Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) rii

rii
(PH! nagyúr)

..... és az eddigi információk szerint készül is az adoptálás, de a jelek feldolgozásához állítólag szükséges lesz egy PlayStation 3.

pffffffffffffffffff
eco

akárkivót'tevótá

(#2) litvitcsak.a

litvitcsak.a
(tag)

"Érdekes lehet a Sony reakciója is, ugyanis a PlayStation 3-hoz tervezett Move technikailag átültethető PC-re, és az eddigi információk szerint készül is az adoptálás, de a jelek feldolgozásához állítólag szükséges lesz egy PlayStation 3." - állítólag kell hozzá egy ps3? Nagyon versenyképes elgondolás lenne, de ennyire még a sony-nál sem hülyék.

[ Szerkesztve ]

iMac 27" | HTC Desire (MIUI rom) | facebook.com/anna.litvitcsak | foursquare.com/user/4521087

(#3) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Sony milyen kis ügyesen megoldotta... :W

.::www.megadanceradio.hu::.

(#4) kenwood3 válasza Devid_81 (#3) üzenetére

kenwood3
(PH! addikt)

hát ja semmi értelme így akkor pc kompatibilissé tenni a move-ot :W

(#5) Day 'n' Nite

Day 'n' Nite
(fanatikus tag)

Az utolsó mondat... hát, így ez eléb marhaságnak hangzik. :F

“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

(#6) SzlobiG válasza Devid_81 (#3) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Ja biztos venni fog a user egy ps3-at is a move mellé, hogy használhassa pc-n.:D

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#7) Morden24

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Érdekes lehet a Sony reakciója is, ugyanis a PlayStation 3-hoz tervezett Move technikailag átültethető PC-re, és az eddigi információk szerint készül is az adoptálás, de a jelek feldolgozásához állítólag szükséges lesz egy PlayStation 3.

Igen, ma annyira szar napom van, hogy eddig ez volt a legjobb poén, amit hallottam. Ha ez igaz, akkor nem csak állítólag lenne hülye a Sony :))

Sectumsempra - For Enemies

(#8) pzstm

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

epic fail...vagy valami hasonló :B

[ Szerkesztve ]

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#9) Tonyius777 válasza Morden24 (#7) üzenetére

Tonyius777
(tag)

:D

Üdv:Tony

(#10) CyDoN válasza Tonyius777 (#9) üzenetére

CyDoN
(fanatikus tag)

durva :Y

Gy.B.

(#11) pereces

pereces
(tag)

kinektről sokan írják hogy karácsonykor megvették azóta porosodik, főleg külföldi fórumokon olvasni hogy hamar elmúlt a varázsa

(#12) pzstm válasza pereces (#11) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

rossz helyen olvasgatsz...én meg itt vagyok ellenpéldának :P (meg még egy jó pár ember...esetleg az lehet, hogy igazán nagyon jó játék régen nem jelent meg rá, de hamarosan vége szakad ennek ;) )

[ Szerkesztve ]

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#13) s0rT3d

s0rT3d
(lelkes újonc)

Szerintem igazán akkor van varázsa ha többen játszunk rajta. Egyedül viszont szerintem hosszútávon nem túl izgalmas.

(#14) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"de a jelek feldolgozásához állítólag szükséges lesz egy PlayStation 3."

Nem tudom, ezt ki terjesztette el, de baromság. Abu vicces kedvében volt, hogy beletette a cikkbe. :D

A Move is és a PS Eye kamera is USB-n csatlakozik, simán rádugható PC-re, csak a drivert és a feldolgozószoftvert kell portolni. És mivel a Cell erejéből sem sokat foglal, egy PC-s proci is bőven megbírkózik a feladattal.

Ha már pletyi, inkább azt lehetett volna megemlíteni, hogy mostanra a Move-ból is 9 millió fogyott állítólag, szóval majdnem annyi, igaz 2 hónappal hosszabb idő alatt.

Mellesleg a Kinect pont a karácsonyi szezonban lett piacra dobva, ez is eléggé beleszámított az eredménybe. Utána már csak töredékannyi fogyott.

Annyit tennék még hozzá, hogy a MS nagyságrendekkel többet költött a Kinect reklámozására, azt elsősorban a marketing adja el, mert a nagy késleltetése miatt igazán profi játékra nem igazán alkalmas, de az egyszeri fogyasztót el lehet vele kápráztatni, és éppen ez volt a MS célja.

[ Szerkesztve ]

(#15) Suker10 válasza dezz (#14) üzenetére

Suker10
(tag)

Sokféleképpen lehet rekordot dönteni. :D

Müzli 38% gyümölccsel: "Száraz, hűvös helyen tárolandó. Az elemzés értékeit a természetes termékek biológiai variáció. Hiszen ebben a gabonafélék természetes termék tartalmazhat nukleáris alkatrészek, részek és kő shell alkatrészek is." De legalább természetes.

(#16) Duree

Duree
(PH! addikt)

Ezt nagyon kitalálta Microsoft,A sony cucca csak szánalmas utánzat

(#17) Hobbbyt

Hobbbyt
(fanatikus tag)

Áhhh ez a "Minden idők" kifejezés... eltúlzó Marketinges maszlag. A hideg futkos a hátamon az ilyen jövőbe látó mondatoktól..

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem. |..Galaxy S2..| Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore, QuadCore -> by vidékiürge

(#18) schawo

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én próbálgattam, de a késés marha zavaró. Nekem nem begyere.

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#19) dezz válasza Duree (#16) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jahh, jól kitalálták, hogy ezzel alaposan beetethetik az egyszeri consumert, aki ettől rögtön a XXI. században érzi majd magát -- vagy 2 hétig, amíg rá nem jön, mire ment ki a játék.

A Sony megoldása nem ennyire futuriszikus, de legalább teljesen jól használható és a szakik szerint annyival jobb a Wii-s kontrollernél, hogy kényelmetlen visszatérni arra a Move után.

(#20) osszaki válasza dezz (#19) üzenetére

osszaki
(újonc)

Nem tudom, de egy kontroller nélküli, új élményre építő elgondolást hasonlítasz össze, egy felturbózott Wii utánzattal? :D A Kinect a közösségi játékélményre épít, amit szerintem ki is tud aknázni. Játékok pedig fognak rá kijönni, ez tuti.

A Wii erre a hadonászósdira épített, a Sony meg egy sokkalta combosabb vas alá pakolta ugyan ezt. Ezek, és az időbeli megjelenés közötti nem kevés időnek is köszönhetően, csúnya is lett volna, ha még a Wii játékélményét se tudta volna elérni / megelőzni a Move.

Xbox 360 gamertag: osszaki

(#21) Devid_81 válasza SzlobiG (#6) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Nah ez az, így aztán kegyetlenül megérné! :) :O
Ha van egy csepp eszük akkor nem fog kelleni a PS3 hozzá....a remény hal meg utoljára... :)
"a jelek feldolgozásához állítólag szükséges lesz egy PlayStation 3."

.::www.megadanceradio.hu::.

(#22) kenand

kenand
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

KINECT sokkal jobb, mint a move.
ASUS a támogatás miatt nem hiszem, hogy ellenfél lenne.

PC-meg jó ötletnek tűnik, de az emberek 99%-a nem a nappaliban használja a PC-jét
A KINECT meg oda való, nagy hely kell hozzá.

http://hdplayers.atw.hu/ Media lejátszókról (PMP/MP4) magyar nyelven

(#23) M3Ny3'T válasza dezz (#14) üzenetére

M3Ny3'T
(senior tag)

Szerintem pont ezért bökte bele, hogy "állítólag". Ekkora baromságot... :N

Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff

(#24) imibogyo

imibogyo
(őstag)
LOGOUT blog

Én már a múltkor is azt írtam, hogy várom PC-re a Kinectet. Ezt továbbra is tartom, baráti bulizáshoz szerintem tökéletes, másra meg egyelőre úgy sem használható.

A Move és a PS3 hírbeli kapcsolata szerintem röhejes, de valószínűleg csak kacsa, ahogy többen is írták előttem ekkora hülye nem lehet a Sony, és nem is hiszem, hogy az lenne.

Az ASUS fejlesztése meg egyelőre inkább csak érdekességnek tűnik, nem gondolom, hogy fel tudná venni a versenyt a Microsofttal, vagy a Sonyval.

(#25) dezz válasza osszaki (#20) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Kinect jelen formájában inkább csak egy futurisztikus parasztvakítás. Csak a nagyobb testrészek mozgását tudja követni, pl. az ujjak pretíz mozdulatait nem. Mindezt igen nagy laggal. Profi játékra alkalmatlan.

A Move sokkal precízebb, mint a Wii kontrollere, egészen kis laggal, így profi játékra is alkalmas.

(Már az eredeti kontrollerben is ott volt a sokirányú mozgáskövetés, sőt több irányt tudott követni, mint a Wii eredeti kontrollere a később megjelent Motion Plus nélkül [amit még később aztán beépítettek a Wii alap kontrollerébe is]. Ami hiányzott, az a pontos referenciapont meghatározás volt, hogy ne csak relatív elmozdulást tudjon érzékelni. És persze az alakja sem volt az igazi sokmindenre, de azért jópár játék kihasználta. Mellesleg, előbb demontrált a Sony egy korai prototype-ot, mint hogy egyátalán felmerült volna a Wii mozgásérzékelésre alapozó stratégiája, csak aztán úgy gondolta valami fejes, hogy ez nem érdekli eléggé az embereket.)

(#26) Sir Ny válasza Duree (#16) üzenetére

Sir Ny
(lelkes újonc)

A PSeyere gondolsz? Az valóban egy szánalmas Natal utánzat, hiába, a szotyinál bénák ülni, nem sikerült összedobniuk akkora lagot, még nyolc évvel azelőtti technóval se -.- De tényleg, nyolc ével ezelőtti technóval én akármikor alkotok bénább utánzatot, nem értem nekik hogy nem sikerült.

A sotyi összes cucca azon kívül viszont kibebaszottul innovatív.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.