rayman...
jó rég volt már 
"Well, well. So the shaved monkey has failed. How utterly, utterly expected."

rayman...
jó rég volt már 
"Well, well. So the shaved monkey has failed. How utterly, utterly expected."
Ez fantasztikus!Ez a játék eszméletlen jó.Örülök hogy játszhatok majd vele PC-n 
A kritikusok/ játékosok is elismerően nyilatkoztak a játékról.
EVIL IS BACK!

Aranyos játék, kisgyerekeknek is jó szórakozás. De, mintha én játszottam volna a Rayman játékkal régen, PC-n... 

Elindult egy ilyen tendencia, miszerint az anyagilag bukott konzolos játékokat kiadják PC-re is. Gondolják, hogy pont a PC fogja visszahozni az anyagi kárt? Főleg pont a Ubisoftról van szó, aki tudja, hogy mihez ért a PC-s nép 95%-a. Sírni, amiért nem jelenik meg az xy című játék, de amint megjelenik már izzítja a utorrentet...

Jó kis játék a videók alapján. Meg is akartam venni box-ra mert 2 player-es játéklehetőség is van de a 13e-15ezer Ft-os ár nem nyerő egy ilyen plattform játékért.
Talán PC-n olcsóbb lesz.
DOBOZOS COD MW3, Mass Effect 3 játékok BONTATLAN állapotban eladóak 1-1db
végreeee, imádom 
a rayman 2 is megvan eredetiben 1999-ből
Eladó Galaxy Spica: hardverapro.hu/apro/galaxy_spica_gt-i5700/friss.html

Aki utorrentet akar izzítani hozzá, annak teljesen mindegy milyen platformra jön ki a játék, konzolon is van warez nem csak PC-n.

20GBP lesz, tessék mindenkinek (aki rajongó) megvenni, ha már "kedveskedtek" nekünk PC-seknek is, és ráadásul DRM free lesz..

Meglepem vele a párom .Nagy Rayman rajongó 
"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

Nagyon jó! Imádom az ilyen 2D/3D platform játékokat! 
A játék tényleg bukott, szimplán azért, mert ma már mások az igények, mint a 90-es években. Wii-re nagyon jó, de Xbox-ra csak arcade játékként kellett volna megjelennie.

Annó 20 éve vettem a nejemnek az első részt 
Hibátlan karcmentes a mai napig, most karácsonykor megleptem, Dosbox emulátorral megy mint a szél 
Mellesleg a gyerekeim is imádják 
Szilveszterkor volt szerencsém kipróbálni: eszméletlen jó játék! 
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!" - (GitS) - 'Te Milyen Gamer Vagy?' FreePlayer & IndieGamer
Te olyan kis okos vagy.
Zsigerből jön?
Hm, mintha anno 1996-ban PC-n egy csöppet lassabb lett volna a játékmenet. Alig lehet szemmel követni...
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes".