de gáz... Ez így egy kicsit fura nem?
[ Szerkesztve ]

de gáz... Ez így egy kicsit fura nem?
[ Szerkesztve ]
nv kártyáim vannak általában, de erre ahogy ránéztem, kirázott a hideg
amúgy msi-éknél a dobozokkal nem sokat szoktak sz@rozni... égőszemű predátort pakolnak nv/ati dobozokra egyaránt... most meg már a nyák színével sem nagyon foglalkoznak...
vagy kínában akciós a piros színű nyák és ebből vásároltak be a nagyobb haszonkulcs érdekében? 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

az msi termékek eddig is jellemzően piros nyákosak voltak, az alaplaptól a tv tuneren át a videókártyáig, már sok sok évvel ezelőtt is. mi ebben a fura?
[ Szerkesztve ]
(#4) [CS]Blade2

A tuningos N260GTX-T2D896-OC immáron sokadik variációját Radeon HD 4870/4890-es külső jegyekkel látta el. Nyomtatott áramköre vörös színű, fölötte pedig a konkurensére hasonlító hűtés dolgozik.
A nevében, a kártyán és a dobozon is szerepel a 260GTX felirat, a doboz ugyanolyan, a hűtést eddig is variálták erőszeretettel, főleg az MSI-nél. A vörös színű nyákot is szereti használni az MSI, épp úgy mint a feketét. A dobozon nincs átlátszó rész, így a kártya nem is látszik.

Hátha vki atinak hiszi és megveszi!(de gonosz)

következő poszt meg az lesz hogy az nVidia beolvad az AMD nagy családba?? személyem szerint ez undorító, fekete-zöld-piros összeállítás lol gg plz... azért a pink-okker-azúr kombó szintet még nem éri el 
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?
igen.. hosszúnyákos piros rézhűtős 6600GT-m anno 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

pl a hutes?
nem tunik fol? 
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
Talán virtuálisan megy a Catalyst-tal is 
<-ƘƘ-> Rendszerment
Jó ronda...
Rendkívól okos lépés egy egyébként halk hűtőt egy konkurrenciáér hasinlító hangosra cserélni.
Átléptétek az ingerküszöböm.

Ez a hűtés az atiéra hasonlító? A legelső 8800gts-ek ugyanezzel a hűtővel jelentek meg 100 éve annyi különbséggel, hogy az sli-nél nem volt kikönnyítve. És az ati életébe nem adott ilyen jó referenciahűtőt.
Mert ha valami jobb az nvidia referenciákon akkor az a hűtés.
Akkor ezt inkább úgy írnám, hogy az Ati koppintotta le az Nvidia 8800GTS hűtőjét az új kártyáin minimális változtatással.

[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy túzok, mint holnap!

jesszus.. mennyi lángolószeműmérgesmajom
"-Jövőre jönnek az új modellek székletmintás személyazonosítással, ahol majd rá kell sz*rni a laptopra. -Komolyan?" pfff

Ki az a marha, aki a fél kilo kenyeret egy kilonak álcázza? 
xfire: vfeco | mail: vfeco@vipmail.hu | BFBC2/BF3: vfeco
degáz... másképp nem veszi senki? ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

Na és?
Amikor meg az ati kártyákra (38x0, 48x0) tesznek 7900GTX/GTO-jellegű hűtést? 
Nagy hűhó semmiért. Szenzációhajhász cikk, ahogy már xs-en is írtam.

Az Abit volt az első a Silent OTES-el, úgyhogy mindenki bekaphassa. 

Valóban erre hasonílt, de ha megnézed a 4870 ref. hűtőjét akkor arra még jobban hasonlít főleg ahogy a kártya elején szűkebb a hűtő mint a végén.
Másik meg nem tudom ki az a barom állat mérnők, aki 4870-re akarja hasonlítani a GTX260-t és hoyg ettől amjd azt hiszi jobban fog fogyni......talán verjék lejebb az árát, mert egyenlőre a GTX260-nak között, sem olcsó az MSI. 
[ Szerkesztve ]

Nem igaz!
Az nvidia referenciája volt a fx 5800.
Amiről az Nvidiás srácok csináltak is ilyen kis klippet ahogy ülnek a tervezőasztalnál és bevágják a gondolataikat.
Hajszárítás stb.
És erre meglátta a lehetőséget benne az Abit és csinálta az Otest.
Tönkre is ment bele. 
Erre --> [link]
[ Szerkesztve ]

De pont, hogy az a refhűtő maga a koppintás!
Az Ati sosem ezt a fajta ventilátort használta hanem nézd meg a bugyuta 3870 refhűtőjét. Olyan is volt! Az Nvidia találta ezt ki amit a linkelt kártyával mutattam. Amikor az kijött az Atinak csak 1950 kártyái voltak.

Az a link
Akkor még volt önkritikájuk 
ez tényleg olyan mint egy 4870, csak pirosban kéne kiadni(nembaj ami késik az nem múlik)
ez a fajta ventillátor pedig nem atis se nem nvidia találmány, hanem már kábé a 80-as évektől használnak ilyen "blower"-t autoklímáknál..stb
de szerinted az nvidia volt a feltaláló és az ati lenyúlta 
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

Igen...de ki beszélt itt Ati-ról vagy NVidiáról, sztem a hírben az MSI-ről van szó...
Persze teljes mértékben igazat írsz... 
[ Szerkesztve ]
valószínűleg azért tesznek 3000/4000-re 7900GTX/GTO jellegű hűtést (??????), hogy eladható legyen... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Szenzációhajhász cikk, ahogy már xs-en is írtam.
de minek...
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

reggel a jómunkás ember rossz szinű nyákot tett be. fáradt volt na. összekeverte a ládákat. elnézést kérek az ő nevében. 
''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein
Most őszintén, ki a francot érdekel melyik kártyán milyen hűtés van (csak a külsőt nézve), meg milyen színe van a nyáknak? Amíg nem mondják azt, hogy "fiam, itt van, ez egy Ati Radeon HD4890", és otthon kiderül, hogy a dobozban egy 9800GT lapul, addig atomnagy ökörség ezen fennakadni, pláne továbbszőni, hogy kinek volt előbb ez meg az... gratulálok 
Egy jó hacker nem kéri le a napot!
Az Abit már a GF4 szériánál is használta az otes hűtést:
http://techreport.com/articles.x/4274
Ezt hogy hogy csak most veszitek észre? Több hónapja beszéltük még valamelyik ATi topicban. 
(#12) Vitus: A HD48-asok hűtése a HD2900-asok hűtésére épül. Azt a hűtést pedig gondolom hamarabb elkezdték tervezni, mint, hogy a 8800GTS-ek megjelentek volna. 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Persze. Amikor megjelent az fx 5800 akkor ugye a gf4-es volt a csúcssorozata az nvidiának és amikor az Abit rákattant erre az otesre az fx láttán, látott fantáziát benne és visszamenőlegesen csinált ilyen verziókat is. Ugye párhuzamosan van több széria is a piacon nem csak az aktuális überkártya.
leviske]: Ne légy abba olyan biztos mert a 8800GTS (G80) ra az Atinak a 1950XTX (ezen a 3870-en használatos fajta volt) volt a válasza a 2900 csak jó nagy késéssel érkezett meg és olyan is lett. Az viszont egy jó kérdés, hogy a 3870-re miért nem a 2900 hűtését rakták ami jóval hatékonyabb.
[ Szerkesztve ]

Viszont a GTS-ek megjelenése előtt annak is megtervezték a hűtését, így megint ugyanott vagyunk.
Az viszont egy jó kérdés, hogy a 3870-re miért nem a 2900 hűtését rakták ami jóval hatékonyabb.
gondolom mert felesleges lett volna. (80nm vs. 55nm)

A csudát lett volna. Akkora kotvány a 3870 referenciahűtése. Amikor jól hűt iszonyat hangja van ha meg halk akkor 90 fokos a kártya. Bár tény, hogy megspórolta a hőcsövet meg biztos ez a ventilátor is olcsóbb, de akkor is kellet volna rá. Biztos jó úgy ahogy kitalta és nem okoz a hő problémát, de akkor sem bizalomgerjesztő.
Jó, és gondolom ipari kémkedésbe bonyolódtak volna, hogy külsőre lekoppinthassák az NVIDIA 8800-as kártyái hűtését. Ennyi erővel az ULTRA hűtését is pakolhatták volna rá.
(#34) Vitus: Tudtommal az ATi soha nem volt arról híres, hogy "túl jó" hűtést pakolna a kártyáira. A HD3870-re pont elég volt... 
(#35) Runo: aVIDIA GeDeon 
[ Szerkesztve ]
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Ezért jó, hogy nagy a konkurenciharc...
Egymás kártyáit nyomják le 

Hehe, vagány nagyon! ![;]](/dl/s/v1.gif)
.::www.megadanceradio.hu::.
Nemááááááár...
hátez kész... 
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

erdekes feltetelezes es eszrevetel, de nem sok valosagalapja van
ilyen alaku hutoket mar baromi regota hasznalnak, es az msi regen is csinalt piros nvt.
[ Szerkesztve ]
http://project-brian.blogspot.com/

Fuck yourself Jay Wilson

GTS-ek fél évvel korábban kijöttek, mind a 2900...mindegy tudom a kis kötsög vidia akkor is húzta a hűtést. 

Kicsit gáz a cím, ezt lehetett volna többször írni fordítva is.. ebbe sztem felesleges belemenni.
"Nyomtatott áramköre vörös színű, fölötte pedig a konkurensére hasonlító hűtés dolgozik."
Hát erről a hűtésről abszolút nem az ATI jut eszembe először...
[ Szerkesztve ]
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

Sztem ki kell szórni valahogy a megmaradt Radeon hűtőket, és rájöttek, hogy rá lehet gyógyítani a GTX260-ra, és ez lett a vége. Legalábbis szerintem 
Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

vagy az alaplapom is pl...
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

ez sem most volt:
6800 ultra.

[ Szerkesztve ]

olvasd már el mi mire írtam enm a 4870-ről eg a gtx260ról volt szó, képet én is láttam arról szól a cikk 
Hülyeség az egész. Piros lett azt kész, kit zavar??? úgy sem látod.

Újabb LOL az nVidia részéről. Bár ez most inkább az MSI sara (piros nyák, HD4870 referencia hűtés).
Komolyra fordítva szerintem is megmaradhatott egy nagy konténer 4870 ref űtésük raktáron és megtalálták a módját hogy hogyan süssék el az összeset. Egyébként meg miért ne tehetnék az egyik gyártó hűtését a másik gyártó termékére? Ha illik is rá és jó is a teljesítménye oda ahova szánják. Nem?
Tomcat