Jó kis csomagot dobtak össze... 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Fila táska helyett most ez a táska lesz a menő...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

bAtt001
(senior tag)
nem lesz mert ez 18k és nem 2k
de tényleg szép az a táska, más dolog hogy biztos nem vennék ilyen dolgokat 
Ó, hát fanoknak mindegy hogy mennyibe kerül. Megveszik.
(#6) EarL 007: Ja, tényleg az lemaradt. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.
a hülye fanoknak tegyük hozzá
de pl. nekem is kéne, mert jól néz ki, tetszik. csak nem ennyiért... mert most is hasonló Budmill táskám van, csak ez jobban néz ki.
[ Szerkesztve ]
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
A Fila tadka az orok es elpusztithatatlan.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
A tatyi és a tok bejövős, kár hogy drágák és nincs is mire felhúzni...
bAtt001: És hányszázezret kellett elverni, hogy beteljen a gyűjtő? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

bAtt001
(senior tag)
jó, de az sem normális aki csak azért vásárolt a tesco-ban h beteljen a füzetkéje és legyen ócó filatáskája
am is összejött a sok matrica ha csak simán mentél hétvégére bevásárolni 

Killer01
(senior tag)
Tetszik az egér és a bill. is, de ennyi pénzért tényleg a fanatikusoknak szánják...
"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick
Nem járunk a Tesco-ba... 
Mutti kolléganője adott vagy 300-at... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

bAtt001
(senior tag)
nah látod h nem kell költeni egy forintot se hogy tele legyen a füzet? 

Munyos
(lelkes újonc)
Én imádom a MassEffect sorozatot, imádom a világát imádom a szereplőket.
DE !!! Ez egy újabb rókabőr lehúzás a naív emberekről. Mert jó dolognak tartom én is hogy van ilyen is. De ennyiért elfogadhatatlanul sokba kerül. Egy 3-4 éves fejlesztésre tesznek egy új borítást és máris lehet felárazni. Gusztustalan. Ettől függetlenül jól néznek ki.

Keksz03
(senior tag)
jól néznek ki, bár amióta megszívtam egy Razer billentyűzettel, nem szeretem a gyártót!
Diablo 3 BattleTag: Keksz03#2262, Origin/BF3: Keksz03, Steam: d3xt3r003 // Maximus V GENE Z77:: 2500K + H100 + 2xSWIF2-120P :: 8GB :: GTX560 DCII OC @ 960/4500 :: Force GT 90GB :: CM Storm stuffs...

Monty Cora
(újonc)
Nagyon jól néznek ki a cuccok, bár sose voltam hatalmas Mass Effect rajongó...

shaddam
(lelkes újonc)
Ezeket a csodás dolgokat mintha láttam volna swtor,mw3,bf3.dragon age 2 skinnel is. Ez az razer húzd le ügyesen az embert.
PS3,PC, 7" gánydroid néptablet "Ha a friendzone barátzóna akkor a killzone gyilokzóna"

air76
(kvázi-tag)
Csak logitech,más márkára rá se néz..
Az ME3 féle Razer Imperator bejövős, mondjuk alapból is tetszik. 

bigga
(tag)
Pedig ezekkel jobban menne a Mass Effect hidd el, teljesebb lenne az életed. 
" You know what capitalism is? Getting f*cked! "
szép kis csomag, nekem az a rágcsáló még szimpatikus is. tuti pontosabban lőnék vele mint az 500ft-os logitech-
mel
[ Szerkesztve ]
> ne menj még! míg benned van a zene.. a Te zenéd! <

simonlaci55
(kvázi-tag)
az egérpad se egy elhanyagolható