Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) kleinguru

kleinguru
(senior tag)

Nagy egy MSI félét elfogadnék:)!

Még ha játszani csak nagyon ritkán játszom is:)!

A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

(#2) Iscariah

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az 5770-nek csak egy 6 pines tápcsatija van?

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#3) ThaBoss

ThaBoss
(senior tag)
LOGOUT blog

Az a Lightning csak szemre rövidebb, mint a ref?

(#4) fricz19 válasza Iscariah (#2) üzenetére

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

igen, csak egy.

(#5) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ezaz, jöhetnek az S1 kompatibilis 5770-ek dupla dvi nélkül :D

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#6) Mercutio_

Mercutio_
(PH! addikt)

Jöhetnének már az 56xx-es kártyák is jóárban, IceQ hűtéssel :D

Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))

(#7) zed1983

zed1983
(őstag)

A His 5770 elég jónak tűnik...
Végre egy normális hűtő ami néz is ki valahogy...

(#8) cowboy_bebop

cowboy_bebop
(őstag)

Jó kis kártyák, de a Powercolor saját 5850-ével vigyázni kell, mert nem tudja a szoftveres feszültségállítást.

(#9) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

"Az MSI egyelőre nem árult el semmit a fedélzeti memória paramétereire vonatkozóan, de annyi biztos, hogy a kártya meghajtásához két darab 8 tűs PCI Express tápcsatlakozóra van szükség."

Ezek szerint 300W fölött fog fogyasztani?!?!?
Vagy azokat akarják ezzel segíteni, akik még ezt is tuningolni akarják? :)

(#10) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hmm, a HIS megoldása tetszetős :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#11) .mf

.mf
(PH! addikt)

A "Radeonzápor" címből reméltem, hogy a hamarosan bejelentésre kerülő 5830-ról derülnek ki újabb, valamivel többet mondó infók :-/

(#12) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azaz MSI kell!!!

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#13) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

MSI elég vad lett :D

(#14) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

Pont az MSI-től kapunk ilyen atom tuningolt kártyát? :U Hát ez erősen meglepett, de örvendetes, hogy azért van aki rendesen hozzányúl a kártyához. :C

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#15) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Jaj a jó kis HIS ICEQ...........jaj de hiányzik :O :O

(#16) Ricco_hun

Ricco_hun
(senior tag)

Na, ha már radeonzápor van, akkor az árak is megindulhatnának lefelé. Nem csak az Nv-re kell fogni (konkurencia hiánya így meg úgy). A különböző (radeon)gyártók egymással is versenyezhetnének.

A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

(#17) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

ménincs már 5770 passzívan? miééért?

(#18) szki

szki
(őstag)
LOGOUT blog

HIS: "A PCI Express 2.0 csatolóba helyezhető kártya egy DVI, egy D-Sub és egy HDMI kimenetet használ"
Én a képen D-Sub helyett Display Portot látok.

MSI nagyon durva. Felőlem jöhet a 300W-os kártya: a tápomon van a 2 db 8 tűs PCI-E tápcsati. Kukába a 400W-os tápokkal! ;]
De úgy érzem számomra épp jó lenne egy 5770 és áttenném rá az AC S1-et.

[ Szerkesztve ]

(#19) Translator

Translator
(tag)

A Powercoloros 5850-ről márt volt egy teszt a techpowerupon, [link], az jött ki, hogy halk meg hűvös, de vagy 8W-tal (ezt így kell írni?) többet fogyaszt, mert valami gyengébb feszkószabályzó van benne...

Azért a VaporX is jöhetne már :O

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#20) yakuza.tora válasza Angel1981 (#9) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Nem. csak 299-et, de a lehetőséged meglesz arra, hogy utólag "picit" megpiszkáld. :D
Na arra már most nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog tudni ez a kártya! :Y

Alléz Olympique de Marseille!

(#21) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

5770-ra van már Accelero S1? Vagy bármi igen halk megoldás?

Milyennapvan?

(#22) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

na végre ezeket már hűtőnek nevezem:)
igaz nekem Nv van de amit adtak az 5850 el gyárilag az nagyon gáz volt:S
így már beszélhetünk hűtőkről:)

(#23) Ren Hoek válasza szuper-t (#22) üzenetére

Ren Hoek
(őstag)

Mi baj volt vele? Hangos? Szarul hűt?

Én már 5850 Vapor-X-et várom :) Remélem áprilisig kijön :)

Nem írom alá!

(#24) shteer válasza D1Rect (#21) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

azokra rá lehet majd szerelni, amelyiken nem lesz dupla, magas DVI csatlakozó

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#25) szuper-t válasza Ren Hoek (#23) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

inkább szarul hűt meg ahogy szétszedtem egy hangyapuca hűtőborda volt benne :(
+ az a szélkerék sem valami bizalomgerjesztő nem nézem ki belőle h nagy légtömeget megmozgatna
(hűtőmániás vagyok) tegyük hozzá:)

(#26) D1Rect válasza shteer (#24) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:R

Milyennapvan?

(#27) - = Zk = - válasza shteer (#5) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

remélem az én Auras Fridge-em is eképp lesz felszerelhető:C....
bár amit kellett művelnem a 4870-emmel, röhej!:W

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#28) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jófélék. :))

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#29) Robi BALBOA

Robi BALBOA
(őstag)

MSI Radeon HD 5870 Lightning Ez komoly cuccnak néz ki, de azért az árára kíváncsi lennék meg a gpu feszre, hogy mekkora fesszel érik el az 1ghz-et, mondjuk az nem tetszik benne, hogy a meleg levegőt bent kavarja :(((

[ Szerkesztve ]

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#30) HW Junkie

HW Junkie
(kvázi-tag)

Ami engemet érdekelne az egy 2GB memóriás modell. Kint van az 5-ös széria már hónapok óta de összesen egy olyan modell van amin ennyi ram van az a csupa display portos amit kapni sem lehet. Klassz lenne egy ilye MSI Lighting 5870 2GB-al szanaszét húzva Arma2 meg GTA4 alá :C

(#31) sephi

sephi
(őstag)

MSI Radeon HD 5870 Lightning 1GHz GPU ?<------- na ez már döfi

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#32) emmm

emmm
(senior tag)

Ez az MSI már hozná a GTX 295 teljesítményét, nem semmi... :C Mennyi is a különbség a referenciához képest? 10 % teljesítménnyel jobb a GTX 295? Mert akkor igencsak befogja azt a kártyát.

(#33) Translator válasza Ren Hoek (#23) üzenetére

Translator
(tag)

:: Én már 5850 Vapor-X-et várom :)

Nagyon pletyka szinten január közepén lesz: [link]

Idézek:

My email to Sapphire (28/12/09):
"Hi, I was wondering if Sapphire will be producing a 5850 Vapor-X model, and if so when will this be released? I have been hanging on for this model, however if it is not forthcoming then I will have to opt for the XFX 5850 Black. Many thanks."

Sapphire's response (29/12/09):
"Dear Sir :
This model will launch in the middle of Jan.

[ Szerkesztve ]

Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin

(#34) FanatiK

FanatiK
(lelkes újonc)

Várjuk várjuk! :U :C

┌── *Egy Ember jellemét a cselekedetei határozzák meg!! ──┐ └───────────────────────────────────────────────────┘

(#35) HW Junkie

HW Junkie
(kvázi-tag)

Hmmm... várom a záport... egyelőre továbbra is csak referencia hűtős modellek mennek 1GB rammal. Lehet ezek tényleg megvárják amíg megjelenik a Fermi és akkor jönnek ki speckó példányok?

(#36) HW Junkie

HW Junkie
(kvázi-tag)

Zápor továbbra is zuhog, még a referencia hűtős modellekből is kevesebb fajta van mint korábban....

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.