Többet nemtudok mondani 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
Többet nemtudok mondani 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
elsőre: azigenb@zdmeg

másodikra is......

[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

Panel típusáról meg mélyen hallgatnak... 
Most már ott tartunk, hogy se ár se betekintési szögek sincsenek feltüntetve, nehogy rájöjjön pár emberke hogy ez is TFT-s.
Bár xVA xIPS sosem az 1:1000000... kontrasztról volt híres.
Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss

Szép is, jó is ("valszeg").
Az ára fog dönteni arról, hogy mennyire lesz sikeres.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

A lényeg ott van 8 000 000:1... 

Kíváncsi vagyok, hogy ezt a 8 000 000:1-hez kontrasztarányt hogy mérték ki. Lehet, hogy csaltak, és valójában csak 7 786 197:1-hez jött ki, na de kicsire nem adunk.
Mindazonáltal valami hihetetlen szép a dizájn, és egyedi.
[ Szerkesztve ]
Ez az üzenet kizárólag újrahasznosított elektronokból készült!

Sokat azért nem kellett kutatni, hogy kiderüljön TN paneles:
[link]
''-Hmmm. Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal.''

http://nightmarecorp.5mp.eu/web.php?a=nightmarecorp&o=7bNYgEISLh
mivel nem vagyok se profi grafikus, meg sajnos a látásom sem tökéletes, nekem tökéletesen megfelel(ne) ez tn panellel is
nagyon tetszik
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

legalább a cikk lehetne annyira korrekt hogy odaírja ehhez is hogy ez csak dinamikus kontrasztarány, egyébként meg ugyanolyan szar TN mint a többi 
és óriási képernyő? a 16:10-es 24-es monitor sem olyan óriási, ez meg icikepicike 16:9...
de a design tényleg jó.
A vér nem válik VAZZE!™

Ha szerelnék komolyabb panellel is, nagyon ütős lenne a piacon. 
16:9 
De igazából ez is jó, ahogy a járatritkítás is a bkv-nál.
Én vagyok a PH! királya.

Jaj ne. Mikor tanuljuk már meg végre, hogy a TFT az a vezérlést oldja meg, és az összes modern LCD panel mögött ez van manapság. Szóval "nehogy rájöjjön pár emberke hogy ez is TFT-s."? Hát nagyon remélem hogy aktív mátrixos, TFT-s, különben kb 15 évvel le van maradva...
A másik dolog pedig.
"Bár xVA xIPS sosem az 1:1000000... kontrasztról volt híres."
Ezt ugye nem gondoltad komolyan? Az xVA panelek pont, hogy a magas kontrasztról voltak híresek (létezik valós 1:1500-nál nagyobb is elég régóta). Az xIPS-eké ugyan valamivel alacsonyabb, de még így is verte (tán még most is veri) a TN+Film paneleket, illetve ugye sok esetben kisebb a fényereje, de legalább feketéje van, illetve a színvisszaadása magasan a legjobb, de abban az xVA is fényévekkel veri a TN+Film-et, legalább is alapjáraton. És akkor a betekintési szögeket még meg sem említettük...
Persze, ha csak arra akartál célozni, hogy az 1:1000000 kontraszt nem reális, akkor mélyen egyetértek. Manapság ez a dinamikus kontraszt minimum 1000x-es szorzót jelent, sőt lassan leghagytuk a plazmák kontrasztarányát, sőt már az OLED technológia is "értelmetlenné" válik
Dinamikus kontraszttól 2000%-al jobban vakul a paraszt 
#14 - De legalább az évek folyamán rájöttek, hogy kikapcsolhatóvá tegyék (a mi Samsung TV-nken még nem lehet sajnos), mert néha bizony baromi idegesítő az a villódzás. Mondjuk annak a dinamikus kontrasztnak legalább van értelme, ahol a LED-es háttérvilágítás képernyőszegmensenként külön állítható, de az még csak az elég drága monitorok kiváltsága, bár szerintem ebben pont benne lehet.
[ Szerkesztve ]
VISTA = Very Insane Step Towards Armageddon

annyira nem mondanám egyedinek. sztem eléggé hasonlít a benq monitorára.
8 000 000:1 - tuti kerekítették...és biztos nem fentről.
De amúgy ez már fantasztikus, azt hittem lassan leszoknak erről az idióta dinamikus kontraszt versenyről a gyártók....de nem most az acer megmutatta,h neki a legnagyobb. éjjen 
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

A dizajn az nem rossz.. viszont ez a sok szoftveres ficsur.. nem igazan gyozott meg 
[WEB]:[www.fercsa.com] - [FTP]:[fercsa.myftp.org:21] - [TV]:[sorozatguru.info] - [CM]:[cablemodemhack.tk] - [BiT]:[server-seed.com]

Rohanok a boltba , veszek egyből kettőt .
Amúgy télleg nem rossz monitor . 

Gyönyörű...
"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32
Újabb Wakooy Porast monitor... 
Tőlem lehet 20 centi vastag is, ha a talpa ilyen batár nagy. Nem számít semmit. Mondja meg valaki mire jó ez. 
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Mondjuk hogy ne dőljön el? 
A talppal semmi bajom, csak aza, hogy itt nyomják ezerrel hogy 15 mm vastag, de ez gyakorlatilag nem jár semmiféle előnnyel - mint ahogy a 8 000 000 : 1 dinamikus kontraszt sem. 

Szép
csak az árára lennék kíváncsi
karácsonyra monitort újítok (24" -at)
[ Szerkesztve ]
Rekorder monitor: A LEGdrágább TN-es csoda. 
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Jaj 8000000:1 kontraszt arány OMG
Megy a paraszt vakítás rendesen
A LED-es hátérvilágítás az jó pont, csak az a TN panel
Hát köszönöm, de ez sem kéne 
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

Designos szar drágán

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

Nekem rohadtul tetszik.
CSS (Hun)Bloodkiller
Nem rossz, na de az átlagos "középen a talpa" monitorokba is terjedjen el igen hamar, és legyen sokkal olcsóbb a WLED háttérvilágítás.
<-ƘƘ-> Rendszerment
csatlakozom, baromiszép
Eloben (acer mo. mutatta be az ingram dealer day-en) meggyozo volt, s valoban elsore a Benq hasonlo modelje ugrott be, 8millios kontraszt kicsit mosolyogtato volt, de a monitorgyartok is kezdik ezt a tv gyartoi részrol atvett ilyen millio, meg ilyen hiper szuper, es rakjuk korbe minden kulonlegeseget bemutato matricaval, ami eltakarja a keszuleket.
Szepnek szep..........de a panel benne mar nem annyira, meg gondolom az ara sem.
powerd by mango, no more droid
Maga a monitor design-ja nem tetszik - leszámítva magát a panelt -, viszont a technológiája tényleg jó. 60%-kal kevesebb fogyasztás az nem semmi.
Dicséretes irányban haladnak a fejlesztéssel, csak így tovább. 
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222
Mert mondjuk a 16:9-el mi a baj? azon kívül, hogy neked nem tettszik.. 
A példa meg valahogy rohadtul nem vág ide..
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

iszonyat durva darab, jól néz ki, tudásra is korrekt, fogyasztásra szintúgy
Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X
Nekem 16:9-es monitorom van, és maximálisan meg vagyok elégedve vele. Nem tudom, hogy egyeseknek mi a gondja ezzel, szerintem nagyon praktikus. Hamar hozzá lehet szokni.
<-ƘƘ-> Rendszerment

Valszeg neki azért nem tetszik mert kisebb a képernyő felülete a 16:10-hez viszonyítva.
És bevallom nekem sem
Grafikai munkákhoz, böngészéshez, szövegszerkesztéshez, és játékra is jobb a 16:10 pont azért mert magasabb (több sor van).
Viszont film nézésre tényleg jobb a 16:9 mert ott az ilyen filmeket dizájn csík nélkül nézheti az ember. Sajnos manapság már a 16:9-et nyomatják a gyártók, mert úgye olcsobb mivel kisebb a panel amit úgyan úgy eltudnak adni 24"-os vagy akárhányas méretben. Holott ténylegesen kisebb az a panel ![;]](/dl/s/v1.gif)
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD
frankón néz ki 
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Javasolnám, hogy monitor hírekkel kapcsolatos topikból ezentúl kettő legyen.
Egy azoknak, akik a TN-t szidják, egy meg a többieknek.

Azta, hétről-hétre meg tudnak lepni, hogy az előzőnél már nincs nagyobb parasztvakítás, megint összejött. Mercedes külső, Szuzuki belső. Nincs baj a Szuzukival, csak ne akarják Mercedes árában adni. Szóval kíváncsi leszek az árára, max 70k-t ér meg a panel miatt, habár 24"-ban én már kerülném a TN-t. Amúgy külsőt tekintve, nem tudom ki hogy van vele, de mivel többet nézem a képernyőt, mint az egyéb részeket, engem inkább a panel minősége izgat, mint a borításé. A kontrasztarány pedig olyan mint a román lej, nyugodtan le lehet belőle venni pár nullát.
Beginning is easy - Continuing is hard.
Gyönyörű szép, szerintem 100e felett lesz az ára 
════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-
Marhaszép meg minden meséljétek már el csak én látom-e rosszul, de szerintem azon a talpon max képernyő tiltet tudok állitani. Se magasság se forgatás se semmi.
Már nemazért, de ha egyszer 24", akkor az annyi, ha ez az átmérő 16:9-en van, akkor laposabb, de szélesebb, ha 16:10-en, akkor meg magasabb, de keskenyebb, a területe kb ugyan akkora..
Ha magasság kell, meg ott a pivot, és nem kapsz magasabbat egy elforgatott 16:9-esnél 
Miért neked jó az, ha ugyanazt a sz@rt adják el, csak más köntösben - s sokkal drágábban? 
Kb úgy, mint az nV átnevezgetései. Ne mondd, hogy annak Te örültél.
[ Szerkesztve ]
A terület valóban majdnem ugyanakkora, de a felbontás akkor is kisebb, ergo olcsóbb előállítani, s a grafikusok megőrülnek ha nincs elég pixel. 

mondjuk nem komolyan modtad a kettőt, de számomra - sajnos - egy monitor nem monitor,és ebből kettő elég hülyén néz ki a talp kialakítás miatt.
talán ha variálni lehetne
akárkivót'tevótá
Külsőre nekem nagyon bejövős
Ha adnák vinném 

gyönyörű szép egyet értek, de tényleg nem grafikusnak van, hanem arra ami oda van írva torzítás nélkül HD videókat nézni
a vékonysága nagyon tetszik, nagyon elegáns, szóval gyönyörű, csak éppen a falra nem tudom szerelni, mival nincs rajta ha jól látom VESA felfügesztés vagy mi is a neve

-=The digital artist of the darkside=-

Nem konkrétan erről beszéltem, ez valszeg tényleg aránytalanul drága lesz, de egy átlagfelhasználóknak bőven elég a TN, legalábbis nem éri meg az árkülönbséget a VA/IPS.
Ráadásul kevesebbet is fogyaszt a TN, még CCFL-lel is.
22", 16:9-ben 1920x1080, vagy 16:10-ben 1680x1050. Hol is kevesebb a pixel?

24'', 16:10 = 1920x1200
Tehát 1920x(-120) pixel a különbség. 
[ Szerkesztve ]

Jofele, de egy bovebb spec jol esne valahonnan.
.::www.megadanceradio.hu::.

Na igen, itt a designt tényleg nagyon eltalálták... Nemtom miért, de szép
Bár jelenleg nem sok esély van h lecseréljem a régebbi és olcsó kategóriás ám de nekem megfelelő 24"es samsungomat... bár jobban bejön a 16:9 mint a 16:10 (amit használok)
[ Szerkesztve ]