Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Comrade92

Comrade92
(fanatikus tag)

de gáz... Ez így egy kicsit fura nem?

[ Szerkesztve ]

(#2) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nv kártyáim vannak általában, de erre ahogy ránéztem, kirázott a hideg :) amúgy msi-éknél a dobozokkal nem sokat szoktak sz@rozni... égőszemű predátort pakolnak nv/ati dobozokra egyaránt... most meg már a nyák színével sem nagyon foglalkoznak... :) vagy kínában akciós a piros színű nyák és ebből vásároltak be a nagyobb haszonkulcs érdekében? :))

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3) bsh válasza mephi666 (#2) üzenetére

bsh
(senior tag)

az msi termékek eddig is jellemzően piros nyákosak voltak, az alaplaptól a tv tuneren át a videókártyáig, már sok sok évvel ezelőtt is. mi ebben a fura?

[ Szerkesztve ]

(#4) [CS]Blade2

[CS]Blade2
(őstag)

A tuningos N260GTX-T2D896-OC immáron sokadik variációját Radeon HD 4870/4890-es külső jegyekkel látta el. Nyomtatott áramköre vörös színű, fölötte pedig a konkurensére hasonlító hűtés dolgozik.

A nevében, a kártyán és a dobozon is szerepel a 260GTX felirat, a doboz ugyanolyan, a hűtést eddig is variálták erőszeretettel, főleg az MSI-nél. A vörös színű nyákot is szereti használni az MSI, épp úgy mint a feketét. A dobozon nincs átlátszó rész, így a kártya nem is látszik.

(#5) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Hátha vki atinak hiszi és megveszi!(de gonosz) ;] :P

(#6) DroneZ

DroneZ
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

következő poszt meg az lesz hogy az nVidia beolvad az AMD nagy családba?? személyem szerint ez undorító, fekete-zöld-piros összeállítás lol gg plz... azért a pink-okker-azúr kombó szintet még nem éri el :DDD

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?

(#7) shteer válasza bsh (#3) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

igen.. hosszúnyákos piros rézhűtős 6600GT-m anno :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#8) PPSH válasza bsh (#3) üzenetére

PPSH
(őstag)

pl a hutes?
nem tunik fol? :U

Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W

(#9) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Talán virtuálisan megy a Catalyst-tal is :DD

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#10) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jó ronda...

(#11) Blindmouse

Blindmouse
(tag)
LOGOUT blog

Rendkívól okos lépés egy egyébként halk hűtőt egy konkurrenciáér hasinlító hangosra cserélni.

Átléptétek az ingerküszöböm.

(#12) Vitus

Vitus
(őstag)

Ez a hűtés az atiéra hasonlító? A legelső 8800gts-ek ugyanezzel a hűtővel jelentek meg 100 éve annyi különbséggel, hogy az sli-nél nem volt kikönnyítve. És az ati életébe nem adott ilyen jó referenciahűtőt. :) Mert ha valami jobb az nvidia referenciákon akkor az a hűtés. :) Akkor ezt inkább úgy írnám, hogy az Ati koppintotta le az Nvidia 8800GTS hűtőjét az új kártyáin minimális változtatással.

[ Szerkesztve ]

Jobb ma egy túzok, mint holnap!

(#13) NagyVillany

NagyVillany
(kvázi-tag)

jesszus.. mennyi lángolószeműmérgesmajom

"-Jövőre jönnek az új modellek székletmintás személyazonosítással, ahol majd rá kell sz*rni a laptopra. -Komolyan?" pfff

(#14) vfeco

vfeco
(tag)

Ki az a marha, aki a fél kilo kenyeret egy kilonak álcázza? :DDD

xfire: vfeco | mail: vfeco@vipmail.hu | BFBC2/BF3: vfeco

(#15) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

degáz... másképp nem veszi senki? ;]

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#16) .mf válasza PPSH (#8) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Na és?
Amikor meg az ati kártyákra (38x0, 48x0) tesznek 7900GTX/GTO-jellegű hűtést? :U
Nagy hűhó semmiért. Szenzációhajhász cikk, ahogy már xs-en is írtam.

(#17) varga911

varga911
(senior tag)

Az Abit volt az első a Silent OTES-el, úgyhogy mindenki bekaphassa. :DDD

(#18) Dyno válasza Vitus (#12) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Valóban erre hasonílt, de ha megnézed a 4870 ref. hűtőjét akkor arra még jobban hasonlít főleg ahogy a kártya elején szűkebb a hűtő mint a végén.

Másik meg nem tudom ki az a barom állat mérnők, aki 4870-re akarja hasonlítani a GTX260-t és hoyg ettől amjd azt hiszi jobban fog fogyni......talán verjék lejebb az árát, mert egyenlőre a GTX260-nak között, sem olcsó az MSI. :o

[ Szerkesztve ]

(#19) Vitus válasza varga911 (#17) üzenetére

Vitus
(őstag)

Nem igaz! :) Az nvidia referenciája volt a fx 5800. :) Amiről az Nvidiás srácok csináltak is ilyen kis klippet ahogy ülnek a tervezőasztalnál és bevágják a gondolataikat. :) Hajszárítás stb. :) És erre meglátta a lehetőséget benne az Abit és csinálta az Otest. :) Tönkre is ment bele. :D

Erre --> [link]

[ Szerkesztve ]

(#20) Vitus válasza Dyno (#18) üzenetére

Vitus
(őstag)

De pont, hogy az a refhűtő maga a koppintás! :) Az Ati sosem ezt a fajta ventilátort használta hanem nézd meg a bugyuta 3870 refhűtőjét. Olyan is volt! Az Nvidia találta ezt ki amit a linkelt kártyával mutattam. Amikor az kijött az Atinak csak 1950 kártyái voltak.

(#21) .mf válasza Vitus (#19) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Az a link :C :C :C
Akkor még volt önkritikájuk :DDD

(#22) Bluegene válasza Vitus (#20) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez tényleg olyan mint egy 4870, csak pirosban kéne kiadni(nembaj ami késik az nem múlik)

ez a fajta ventillátor pedig nem atis se nem nvidia találmány, hanem már kábé a 80-as évektől használnak ilyen "blower"-t autoklímáknál..stb

de szerinted az nvidia volt a feltaláló és az ati lenyúlta :C

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#23) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor most hallgassuk meg ezt a számot is :DDD

Ide kattics!

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#24) zed1983

zed1983
(őstag)

Igen...de ki beszélt itt Ati-ról vagy NVidiáról, sztem a hírben az MSI-ről van szó...
Persze teljes mértékben igazat írsz... :K

[ Szerkesztve ]

(#25) Skizz válasza .mf (#16) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

valószínűleg azért tesznek 3000/4000-re 7900GTX/GTO jellegű hűtést (??????), hogy eladható legyen... ;]

(#26) subaruwrc válasza .mf (#16) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szenzációhajhász cikk, ahogy már xs-en is írtam.
de minek...

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#27) Zofren

Zofren
(fanatikus tag)

reggel a jómunkás ember rossz szinű nyákot tett be. fáradt volt na. összekeverte a ládákat. elnézést kérek az ő nevében. :)

''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein

(#28) whiz

whiz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Most őszintén, ki a francot érdekel melyik kártyán milyen hűtés van (csak a külsőt nézve), meg milyen színe van a nyáknak? Amíg nem mondják azt, hogy "fiam, itt van, ez egy Ati Radeon HD4890", és otthon kiderül, hogy a dobozban egy 9800GT lapul, addig atomnagy ökörség ezen fennakadni, pláne továbbszőni, hogy kinek volt előbb ez meg az... gratulálok :U

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#29) Dr. Romano válasza Vitus (#19) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az Abit már a GF4 szériánál is használta az otes hűtést:
http://techreport.com/articles.x/4274

(#30) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt hogy hogy csak most veszitek észre? Több hónapja beszéltük még valamelyik ATi topicban. :F

(#12) Vitus: A HD48-asok hűtése a HD2900-asok hűtésére épül. Azt a hűtést pedig gondolom hamarabb elkezdték tervezni, mint, hogy a 8800GTS-ek megjelentek volna. :)

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#31) Vitus válasza Dr. Romano (#29) üzenetére

Vitus
(őstag)

Persze. Amikor megjelent az fx 5800 akkor ugye a gf4-es volt a csúcssorozata az nvidiának és amikor az Abit rákattant erre az otesre az fx láttán, látott fantáziát benne és visszamenőlegesen csinált ilyen verziókat is. Ugye párhuzamosan van több széria is a piacon nem csak az aktuális überkártya.

leviske]: Ne légy abba olyan biztos mert a 8800GTS (G80) ra az Atinak a 1950XTX (ezen a 3870-en használatos fajta volt) volt a válasza a 2900 csak jó nagy késéssel érkezett meg és olyan is lett. Az viszont egy jó kérdés, hogy a 3870-re miért nem a 2900 hűtését rakták ami jóval hatékonyabb.

[ Szerkesztve ]

(#32) [CS]Blade2 válasza leviske (#30) üzenetére

[CS]Blade2
(őstag)

Viszont a GTS-ek megjelenése előtt annak is megtervezték a hűtését, így megint ugyanott vagyunk.

(#33) Skizz válasza Vitus (#31) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az viszont egy jó kérdés, hogy a 3870-re miért nem a 2900 hűtését rakták ami jóval hatékonyabb.

gondolom mert felesleges lett volna. (80nm vs. 55nm)

(#34) Vitus válasza Skizz (#33) üzenetére

Vitus
(őstag)

A csudát lett volna. Akkora kotvány a 3870 referenciahűtése. Amikor jól hűt iszonyat hangja van ha meg halk akkor 90 fokos a kártya. Bár tény, hogy megspórolta a hőcsövet meg biztos ez a ventilátor is olcsóbb, de akkor is kellet volna rá. Biztos jó úgy ahogy kitalta és nem okoz a hő problémát, de akkor sem bizalomgerjesztő.

(#35) Runo

Runo
(őstag)

A-Force.... vagy Ge-ti ? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#36) leviske válasza [CS]Blade2 (#32) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó, és gondolom ipari kémkedésbe bonyolódtak volna, hogy külsőre lekoppinthassák az NVIDIA 8800-as kártyái hűtését. Ennyi erővel az ULTRA hűtését is pakolhatták volna rá.

(#34) Vitus: Tudtommal az ATi soha nem volt arról híres, hogy "túl jó" hűtést pakolna a kártyáira. A HD3870-re pont elég volt... :)

(#35) Runo: aVIDIA GeDeon :)

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#37) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Ezért jó, hogy nagy a konkurenciharc...
Egymás kártyáit nyomják le :K

(#38) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Hehe, vagány nagyon! ;]

.::www.megadanceradio.hu::.

(#39) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nemááááááár... ;]
hátez kész... :C

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#40) arn

arn
(őstag)

erdekes feltetelezes es eszrevetel, de nem sok valosagalapja van :) ilyen alaku hutoket mar baromi regota hasznalnak, es az msi regen is csinalt piros nvt.

[link]

[ Szerkesztve ]

http://project-brian.blogspot.com/

(#41) schwartz válasza Runo (#35) üzenetére

schwartz
(őstag)

:DDD

Fuck yourself Jay Wilson

(#42) Dyno válasza leviske (#30) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

GTS-ek fél évvel korábban kijöttek, mind a 2900...mindegy tudom a kis kötsög vidia akkor is húzta a hűtést. :U

(#43) Zso2

Zso2
(őstag)

Kicsit gáz a cím, ezt lehetett volna többször írni fordítva is.. ebbe sztem felesleges belemenni.
"Nyomtatott áramköre vörös színű, fölötte pedig a konkurensére hasonlító hűtés dolgozik."
Hát erről a hűtésről abszolút nem az ATI jut eszembe először...

[ Szerkesztve ]

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#44) Szemjuel válasza Dyno (#42) üzenetére

Szemjuel
(kvázi-tag)

sztem az utolsó kártyát nézd a sorban ;)

bár ezt a képet elnézve...

[ Szerkesztve ]

(#45) hackeeeee

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Sztem ki kell szórni valahogy a megmaradt Radeon hűtőket, és rájöttek, hogy rá lehet gyógyítani a GTX260-ra, és ez lett a vége. Legalábbis szerintem :D

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#46) Zso2 válasza bsh (#3) üzenetére

Zso2
(őstag)

vagy az alaplapom is pl...

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#47) Zso2 válasza Szemjuel (#44) üzenetére

Zso2
(őstag)

ez sem most volt: :D 6800 ultra.

[ Szerkesztve ]

(#48) Dyno válasza Szemjuel (#44) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

olvasd már el mi mire írtam enm a 4870-ről eg a gtx260ról volt szó, képet én is láttam arról szól a cikk ;)

(#49) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Hülyeség az egész. Piros lett azt kész, kit zavar??? úgy sem látod.

(#50) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Újabb LOL az nVidia részéről. Bár ez most inkább az MSI sara (piros nyák, HD4870 referencia hűtés). :C
Komolyra fordítva szerintem is megmaradhatott egy nagy konténer 4870 ref űtésük raktáron és megtalálták a módját hogy hogyan süssék el az összeset. Egyébként meg miért ne tehetnék az egyik gyártó hűtését a másik gyártó termékére? Ha illik is rá és jó is a teljesítménye oda ahova szánják. Nem?

Tomcat

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.