Botor kérdés, de nem lehet, hogy sok játékban azért nem duplázott rá közel sem az 5870-re mert Cpu limit volt? 
True Success is Blonde
Botor kérdés, de nem lehet, hogy sok játékban azért nem duplázott rá közel sem az 5870-re mert Cpu limit volt? 
True Success is Blonde
3k vagy 3,5k karit vont tőlünk vissza a Sapphire (nem közvetlen ők a beszállítók, hanem egy másik cég)...reworkre...kaptak plusz ellenállást és új dátumot a karik (ATI-AMD elismete a hibát, ez alapján mondható új szériának/revnek is)...az első 2 kari ventije egész halk volt...a javítottak egytől egyig kotyogós ventivel rendelkeztek...mivel fontos megrendelés volt rájuk, volt nálunk belőlük 6db. Mind xar volt sajna.
Szoftveres hibák is voltak...gazdagon...
Az megint más kérdés, hogy a plusz ellenállás nem oldotta meg az eredeti problémát (restartnál az egyik gpu kiakad)...szal a számunkra előírt kvalifikációs folyamaton egy 5970 se ment át...de ez is valszeg egy olyan gond, mint a szürke halál...kicsi az esély, hogy belenyúlsz, de ha belenyúlsz szopsz.
[ Szerkesztve ]
3500 kártya viszonylag kevés, persze ha belenyúlt az ember az valóban sz@r ügy de ilyen bármikor előfordulhat bármilyen más cuccal is. Kivéve talán procikkal de az kicsit más tészta.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Meg azért sem, mert alacsonyabb órajeleken járnak rajta a GPU-k és a ramok is, hogy beleférjen a 300W-os TDP-be. 
[ Szerkesztve ]

ómájgád 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

Jó teszt. Király kártya. De sajnos sosem lesz ilyenem. 
Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4
Ez az összes raktárra küldött 5970 (abból már nem rossz szám szvsz főleg, hogy duplán számolhatod ami visszajött se jó)...és ez csak Acer...és igen megy a sumákolás hazudozás...mert egy ATI-AMD által elismert bugocskáról van szó, ami bármelyik gépen előjöhet...
Amúgy engem nem zavar, mert túl sok durva dolgot látok hónapokkal az előtt, hogy végleges állapotában a boltokba kerül...(NV cuccok)
Az 5770em is már túl van a garin...
Az se érdekel...
Belenyúltam...ez van.
[ Szerkesztve ]
Pontosan milyen bugról? Amúgy ha olyan nyilvánvaló és minden kártyát érintő súlyosabb bugról lenne szó akkor azt nem nagyon lehetne elsumákolni a mai világban.
Jó, hát hónapokkal a megjelenés előtt még gondolom hogy milyen állapotban lehet egy-két cucc.... 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
(#259) Robi BALBOA válasza yakuza.tora (#197) üzenetére

Nem, hogy nem rosz, endkívül jó, ha ezt figyelembe vesszük akkor kilyelenthető, hogy egy 650-750w-os táp majdnem bármire elegendő.(Fermi sli-re nem biztos!
)
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

Zsír.Tudnál még ilyeneket? 
Kell egy kis WTC? -----> http://phwtcc.ucoz.hu/
Nem hiszem, legalábbis 2560-ban a Dirt2 illetve a STALKER DX11-es eredményei és a HAWX-é tuti nem volt CPU limites, de ha megnézed, akkor a kártya mindenhol gyorsabb volt 1920-ban, márpedig CPU limit mellett ugyanolyan vagy közel hasonló fps-eket mértünk volna.
Majd talán egy következő CPU-VGA párosítós cikkben megnézzük. Az a baj, hogy az i7-esünkkel asszem max 4,4 GHz-et lehet elérni, az a +10% meg már nem számít sokat.
[ Szerkesztve ]
áhh b@&# ez már sok nekem
KO
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Azt a fanatikus k.rva életit, ez már valami, itt aztán van ződ hájog rendesen! 
Én mind a két gyártónak szurkolok, hogy minnél jobb karikkal lássanak el minket, és minnél olcsóbban.(mondjuk ez az utóbbi az Nv esetében nem fog egyszerűen menni)
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM
Az szerintem hegesztőszemüveg.

[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
OMG
Ezért pénzel az Nvidia?

[ Szerkesztve ]

Abból is a jó vastag fajta! 
Ennyire azért szerintem nem szabad fanatikusnak lenni, ha meg megkérdezed, hogy miért nem szereti az Ati-t akkor vagy kiderül, hogy az életben még nem volt Ati karija vagy azért nem szereti mert az Ati kari telepítésénél 3-mat kell katintani az Nv-nél meg csak 2-őt! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Pontos adatokat nem tudok. HD5870-ből épp eleget. Az 5970-ből sem pár darabban kell gondolkodni.
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

Minden elismerésem az ATI-nak. Szép kártyát sikerült összehoznia.
De NV 295-tel hasonlítják össze, ami majd másfél éves.... És olyan nagyon nem is húz el tőle. Oké, h nincs nekik újabb, de ők akkor ezek szerint kenterbe verték anno ATI -ékat. Senki nem beszélt arról, hogy NV mekkora jó kártyát készített. Csak lehúzták, hogy átnevezgeti a kártyákat. Ő dolguk!
Nem kell most azzal jönni, h nvidia fan vagyok, mert egyikhez sem húzok. Azt veszem meg amelyik jobb teljesítmény/árban.
Most is ATI-m van
Csak hát nem egyfelől kell nézni a dolgot.
Ennyi
(#269) Robi BALBOA válasza ecology_83 (#268) üzenetére

Az Nv-nek a Gtx295 jól sikerult az tuti, csak drágán nyomta, de ez nem meglepő.
Az Ati 5970-es karijában még van annyi tartalék, hogy amikor majd a gtx295 csak szenved akkor a 5970 vígan fog menni.

PC-STYLE.hu

Ne ezt ne
, hát ez köszi! 
A legnagyobb Nv fanoknak csak Herkules monitorjuk(persze csak zöld) van és a kedvenc filmjük A szomszéd fűje mindig zöldebb és A szomszéd nője mindig zöldebb!
Ezt a jószágot toronydaruval kell a gépbe helyezni. Ami nem gáz, csak a kártyát a behelyezés után körbe kell állványozni! 
Bitang kártya valóban. Emléxem mikor megvettem a 3870 x2met. Virultam nagyon, majd lassan elszomorodtam! Meghalt. De abba bennevolt az én kezem is sztem! Enyi!
Ismét egy bizonyiték, nekem ez a kari sok lenne. 5870 a max ide....
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

Jó ez a vga de majd a fermi úgyis szupernova robbanást okoz,és a szivárványhártyánk beszakad.

HIHIHI 
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.
(#275) Robi BALBOA válasza - = Zk = - (#272) üzenetére

Ja indul egy tanfolyam, hogy hogyan kell zsaluzni, falazni,betonkoszorút, vasszerkezetet és andrás keresztet csinálni mert a kártya beüzemelése megkövetel néhány különleges feltételt! 
[ Szerkesztve ]

Be....@rok! 
Kell egy kis WTC? -----> http://phwtcc.ucoz.hu/
Abu szerint 1-2 a forumba írt panasz nem releváns. Jön Gorneck 3500db-bal (x2), erre is azt mondod, hogy hát az végülis nem sok. Nekem ez azt jelenti szám szerint, hogy veszek egy kártyát, és minden egyes nap 10 éven keresztül visszaviszem kicseréltetni. Nekem ez már elég húzós.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
Amiről én beszélek az kb olyan mint a szürke halál...konfig függő és sokkal ritkább bug...ettől még lehet venni a karit, mert elég kicsi az esélye, hogy ebbe a hibába futsz, ha mégis majd az OSre fogod...
Nálunk nem ment át a kvalifikációs folyamaton az 5970...ez van, de ettől még gyártunk ilyen konfigokat elég rendesen.
Igazából én csak azé szóltam bele ebbe az egészbe, mert egyesek szerint nincs frissebb rev, pedig van csak nincs nagydobra verve...legalábbis nálam egy ellenállás beépítése/cseréje annak tűnik.

Ezek szerint az összesből az összes rossz volt.
Mezőhegyes

Nem nehéz úgy über kártyát csinálni, ha lefizetünk szinte mindenkit, hogy a játékok az nVidiát jobban preferálják.
Ugyanakkor most átbillentünk a ló másik oldalára és az AMD tartja most a markát. 500€-t soha nem adnék egy videókariért, még a 300 is sok érte, ha azt nézem, hogy , max 2 évet húz ki.
"Most már ideje lefeküdni. De előtte elolvasom a NENYI-t, hogy merjek nagyokat álmodni." by Szözö

Miért? 2 év múlva DX12? Jaj ne, MÁR MEGINT? ![;]](/dl/s/v1.gif)
X-Master - kezeltesd magad lécci 
Ja a teszt jó, a kártya is jó, pár évtized és lesz ilyenem is 
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
Egy a gond a hozzászólásoddal. Hogy akkor, másfél éve (a HD4870 X2 volt ugyebár, nem is kevéssel előbb), akkor a HD4870 X2-vel volt összehasonlítva. Mint ahogy most is ott figyel a grafikonokon. Ott versenyeznek, hol az egyik, hol a másik az erősebb, globálisan egy kicsit felülkerekedik a GTX295.
Valamivel össze kell hasonlítani, és egyelőre nincs más. Van itt egy non-plus-ultránk, és egyelőre nincs alternatíva.
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu
Ezek szerint? Tehát szerinted.... 
Amiről Gorneck beszélt annak nem sok (konkrétan semmi) köze van a teljesen megdöglött kártyákhoz.
Depression:
Több százezres vagy milliós nagyságrendnél pár ezer az nudli. Bármennyire is nehéz elhinni de HDD-kből, alaplapokból, (stb.) is bőven megdöglik ennyi.
Nekem ez azt jelenti szám szerint, hogy veszek egy kártyát, és minden egyes nap 10 éven keresztül visszaviszem kicseréltetni. Nekem ez már elég húzós.

[ Szerkesztve ]

Erről a vga-ról már kb. 3 hónapja láttam teszteket így ebbe bele sem olvastam. 
Mintha kissé le lennétek maradva. 
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
"De NV 295-tel hasonlítják össze, ami majd másfél éves.... És olyan nagyon nem is húz el tőle. Oké, h nincs nekik újabb, de ők akkor ezek szerint kenterbe verték anno ATI -ékat."
Most őszintén, hogy mi volt másfél éve a csúcskategóriában, az kit érdekel? És tényleg nincs újabb csúcskártyájuk, ezért ezzel kell összehasonlítani. Majd ha kijön a Fermi, akkor lehet megint hasonlítgatni, és reméljük, hogy az nVidia tud mutatni valami újat, valamit, ami túlmutat az ATi jelenlegi technikáján, de persze nem csak teljesítményben, hanem árban is legalább ott kellene lenniük, mint a pirosaknak.
Stay a while and listen...

Keményen odaver ez a Kártya.Jó látni ilyet!! 
KÉne is 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

Ez aztán kártya... 
i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *

De jó látni hogy végig alázza az Nvida csúcs kártyáját az 5970-en 
Egyedül a Batman egy kicsit necces de az is meg van neki.
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.
Jó kártya csak én mindig is idegenkedtem a dupla chip-es megoldásoktól! Annak idején volt nálam egy 3870X2 tudom hogy akkor az ATi még nem rendelkezett elég tapasztalattal ezen a területen, de nálam nem vált be sokszor hibázott a kártya. Ettől függetlenül látszik hogy itt már nagyobb a tapasztalat és a szoftveres támogatás is jobban domborít. Csak hát nehéz az előítéleteinket leküzdeni.
Az ATi most lépéselőnyben van az nV-vel szemben. De az nV úgy tűnik a Fermi-vel megint azt akarja eljátszani mint az előző szériákkal. Megcsinál egy nagyon komoly teljesítményű chip-et és az ATi had loholjon a teljesítmény adatok után. Ők pedig megint üldögélhessenek a babérjaikon. Kíváncsi leszek vajon meg tudják e szívatni ezzel megint a pirosakat. Csak nehogy kapufát lőjön ezzel az nV nem szabadna elfelejteni hogy ez már nem az az ATi radeon ami 3 évvel ezelőtt volt! Nagyobb a tapasztalat és több a pénz is. Plusz ahogy mondtam is már most náluk a lépés előny!
[ Szerkesztve ]
Ha valami igazán... .... zenére vágysz! Frissítve: 2012.04.01 LogBlog.
+ az ATi gondolom már dolgozik a 6000-es szérián...
(#293) - = Zk = - válasza Robi BALBOA (#275) üzenetére
Lassan más szakma is keveredik a számítástechnikával. Lsd amit irtál.

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

"Csak hát nehéz az előítéleteinket leküzdeni." -Ezt nagyon jól mondod! Sok emberrel az a baj, hogy egyszer (régen) érte egy rosz tapasztalat, és ezután akármi történik csak azt a rosz tapasztalatát emlegeti, ez így nem helyes, nem szabad egy kártya alapján egy örökké tartó következtetést levonni.
Háth gratulálok,szép vers a "zöld taknyokról"
Végülis a Ferminek csupán fél év lemaradása van,szal illik neki legalább olyan jónak lenni mint az 5970-nek. Úgy énis tudok jobbat csinálni a másikénál,h látom h az mit csinált
Deháth ez van,az én vérem meg vörös mint a RADEON és a FERRARI 
Доктор задницу .... пить!

Gratulálok sikerült egy értelmetlen szakmailag teljesen nulla hozászolást generálnod... egy GPU tervezése nem fél év ,amikor a radeonok kijöttek a fermin már nem lehetett változtatni.
Ja és az "OFF" gomb használata is luxus úgy látom...
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

A Fermi nem lesz jobb az 5970-nél. 
- = Zk = -: Hát lassan egy csúcskari beszereléséhez tanfolyamra kell járni, hogy milyen feltételeket kell biztosítani a megfelelő működéséhez! 

Jó a teszt, nagyon brutális a kártya méretét és teljesítményét tekintve is. 
--< Ha az élet csak citromot ad, csinálj belőle limonádét! >--

Koszi a tesztet!
Nagyon komoly kartya!
World of Tanks - Forza 4

Ez hogy jött ki neked (520W bőven elég)? 
5970 max 350 + 125cpu+ 2db hdd 25+ DVDrom 10 + 4db ram 35 + alaplap és usb-k 30 = 575W És akkor még nem számoltam egy hankarit, vagy wifit, 4-5db ventit(kb 20W).
És ugye nem kéne csúcsra járatni a tápot, tehát egy márkás(mondjuk Enermax és nem Cheftec vagy Codegen) 650W tápot illene venni!
[ Szerkesztve ]