Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Zodicus

Zodicus
(fanatikus tag)

2db Asus -ra beneveznék, de az MSI is tetszik.

(#2) SzlobiG válasza Zodicus (#1) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Én inkább kettő MSI-re azok még el is férnek normálisan nem úgy mint a 3 slotos asus+ mellé az msi megoldása hatékonyabb is. :)

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#3) Pug válasza SzlobiG (#2) üzenetére

Pug
(őstag)

+1
Az MSI szimpatikusabb :K, ez az ASUS féle batár hűtés nekem nagyon nem fekszik.. :(

"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

(#4) eldiablo

eldiablo
(őstag)
LOGOUT blog

Mókás az Ausu hűtője!
Az alsó és a felső heatpipe gyakorlatilag csak dísznek van. :DDD

HTC = Hungarian Trolling Community©

(#5) tiborandras

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

mi indokolja az msi magasabb fogyasztasat terheletlenul? az asus a referenciaval megegyezo ertekeket mutat, az msi joval hibahataron kivul van. :F

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#6) Pepe78

Pepe78
(senior tag)

Mindkettő szuper!
Mondjuk egy jó szellőzésű gépházban nem hiszem , hogy gond lenne a benn rekedt meleggel.
És azért ezek jóval halkabbak lehetnek mint a ref.

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

(#7) Saccco válasza eldiablo (#4) üzenetére

Saccco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az is korrekt, hogy 3 helyet foglal... :DDD

[ Szerkesztve ]

- Üzenet vége - Eladó ez-az: http://bit.ly/iqHMJD -

(#8) Pug válasza Pepe78 (#6) üzenetére

Pug
(őstag)

Hát tuning mellett nem sokkal csendesebbek :N , és azért még egy jól szellőző ház esetében sem mindegy, hogy közel 300watt melege in or out :DDD :N

[ Szerkesztve ]

"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

(#9) Vasinger!

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én ezt a DirectCU II-t már nem is videókártya, hanem videó doboz :D

Egyébként hihetetlen, hogy megnőtt a fogyasztás a tuningtól a Lightning-nak. :Y
Ez már tényleg nagyon sok és szvsz ennyit nem hoz, mint amennyi + fogyit ad.

A teszt pedig a szokásosan profi szintet hozza.

Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

(#10) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

A HIS IceQ is villanhatnának már :U ezek túl nagyok, kell a francnak :D

EVO & STi power

(#11) atti_2010 válasza tiborandras (#5) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Le van írva a cikkben, több tranzisztor van a táp áramkörben.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#12) Pero

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

ha Asusék így folytatják lassan már egy displayt is tehetnek a kártyára miért ne alapon úgy is elférne rajta.:)

az a baj az ilyen cikkekel h kedvet kapok a tuninghoz tőlük és megint nem fogok tudni nyugodtan ülni a valagamon:)

eladó lehet pár vízhűtéses cuccom, pl HF csatik 12-13as csővekhez meg amit még találk otthon.

(#13) tiborandras válasza atti_2010 (#11) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

igen, olvastam. :K magyarul ugyanazt a kakaot tobb vezeton juttatjak el a fogyasztonak, igy nagyobb a veszteseg is?! fantasztikus megoldas :DDD

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#14) atti_2010 válasza Pero (#12) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Én pl a VGA tuningért soha sem voltam úgy oda, szerintem ahova nem elég 60 FPS 65 sem lesz elég, de ez csak az én véleményem.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#15) Silentfrog válasza atti_2010 (#14) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Ott valoban de a 22 és a 27 között már van különbség.Legalább 1 másodpercig nem akad a játék! :D

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#16) atti_2010 válasza tiborandras (#13) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Nagyon nagy tévedésben vagy, a felvezetőkről kellene olvasgatnod egy keveset, azért több a tranzisztor hogy nagyobb áramerősség leadásakor is stabil maradjon, természetes hogy némi veszteség is keletkezik, hogy kell e vagy sem azon persze napokat lehetne vitázni.

(#17) Pero válasza atti_2010 (#14) üzenetére

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

senki nem is mondta h ezért, csak úgy érdekesség képen, no meg kíváncsiságból, még szerencse h nem lesz időm rá
szerencsére nem küzdök most épp fps gondokkal szal nálam tény h nem indokolná semmi

eladó lehet pár vízhűtéses cuccom, pl HF csatik 12-13as csővekhez meg amit még találk otthon.

(#18) helkis

helkis
(PH! addikt)

kicsit off, de az all in wonder-ek kihaltak?

(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

(#19) atti_2010 válasza Pero (#17) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Ezeket a túlhúzott csodákat azért érdemes venni mert ha az ember visszaveszi alap frekvenciára nagyon halkan és hűvösen tudják tenni a dolgukat.

helkisA múltkorában olvastam egyről de meg nem tudnám mondani hogy hol, a lényeg hogy valami 6xxx széria volt ha jól emlékszem.

[ Szerkesztve ]

(#20) csucsbicep

csucsbicep
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

MSI bejövős, Asus oldalról nézve nem szép.

Hogy miért nem ragadnak ránk a csajok? Mert a zsebünkbe csak levegő van...

(#21) Tomcat válasza helkis (#18) üzenetére

Tomcat
(őstag)

A Sapphire-nak van egy All-In-Wonder szerű kártyája.
Sapphire HD5570 XtendTV

Tomcat

(#22) Eddie141

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Msi szép, bár az Asus sem csúnya. Nekem mondjuk a Twin FrozrII és a Cyclone jobban tetszik.

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23 - Newton I. Axiómája eltörte a lábam :D -

(#23) _Oscar

_Oscar
(tag)

Az Asus hűtője tetszik. Hasonló volt valaha a Gainward 4870X2 GoesLikeHell-en is. Viszont a 10 egész MHz órajelemelés inkább a vicc kategóriába tartozik. Vagy mérési hiba csak? ;]

Chuck Norris már utazott a 4-es metrón. Még '97-ben... Keddig nem leszek itthon. Ha valami kell a cucaimból telefonon keress.

(#24) Angel1981 válasza Pug (#3) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Nekem nagyon bejön, de kicsit csalódott vagyok a hűtőteljesítmény / hang vonatkozásában.
Ránézésre messze a leghalkabbnak és leghatékonyabbnak kéne lennie.

[ Szerkesztve ]

(#25) Tomcat

Tomcat
(őstag)

Hogy a hírhez is hozzászóljak nekem úgy tűnik hogy ezek a kártyák is a házba nyomják a meleg levegő nagy részét így csak jól szellőző házba érdemes őket beletenni. Az ASUS 3 slot-os megoldása szerintem a vicc kategóriába esik. Ha megnézitek a csatlakozók oldalról készült képet akkor jól látható hogy a 3 slot igazából csak 2,5 és az a 0,5 slot hivatott arra hogy elvezesse a kártya áltral keltett meleget a rácsokon át. Vajon miért nem csinálták annyival magasabbra a hűtés burkolatát a rácsnál hogy alatta terelje a levegőt? Kíváncsi vagyok a hatásfokára, de így nem sokat érhet szerintem.

Tomcat

(#26) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az MSI-t tetszik, de az Asus-t is elfogadnám. :)

[ Szerkesztve ]

(#27) blackydan válasza Recon666 (#26) üzenetére

blackydan
(fanatikus tag)

Jó kis kártyák mondjuk egy msi-t simán bevállalnék de egyenlőre jó nekem a 6950-es karim ;]

i3 2120/4gb kit/ATI6850/2TB hdd/42" Sony full hd led tv/ Logitech MK520 egér + billentyűzet / Sony Ericsson LWW / Dell laptop/ GW1-Shayia Black

(#28) huskydog17

huskydog17
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó cikk, szép bemutató, ezek szerint a Twin Frozr hűtőnek nem véletlen van olyan nagy és jó hírneve.

Oliverda, engedj meg egy javítást: a Hynix memórialapkánál a kapacitás nem 2 gigabyte, hanem gigabit! A másik dolog, hogy a gyártó által kiadott hivatalos dokumentum szerint 1,6 Volt az üzemi feszültségük ezeknek a lapkáknak.

"ASUS esetében 950/1040 MHz-ig sikerült elmenni"

Hogy lehet 1.040 MHz a memóriánál ha a referencián is 1.375-ön megy? Itt véletlen nem 1.440 MHz-et akartál írni?

Az azért nagyon szép, hogy a Lightning esetében a memóriák stabilan mentek 6 GHz-es effektív órajelen! Bár az is igaz, hogy a Hynix 6 GHz-re hitelesítette őket

[ Szerkesztve ]

The Stars Were Mine!

(#29) EkSYS

EkSYS
(senior tag)

háát...azért még mindig érdemes azon elgondolkodni hogy mást nagyjából 55k-ért lehet venni 6950-et amiből lehet hogy lehet csinálni 6970-et. Azért az 55 mégse 100, namost összedobsz 110-et és van - legrosszabb esetben - egy 6950 CF-ed ami biztos hogy agyonveri bármelyik bemutatott kártyát, és fogyasztás is még elviselhető.
Szóval csak fel akarom hívni a figyelmet hogy 95-100k HUF egy kártyáért nagyon sok, mindenki jól gondolja meg mire kell neki.

http://picasaweb.google.com/ekieki77

(#30) moha bácsi

moha bácsi
(senior tag)

A referenciamodellel mért teljes rendszer fogyasztása alapjáraton nagyon szimpatikus. Egy öreg P4 integrált VGA-val sem eszik ilyen keveset. :R

"Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog."

(#31) rovtiv

rovtiv
(tag)

"Az immáron MSI által 940 MHz-re húzott GPU-ról négy darab 8 milliméter átmérőjű heatpipe segíti a hőmennyiség hűtőbordán való, minél gyorsabb és egyenletesebb eloszlását."
Akárhogy számolom, nekem inkább ötnek tűnik az a négy... :B

...már bocsánat...

(#32) GerykO válasza rovtiv (#31) üzenetére

GerykO
(fanatikus tag)

+1 Szerintem is öt. :K

A válság érdeklődés hiányában elmarad...

(#34) DemonDani

DemonDani
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Schindler listájánál is hosszabb a kontrák sora, és akkor természetesen "Ajánlott"
Jó cuccok amúgy, főleg az MSI, de alig jobbak azért a referenciától, ha az árat is figyelembe vesszük, nameg a plusz erőfeszítéseket...

Tesztnél gondolom nagyon kopik Oli billentyűzete, azért nem akarta nagyon nyúzni mert messze még a következő hó eleje hogy jöjjön a fizu és újat tudjon nézni

asd fgh jkl éáű

(#35) Oliverda válasza huskydog17 (#28) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen, köszi! Javítva.

Danika: El sem tudod képzelni mennyire kopik attól, hogy sok tök felesleges hozzászólásra kell reagálnom. :)

[ Szerkesztve ]

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#36) atti_2010 válasza DemonDani (#34) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Ha te a ref kártyákhoz hasonlítasz egy MSI Hawk-ot, Lighning-et egy Cyclone-t akkor még soha sem volt dolgod velük, akkor meg nem kell messzemenő következtetéseket levonni, nekem most van egy így bátran ki merem jelenteni hogy nagyon bejövős.

[ Szerkesztve ]

(#37) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ink 2 ref Sapphire...:U

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#38) Rhino666

Rhino666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

MSI, ASUS. Höhh. Ahogy a Gigabyte-ot ismerem, lesz ebből még passzív is és kevesebb helyet fog foglalni mint az ASUS-féle tégla... :DDD

Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

(#39) Med1on

Med1on
(tag)

Jól látom, hogy az ASUS megoldása 950/1440 MHz-es órajelen gyorsabb volt a Crysis Warhead alatt, mint az MSi, ami 1020/1520-on pörgött?

A semmi az a valami, ami azáltal van, hogy nincs.

(#40) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az MSI megoldása tetszetős. Asust nem vennék.

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#41) kisza25

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem semmi behemótok ezek :D több mint egykilósak jól oda kell csavarozni őket a házhoz, hogy nehogy meghajlítsák az alaplapot

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#42) Joe.36

Joe.36
(fanatikus tag)

Igen, hát itt kezdődik egy videokártya :C

AMD Phenom II X4 955 Black Edition, Gigabyte AM3+ GA-970A-D3, 4 GB DDR3 1600 MHZ, HD6670 ,Nézd, ez az én harcom, a remény addig él bennem míg én életben tartom...

(#43) - = Zk = - válasza Ł-IceRocK-Ł (#40) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én a Sapphirenál maradnék. tégla, nem tégla, márkahűséget fogadtam :C

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#44) Duree

Duree
(PH! addikt)

nekem az Asus tetszik a legjobban,majd a Sapphire amit még elfogadnék.Igaz a házamba nem férne be egyik sem

(#45) atkahun

atkahun
(kvázi-tag)

Ez az Asus egy kicsit túlzásnak tűnik. :)
Lehet hogy csilivili, erős, meg tényleg jó a hűtése, de hogy 3 slotot foglaljon el.... :Y
Ennyi erővel már vízhűtő blokkot is tehettek volna rá,bár az meg nem igazán vallana az Asusra.(javítsatok ki ha tévedek)

Keresek corsair 3500ll pro memó párhoz eredeti csomagolást és Crysis 2 Nano Editiont!

(#46) atti_2010 válasza Rhino666 (#38) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

, lesz ebből még passzív is és kevesebb helyet fog foglalni mint az ASUS-féle tégla... :DDD Nagyon kíváncsi vagyok hogyan?mert gyakorlatilag passzívan hűteni egy ilyen kártyát már szinte öngyilkosság, arról nem is beszélve hogy ha nincs 2-3 darab 120 venti a házban akkor csak leszerelt oldallal működhet, és így is megviselheti a kártyát az állandó hőtágulás, de nem is értem miért kellene egy ilyen batár passzív legyen.

atkahun avítsatok ki ha tévedek Nézd meg menyibe kerül egy vízhűtő blokk mindennel felszerelve, minimum a kártya ára de lehet még duplája is, tévedsz!.

[ Szerkesztve ]

(#47) Scholes9 válasza Joe.36 (#42) üzenetére

Scholes9
(PH! addikt)

Annak, aki meg tudja fizetni, mert hát nem olcsó cuccok ezek, főleg az átlagnak ;)

Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu

(#48) emer

emer
(lelkes újonc)

Én egy MSI 5850-et cseréltem le egy Lightning-ra, van különbség, föleg a fogyasztásban. :)
5850-BC2 310w
6970-BC2 420w :Y

[ Szerkesztve ]

Addig röhögtünk a főnök viccén, amíg megértettük, hogy az a mai feladat.

(#49) Runo

Runo
(őstag)

A fogyasztásokat nézegetve, még az OC kártyához sem kell egy jó 450W-os tápnál nagyobb.... érdekes hogy egyesek már az 1000W-osokat favorizálják :N

[ Szerkesztve ]

(#50) X Factor válasza Runo (#49) üzenetére

X Factor
(PH! addikt)

Ez relatív, nekem az X6-os meg az 5870 megfeszelve tuninnggal simán kikezdené a legtöbb 450-es tápot, még a single rail-es vx550-nem se bírna pl el még egy vga-t, már.

(L) Atiradeonika (L)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.