Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#351) sniper elite válasza gombcomp (#349) üzenetére

sniper elite
(senior tag)

köszi :R átolvasom először, aztán meglátom, most jól mennek egyenlőre a játékok, szóval nem akarok kockáztatni. Jah és köszi azoknak akik drukkolnak a kártya jó működésérét, rendes tőletek :R

(#352) 00roli00 válasza Gaboman (#248) üzenetére

00roli00
(senior tag)

A CB teszteknél nem azért van felsorolva hogy melyik karit melyik meghajtóval teszteltek mert az a legjobb neki, hanem mert a régebbi tesztekből ollózzák az eredményeket az akkori épp aktuális driver verziókkal. Nyilván nem fognak 20-40 karit tesztelni minden alkalommal...

(#353) Oliverda válasza Balika911 (#350) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Semmi mint ahogy azt sem garantálja semmi hogy egy másik mintában van egyetlen rossz darab is.

Amúgy a Gorneck által emlegetett bugnak és a pár megdöglött kártyának nem sok köze van egymáshoz. Mondjuk az általa emlegetett bug is olyan volt hogy az egyik alaplapban az egyik chipkészlettel előjött a másikkal meg nem. Ezen felül egy elég pitiáner dologról van szó átlag végfelhasználói szemmel nézve. Most nem a venti zörgésére gondolok mert az tényleg zavaró lehet sokaknak.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#354) kpal

kpal
(PH! kedvence)

Majd az nVidia találrajta fogást ,remélem. :)

(#355) X-Master válasza Elmör (#241) üzenetére

X-Master
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Szerintem is jó kártya, de ezt a verset most már tényleg nem hagyhattam ki :D

Aki nem issza el, annak van!

(#356) PHM válasza kpal (#354) üzenetére

PHM
(őstag)

Meglátjuk, ha eljön az ideje.
De egyelőre csak találgatunk.

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#357) Balika911 válasza Oliverda (#353) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Éppen ezért lennék kíváncsi arra, hogy mi is történt valójában, s hogy a kártyák hány százalékát hívták vissza. De ez nem hiszem, hogy valaha is ki fog derülni.

Azt tudom, hogy a kihalt kártyák kérdése egy másik történet. Ezen tényleg felesleges idegeskedni. Kellemetlen, de előfordul az ilyen. (HDD-vel én is jártam már úgy, hogy a harmadik lett csak jó.)
Durvább minőségellenőrzés mellett nem ennyibe kerülne a cucc.

(#358) X-Master válasza Tomate (#265) üzenetére

X-Master
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Nem pénzel engem sem az nVidia, sem az Intel, se más (sajnos :D ). Egyszerűen messzemenőkig elégedett vagyok a termékeikkel.

Aki nem issza el, annak van!

(#359) Giot válasza Dr. Akula (#348) üzenetére

Giot
(őstag)
LOGOUT blog

FullHD körüli (1920x1080 1920x1200) felbontásra elég egy 5850 vagy 5870 felesleges emiatt megvenni egy 5970-et!! (1920x1080-ban még a 4870 is elfogathatóan teljesít) Mondjuk 2560x1600-nál már kell ez a hatalmas teljesítmény! De szerintem ekkora felbontáson még nem sok ember játszik.

[ Szerkesztve ]

Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.

(#360) AMATŐR válasza Giot (#359) üzenetére

AMATŐR
(őstag)

(1920x1080-ban még a 4870 is elfogathatóan teljesít) :DDD

Kinek mi az elfogadható! ;)

Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!

(#361) kovacsroli

kovacsroli
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez a kártya szemtelenül pofánröhög minden mást :C

"Tíz csajból minimum hat egyszer megcsal, három hűséges marad, egyről kiderül, hogy nem csaj.." Dipa

(#362) Zayl01 válasza AMATŐR (#360) üzenetére

Zayl01
(kvázi-tag)

Igazat adok Giot-nak, sőt még 1920x1200-ban is! :D

(#363) Bici válasza dudika10 (#340) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Nem biztos, hogy elviselik. Attól függ, hogy milyen kiugrások, mennyi ideig tartanak, stb.
Ezen kívül, a tápok sem egyformán osztják el a névleges teljesítményt. Lehet, hogy egy 500-as jobban bírja a strapát, mint egy másik fajta 550-es, stb.
És akkor még nem beszéltünk arról, hogy a tápok sem egyformák azonos típuson belül sem a gyártási szórás miatt (igen, itt is van valamekkora szórás). Van, amelyik épp annyit tud, mint ami rá van írva, van ami picit többet.
Tápon spórolni, vagy kicentizni abszolút rossz ötlet. Lehet, hogy kibírja a nagyobb terhelést, de lehet, hogy nem...

(#364) Gaboman válasza 00roli00 (#352) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

A fene gondolta volna! :DDD

[ Szerkesztve ]

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#365) gbors válasza Abu85 (#229) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha van megfelelően működő CF profil, akkor a skálázódás közel 100%-os.

Akkor ezek szerint egyetlen megfelelően működő CF profil sincs ;) 80%-os skálázódás már nagyon jónak számít, annál többet csak a Stormrise tud...

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#366) Mobi28 válasza vergilx (#207) üzenetére

Mobi28
(tag)
LOGOUT blog

Pff... :U

(#367) DasH_001

DasH_001
(tag)

"A csúcskategóriás videokártyákon szokásos 6+8 pines tápcsatlakozó kombinációja 300 watt leadására képes"
Nem felvételére?

(#368) Dr. Akula válasza Giot (#359) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Kell az 1920x1200-ban is, tapasztalat. Feltéve hogy nem akarod a legjobb cuccok mellett is lebutítani a játék grafikáját. Én nem azért veszem hogy kompromisszumot kelljen kötni. Ami a táblázatban átlag 30 fps, abból sok lesz ami 10-15, és hiába megy fel 100-ra is, akkor is a 15 fog zavarni.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#369) Gaboman válasza Dr. Akula (#368) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

1920x1200ban jó egy 5870is,csak ott vannak gondok ahol a játék nem jól van optimalizálva,de ott az 5970 sem kivétel.Nem 1-2olyan játék van ahol 20-30% csak a kettő közti különbség,nem skálázódik rendesen a CF,ez nem a kártya hibája de mégis bosszantó ha már egyszer kifizettél érte egy valag pénzt.

AMD X4 Phenom II 960T Black Edition, Asrock FX990 Extreme 3, 8GB Corsair Vengeance 1600Mhz, Corsair TX850 V2, 1TB 7200rmp Green Edition, Sapphire 6870, Aerocool X-strike, BenQ G2420HDBL

(#370) 04ahgy válasza DasH_001 (#367) üzenetére

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez ugyan olyan dolog, mint a viccben is. A nemi szerv melyik végén állsz. :DDD

A 6 + 8 pines tápcsatlakozó a PCIe specifikációk alapján 300W leadására képes együtt. Persze vannak tápok, sőt, a legtöbb ilyen, hogy az áramkorlát ezt jóval meghaladja. Pl. az összes egyágú, single-rail táp.

Vagy úgy is lehetne írni, hogy a táp felől a VGA legfeljebb 300W-ot vehet fel ezeken a csatlakozókon, legalábbis amíg a specifikáció korlátain belül vagyunk.

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#371) Oliverda válasza Dr. Akula (#368) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Dehogy kell.... Dirt 2-ben egy alapon járatott 5850-nel, minden csutkán (DX11 bekapcs) kivéve az MSAA ami "csak" 4x-en volt, a benchmark átlag FPS 40.1 a max pedig 46.3 FPS. Akkor hova kell itt az 5970? 30 colhoz és 2560x1600-as felbontáshoz esetleg....

Amire pedig tényleg ki lehetne használni a fent említett felbontásban addigra már itt lesz a következő generáció, ami olcsóbban és alacsonyabb fogyasztás mellett fog kínálni hasonló teljesítmény.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#372) robyeger válasza Gaboman (#369) üzenetére

robyeger
(PH! addikt)

könnyű mindent a programozókra kenni :) Az nem lehet, hogy egyszerűen 1920x1200-ban az extra szűrők és effektek annyira felzabálják a VGA erőforrásait, hogy a min képkocka beesik 20 alá? Nálam ott kezdődik az értelmes VGA teszt, hogy látok minimum fps számokat is, pl. [Alien vs Predator DX11], sajnos már nem is reménykedek, hogy egyszer még fogok min. fps-eket látni PH! tesztekben. Én magam is azért nem váltok 1920 megjelenítőre, mert nincs anyagi erőforrásom két darab 5870 megfinanszírozni. Egy 5870-el pedig csak 1280-on(talán 1680) garantált full grafika mellett, hogy egyszer se lesz darabos a megjelenítés.

[ Szerkesztve ]

Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

(#373) Gaboman válasza robyeger (#372) üzenetére

Gaboman
(PH! nagyúr)

Tudod a teszt 1680x1050 felbontáson ment,ezért nem kell számomra DX11es kártya ha ennek ez az ára.
Fele teljesítmény minimális látványbeli különbségért,akinek ez ennyit megér hát egészségére.
Én meg vígan nyomom Fullba 80FPS átlaggal a legnagyobb csaták közepette is,igaz nem DX11ben.

(#374) zack válasza gbors (#365) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A saját méréseim Abu-t igazolják.
A 4890 CF skálázódása a gépemben kb. fél éve 92-100% volt minden játékban. ;)
Valami nagyon nem volt ott jó, ha a 80% jónak számít. :U

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#375) Giot válasza Dr. Akula (#368) üzenetére

Giot
(őstag)
LOGOUT blog

Attól függ általában milyen játékkal tölti az ember az idejét. A szerepjátékokhoz nem kell akkora gépezet (DAO, MassEffect2). Majd ha összejön az upgrade 5850-re akkor akkor feltolom a nagy étvágyú FPS-eket és megcsodálom a grafikát :DDD

Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.

(#376) robyeger válasza Gaboman (#373) üzenetére

robyeger
(PH! addikt)

"minimális látványbeli különbségért", hát ez eléggé szubjektív, ezen nem érdemes vitatkozni. Magamról tudok nyilatkozni, én 20fps felett vsync bekapcsolva szoktam játszani(gyönyörködni) a gémekben és nem hoz lázba az online csaták, ahol azt élvezem, hogy gyorsabb a kezem, mint a szemem :)

[ Szerkesztve ]

Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

(#377) DasH_001 válasza 04ahgy (#370) üzenetére

DasH_001
(tag)

Igen, hasonló :D

Így már minden világos, rosszul értelmeztem!

Köszönöm szépen!

(#378) zack válasza robyeger (#376) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jelen pillanatban ott tartunk technikailag, hogy egy 5970 is kevésnek bizonyulna (1920x1200 DX10 very high pl. 8xAA-val) egy Crysis Wars - Battleground map-en 20-30 résztvevős ütközetnél. Tudom, mert a 4890 CF min fps is sokszor bezuhant 25 alá még AA nélkül is, úgy hogy single player-ben hasított mint állat 4x-8xAA-val is. Sajnos én csak ezt tolom pc-n, mert minden másra van XBox360. Ez már csak az én pechem, hogy pont azzal játszom, ami már 2-3 éve a leggépigényesebb játéknak számít. :F Ha netán 30" monitort fogok venni, oda meg aztán még az 5970 is kevés lesz, legalább is very high-ban biztos nem fog menni. :U

Samsung Galaxy S II (CriskeloServanTEAM ICS V10) + 32GB Class 10 MicroSDHC + Sennheiser IE8 (Sony MDR-EX10 Hybrid) + FiiO E11 + SanDisk Sansa Fuze+

(#379) ollie válasza zack (#378) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A CryEngine-t elcseszték, szerintem ne abból indulj ki.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#380) zack válasza ollie (#379) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tény hogy lehetett volna jobban is optimalizálni, de ha megnézed látványilag, teljesen indokolt a gépigény. A mai napig sincs, még csak megközelítőleg se, olyan játék ami ezt a grafikai szintet tudná, holott a Crysis1 2007-es játék. :U Csodát pedig senki sem tud véghezvinni, és egyértelműen látszik, hogy nem akart kompromisszumokat kötni a CryTek semmiben se.

[ Szerkesztve ]

(#381) robyeger válasza zack (#378) üzenetére

robyeger
(PH! addikt)

Elsőként ha multiban te vagy a "szerver", oda CPU és memória kell gazdagon, a GPU terhelés nem változik a single módhoz képest. Majd ha szoftveresen beköszönt a direct compute korszak, akkor a VGA is részesülhet a multi terheléséből. Én se becsülöm le a PCs Crysis-t, korszakalkotó grafikát hozott, persze ennek ára is van. Személy szerint nem is tartom sokra a jelenlegi konzolok grafikai képességeit, talán a következő generáció lehet PC game gyilkos...
Játékban már réginek számít a Crysis, de erőforrást kivánó gémekből van azért utánpótlás:
Stalker: Call of Pripyat, Battleforge, Arma II, stb...

[ Szerkesztve ]

(#382) zack válasza robyeger (#381) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért ne változna a terhelés single módhoz képest? :Y
Példa...míg single módban úgy van optimalizálva a játék hogy a robbanások és effektek száma be legyen határolva, addig multiban 1 időben akár 6-10 robbanást és füstöt is meg kell jelenítenie a VGA-nak, és ebben még nincs benne a látótávolságban mozgó többi harci egység pl. gyalogság VTol, Heli se... :U
Főleg egy akkora multiplayer map-en mint a Battleground.

[ Szerkesztve ]

(#383) robyeger válasza zack (#382) üzenetére

robyeger
(PH! addikt)

hát ez elméleti hasonlítás, ne vedd tőlem ilyen konkrétra :) Ha single módban is ilyen aktívan játszana a gép veled; ennyi ellenséggel, ilyen kis helyen, akkor ugyan azt kapná a GPU is.

[ Szerkesztve ]

(#384) Abu85 válasza zack (#380) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nagyon jól van optimalizálva a CryEngine 2, csak nem arra fejlődtek a grafikus kártyák, amerre a Crytek elgondolta. :)

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#385) zack válasza Abu85 (#384) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sajnos... :(
Van róla infód hogy a 2 nyákos GTX295 és az egy nyákos rev.2-es között mi a különbség a belsőt tekintve? Azt tudom hogy a rev.2 nincs HDMI port, módosult a hűtés is, de a teljesítmény is gondolom változott valamennyit.
Mivel a Fermi rohadt drága lesz, lehet beszámíttatom a 4890-et egy rev.2-es 295-be. Úgyis csak Crysis-hoz kell. :K ;)

(#386) Abu85 válasza zack (#385) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A GTX 295 revízióját csak az olcsóbb gyártás miatt végezte el az NV. Az első rev-nél volt egy fix veszteségkeret, és annyit gyártottak, amennyi ebbe belefért. A második rev-nél már eleve drágábban jelent meg, mint az első rev, abből sem gyártottak sokat. A HDMI-n kívül nincs más gyakorlati különbség.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#387) ehhhhhhh

ehhhhhhh
(újonc)

lehet mas mar irta, nem olvastam vissza...

Szal, minden normalis kulfoldi site a batmant AA nelkul teszteli minden videokartyan, hogy ossze hasonlothato legyen az eredmeny....ti miert nem?

asszem anandtechen olvastam hogy mivel nvidia altal "tamogatott" game, egyreszt ezer van benne ingame AA csak nvidia-en masreszt meg az nem egyenerteku egy driverbool bekapcsolt AA-val amit atin tucc hasznalni mivel nvidian nem szur le minden elt.

szal hogy ne legyen bias, mind2 gyarto kartyajaan kikapcsoljak, ergo szakszeru, bias mentes resultokat tudnak publikalni.

velemeny?

amugy a kartya "kicsit" overkill, penzt nem adnek erte, mer minek, ha meg penzt kell adni akkor meg 5850 ha lejebb megy az ara, vagy egy kov gen nvidia, ha competitive lesz (price/performance)

"The quieter you become, the more you are able to hear..."

(#388) Abu85 válasza ehhhhhhh (#387) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Alapvetően igazad van, a két algoritmus nem ugyanaz, de még ilyen hendikep mellett is verve van az NV, így szerintünk annyira nem lényeges ez a része a dolgoknak. Úgy is fel lehet fogni, hogy még idegen pályán is erősebb a csúcs-Radeon, tehát abszolút nem kedveztünk neki. Ez is egyfajta megközelítése a tesztnek. :)
Hogy a jövőben mi lesz a Batman-es élsimítás sorsa, azt nem tudom. Majd még átbeszéljük, van pár pletyi egy esetleges patchről, ami aktiválja Radeon mellett is a játékbeli AA-t. Ezt nem nehéz kivitelezni, hiszen teljesen szabványos a kód, csak a fejlesztőknek kell a tiltást feloldani.

[ Szerkesztve ]

(#389) ehhhhhhh válasza Abu85 (#388) üzenetére

ehhhhhhh
(újonc)

jah, ennel a kartyanal telleg mind1....

amugy remelem egy fermihez hamarabb hozzajuttok a kiadastol szamitva ;-)
kicsit disappointing "5 evvel" megjelenes utan olvasni itt a review-kat

vagy ennyire nem sietnek otthon a szponzorok?

"The quieter you become, the more you are able to hear..."

(#390) zack válasza Abu85 (#386) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Értem. Köszi az infót. Akkor 78k-ért akár jó vétel is lehet egy 2 nyákos 295 nem? :R

(#391) Abu85 válasza ehhhhhhh (#389) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sajna ennél a karinál nehézségekbe ütköztünk. Hát így jött ki. Az a fő baj, hogy a legyártott HD 5970-ek nagyon nagy része az OEM piacra megy.

Reméljük, hogy Fermit hamar tudunk majd szerezni. :)

zack: Ha nem zavar a DX11 hiánya, akkor annyiért jó vétel lehet. :)

[ Szerkesztve ]

(#392) zack válasza Abu85 (#391) üzenetére

zack
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem zavar, mivel csak Crysis-t tolok PC-n. ;) A Többit XBox-on játszom.
Én is jó vételnek tartom ennyiért. :K

(#393) Ottoka

Ottoka
(őstag)

"Egy másik értesülés arról számol be, hogy az elemzők szerint májusig szinte biztosan nem lesz árverseny az AMD videokártyái és az Nvidia új termékei között. Az előrendeléseknél szereplő árcédulák alapján már tudhatjuk, hogy a GeForce GTX 480-as modell 679,99 dollárba, míg a GeForce GTX 470-es videokártya 499,99 dollárba fog kerülni, legalábbis az első pár hónapban. Az AMD jelenleg egyetlen videokártyával rendelkezik ebben a szegmensben és ez nem más, mint a két GPU-val ellátott Radeon HD 5970, amely 650-700 dollár körüli ajánlott végfelhasználói áron érhető el, de ritkább, mint a fehér holló."
[Teljes cikk]

Mivel az Iponnál dolgozó kolléga hozzászólása teljesen hiteles, remélem a bekezdés záró szavai sem lesznek kétségbe vonva.

Abu Te beszéltél a kereskedőkkel, és neked ha jól emlékszem semmilyen hasonló információt nem mondtak ugye?

Mezőhegyes

(#394) Abu85 válasza Ottoka (#393) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen beszéltem a hazai kereskedőkkel. Lehet rendelni a HD 5970-et. A rendeléseket természetesen teljesítik. :) Raktárra nem hoznak olyan kártyát, ami majdnem három havi magyar átlagkereset. :N

[ Szerkesztve ]

(#395) Ottoka válasza Abu85 (#394) üzenetére

Ottoka
(őstag)

Ok, rendben :DDD

Mezőhegyes

(#396) Dr. Akula válasza Gaboman (#369) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Valamire jó az is, csak nem arra amire az 5970. Hiába éri el épphogy a 30 fps-t, ha abból fele időben csak 15-öt látsz, másik fele meg 45, azt szaggatásnak hívják.

Oliverda:
Stalker: COP-ban épphogycsak 36 fps (és ez már 5870, nem 5850), abból a minimum mennyi lehet, 5? A Stalker: CS-ben a 4870x2 (ami kb = 5870) is beszaggatott néha, 8800 GTX-el meg egyenesen játszhatatlan volt, és ott még semmi DX11.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#397) Abu85 válasza Ottoka (#395) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Örülök, hogy rendben. :)

(#398) Dr. Akula válasza Giot (#375) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Pasziánszra meg jó az S3 Trio is, nem hiszem hogy ez lenne a mérvadó. Csúcskártyát nem DOS emulátorra vesz az ember.

(#399) Zolás válasza Dr. Akula (#398) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Az a baj vele hogy nem viszi a 16bites szineket és csak 800x600at tud. Majd egyszer indits el vele egy Win7et és fakadj sírva a látványtól :DDD

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#400) Dr. Akula válasza Zolás (#399) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Minek? Nem én akarok 1000 éves játékokhoz csúcskártyát venni.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.