Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#451) Dr. Akula válasza DigitXT (#449) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Előjött mindenkinél? Nem. Akkor talán mégse a game szar.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#452) Duracellm... válasza Corsa1 (#447) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

nem találtam benne semmi hibát, végre egy olyan FPS ami MASTER módban tényleg nehéz. hogy megizzasztja a vasat az biztos, de ha a gépedhez megfelelően állítod be akkor elképzelhető hogy elfogathatóan fog futni... Addig marad a User Error :))

ez a "kalap szar" másnak szórakozást jelent :((

[ Szerkesztve ]

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#453) ehhhhhhh válasza Dr. Akula (#451) üzenetére

ehhhhhhh
(újonc)

eloszor is kivancsi lennek egy poll-ra hogy kinek nem jott elo idegesitoo, jatekelmenyt elrontoo bug stalkerek kozben....persze jo lenne minden szavazoo embernek benyujtania valami certificate-et ami alatamasztja hogy nincs semmi szellemi defektje (vagy akar testi) :D

stalker:
engine: bugos lofasz, !optimalizalatlan!, nem annyira szep mint amit gepigeny megkovetelne

tortenet: nem sajat effektive "lopott"

jatek / harcrendszer stb: mintha mar lett volna millio ilyen, nemde? egy dolog sincs benne amit ne lattunk volna valahol mashol

ai: ostoba

nekem az etalon kicsit mas jelent

de nezzuk mi szamit annak nalam (nem mintha barkit erdekelne :D) :

jatek overall experience:
hl1-2\thief1-2-3/mafia\nolf1-2/mirrors edge/quake1-2-3/starcraft/braid\bioshock\max payne, igy hasra utesre

engine:
doom3/q3/crysis/egyes UT enginek\ source

kb a stalkerekkel ugy vagyok, mint a twilight sz@rsaggal, ha valaki azt mondja hogy mennyire fasza vagy fan, akkor igyekszem minel tavolabb orientalodni tole :D

no offence

"The quieter you become, the more you are able to hear..."

(#454) Duracellm... válasza ehhhhhhh (#453) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

sajnállak :))

(#455) danati válasza ehhhhhhh (#453) üzenetére

danati
(senior tag)

engine: a legtöbb bugra megoldás nyújt a patch, optimalizációban tényleg vannak hiányosságok

történet: lehet h nem saját de akkor is 10x jobb mint pl a cod6 története

jatek / harcrendszer stb: rpg elemeket tartalmaz a játék, minden döntésed befolyásolja a játék történéseit. Nem egy eszetlen céllövölde.

ai: Az összes ember és élőlény külön életet él benne, az állatok vadásznak egymásra és az emberekre, az npc-k keresgélik a képződményeket, stb... nem pedig ügyesen megírt script alapján mozognak ide oda mint a codokban.

(#456) 7600 GS válasza ehhhhhhh (#414) üzenetére

7600 GS
(senior tag)
LOGOUT blog

Én ezt cáfolni tudom. :K Én most játszok a Call of Pripyat-al, és 1280*1024-ben játszok( monitorom nem enged többet :( :( , régi crt, majd ballagásra kapok egy 24-es Samsungot.) Minden fullon van DirectX 10-ben tolom, és én még egy buggal sem találkoztam, pedig nincs peccselve, egyszer se dobott még ki kékhalállal vagy egyéb anomáliával. Az előzőekben volt egy pár hiba, de peccsek után nagyon élvezhető volt az összes. :R :R Jah, és ilyen beállítások mellet olyan 40-50 FPS-t produkál. ( Mondjuk FullHD-hez ez kevés lesz már :( ) És bármit mondhattok a Stalkerekre, a műanyag Crysisnak sosem lesz ilyen játékélménye. :N :N

[ Szerkesztve ]

(#457) pitbull93

pitbull93
(fanatikus tag)

Sziasztok!Az után érdeklődök hogy most a 5970 nem használja mind a két magját ha nem muszáj??PL:ha nem játszok csak netezek,vagy msn stb..Ha játszok akkor gőzerőn megy...Ez tényleg így van köszi üdv! :)

(#458) Abu85 válasza pitbull93 (#457) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Persze, hogy nem. Ha nincs munka, akkor hibernál az egyik GPU.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#459) pitbull93

pitbull93
(fanatikus tag)

Szerintetek srácok mikor lesz már megbízható a Hd 5970-en? :( Mert én nem akarok júniusba fermit venni:(Mert közel se fog annyit tudni ha mégis akkor egy vagyon lesz!Szóval nem tudom segítsetek pls :F Köszi Üdv :R

(#460) Abu85 válasza pitbull93 (#459) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mit értesz megbízhatóságon?

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#461) moha21 válasza pitbull93 (#459) üzenetére

moha21
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miért most nem megbízható? :U Vagy mire gondolsz?

Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

(#462) pitbull93 válasza moha21 (#461) üzenetére

pitbull93
(fanatikus tag)

Az hogy olvasom hogy ilyen sz... meg olyan meg már 2x cserélték pl sniper elite-nek meg az hogy búgnak,hangosak gyári hibásak stb... :(( :(

(#463) Abu85 válasza pitbull93 (#462) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egy gyári hiba van az OEM gyártók visszajelzései alapján. 50-60 közvetlenül egymás utáni újraindítás után nem bootol be a gép. Erre volt a visszahívás, de állítólag a rev. 2-nél is fennáll ez a jelenség. Nyilván aki ilyen sokszor indítja újra a gépet egymás után az ne ilyet vegyen.

Más probléma általánosan nincs feljegyezve, tehát egyedinek tekinthető.

[ Szerkesztve ]

(#464) pitbull93 válasza Abu85 (#463) üzenetére

pitbull93
(fanatikus tag)

50-60 egymás után? :Y :Y :Y Ki az a elvetemült:D

(#465) Abu85 válasza pitbull93 (#464) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nézd a hiba az hiba. A tesztelések alatt olyan körülményeket és eseményeket vizsgálnak, amit otthon valószínűleg senki sem fog. Ettől függetlenül még a jelenség fennáll. Mi nem teszteltük le erre a saját rendszerünket, de elhisszük az OEM gyártóknak.

[ Szerkesztve ]

(#466) pitbull93 válasza Abu85 (#465) üzenetére

pitbull93
(fanatikus tag)

Köszi! Hát remélem azért Júniusig mindannyian többet tudunk!

(#467) Dr. Akula válasza ehhhhhhh (#453) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

engine: bugos lofasz, !optimalizalatlan!, nem annyira szep mint amit gepigeny megkovetelne
Pedig de, van olyan szép, ha nem szebb, mint bármelyik másik. Csak itt MAgyarországon mindenki radeon 9600-on próbálkozik futtatni, aztán sír hogy az 1000 éves vasán nem fut fullhd-ben, maxon. Hát azon nem. Nálam igen.

ijatek / harcrendszer stb: mintha mar lett volna millio ilyen, nemde?
Gulyásból meg levesből is van millió, de gulyáslevesből csak 1. Másnak is lett volna alkalma megcsinálni - ha lett volna ötlete hozzá. De nem volt. Gyártják a tucatfps-t, mész és lősz előre (far cry, crysis, cod, stb.), de újítás az semmi. Ha mindig mást követsz, sose leszel első.

HL2 mint etalon? Ne röhögtess már! Tucatfps a javából. Mitől más mint a Quake2 vagy a Crysis? A nevén kívül? A thief a lopakodás miatt valóban etalon. A Quake1 a 3D miatt etalon volt a maga nemében, a 2 egy jó folytatás, de eredetinek nem nevezném, a 3 meg csak egy történet nélküli techdemó (mint az Unreal Tournament). A Max Payne meg a bullettime miatt. A Starcraft egy túlsztárolt Dune2 klón.

Ami valódi etalon: Elite, Railroad Tycoon, Pirates, Populous, Dune2, Baldurs Gate, GTA, Stalker. Ezt a szintet nevezik etalonnak, nem a klónokat.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#468) Dr. Akula válasza pitbull93 (#462) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Nekem sztem első szériás van, mert nagyjából a magyar megjelenéskor vettem, de a kerregő ventin kívül más zavaró tényezőt nem tudok felmutatni. Hibát meg egyet se, bár biztos van az is, csak normál használatnál nem jön elő. A gépem kb 0-24h-ban megy, ha elmegyek otthonról, ott marad a játék, a chrome ablakok, meg minden taskbarra letéve, kikapcsolás nuku - és bírja a kiképzést. Persze volt már hogy egy játék kifagyott a windowsig (azt nem vitte magával), de ez inkább valószínű hogy programhiba. Vagy driver.

Ennél az IE-nek jóval súlyosabb hibája van: megnyitok vagy 20-30 ablakot, és "elfelejti" a gép a netet, csak az újraindítás segít. Chrome-mal még nem volt ilyen gondom. Na ez hiba.

(#469) pitbull93 válasza Dr. Akula (#468) üzenetére

pitbull93
(fanatikus tag)

Értem de remélem hogy júniusba egy tökéletesen működő hibátlan lesz a HD-5970 mert ha nem akkor nem tudom mi lesz!Majd meglátjuk lehet fermi de lehet 5970 eddig az ATI felé kacsingatok!

(#470) Abu85 válasza pitbull93 (#469) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem hiszem, hogy egyszerűen javítható az újraindításos probléma. Szerintem ez így marad. Belegondolva abba, hogy egy júzer nem fogja ennyiszer egymás után restartolni a gépet, nem akkora baj.

(#471) pitbull93 válasza Abu85 (#470) üzenetére

pitbull93
(fanatikus tag)

Én nem arra gondoltam hanem arra hogy a ventilátor zörejére! :K

(#472) Abu85 válasza pitbull93 (#471) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A ventilátor zöreje a gyártási probléma. A tömeggyártás során a lekerülő alkatrészek egy része nem hibátlan. Ilyen két év múlva is előfordulhat. Mivel a kikerült termékeket nem tesztelik, így a hibás cuccok is ki lesznek adva. Ha tesztelnék a holmikat, akkor az árak megduplázódnának.

(#473) TTomax válasza Dr. Akula (#467) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Na hát ha neked a HL2 fizikája nem volt etalon,akkor keress fel egy szemészorvost....

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#474) Dr. Akula válasza TTomax (#473) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Ha neked az volt, akkor te keress fel egyet!

(#475) Zso2 válasza Dr. Akula (#474) üzenetére

Zso2
(őstag)

igaza van tt-nek csak ámulunk mikor lövöldöztél és a dobozok lehulottak,meg mikor fel kellett venni a dobozt avval a mágneses izével és rátetted a másikra és úgy másztál ki,..stb
akkor te maradtál le alamiről...

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#476) TTomax válasza Zso2 (#475) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Bizony... :K

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#477) Corsa1 válasza Zso2 (#475) üzenetére

Corsa1
(fanatikus tag)

egyetértek. drakula ur kicsit elfogult de megbocsátjuk neki. ha neki a stalker etalon, legyen az, csak ne reklámozza mert hülyét csinál magábol. hl2 fizikája akkor mikor megjelent, etalon volt. még a doom3 után is csak pislogtam rá...stalker miben is etalon?grafika?hangok?történet? vagy miben?

(#478) Seb3s válasza Dr. Akula (#468) üzenetére

Seb3s
(fanatikus tag)

Kíváncsi lennék mennyi a villanyszámlád/hónap?

Tough ain't enough.

(#479) ittakary

ittakary
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na erre én is :N

ELADÓ: i3-540 dobozaban hutovel!! | - [http://goo.gl/rfyCK]

(#480) Zso2 válasza TTomax (#476) üzenetére

Zso2
(őstag)

Amúgy csak ennyire ott van a half-life, hogy még ide is betették: érdemes megnézni [link] :D

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#481) Duracellm... válasza Zso2 (#480) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

Schönherz koliban tényleg nagyon beteg dolgok történtek :))

(#482) zack válasza Dr. Akula (#467) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van akinek ez tetszik, van akinek az. Ezt el kell fogadni.
De ahogy vélekedsz, és lefikázod azokat a játékokat, amik a múltban ill. közel múltban sikert arattak, ezzel csak magadat blamálod. :B A HL2 etalon volt, igen. A Crysis akkorát "durrant" 2007-ben, hogy Stalker akkorát sosem fog. Aztán jött Warhead ami sokáig az eladási top listák élén volt. De persze lehet, hogy neked nem tetszik, csak ne fikázd ezeket a remekműveket, mert emberek milliói gondolják másképpen mint te. :U

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#483) zack válasza Dr. Akula (#467) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most látom...12Gb RAM-od van. Ha ezt előbb észreveszem, nem állok le vitázni. A többieknek is intő jelnek kellett volna hogy legyen. :DDD Gondolom a Stalker kihasználja, ezért megy nálad olyan jól. :DDD :DDD

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#484) Dr. Akula válasza Corsa1 (#477) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

#450. Olvasni is kéne néha 2 beszólás közt.

zack:
Nem, 32 bites program csak 4 GB ramot lát, viszont ramdisket létrehozni és arra swappeltetni tökéletes (sok program használja akkor is ha lenne elég fizikai mem, pl. a Titan Quest el se indul pagefile nélkül).

De ahogy vélekedsz, és lefikázod azokat a játékokat, amik a múltban ill. közel múltban sikert arattak, ezzel csak magadat blamálod.
Úgy mint te és a többi Stalker fikázó? :D

[ Szerkesztve ]

(#485) zack válasza Dr. Akula (#484) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Aláírom, hogy a Stalker első része zseniális volt, 2x is végigtoltam, meg is van eredetiben. A 2. ill. a 3. rész pocsék lett, és ne mondd nekem, hogy csúcs gépen jól fut, mert amikor megvettem a Clear Sky-t, annyi szívás eddig még 1 játékkal sem volt mint avval. Akkora bug halmazt sikerült kiadni, hogy talán a legnagyobb blamázs a játékpiacon a Cryostasis-el együtt. Bár döngetheted a melled, hogy csúcs gép kell hozzá, furcsállom hogy egy GTX295+4,5Ghz proci+4Gb RAM miért nem tudott egyenletes fps értékeket produkálni. Olyan indokolatlan fps bezuhanásokat tapasztaltam hogy hiába ment normálisan, ha sokszor zuhant be 15fps-re. 4890 CF-el is néztem, ott is hasonló problémák voltak. Szóval az, ha a 2.-3. részt fikázzák teljesen jogos. Nincs optimalizálva és 3x erősebb cucc kell hozzá mint amit a látvány megkövetelne.
Oda vissza pofáveri látványban még a 2007-es Crysis is, jóval kissebb gépigénnyel.
Ezért van fikázva.

(#486) Dr. Akula válasza zack (#485) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

De mondom, mert nekem jól fut. Clear Skyhoz kell egy 4870x2 (8800gtx kevés neki), COP-ot még nem raktam fel, de gondolom az 5970-et egyáltalán nem hatja meg. Mivel saját szememmel tapasztalom a tényeket, ezért nyilván nem hiszem el az ellenkezőjét. Nálad vmi user error van. Talán megérett már a win reinstall. Nekem a GTA4-el volt fps problémám (5970-en se ment 25 fölé), reinstall után érdekes mód vagy 10x annyi lett hirtelen. Vajon mitől...

A Crysis nem szebb nála, mondjuk sokkal nem is rondább. Egyáltalán nem estem hasra tőle. Ahogy az iPhonetól se esik hasra senki aki látott már valódi PDA-t, mégis azt hypeolják.

A Stalker fikázás ezért egyáltalán nem jogos, inkább csak egy műbalhé azoknak akik még a 21. században is radeon 9600-zal próbálkoznak, vagy lusták a teleszemetelt windowsukat rendbe rakni. Pozitív példa van, tehát nem lehetetlen, csak akarni kell.

(#487) vhunor válasza Dr. Akula (#486) üzenetére

vhunor
(senior tag)
LOGOUT blog

Aki 2010-ben is 9600 Pro-val próbálkozik az nem műbalhézik, csak 150 ezer forintból jó esetben egy komplett gépet vásárolt mert annyira futotta és nem egy videókártyát. Minden olyan játék egy kalap szar kódolás szempontjából, amihez 1500 dolláros PC kell.

[ Szerkesztve ]

(#488) Duracellm... válasza vhunor (#487) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

el kell költeni fél milliót hogy egy 12K-s játékot teljesen élvezhess :U

azért ez kicsit elgondolkodtató...

a 9600 xt-n próbáltam ki(végig is játszottam) a crysist, hogy el tudjak vonatkoztatni a csili-vili grafikától...és kiderült hogy a történet egy nagy 0 :P

[ Szerkesztve ]

(#489) Corsa1 válasza Dr. Akula (#486) üzenetére

Corsa1
(fanatikus tag)

a crysis nem szebb nála???? ember. te most tényleg ennyire hülye vagy, vagy direkt rájátszol?annyi baromságot írsz hogy lassan sajnálni kezdünk. lehetsz elfogult az etalon stalkereddel, nade azért mielőtt entert ütsz, olvasd el mégegyszer a hozzászólásodat.
nem beszólni akarok,de ez nem semmi amit te művelsz.

(#490) Duracellm... válasza Corsa1 (#489) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

Üdv!

nyitott szemmel olvas pls:
"A Crysis nem szebb nála, mondjuk sokkal nem is rondább."

(#491) Corsa1 válasza Duracellm... (#490) üzenetére

Corsa1
(fanatikus tag)

a mondat helyesen igy olvashato: a crysis sokkal szebb nála.

inkább te olvass nyitott szemmel. thx.

(#492) Dr. Akula válasza Corsa1 (#489) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Na figyi öcskös, a flémelést most fejezed be, fogtad az adást? Ha nem tudsz kultúráltan beszélni, akkor akár el is húzhatsz innen. Nem anyáddal beszélsz, velem ezt a hangot nem engedheted meg magadnak.

(#493) Dr. Akula válasza vhunor (#487) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

1. Ez egy Radeon 5970 topik, nem az átlagembernek szól.
2. Ha nincs rá pénze, az egy dolog, de nem a játék hibája. Itt az a probléma hogy akinek csak biciklire futja az sír hogy "nem lehet" tartani a 130-as tempót az autopályán. Dehogynem lehet, csak nem biciklivel.

(#494) zack válasza Dr. Akula (#493) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jah..értem.
Akinek nem 5970 van a gépében az átlagember? Szted egy szaros VGA-tól lesz valaki több emberileg? Nagy gondok vannak a fejedben, ha ezt tényleg így gondolod. :(
Igazából akkor én a 4870 X2-vel nem is vagyok ember, mert az ember ott kezdődik ha megteheti a 150k 5970-et. :( Megtehetném anyagilag hogy veszek egy 5970-et, volt hogy 100-120k-ért vettem VGA-t (GTX295,4890 CF), de sosem vertem a nyálamat, ahogy te teszed ebben a topikban. Látom, hogy mi a fontos neked, mert ha megnézed, hány ember teszi aláírásba a konfigja adatait... Ebből is tisztán látszik, hogy akkor érzed magad nyeregben, ha a te "f@szod" a legnagyobb minden szinten, és akinek ennél kissebb van, az nem tekinthető embernek.
Senkit nem érdekel az anyagi helyzeted, ellenben ez egy fórum, ahol mindenki géptől függetlenül EMBERNEK számít, és nem a gépe és anyagi helyzete alapján ítéltetik. :(
Inkább ezt memorizáld, és ne "magas lóról" flegmázz azért mert te jobb gépet engedhetsz meg az átlagnál. :U

Off vége., sorry mindenkitől, de e mellett nem tudtam elmenni szó nélkül.

(#495) Corsa1 válasza Dr. Akula (#492) üzenetére

Corsa1
(fanatikus tag)

juj kisfiam.annyira megijesztettél.de tényleg.remegek...

(#496) Corsa1 válasza zack (#494) üzenetére

Corsa1
(fanatikus tag)

szerintem a gépével egalizálja p.csének a kicsiségét.amugy egyetértek.

(#497) ittakary

ittakary
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kicsit elszabadultak itt a dolgok, nem gondoljátok?
mit látok totál kívülállóként: crysis vs stalker csata... ez még elmegy, van ilyen. De ez az egymás pénztárcájában turkálunk dolog... pff
Egyértelmű h vannak emberek akiknek jobban, van akiknek kevésbé megy a szekér, de ebből nem kell háborút indítani.
Másfelől viszont ez az arcoskodás tényleg csúnya dolog. Van és kész, örülni kell neki nem más orrára kötni h bibibíí neked soha nem lesz ilyen.

ELADÓ: i3-540 dobozaban hutovel!! | - [http://goo.gl/rfyCK]

(#498) Dr. Akula válasza zack (#494) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

5970 az átlag? Nem. Akkor meg miről beszélsz? Az "akkor én a 4870 X2-vel nem is vagyok ember" című műsort meg kár erőltetni, ez a te fantáziád, én ilyet nem mondtam.

Szerintem fuss neki a topiknak mégegyszer, mert láthtatóan fogalmad sincs miből indult ki az egész, csak vagdalkozol. A téma még mindig az hogy lehetséges-e rendesen futtatni a Stalkert vagy sem. Lehet. Akkor meg? Vagy neked mindegy mi a téma, csak kötözködhess?

(#499) supersayayin válasza zack (#494) üzenetére

supersayayin
(újonc)

Nem kell vele foglalkozni ez egy fé..g,a stalker meg egy hulladék grafikailag olyan érzés mintha valaki egy a4 lapra rajzolta volna le tájat kezembe a fegyvert meg egy bazi célkeresztet és odaragasztotta volna a monitorra.

(#500) Dr. Akula válasza supersayayin (#499) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Ez meg kinek a flémelő alregje? Látom saját néven nem mertél feljönni, nehogy azt bannolják.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.