Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#151) Morden24 válasza sniper elite (#149) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Te figyelj már, a magad 1 személyével és 2 darab szar kártyáddal nem vagy releváns piaci minta, bármennyire is bassza a csőrőd.
Peched volt, vagy lehet, hogy a kamionos a te két kártyádra hugyozott pont.

Sectumsempra - For Enemies

(#152) Manbal válasza sniper elite (#149) üzenetére

Manbal
(fanatikus tag)

Jah hogy te huzogatod a videókaridat? :) miért nem ezzel kezdted... :)

Overclockra nem szól a gari... ha elszáll akkor elszáll :) én 9800pro óta nem húzok videókarit, az nekem ugyanis gyöngyörűen elhalálozott (különböző színű vízszintes csíkok, és pár másodperc alatt szanaszét eső alakzatok (össze-vissza poligonok:)))

nah mind1... nem "véletlen" szerintem hogy nálad elszállnak ezek a karik...
arra nem gondoltál esetleg hogy valami gáz van a rendszered többi elemével?

az hogy nálad valami nem működik nem egyenlő a széria hibával!

(#153) menalcas válasza Morden24 (#151) üzenetére

menalcas
(őstag)

Nagy szöveg :DD

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#154) sh4d0w válasza sniper elite (#143) üzenetére

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Húbakker... már leírta Abu 3x és még mindig nem érted?

http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

(#155) Daczy válasza Mr.Csizmás (#118) üzenetére

Daczy
(fanatikus tag)

nem egészen erre gondoltam, hanem pl nem kéne egy majd 200ezres kártyát ennyire isteníteni egy kritika céljából íródott tesztben... különösen ajánlott? még itt a ph-n olvastam anno, -azthiszem a GTX 285 esetében, de nem vagyok benne biztos - hogy ilyen magas árú kártya esetében vétek lenne a különösen ajánlott jelzőt odarakni...

na de no flame, tény, hogy nVidia bénázik, ATi meg ennek segítségével élre tört.

[ Szerkesztve ]

nem úgy van az Sztálin elvtárs....

(#156) WD40

WD40
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nagyon megnéztem volna egy átlagos gépházba építve. 34 centi, még ebben is csúcs :)

(#157) sniper elite válasza Manbal (#152) üzenetére

sniper elite
(senior tag)

Éppen ez az hogy nem volt húzva, még erre se lehet fogni. :U Sajnálom aki majd saját magán fogja tapasztalni amit én, na mindegy ti dolgotok!

(#158) Abu85 válasza Manbal (#146) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az sem szériahiba csak pech. Sokan használnak jó 943-as Samsungokat.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#159) Manbal válasza Abu85 (#158) üzenetére

Manbal
(fanatikus tag)

Az lehet :) de az ami akkor abban a nagykerben volt, annak elég magas százaléka "hibás" volt...

(#160) fricz19

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

nagyon jó kis vga.
s cikk is remek :R
meglepő számomra hogy a hd5870 ilyen jól teljesített

(#161) dying_star

dying_star
(őstag)
LOGOUT blog

És ebből össze lehet tenni hármat? Van olyan alaplap? :DDD

https://www.facebook.com/sansphoto - http://www.flickr.com/photos/sansphoto/

(#163) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Uraim! A következő személyeskedő hozzászólásnál automatikus ban jár! Egyet már kiosztottam.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#164) Zayl01

Zayl01
(kvázi-tag)

Szép kis teszt! már csak 1 hónap és jön a GTX470-480 tán amióta pro-t olvasok semmit sem vártam ennél jobban..(és persze a teszteket) :) akkor lenne gáz ha nem verné a 480-as az 5970-et, úgy hogy szurkolok az nvidiának. :DD

(#165) Tommmmka válasza Zayl01 (#164) üzenetére

Tommmmka
(senior tag)

Én is várom az NV válaszát de azt, hogy a 480 elveri az 5970-et nem sok esélyt látok.

Amúgy én még anno a 6600gt meg a 9700pro teszteket vártam hasonlóképp :D

Kíváncsi v.ok mit hoz ki az NV.

(#166) menalcas válasza Zayl01 (#164) üzenetére

menalcas
(őstag)

Nem tudom mennyire vagy képben de ez a kari 2 magos az NV nem tervezi még a fermit 2 magra és nem valószinű hogy egyből a 5870est célozza meg .

Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és végül úgy is legyőznek a rutinjukkal.

(#168) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

30 centis kártya, nem rossz, a winyó keretet meg faraghatom le, úgy talán beférne :D Végső esetben meg kibontom a ház elejét is :DDD Mondjuk nyilván nem az én házamhoz méretezték, ami egyenlőre nem is gond, mert a pénztárcámhoz sem :N
Amúgy jó teszt, jó kártya :R Egyre kíváncsibban várom azt a fermit :)

[ Szerkesztve ]

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#169) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Az igen, méretes darab nem mondom. És az ára is jó nagy, de a teljesítménye is. Nyílván aki főkocka és megengedheti magának, már vagy van neki, vagy hamarosan beszerzi. :]

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#170) Hunter2 válasza Henkei (#115) üzenetére

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez egy kicsit elhamarkodott volt, ugyan nem ismerem sniper elite-t de nálam is kifeküdt annak idején két 4850 egymás után és azóta sem tudom hogy miért. 9800gtx csere lett belőle és az megy azóta is. Ezzel nem az ATI kártyákat akarom leszólni csak azt mondom hogy van ilyen is.

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#171) belanet válasza Zayl01 (#164) üzenetére

belanet
(tag)

Ha a fermi lenyomja a 5970 (ami a hírek szerint nem valószínű) az ATI még mindig csökkentheti az árakat (reményeink szerint meg is teszi) :)

http://www.spring-gas.hu

(#172) rovtiv

rovtiv
(tag)

Nem szeretném a vitát szítani, de a csörgés-zörgés -- probléma némileg megalapozottnak tűnhet. A Radikalmod is említi, az '5970 tesztelése kapcsán.
(Ha valakinek van ideje:[link]

...már bocsánat...

(#173) Gyuri27 válasza Hunter2 (#170) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Egyrészt nem az atit kell leszólni ha ugyanabból a szériából hal meg jó pár darab. Hanem a gyártót. Másrészt meg gyanus, hogy az a széria sz.r. Pl giga 9600gt. Mennyi volt belőle bsod-s? Na ugye. ;)

[ Szerkesztve ]

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#174) Mobi28

Mobi28
(tag)
LOGOUT blog

Áhh, eladom a kocsit és veszek egy ilyet... :))

(#175) Ottoka válasza Mobi28 (#174) üzenetére

Ottoka
(őstag)

Az enyém (az egyik) eladó.... :DDD

Mezőhegyes

(#176) Ottoka válasza lsc (#103) üzenetére

Ottoka
(őstag)

[Ezt] meg csak úgy poénból kerdezte a tag ugye? :)

Mezőhegyes

(#177) Mobi28 válasza Ottoka (#175) üzenetére

Mobi28
(tag)
LOGOUT blog

Csak poén volt. Nekem nem kéne. Vagyis persze kéne, de nem használnám ki. Ugyanígy jártam anno a GF7950GX2 -vel. Horror áron megvettem 1hétig majd bex@rtam, hogy milyen jól fut rajta néhány játék aztán alig 1hónap múlva eladtam mert abszolút nem használtam ki.

(#178) Dany007 válasza Manbal (#152) üzenetére

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azért mert húzva van a kártya még nem feltétlenül kell egyből / vagy rövid időn belül behalnia.
Nekem eddig az összes VGA-m húzva volt. Általában addig, amíg még bírta stabilan, tehát nem sajnáltam...
Eddig egyetlen egy halálozott el, a legutóbbi 8800GTS ~ 3 év után. De voltaképp 3 éven át ~ 30%-kal volt túlhúzva. A gpu, a memória a shadder minden amit csak lehetett...
Persze kapott plusz hűtést is bőven...
Aztán 3 év után kipurcant. Akkor már kb csak 15 ezret ért. 28 ért vettem egy jobbat, ami alapon ~ 15-20%-kal jobb....
Szal nem volt nagy érvágás. Persze, ha nem romlik el, akkor még ennyit se adtam volna ki VGA-ra, de mint írtam értékben nemsokat veszítettem.

Szegény 8800-as az idők alatt teljesen befeketedett a hátlapi panelja... Ez érdekes, mert a szenzor szerint 50-62 fok fölé nem ment terhelés alatt se, a hátlap fényes alu színe szó szerint koromfekete volt... na mind1... :U

(#179) guestavfl

guestavfl
(lelkes újonc)

A legizgalmasabb kérdés szerintem talán nem is az, hogy a trónon majd a jelenleg vitathatatlan király 5970 es ATI vagy egy Fermi fog ülni, hanem, hogy a mainstream és performance kategóriába versenyképes lesz-e ár/érték arányban az új architektúra és annak variánsai, főleg egy ATI-s árcsökkentés után (amit lassan megtehetnek mert megtérült az architektúra kifejlesztésére,bereklámozására befektetett pénz nagy része) - bár ha legalább annyit elérne a fermi, hogy az árcsökkentést kikényszerítené akkor már mi felhasználok jól jártunk...
Adott viszont a kérdés ha alapvetően bukta lesz a fermi architektúra (kihozatala hosszú távon rossz lesz a nagy méret miatt, drága lesz és relatíve nem jó teljesítményű) mi lesz az Nvidiával a rendszerszintű integráció miatt nem vásárolja-e majd fel előbb-utóbb az Intel mint az AMD az ATi-t?

(#180) JanR

JanR
(őstag)

Atya Ur Isten! Ez a kartya nagyon beteg! Le a kapalappal elotte!
Mi lesz igy az nv-vel, nem ok birtokoljak a piac top kartyajat? :DDD

Holnap megyek veszek 2 ilyen 5970-et ;] (ha megtehetnem akkor se).

www.oaziscomputer.hu

(#181) LW válasza JanR (#180) üzenetére

LW
(senior tag)
LOGOUT blog

Szia. 1-2 héten belül lesz a rivális portékájáról is fejlemény. Türelem rózsát terem. :U

[ Szerkesztve ]

Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/

(#182) lsc válasza Ottoka (#176) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Garanciális csere működött, a másikra meg ezt írtad [link], hol itt a gond ?
Ha azért kérdezte mert neki is zörög akkor már kettő, ezzel már tele is lett a topic zörgő ventikkel :U .

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#183) Geri9159

Geri9159
(kvázi-tag)

Erős videokártya nagy fogyasztás minden gépbe egy ilyet és Paksnak vége :DD (bár nekem nem kéne ilyen föleg nem ennyiért :( ). Kíváncsian várom az NV Fermiét mit tud majd kezdeni az 5000 szériával.
Amúgy jó a cikk köszönjük. :R

[ Szerkesztve ]

(#184) Zayl01 válasza guestavfl (#179) üzenetére

Zayl01
(kvázi-tag)

Nem kell félteni az nvidiát nem vásárolja fel az Intel mivel olvastam az "Nvidia asztali gépekbe szánt videó kártyái csak egy jelentéktelen részét képezik a bevételnek. Nagyon sok Tesla kártyát adtak el és softwarekből is nagyon sok pénz jön be."-tehát van pénz, nem kell félteni őket. :DD

(#185) infectedmann

infectedmann
(senior tag)
LOGOUT blog

Húúú. Már látom melyik kártyára fogok hajtani :P 1 év biztos lesz mire ilyen kártya fog csücsülni a gépemben, talán addigra lemegy annyira az ára, hogy számomra megfizethető legyen.
Az AMD-ATi megint megmutatta a tutit és az nVidia megint csak kapálódzhat.

http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)

(#186) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez egy vadállat :Y
2010.08.12 ;)

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#187) 1hijjanhusz

1hijjanhusz
(őstag)
LOGOUT blog

AMD-nél vmit nagyon eltaláltak. Nehész helyzetben van az nVidia.

lúzer sport club/ A pohár már félig van.

(#188) zed1983

zed1983
(őstag)

Grat a teszthez...jó lett :R
Ez brutális egy állat :)

(#189) 14adam válasza Geri9159 (#183) üzenetére

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha azt nézzük nem nagy a fogyasztása.A 4870x2 többet eszik és jóval gyengébb

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#190) Ottoka válasza lsc (#182) üzenetére

Ottoka
(őstag)

Hol a gond? Amit árulok az a kari, amit karácsony előtt vettem. Tegnap kaptam helyette újat (nem Gianni hibájából). Mivel vga nélkül csak sípol a gép, ezért dec 28.-án vettem még egyet.

A gond az hogy karácsony előttől idáig úgymond nyaralt a pénzem. És még most is kínlódhatok az eladással, majd csomizhatom és elküldhetem ha megveszik.

A rossz karit is be kellett csomagolnom, és 2 rugóért küldhettem vissza Gianni-nak. Nem a lé, a macera vele, mert ezt az időt fordíthattam volna okosabb dolgokra is.

Aki a szürkehalálos topikba irt a gsod-al kapcsolatban, és novembertől szenvedett a kártyájával jan végéig, mire egyáltalán "ügy" lett belőle, és javították, az sem gond?

A zörgő ventivel kapcsolatosan meg írták már neked, hogy az 58xx-as topikban van vele gond bőven.

[ Szerkesztve ]

Mezőhegyes

(#191) kukorizz

kukorizz
(lelkes újonc)

Hát ez igen gyönyörű:) kegyetlen teljesítmény de az ára is az sajna:(

Hogy kerülnek a "fűre lépni tilos" táblák a gyep közepére?

(#192) lsc válasza Ottoka (#190) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Erről az ati tehet hogy nálunk így működik a gari ? Ráadásul mint írod a club3d jól működik .
Neked is, ez a topic az 5970-ről szól/na, de igazad van, beleírhatták volna a tesztbe hogy náluk az 5970 ventije nem zörgött de az 5870 topicban olvastak ilyet. Amennyiben szerinted ezt így kellett volna akkor csak gratulálni tudok. A szürkehalál topicban meg nem egyszer leírta abu hogy nem az itteni fórumokra kellett volna irkálni hanem az amd-nek, egy-két hibás kártya miatt Te sem állítanál neki mérnököket a hibakeresésnek és javításnak. Akinek gond volt a kártyával biztosan rossz volt, de lehet várni is egy kicsit, ha meg nem akkor garanciában tudtommal mindenkinek rendezték a kártyát.

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#193) rovtiv válasza infectedmann (#185) üzenetére

rovtiv
(tag)

"Az AMD-ATi megint megmutatta a tutit és az nVidia megint csak kapálódzhat."

Na! A kérdés némileg összetettebb ennél...
Bár ha Téged ez boldoggá tesz, gondold ezt.

...már bocsánat...

(#194) sz.mich

sz.mich
(tag)

Áh ez nagyon durva kártya. :Y

Csak kp., az ár fix.

(#195) EczkE

EczkE
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na ez a nem semmi! :Y
Ennyiért veszek egy komplett gépet is. :DDD

Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

(#196) vergilx

vergilx
(őstag)
LOGOUT blog

"de nekem akkor sem kéne"-na ne nevettessetek b+,ha eléd raknák hogy vidd,azt ne mond h otthagynád....na meg ha annyi lenne neked a kártya mint másnak egy szakaszjegy,nem vennél min. 1db-ot magadnak,nevetséges....

(#197) yakuza.tora válasza Geri9159 (#183) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Szerintem te is nézd meg mégegyszer azt a fogyasztási adatot!
A 4890-es üresjáratban 8W-tal többet fogyaszt, mint az 5970!!! ;)
Terhelve pedig csak 80 W-tal eszik többet a dupla GPU-s kártya! ;]

Szerintem ez egyáltalán nem sok. A 4GHz-re húzott konfig összfogyasztása terhelve pedig 370 W. Szerintem ennél a telejsítménynél ez egyáltalán nem rossz! :B

Alléz Olympique de Marseille!

(#198) Bluegene

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jó teszt, tetszett

itt az új dominátor

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#199) Mobi28 válasza vergilx (#196) üzenetére

Mobi28
(tag)
LOGOUT blog

Szerintem fussál neki ennek mégegyszer: [link] ;)

(#200) Feruendios válasza Mobi28 (#199) üzenetére

Feruendios
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Tetszik szép, de ahogy nézem 4890 is képes volt minden játékban elfogadható teljesítményt nyújtani ilyen beállítások mellet. De azért haladjon csak a technika. :C

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.