Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#501) Balika911 válasza Dr. Akula (#493) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Ha egy játék csak az ehhez hasonló csúcskártyákon fut normálisan, az a legtöbbször a játék hibája.

(#502) Dr. Akula válasza Balika911 (#501) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Ki mondta hogy csak ezen fut normálisan?

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#503) Balika911 válasza Dr. Akula (#502) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Végig ez volt a fő érved, hogy erős gép kell hozzá és nem lesz hiba - vagy ha mégis, az user error.

Valójában a túlzott gépigény és a játék különböző nyűgjei a legtöbbször azt mutatják, hogy rossz a kód. A konkrét példával kapcsolatban, ha adott játék nem fut rendesen az addig használt rendszeren, de van több olyan hasonló, amelyik viszont igen, akkor nem a Windowsban, de nem is a felhasználókban lesz a hiba.

(#504) Dr. Akula válasza Balika911 (#503) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Nem. Az user error a nyavajgóknak szólt, akik szerint még 5970-en se fut rendesen.

Ha az Elite a viszonyítási alap, akkor gyakorlatileg minden programnak rossz a kódja. De az Elite meg az Ultima9 közt van jópár árnyalat.

ha adott játék nem fut rendesen az addig használt rendszeren, de van több olyan hasonló, amelyik viszont igen, akkor nem a Windowsban, de nem is a felhasználókban lesz a hiba.
Hanem hol? Mivel mindenki másnál teljesen jól fut.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#505) Balika911 válasza Dr. Akula (#504) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Nyilván a hasonló stílusú és látványvilágú játékokat érdemes összevetni, illetve azt megnézni, hogy milyen látvány mellé mekkora erőforrás kell.

Az Ultima IX amúgy nem éppen a botrányos gépigényéről és hibáiról vált híressé?

"Hanem hol? Mivel mindenki másnál teljesen jól fut."

A Stalker már a topic alapján sem nem úgy néz ki, hogy mindenki másnál jól fut, de közben utánakerestem, s netszerte sok rá a panasz. Ez nekem minimum gyanús, még akkor is, ha nálad flottul megy.

(#506) Dr. Akula válasza Balika911 (#505) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Az Ultima IX amúgy nem éppen a botrányos gépigényéről és hibáiról vált híressé?
De. Épp azért ellenpárja az Elitenek.

Én csak az sg-s Stalker topikot néztem, ott senkinek nem volt gondja. Ahogy nekem se. Pedig nem konfigon, nem 1 Stalkert játszottam már. Egyszerűen csak karban kell tartani a gépet, ahogy az autót is. Itt Magyarországon viszont mindenki ért a focihoz meg az informatikához (legalábbis azt hiszi magáról), telerakja a gépet minden szarral, defrag, reinstall, dll / registry pucolás meg nuku, de elvárja hogy úgy menjen mint újkorában. Ha kocsival 100-zal rongyolsz át a fekvőrendőrön, útpadkán, akkor csodálkozol hogy leszakad a futómű? Itt se kell. Ha van pozitív példa (márpedig van), akkor nem lehetetlen, csak akarni kell. Nyavajogni persze egyszerűbb, itthon úgyis az a divat (pl. MS, Vista, stb. fikázás) mint rámozdulni.

[ Szerkesztve ]

(#507) Corsa1 válasza Dr. Akula (#506) üzenetére

Corsa1
(fanatikus tag)

szerintem add fel. nagyon egyedül maradtál.bujj be a lyukadba és stalkerezzél pár napot,addig ne gyere fel:) szánalmas.

(#508) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

CLOSE

Corsa1: (#491)itt már a Copy Paste sem működik :DDD

[ Szerkesztve ]

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#509) Dr. Akula válasza Corsa1 (#507) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Sztem meg fejezd be végre a flémelést, mielőtt kibannolnak végre!

(#510) Realradical

Realradical
(őstag)
LOGOUT blog

Bejövök, hogy okosodjak egy csúcsvga-val kapcsolatban erre ez a stalkeres baromság, meg "azéngépemnagyobbmintatijedé" nyálverés...

Csak én látom így, vagy az emberek minél magasabb rangúak lesznek itt annál több az esélyük az öregkori elhülyülés jeleit felmutatni?

Excuse me, I believe you have my stapler...

(#511) EarL 007 válasza Realradical (#510) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Csak én látom így, vagy az emberek minél magasabb rangúak lesznek itt annál több az esélyük az öregkori elhülyülés jeleit felmutatni?"

Nemcsak a rang "emelkedése", hanem a konfig teljesítményének, árának növekedése, ill. az pénztárca mérete is fontos tényező az öregkori elhülyülés valószínűségének megállapításához. :DDD

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#512) CptMisi válasza Balika911 (#505) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

tessék: metro 2033, nézd meg a gépigényt :DD legalábbis, amikor régebben néztem képeket, nagyon stalkeres volt, ami nem csoda, mert régi stalkeres fejlesztők csinálják...

OMG, mi van ebben a topikban?! legalább off topic f@szkodnának az emberek :(

[ Szerkesztve ]

(#513) Dr. Akula válasza EarL 007 (#511) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Meg az irígység is. :)

(#514) EarL 007 válasza Dr. Akula (#513) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Aki irigykedik, az meg is érdemli. Én speciel örülök, hogy más megengedhet magának szupergépet, ha neki az kell, ám legyen, legyen elégedett. Én nem engedhetem meg magamnak, de nem is fogok ezért irigykedni. Persze jó lenne csúcsvassal nyomulni, de ha nem, hát nem. Viszont azt nagyon nem szeretem, ha valaki a pénzével, cuccaival menőzik és lenézi a másikat. Ilyenkor elég csúnya gondolataim vannak és nem titkolom el azokat. :)

(#515) Dr. Akula válasza EarL 007 (#514) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Nemtom ki nézett le, te hoztad fel ezt a témát.

(#516) EarL 007 válasza Dr. Akula (#515) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Általánosságban mondtam, hogy a "nagyok" néha hajlamosak lenézni a "kicsiket".

Na de ne offoljunk má', mert már sok az off. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#517) imibogyo válasza zack (#494) üzenetére

imibogyo
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv.

Látom, hogy mi a fontos neked, mert ha megnézed, hány ember teszi aláírásba a konfigja adatait...

Ehhez kapcsolódóan csak annyit kérnék, hogy ne általánosítsunk már. :N
Nekem is ott van, de csak azért mert ha valakiktől segítséget kérsz, akkor 90%, hogy kérik a konfigod leírását az adatlapodat meg lusták megnézni. :DDD

Nekem konkrétan ezért van kinn a konfigom aláírásban, vagy azért mert mint most el akarom adni. :))

Na jó nem szóltam... :R

Üdv.

[ Szerkesztve ]

(#518) mclaren777

mclaren777
(fanatikus tag)

Nem gyenge VGA.

[ Szerkesztve ]

(#519) Georg17

Georg17
(tag)

Már nem ez a leggyorsabb kari a világon.

A leggyorsabb ez: SAPPHIRE Toxic HD5970 4GB GDDR5 PCIE

-3200 stream processzor
-160 texturázó egység
-900MHz mag
-1200MHz memória (4.8GHz effektív)
-támogatja a 4x -szeres CrossFire-t (4 ilyen egy deszkán, APÁM!!!!)
-850W-os táp ajánlott
-1200W-os táp ajánlott a CrossFire-höz
-2x150W-os 8 tűs PCI Express tápcsatlakozót kíván (4x150W CrossFire)

Nagyjából ennyi a legfontosabb adatokról. Ja és ultra brutálul néz ki. Én amikor megláttam, legalábbis le lettem taglózva.

(#520) Georg17

Georg17
(tag)

Ezt a szöveget a SAPPHIRE oldalán találtam, persze angolul:

"... a HD5970 alapból egy gyors kártya; egy igazán gyors kártya! A SAPPHIRE verziója egyszerűen csak hihetetlenül gyors. Néhányan azt mondanák rá: "overkill"; mások szerint ez az a kártya, amire vártunk. A SAPPHIRE HD 5970 TOXIC 4GB nem válasz a GTX 480-ra. Azon egyszerű oknál fogva, hogy az ATI-nak nem kell semmit válaszolnia arra a kérdésre, hogy kié a leggyorsabb videokártya a világon; ez tény..... A SAPPHIRE HD 5970 TOXIC 4GB több teljesítményt ad, mint amire szükségünk van; több memóriát kínál, mint amire szükségünk van; és többe kerül, mint amennyit mi költeni akarunk rá. Mi mégis szeretünk rajta minden egyes apró kis CHIP-et.... etc."
Tweaktown, EDITOR'S choice award

Khm...., lehet, hogy most kéne 5770-es kártyát vennem, mert később nem olcsóbb, hanem drágább lesz?

(#521) lizRRR válasza Georg17 (#520) üzenetére

lizRRR
(őstag)

Ha veszel akk sztem ink. 4890 cyclonet.. vegyél :D jobb hütés , nagyobb tejesítmény.. : :K

♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI

(#522) BMWFan

BMWFan
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem rossz :D

-

(#523) Dawdle

Dawdle
(újonc)

Sziasztok. Nincs arról valamilyen lista, hogy tulajdonképpen mely játékok támogatják ezt a kártyát . Mármint melyik gémeknél dolgozik tutira a két mag.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.