じゃない。
Hiába no, Borat ... -NOT viccei angolul jönnek ki a legjobban..
Hogyhogy nem Hello Kitty? Vagy már az is volt, csak lemaradtam róla?
Jézusom, mi ez? Sokkot kaptam. Inkább áruljanak színes matricákat amivel díszíteni, színesíteni lehet őket. A tuner viszont jó elgondolás, idehaza egy hibrid jól jönne.
<-ƘƘ-> Rendszerment

Olyan nagy odaverést sajnos nem látok: néhány benchmarkban gyorsabb, többiben közel azonos teljesítményű, de a tesztekben 1,8GHz-es Nano van, a netbookokba pedig az 1,33 és 1,6GHz-esek kerülnek.
Köszi a teszteket, egy ilyen Nano + ION tényleg nagyon brutál lenne, csak az ár lehet kérdéses egyedül. 
Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.
Hát... ha azt vesszük, hogy az Intel és a Via milyen arányban költenek... akkor bizony ez égés az Intelnek. 
Ráadásul ezt nézted? Így még nagyobb az odaverés.

S.J.M.:
Na jah... gondlom nem lenne olcsó egy ilyen konfig. 
[ Szerkesztve ]
PH semleges

Igen, láttam már, az a VIA marketing-anyaga, és mint marketing-anyag, úgy is kell kezelni:
- első pont nem igaz, van 64 bites Atom; de egy netbooknál ez mennyire releváns szempont?
- superscalar, OoO vs in-order: eddig is tudtuk.
- lábkompatibilitás: N-atom FSB-t használja, tehát kompatibilis bármely C2D-kompatibilis lappal.
- AES és RNG: átlagjúzer ezeket megintcsak nem használja ki.
Ami igazán számít, az nem ezek, hanem a valós teljesítmény. Ebben pedig kicsi a Nano előnye.
A Nano-val a VIA nagyot alkotott önmagához képest, de sajnos ez még mindig kevés a két nagyhoz képest.

Epp a valos teljesitmennyel kapcsolatban irja mindket teszt, hogy a mindennapi hasznalatban gyorsabbnak hat a nano. Nem fenyevekkel jobb, de azert minden tesztben jobban szerepelt mint az atom, ugy 5...50%-al. Ha a Nano-t is 45 nm-en gyartanak, akkor szerintem ketseg nem maradna, hogy melyik jobb, mert az atom fogyasztasban megmutatkozo elonye minimalisra csokkenne, a teljesitmenybeli hatranya meg jelentos.

akkor bizony ez égés az Intelnek
Egy 15 ezer forintos alaplap lett hasonlítva egy 30 ezer forintoshoz [link], ahhoz képest nem egy nagy durranás.
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=billu
64 bit? Jól jöhet az, miért ne tudhatná egy netbook CPU is?
Persze, van olyan Atom, ami 64 bitet is tud, de az már nem is a Nano ellenfele, haem majd a kétmagos Neo-é lesz.
Igen, én is zt tudom mondani, amit a kolléga, hogy azt mindenki elismerte (talán még az Intel is), hogy valós használatkor érezni lehet a különbséget. Nem én találtam ki. Ettől még persze az Atom is használható és jó... félreértés ne essék.
Billu:
Az, hogy mennyibe kerül, egy dolog. Nano-t ritkán látni, Atom meg már mindenben van szinte.
[ Szerkesztve ]
PH semleges

Neeeeee könyörgöm neeeeeee. Rühellem, gyűlölöm ezeket a mocsok kis rózsaszín szemét hulladékokat.
A pláza ribancoknak meg nyilt már hello kitty szaküzlet is basszus. Mammut2-ben. Én kitiltanám az országból is az ilyen kis CUKI szarságokat.

kínai, nem japán 
-=The digital artist of the darkside=-
legjobb még 1 eröltetett divatfigura

Itthon képesek kupánverni a vonaton azért,ha nem tetszik a napszemüveged szine.Nem tudom egy ilyen macis notival megjelenő tag mit kapna "szeretetből". 
Aki másnak vermet ás az sirásó!

macis laptop forever 
just believe in yourself
Nekem kell a relaxmaci
Ha
kapoook akkor
lesz. 
ö ha nem baj nem én próbálnám ki..
ki kéne próbálni azt a nano procit:S

Újból felhívnám a figyelmed, hogy a tesztekben 1,8GHz-es Nano van, míg netbookokba csak 1,6 és 1,33GHz-esek kerülnek, amik 11,11 ill. 26,11%-kal lassabbak. Ez már elég is ahhoz, hogy döntetlenben maradjanak.

Japán, nem kínai
(Mármint célpiacát tekintve -- ha a származási helyre gondoltál, az tényleg valószínűleg Kína. A gyártó/gyártató, a név, az írás rajta mind japán).
Relaxmaci=übergagyi
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
De legalább nem Intel!! Ha lehetne választani egálban én bizony a Nano-t vinném! 
Nem értem miért ér el ennyire kínkeservesen ez a proci Mo-ra. Már majdnem 2 éve megjelent itthon meg ezt a fostalicska Atom-ot veszi mindenki... 
They drew first blood....
na ez engem is érdekelne.

Az első dolog ami bevillant FMP - Fumoffu

[ Szerkesztve ]
KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!
gyilkos mackós notik randalíroznak az utcákon

Ha annyira elterjed mint a Hello Kitty akkor a ruhadivat is gyökeres fordulatot vehet:
Mielőtt valaki messzemenő következtetéseket vonna le ez egy max. 12 karikás sorozat, de legalább annyit lehet rajta röhögni mint e notebookon továbbá a fenti kép csak illusztráció (értsd: nincs benne az animeben)
KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!
![;]](/dl/s/v1.gif)
Fújjba**meg, ezektől hányok. A macis notebooktól szintúgy. Rühes medve 
idevele,macis notebook 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

oké, így hirtelen csak ennyit tudnék hozzászólni: whatdöfakk?
I am cancer in your bones