Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Többet nemtudok mondani :Y

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#2) nixx-21 válasza 14adam (#1) üzenetére

nixx-21
(őstag)
LOGOUT blog

elsőre: azigenb@zdmeg :Y :Y :Y :Y :Y

másodikra is...... :Y :Y

[ Szerkesztve ]

Ati VGA tulajok baráti klubja topik.  Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3

(#3) Surfym@n

Surfym@n
(fanatikus tag)

Panel típusáról meg mélyen hallgatnak... :((

Most már ott tartunk, hogy se ár se betekintési szögek sincsenek feltüntetve, nehogy rájöjjön pár emberke hogy ez is TFT-s.

Bár xVA xIPS sosem az 1:1000000... kontrasztról volt híres.

Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss

(#4) Picturemaker

Picturemaker
(senior tag)

Szép is, jó is ("valszeg").
Az ára fog dönteni arról, hogy mennyire lesz sikeres.

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#5) P00By válasza Surfym@n (#3) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

A lényeg ott van 8 000 000:1... :D

(#6) einstein

einstein
(senior tag)

Kíváncsi vagyok, hogy ezt a 8 000 000:1-hez kontrasztarányt hogy mérték ki. Lehet, hogy csaltak, és valójában csak 7 786 197:1-hez jött ki, na de kicsire nem adunk.

Mindazonáltal valami hihetetlen szép a dizájn, és egyedi.

[ Szerkesztve ]

Ez az üzenet kizárólag újrahasznosított elektronokból készült!

(#7) Apicius válasza Surfym@n (#3) üzenetére

Apicius
(tag)

Sokat azért nem kellett kutatni, hogy kiderüljön TN paneles:
[link]

''-Hmmm. Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal.''

(#8) djyuri

djyuri
(őstag)

:R

http://nightmarecorp.5mp.eu/web.php?a=nightmarecorp&o=7bNYgEISLh

(#9) brumesz

brumesz
(senior tag)
LOGOUT blog

mivel nem vagyok se profi grafikus, meg sajnos a látásom sem tökéletes, nekem tökéletesen megfelel(ne) ez tn panellel is :B
nagyon tetszik

cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

(#10) orbano

orbano
(PH! félisten)

legalább a cikk lehetne annyira korrekt hogy odaírja ehhez is hogy ez csak dinamikus kontrasztarány, egyébként meg ugyanolyan szar TN mint a többi :)

és óriási képernyő? a 16:10-es 24-es monitor sem olyan óriási, ez meg icikepicike 16:9...

de a design tényleg jó.

A vér nem válik VAZZE!™

(#11) gardener

gardener
(őstag)

Ha szerelnék komolyabb panellel is, nagyon ütős lenne a piacon. :K

(#12) DEJVID

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

16:9 :(((

De igazából ez is jó, ahogy a járatritkítás is a bkv-nál.

Én vagyok a PH! királya.

(#13) Hugo85 válasza Surfym@n (#3) üzenetére

Hugo85
(fanatikus tag)

Jaj ne. Mikor tanuljuk már meg végre, hogy a TFT az a vezérlést oldja meg, és az összes modern LCD panel mögött ez van manapság. Szóval "nehogy rájöjjön pár emberke hogy ez is TFT-s."? Hát nagyon remélem hogy aktív mátrixos, TFT-s, különben kb 15 évvel le van maradva...

A másik dolog pedig.
"Bár xVA xIPS sosem az 1:1000000... kontrasztról volt híres."

Ezt ugye nem gondoltad komolyan? Az xVA panelek pont, hogy a magas kontrasztról voltak híresek (létezik valós 1:1500-nál nagyobb is elég régóta). Az xIPS-eké ugyan valamivel alacsonyabb, de még így is verte (tán még most is veri) a TN+Film paneleket, illetve ugye sok esetben kisebb a fényereje, de legalább feketéje van, illetve a színvisszaadása magasan a legjobb, de abban az xVA is fényévekkel veri a TN+Film-et, legalább is alapjáraton. És akkor a betekintési szögeket még meg sem említettük...

Persze, ha csak arra akartál célozni, hogy az 1:1000000 kontraszt nem reális, akkor mélyen egyetértek. Manapság ez a dinamikus kontraszt minimum 1000x-es szorzót jelent, sőt lassan leghagytuk a plazmák kontrasztarányát, sőt már az OLED technológia is "értelmetlenné" válik :W
Dinamikus kontraszttól 2000%-al jobban vakul a paraszt :DDD

#14 - De legalább az évek folyamán rájöttek, hogy kikapcsolhatóvá tegyék (a mi Samsung TV-nken még nem lehet sajnos), mert néha bizony baromi idegesítő az a villódzás. Mondjuk annak a dinamikus kontrasztnak legalább van értelme, ahol a LED-es háttérvilágítás képernyőszegmensenként külön állítható, de az még csak az elég drága monitorok kiváltsága, bár szerintem ebben pont benne lehet.

[ Szerkesztve ]

VISTA = Very Insane Step Towards Armageddon

(#14) Antibazsi válasza einstein (#6) üzenetére

Antibazsi
(fanatikus tag)

annyira nem mondanám egyedinek. sztem eléggé hasonlít a benq monitorára.
8 000 000:1 - tuti kerekítették...és biztos nem fentről. :)
De amúgy ez már fantasztikus, azt hittem lassan leszoknak erről az idióta dinamikus kontraszt versenyről a gyártók....de nem most az acer megmutatta,h neki a legnagyobb. éjjen :(((

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#15) Fercsa

Fercsa
(senior tag)

A dizajn az nem rossz.. viszont ez a sok szoftveres ficsur.. nem igazan gyozott meg :(

[WEB]:[www.fercsa.com] - [FTP]:[fercsa.myftp.org:21] - [TV]:[sorozatguru.info] - [CM]:[cablemodemhack.tk] - [BiT]:[server-seed.com]

(#16) HZoli87

HZoli87
(PH! addikt)

Rohanok a boltba , veszek egyből kettőt . :DDD

Amúgy télleg nem rossz monitor . :C

(#17) Straw

Straw
(senior tag)

Gyönyörű...

"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32

(#18) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Újabb Wakooy Porast monitor... :W

Tőlem lehet 20 centi vastag is, ha a talpa ilyen batár nagy. Nem számít semmit. Mondja meg valaki mire jó ez. :O

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#19) szilva01 válasza lezso6 (#18) üzenetére

szilva01
(senior tag)
LOGOUT blog

Mondjuk hogy ne dőljön el? :U

(#20) lezso6 válasza szilva01 (#19) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A talppal semmi bajom, csak aza, hogy itt nyomják ezerrel hogy 15 mm vastag, de ez gyakorlatilag nem jár semmiféle előnnyel - mint ahogy a 8 000 000 : 1 dinamikus kontraszt sem. :U

(#21) L4R$()n

L4R$()n
(fanatikus tag)

Szép :C csak az árára lennék kíváncsi :B karácsonyra monitort újítok (24" -at)

[ Szerkesztve ]

(#22) erdoke válasza Apicius (#7) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Rekorder monitor: A LEGdrágább TN-es csoda. :C

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#23) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Jaj 8000000:1 kontraszt arány OMG :Y Megy a paraszt vakítás rendesen ;]
A LED-es hátérvilágítás az jó pont, csak az a TN panel :U Hát köszönöm, de ez sem kéne :K

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#24) Mercutio_

Mercutio_
(PH! addikt)

Designos szar drágán :C :DDD

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#25) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Nekem rohadtul tetszik.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#26) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem rossz, na de az átlagos "középen a talpa" monitorokba is terjedjen el igen hamar, és legyen sokkal olcsóbb a WLED háttérvilágítás.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#27) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

csatlakozom, baromiszép

(#28) benoce válasza Antibazsi (#14) üzenetére

benoce
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Eloben (acer mo. mutatta be az ingram dealer day-en) meggyozo volt, s valoban elsore a Benq hasonlo modelje ugrott be, 8millios kontraszt kicsit mosolyogtato volt, de a monitorgyartok is kezdik ezt a tv gyartoi részrol atvett ilyen millio, meg ilyen hiper szuper, es rakjuk korbe minden kulonlegeseget bemutato matricaval, ami eltakarja a keszuleket.

(#29) negyedes

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

Szepnek szep..........de a panel benne mar nem annyira, meg gondolom az ara sem.

powerd by mango, no more droid

(#30) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Maga a monitor design-ja nem tetszik - leszámítva magát a panelt -, viszont a technológiája tényleg jó. 60%-kal kevesebb fogyasztás az nem semmi.

Dicséretes irányban haladnak a fejlesztéssel, csak így tovább. :R

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#31) Barthezz2 válasza DEJVID (#12) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mert mondjuk a 16:9-el mi a baj? azon kívül, hogy neked nem tettszik.. :W

A példa meg valahogy rohadtul nem vág ide..

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#32) -=Libria=-

-=Libria=-
(PH! addikt)

iszonyat durva darab, jól néz ki, tudásra is korrekt, fogyasztásra szintúgy

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#33) Kendek válasza Barthezz2 (#31) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem 16:9-es monitorom van, és maximálisan meg vagyok elégedve vele. Nem tudom, hogy egyeseknek mi a gondja ezzel, szerintem nagyon praktikus. Hamar hozzá lehet szokni.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#34) Cyberpunk válasza Barthezz2 (#31) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Valszeg neki azért nem tetszik mert kisebb a képernyő felülete a 16:10-hez viszonyítva.
És bevallom nekem sem:D Grafikai munkákhoz, böngészéshez, szövegszerkesztéshez, és játékra is jobb a 16:10 pont azért mert magasabb (több sor van).
Viszont film nézésre tényleg jobb a 16:9 mert ott az ilyen filmeket dizájn csík nélkül nézheti az ember. Sajnos manapság már a 16:9-et nyomatják a gyártók, mert úgye olcsobb mivel kisebb a panel amit úgyan úgy eltudnak adni 24"-os vagy akárhányas méretben. Holott ténylegesen kisebb az a panel ;]

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#35) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

frankón néz ki :K

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#36) americanidiot válasza Surfym@n (#3) üzenetére

americanidiot
(őstag)

Javasolnám, hogy monitor hírekkel kapcsolatos topikból ezentúl kettő legyen.
Egy azoknak, akik a TN-t szidják, egy meg a többieknek.

(#37) Ijk

Ijk
(PH! kedvence)

Azta, hétről-hétre meg tudnak lepni, hogy az előzőnél már nincs nagyobb parasztvakítás, megint összejött. Mercedes külső, Szuzuki belső. Nincs baj a Szuzukival, csak ne akarják Mercedes árában adni. Szóval kíváncsi leszek az árára, max 70k-t ér meg a panel miatt, habár 24"-ban én már kerülném a TN-t. Amúgy külsőt tekintve, nem tudom ki hogy van vele, de mivel többet nézem a képernyőt, mint az egyéb részeket, engem inkább a panel minősége izgat, mint a borításé. A kontrasztarány pedig olyan mint a román lej, nyugodtan le lehet belőle venni pár nullát.

Beginning is easy - Continuing is hard.

(#38) rebugra

rebugra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Gyönyörű szép, szerintem 100e felett lesz az ára :((

════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

(#39) edward2

edward2
(senior tag)
LOGOUT blog

Marhaszép meg minden meséljétek már el csak én látom-e rosszul, de szerintem azon a talpon max képernyő tiltet tudok állitani. Se magasság se forgatás se semmi.

(#40) Barthezz2 válasza Cyberpunk (#34) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Már nemazért, de ha egyszer 24", akkor az annyi, ha ez az átmérő 16:9-en van, akkor laposabb, de szélesebb, ha 16:10-en, akkor meg magasabb, de keskenyebb, a területe kb ugyan akkora.. :U
Ha magasság kell, meg ott a pivot, és nem kapsz magasabbat egy elforgatott 16:9-esnél :D

(#41) lezso6 válasza americanidiot (#36) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Miért neked jó az, ha ugyanazt a sz@rt adják el, csak más köntösben - s sokkal drágábban? :U

Kb úgy, mint az nV átnevezgetései. Ne mondd, hogy annak Te örültél.

[ Szerkesztve ]

(#42) lezso6 válasza Barthezz2 (#40) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A terület valóban majdnem ugyanakkora, de a felbontás akkor is kisebb, ergo olcsóbb előállítani, s a grafikusok megőrülnek ha nincs elég pixel. :D

(#43) rii válasza HZoli87 (#16) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

mondjuk nem komolyan modtad a kettőt, de számomra - sajnos - egy monitor nem monitor,és ebből kettő elég hülyén néz ki a talp kialakítás miatt.

talán ha variálni lehetne

akárkivót'tevótá

(#44) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Külsőre nekem nagyon bejövős :K Ha adnák vinném :DDD

(#45) Pixelmaster

Pixelmaster
(tag)

gyönyörű szép egyet értek, de tényleg nem grafikusnak van, hanem arra ami oda van írva torzítás nélkül HD videókat nézni
a vékonysága nagyon tetszik, nagyon elegáns, szóval gyönyörű, csak éppen a falra nem tudom szerelni, mival nincs rajta ha jól látom VESA felfügesztés vagy mi is a neve :B :)

-=The digital artist of the darkside=-

(#46) americanidiot válasza lezso6 (#41) üzenetére

americanidiot
(őstag)

Nem konkrétan erről beszéltem, ez valszeg tényleg aránytalanul drága lesz, de egy átlagfelhasználóknak bőven elég a TN, legalábbis nem éri meg az árkülönbséget a VA/IPS.
Ráadásul kevesebbet is fogyaszt a TN, még CCFL-lel is.

(#47) Barthezz2 válasza lezso6 (#42) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

22", 16:9-ben 1920x1080, vagy 16:10-ben 1680x1050. Hol is kevesebb a pixel? ;] :P

(#48) americanidiot válasza Barthezz2 (#47) üzenetére

americanidiot
(őstag)

24'', 16:10 = 1920x1200

Tehát 1920x(-120) pixel a különbség. :)

[ Szerkesztve ]

(#49) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Jofele, de egy bovebb spec jol esne valahonnan.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#50) Tolkarius

Tolkarius
(kvázi-tag)

Na igen, itt a designt tényleg nagyon eltalálták... Nemtom miért, de szép :)
Bár jelenleg nem sok esély van h lecseréljem a régebbi és olcsó kategóriás ám de nekem megfelelő 24"es samsungomat... bár jobban bejön a 16:9 mint a 16:10 (amit használok)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.