Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) fatallerror

fatallerror
(őstag)

még mindig a letisztult vonalakat szeretem így még mindig nem bántam meg a cm690 II-t :B

(#2) joi29

joi29
(őstag)

Na ez egy igazán szép porszívó. :K

(#3) Daert

Daert
(őstag)
LOGOUT blog

Szvsz ez bűn ronda,ráadásul közel 20K-ért :F

http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Daert&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#4) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csúnya és drága.

(#5) enginev3.0 válasza Daert (#3) üzenetére

enginev3.0
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem is kegyetlen, szegényként, jól elb... :N
Nekem az a szörny jutott eszembe az elejéről, ami a Karib tenger kalózai 1 vagy 2., részében volt, és kör alakban nyílt szét a pofája, meg bekapta Jack Sparrowt :DDD

Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // ‎"Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

(#6) imibogyo

imibogyo
(őstag)
LOGOUT blog

Ritka ronda. :B
balika1911: igen frankó dolog, csak tényleg gyors.

[ Szerkesztve ]

(#7) Balika911 válasza enginev3.0 (#5) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Kraken. :D
Amúgy tényleg ronda szegény.

Viszont a cikk végén a gif nagyon jó ötlet, de szerintem zavaróan gyorsan váltja a képeket.

(#8) Warpig

Warpig
(tag)

Ronda, de legalább sz@r is.

Minden lány, olyan mint a többi lány, E... (Johnny Drama)

(#9) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Az kinézet az ugye szubjektív, ezért én csak annyit mondanék rá, hogy érdekes. ;]

Viszont a 4 db. ventivel az ára még ha nem is olcsó, azért nem is annyira vészes annak, aki ilyen formavilágra vágyik.

Én csak a képeket néztem, nem olvastam még el, de mindjárt megteszem, hátha akkor meg lesz a válasz arra, hogy a ventik kábeleit miért elől kellett elvezetni?

(#10) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

"aki különböző a szeleket egy barlangban őrizte" \o/ ennyi. ami ennyire érdekes azt nem véletlenül őrzik egy sötét barlangban elzárva a szemek elől:D

egyébként meg a kábelelvezetés szerintem elég gyenge benne...

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#11) Találtgyerek válasza antikomcsi (#9) üzenetére

Találtgyerek
(fanatikus tag)

Az ára szerintem se annyira vészes,viszont ahogy kinéz az szörnyű.
Nem tudom kinek gyártanak mostanában házakat. :W

BF3:[V8]Talaltgyerek

(#12) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

A ház elejéről a tükőrben csücsöritő szájú tinilányok jutott az eszembe. :)

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#13) zolyee

zolyee
(tag)
LOGOUT blog

Szeretem a Raidmax házakat de ez nagyon ronda!

(#14) MrCsiT

MrCsiT
(senior tag)

Nem az a baj a házzal, ahogy kinéz, hanem hogy arra tervezték, hogy megfőzze a vinyókat.
24-25 C -s szobában volt 38-39 C a HDD vállalható ventifordulat mellett.
Nyári 35 fokban akkor 49 C lesz a vinyók hőfoka ?! :Y
Szerintem ma már alap, hogy egy ház első ventije a vinyókat is hűti.
Ez a ház ezt nem tudja. Az ár meg mindegy, ha lesz a tervezés miatt egy disk fail...

[ Szerkesztve ]

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT ( N E M POSTÁZOK!! ) Clavis/Windows rendszergazda állást keres, részletek pü-ben. _______>>> Szendi Bitch POWA <<<_______

(#15) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

Kinézete alapján inkább a Küklópszokról kellett volna elnevezni. :D
A teszteket nézegetve elég gyengék lehetnek azok a 12-es ventik. Kíváncsi lennék, az AC F12-eseivel mit produkálna ugyan ez a kéró?

Alléz Olympique de Marseille!

(#16) Gude

Gude
(senior tag)

Olyan mint egy elfuserált hangfal :DDD

"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

(#17) freestailo

freestailo
(senior tag)

JÉZUS EREJE hát hogy néz ez ki?

Időgépkészítő verseny! Határidő: TEGNAP!

(#18) eladohardver válasza Warpig (#8) üzenetére

eladohardver
(senior tag)

+1

4db hdd fér el benne de abból -2 ha használni akarom a "kábel menedzsmentet" már ha ezt így annak lehet nevezni...? :Y :DDD

mondjuk ahogy elnézem nem ártott volna megpróbálkozni visszarakni a keretet miután bekerültek a kábelek és meglesni h elférne e a 2sata hdd a kábeleivel... szóval a teszt így nem ér semmit?

http://prohardver.hu/dl/cnt/2011-10/77911/pic/hdd_cage.jpg

ez alapján L kéne férnie a kábelnek... ha normálisan oda van fogatva a helyére ház hátulján.
Mondjuk lehet csalóka a kép, mert oldalról van, de én megpróbálkoztam volna vele... mert ez a 2hdd igen karcsú.

[ Szerkesztve ]

¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2Gb tárhely): http://db.tt/xYfvl0TD ¤

(#19) Kon

Kon
(lelkes újonc)

Ez valami iszonyat ronda, főleg azok a kilógó műanyag vackok ami csak azért van rajta, hogy legyen ami letörjön. :(

Egytök, kéttök, háromtök, négytök, öttök... nem tökölök öntök!

(#20) eladohardver válasza eladohardver (#18) üzenetére

eladohardver
(senior tag)

most jutottam L a cikk végéig... háát ez valami Censored...... nyomdafestéket nem tűrne amit mondanék róla... szóval sztem ezt a képet nem kelett volna erőltetni...

http://prohardver.hu/dl/cnt/2011-10/77911/pic/lt_op_fl.jpg

Am megfelelő kábel hosszabítókkal még normálisan is nézne ki ez a házikó, de csak belülről, úgy értve a kábelezés... feltéve ha megoldható amit fentebb írtam.

¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2Gb tárhely): http://db.tt/xYfvl0TD ¤

(#21) Paul119 válasza zolyee (#13) üzenetére

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

raidmax házakat pont ezért szerettem én is mert egyszerű letisztultak és szépek voltak ez meg mint valami gyártási melléktermék :(

(#22) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

vaddisznó lett :D

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#23) BotaN

BotaN
(senior tag)

Optimus fővezér ha ezt meglátta volna amikor a földre jött, biztos nem azt a böszem kamiont választja. :DDD

(#24) vanye

vanye
(fanatikus tag)

Mintha azt olvastam volna, hogy ndavid már nem tagja a PH!-teamnek. Akkor ez még egy korábban elkészített irománya lenne?

Stern des Südens!

(#25) Dassler

Dassler
(őstag)

Hát nem szép, hogy finom legyek és nőies.
Aszem, marad a P183-asom.

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#26) havasa válasza Dassler (#25) üzenetére

havasa
(senior tag)

Ez nagyon gáz, mióta az Alienware bejött ezzel a stílussal, sokan próbálják erőltetni, feleslegesen. Maradok a letisztult Lian Li-nál. :)

(#27) Great_Muta

Great_Muta
(lelkes újonc)

Ilyenkor látom csak hogy mennyivel jobban jártam a Storm Enforcer-el. :D

"When I hear a "fuck", I see dollar signs flash above my eyebrows"

(#28) X Factor

X Factor
(PH! addikt)

Ennyi pénzért, aki szereti a csicsát, annak jó lehet.

(L) Atiradeonika (L)

(#29) kisza25

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én meg még azt hittem az én házamban van kupi, csak beraktam mindent, de még abban is kevesebb kábel látszik, az ár a külső, ez a kábel rengeteg...ilyet minek/kinek csinálnak :F

[ Szerkesztve ]

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#30) vanye válasza kisza25 (#29) üzenetére

vanye
(fanatikus tag)

Azért azt látni kell, hogy aki ezt összerakta, az vagy nagyon nem értett a dologhoz, vagy egyszerűen csak sz@rt bele rendesen. Először is: egy mindenhol harisnyázott táppal az összkép máris sokkal jobban festene. Aztán azokat a venti-csatlakozásokat is jobban el lehetett volna rejteni/dugni, mert így valóban kaotikus az egész. Végső megoldásként még a gyors-kötözőt is be lehetett volna vetni.
Otthon remélhetőleg senki nem hányja így össze a házát. :DDD

Stern des Südens!

(#31) Lenry válasza vanye (#30) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez nem gépszépségverseny, hanem ház teszt. faszmindegy, hogy harisnyázott-e a táp...
a hűtést pedig ne úgy tervezze meg a kedves gyártó, hogy én az összes vezetéket el fogom dugni valahova... főleg ne ennyi pénzért.

mindegy, ez csúnya is meg drága is. nem bántam meg a Sharkoon Tarea-t

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#32) kisza25 válasza vanye (#30) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez lehet a ház hibája is, nem nagyon látok helyet ahova el lehetne dugni azt a sok vezetéket a gép hátuljában :N

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#33) vanye válasza kisza25 (#32) üzenetére

vanye
(fanatikus tag)

Abban azért megegyezhetünk, hogy ezzel nagyon nem is próbálkozott a tesztelő. :(

(#31) Lenry:

Valóban nem szépségverseny. De ez akkor is a PH!, s ezért jogosan várna el az ember egyfajta konstans igényességet. Gondolom Te sem hányod így össze egy ismerősöd gépházát csak azért, mert Neki az ismeretségetek okán nem kell fizetnie a munkádért. Szóval az igényességnek nem szabadna helyzetfüggőnek lennie.

A szerző szerint:
"A szereléssel elvoltunk egy darabig, mire beletörődtünk, hogy itt most belátható időn belül nem fogjuk tudni szépen elhelyezni a kábeleket, ezért lett most kicsit össze-vissza az egész. Sajnos a fölös tápvezetékeket sem lehetett sehova elrejteni."

Azért nagy öngól beletörődni ebbe, s nem fordítani időt és energiát valami jobb megoldásra, mert moduláris/harisnyázott táppal sokkal jobban festene ez a házbelső, mint ezzel a sokszínű kábelrengeteggel. Így aztán az igényesebb emberkék tuti nem fogják megrohamozni a boltot ezért a cuccért - pedig megeshet, hogy értelmesebb kábelezéssel pofásabban festene az összkép.

Stern des Südens!

(#34) epityesz

epityesz
(fanatikus tag)

Nem csúnya ez:)inkább karakteres..........

tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(

(#35) nicu71

nicu71
(senior tag)

hát lehet hogy ajánlott a forma kedvelőinek,de itt szerintem a forma hiányáról beszélhetünk-meg hgy pontosabb legyek a jó ízlés hiányáról.
azt hiszem jól mellélőttek itt a tervezők.El tudom képzelni milyen zajt csap az a sok venti egy ilyen nyitott házban... :((

"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

(#36) Lenry válasza vanye (#33) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

moduláris/harisnyázott táppal sokkal jobban festene ez a házbelső, mint ezzel a sokszínű kábelrengeteggel

de mondom, hogy tökéletesen totál mindegy, hogy hogyan néz ki.
ad1: a teszt után azonnal szét is lesz szedve, ergo teljesen fölösleges tökölni vele
ad2: a tesztet minimálisan befolyásolja
ad3: tekintve, hogy kicsi az esélye, hogy ugyanilyen alkatrészeim vannak, így mindegy, hogy a PH! hogyan rendezi be, nálam úgyse fog ugyanúgy kinézni, ezen kívül legtöbben a külsejét nézik, azt nem befolyásolja a berendezés.
ad4: nem tudom elképzelni a scenáriót: "de csúnyán kábelezték be a házat a PH! teszterek, meg se veszem!"
semmi köze a kettőnek egymáshoz, mivel úgyis mindenki magának fogja bekábelezni.
már akit egyáltalán ez érdekel.

[ Szerkesztve ]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#37) vanye válasza Lenry (#36) üzenetére

vanye
(fanatikus tag)

Felteszem, kinézel annyit belőlem, hogy mindezt Én is képes vagyok belátni. Tesztre összedobott cucc... Fénykép elkészít, oszt szedhetős is szét a gép... Értem a csíziót. Sztem azonban egy háztesztnél pár fokkal fontosabb az, hogy a végső kép milyen lesz, mint egy asztalra dobott konfigon végzett VGA-tesztnél - ahol az alkatrészek csak úgy ad hoc töltik ki a teret. Ez alapján simán el lehet tántorítani egy potenciális vevőt is, ezt meg remélem Te látod be. Amúgy az én Xigmatek Asgard III házamnál sem lehet a kábeleket csak úgy a ház mögé vezetni; a DVD-író fölött azonban pont annyi hely van, hogy a sok lelógó b@szás beszuszakolva szépen elfér ott. A tápom harisnyázott kábeleivel így a belső elrendezés annak ellenére nagyon is rendben van, hogy a házam kábelmenedzsmentje a közelében sincs annak a potenciálnak, amit egy néhai négyezer forintos dzsunka fémhulladék (azaz egykori házam) fel tudott mutatni.

Stern des Südens!

(#38) DeathAdder

DeathAdder
(senior tag)

Nemszoktam ilyen semmirekellő hsz ek miatt az ujjprocaimat koptatni, de ehhez muszáj leírnom:

Hát ez bűnranda :DDD

The Power of Dreams • You'll Never Walk Alone

(#39) mikej95

mikej95
(tag)

Ez tetszik, sok venti jár hozzá és jól néz ki! Ez megéri a 17K-t nem mint a biliacélból és műanyagból készült CM és Arcitic.

-

(#40) DEJVID

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

Szókásos PH!-féle "kábelrendezés"

Én vagyok a PH! királya.

(#41) Lenry válasza vanye (#37) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

lehet, hogy engem kötöttek be fordítva, de az, hogy egy adott házba egy másik konfigot, mások hogyan szereltek be, az pont annyira releváns a ház megvásárlása szempontjából, mint hogy teszt közben hova tették a monitort.

az a kép max azt tántoríthatja el, aki azt hiszi, hogy a házhoz egy pontosan ugyanígy összeépített konfig is jár. de az a csoport nem 17 rugóért vesz házat.

így továbbra is fenntartom, hogy lényegtelen a teszt és az eladások szempontjából is a teszt alatti berendezkedés.

az eladások meg végképp lényegtelenek, tekintve, hogy ez egy független tesztoldal.

(#42) mikej95

mikej95
(tag)

Nekem most 4 matyis házam van csak mivel akkor nem volt semmi szellős, legalább kicsit ízléses ház amikor vettem gépet. :(( Egy olcsó tágas házat nem olyan nehéz moddingolnil.

-

(#43) vanye válasza Lenry (#41) üzenetére

vanye
(fanatikus tag)

De az is meglehet, hogy velem van a probléma. Vagy a PH!-val. Minek megnézni, mi hogyan néz ki és fér el egy ilyen fémdobozban - ami épp a gép megfelelő elhelyezésére szolgálna, de azt meg ki nem sz@rja le... ;]
Hogy plasztikus példával éljek: használt ingatlan eladása esetén sem szokás punkokkal megkínálni előtte a lakást, holott egyrészt úgy is saját magad képére alakítod majd, szal nem gond, ha ott a csizmanyom a falon, plusz nyilván akkor is el tudod képzelni a kinézett tálalószekrényt a leendő helyén, ha amúgy éppen darabokban hever az étkezőhelyiség összes bútora.

Stern des Südens!

(#44) albert8

albert8
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes, de thx a tesztet :R

"The history is written by the victors...And here I am thinking we'd won."

(#45) csaabz

csaabz
(senior tag)

Nekem tetszik a formaja, kar, hogy nem szerepelt jobban a hutes...

World of Tanks - Forza 4

(#46) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

olyan egy kicsit mintha a hő összekapta volna az elejét

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#47) blackrulz válasza vanye (#43) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

se veled se a ph-val nincs gond. de a ph közössége egy igencsak speciális "faj" és még köztük is csak egy réteget érint hogy épp hogy néz ki a belső elrendezés, és max a szellőzésen túl esztétikai szempontoknak is tökéletesen megfelel e. ez kb a leendő vásárlók 1%-a valljuk be...
aki rendezett már el normális házban kábeleket az tudja hogy ez nem két perc. láttad hogy mik a lehetőségek, innentől tudod hogy mit lehet vele megcsinálni vagy mit nem. szerintem is fölösleges erre időt és energiát pazarolni tesztíráskor, persze ha épp unatkozik a tesztelő és van ideje akkor belefér, de ahogy tudom nem igazán jellemző ez a gárdára. ennél egy öszerakott gép belseje se szebb sőt, a házilag összerakott gépek jelentős részét meg ne is említsük. persze akit ez lázba hoz annak még "profibb" lenne a cikk, de szerintem így is bőven sok egy ilyen házról...

[ Szerkesztve ]

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#48) eladohardver válasza blackrulz (#47) üzenetére

eladohardver
(senior tag)

épp ez az h aki még nem találozott normális kebelrndezéses házikóval, azt hiheti h ezt a házat máshogy nem lehet rendezni... szvsz ez a vég kép, meg ugye az hogy leírod h nem fér el... a hdd keret től a kábel... sztem L férne....

pont azokat befolyásolja (átlag user) nem megvételre aki nem vágja h ez hogyan is nézhet ki, ha úgy rakják össze, hogy gondolkoznak is kicsit, hogy hogyan is tudnám megoldani, hogy minden elférjen, pl a kimaradt hdd rekesz... illetve a ventiket felül hogyan milyen hosszabbítóval tudnám valamilyen mód elrejteni...

(#49) Prison85

Prison85
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tetszenek ezek a "csicsás" házak és úgy látom az olvasók nagy része ugyanezen véleményen van. Úgy látom a Shinobi sokkal inkább megtalálta a célközönséget (legalábbis a HSZek alapján ezt lehet leszűrni)

A cikkben szerepel egy mondat, aminél megakadtam, de javítsatok ki, ha tévedek.

"Minden bizonnyal az is közrejátszott a magasabb hőfokokban, hogy a táp alulra került, és nem segítette a processzorhűtő munkáját."

Azt hittem, hogy manapság azért rakja már majd' minden gyártó alulra a tápot, hogy lentről szívjon hűvösebb levegőt és ne azt lélegezze be, amit a VGA vagy a CPU felől felfele áramlik. Ezek szerint a táp ventilátorának egyben a ház szellőzését is szolgálnia kellene? :U

Off: már készülget az én tesztem is egy csúnyácska házról, de ár/értékben verhetetlen

[ Szerkesztve ]

BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)

(#50) eladohardver válasza Prison85 (#49) üzenetére

eladohardver
(senior tag)

LoL! Hát egen... Jó cikk! :C

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.