erősen gondolkodtam az elődjében, de a dizájn meg az ár miatt akkor érdemes várnom..
WD 
..

erősen gondolkodtam az elődjében, de a dizájn meg az ár miatt akkor érdemes várnom..
WD 
..
ha már vársz, akkor akár az 500gigásat is +várhatod, már v 3 wincsigyártó elkészítette az 500gigás 2.5"-os winyóját 
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

Nekem az van és eddig maximálisan elégedett vagyok.
Power

500 már feleslegesen sok. 250-320al már simán ellennék
..

Huhh, ezek tényleg pofásan néznek ki, én is elgondolkodtam egy ilyen külső beszerzésén, csak kicsit sokallom rá a pénzt. 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

Külsőre nincs nagy különbség a régihez képest.
Nekem egy 160-as van, és nagyon szeretem. Halk, kis helyen elfér, keveset fogyaszt, alig melegszik, és a hozzá adott adatmentő szoftver is használható. Az mondjuk jó, hogy lejjebb viszik az árát.
In vino veritas

Egy 160-ast nyúzok még a korábbi szériából, nagyon baba kis cucc. Gyors, hangja nincs, melegedni nem melegszik, pici, pofás, szóval nagyon tuti. 
Asszem én kivárom az 500-asat, helytakarékos megoldás jó sok adat számára. =)
(#8) wassermann

Én is egy korábbi 60GB-os Passport boldog tulaja vagyok. Most kivárok míg meg nem jelenik ebben a kategóriában az 500GB-os. Egy kis időnek el kel lmég telnie, amíg megoldják, hogy több lemeztányért is meg tudjon pörgetni az USB korlátozott tápját használva : (

Sajnos az áruk kezdetben kissé magas lesz... Egyébként nagyon pofás a külseje!
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

HI!
1 a rancizelesbe beltartozik vegre egy tisztesseges hosszu mazzag???
2 a beve-nel rancfelizeltek a a ve-k hangjat?
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

1. kérdésed tudom értelmezni csak
dee miért nem elég a rövid kábel? célcsoport a notebookok, ott meg bőven elég, nem?
..

Én is notihoz használom, de azért jobban örülnék, ha 20 cm-rel hosszabb lenne a kábel. Néha egyszerűen nem lehet értelmesen elhelyezni a rövid kábel miatt.
In vino veritas

HI!
a celcsoport szerintem adatordzok, de ugy tunik a laptotyosok is szeretnenk hosszab mazzagot
a msoidkot meg m indeki erti akinek koze van a scorpikhoz:- )))
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

meglátjuk majd, lehe tmegoldják
személy szerint nekem elég lenne, de akkor tévedtem, mikor azt hittem, h mindenki így van ezzel
..