Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) joi29 válasza attiLANte (#49) üzenetére

joi29
(őstag)

Osztom a véleményed az NV kártyái az egyéb felhasználási területeket
tekintve, időt állóbb megoldások. :K

(#52) wwenigma

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

HAWX-nél nincs valami elb@szcsizva? :) 1440x900 / 4670 - 512 karival bőven 30fps felett jatszottam végig.

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#53) xT4ken

xT4ken
(kvázi-tag)

Mellesleg megvannak a 5830as hivatalos adatai...eleg jonak tunik igy elso ranezesre.

szerk.: most veszem eszre hogy ez a Mobility Radeonra vonatkozik

[ Szerkesztve ]

(#54) hibavissza válasza CPT.Pirk (#43) üzenetére

hibavissza
(senior tag)

nem igaz, nekem minden maxon ment, szűrők is

(#55) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

átlagembernek jó kártya ez, néha játszani is lehet vele simán.

1280x1024 meg sok embernél van még (nálam is), oda bőven elég. pesze 5770-et vennék én is inkább, de aki nem akar annyit költeni.. gémerek meg ne írkáljanak ide :)

(#56) leviske válasza xT4ken (#53) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a Mobility HD5830 és a Juniper-re épül. A "rendes" HD5830 pedig valószínűleg Cypress-re fog. :)

(#55) zsirfecske: 4k-t nem ér meg az a teljesítménytöbblet ami a HD5670 és HD5750 között van? :F

(#57) TTomax: Anno ugyanezek voltak a teljesítményviszonyok a HD4850 és GTS250 között... :)

[ Szerkesztve ]

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#57) TTomax

TTomax
(PH! kedvence)

Milyen jól megy a tesztben a GTS250.... :DDD
"RV770 az idötálló választás"' ;]

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#58) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Teljesen egyetértek a konklúzióval.
Ennyiért drága. 20K alatt viszont már jó vétel lenne, de az vszínűleg nem mostanában lesz.

Milyennapvan?

(#59) CPT.Pirk válasza hibavissza (#54) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Feltételezem, MW2-re írtad. Sajnos igaz.

Nézz utána az MW2 topicban, még az 512MB-s Hd4850 tulajoknak is ugyanúgy játszhatatlanná vált, ha a 3 textúra cuccot felküldtük maxra. Csak kicsit oldalra nézett az ember, máris átment diavetítésbe, még betöltötte az ottani, addig nem látható textúrákat. Ellenben, lehet hogy egy bug okozza, és szerencsés voltál. Ettől független, mi szoptunk vele, mire játszani tudtunk a játékkal.

[ Szerkesztve ]

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#60) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Jó teszt lett, köszi. Jöhetne a Fremi, mert ezek az árak embertelenek. Tavaly nyáron 50k-ért vettem újonnan a 4870-et, ma 100k a tesója. 5830-ról szeretnék tesztet olvasni :B

(#61) tzsolesz válasza TTomax (#57) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a 10.1-es driver inkább az HD5000-es szériára lett kihegyezve ahogyan látom. Hisz még egy pár hónappal ezelőtt azért nem ez volt a felállás. Ráadásul le lettek cserélve játékok ilyen NV pénzelt szutykokra már megint, amik nagyjából egy fabatkát sem érnek. Ennyi erővel a Stormrise is maradhatott volna. :U

Egy példa a sok közül.

(#63) fLeSs Az lehet. Amúgy a GTS250 és a HD4850 közötti teljesítménykülönbséget kimérni lehetetlen. Nem lehet azt mondani, hogy egyik vagy a másik egyértelműen erősebb a másiktól, mert szigorúan játék függő, és egyre inkább az lesz az idő múlásával. Az eredmények mindenesetre érdekesek, mert elég nehéz helyzetben volt a mostani tesztben a HD4850. Szinte egyik játékra sem lehet azt mondani, hogy a radeonoknak fekszik. Úgy látom, az NV játékfelvásárlásai nemhogy csökkennének, inkább nőttek az elmúlt időszakban. AMD/ATI nehéz helyzetből való kilábalása ide vagy oda, nincs mit tenni, játékokat kell vásárolni, mert másként mehet a süllyesztőbe megint az egész radon család.

[ Szerkesztve ]

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#62) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Ez sem most lesz best buy :(

.::www.megadanceradio.hu::.

(#63) fLeSs válasza tzsolesz (#61) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

ez nekem is szemet szúrt.
akár még az is lehet a bibi, hogy régebben játszottunk+FRAPS, most viszont a benchmarkot futtattam le. benchmarkra lehet optimalizálni.

(#64) zed1983

zed1983
(őstag)

Jó kis teszt lett...
Egyetlen baja, hogy túl van árazva...18k-20k környékén még elfogadható lenne.

(#65) Vitus válasza tzsolesz (#61) üzenetére

Vitus
(őstag)

Nem biztos, hogy jó az összehasonlításod mert igen nagy különbség lehet a két minőségbeállítás között. Ebből legfeljebb annyi látszik, hogy az aa jobban megeszi a Geforceot ebben a játékban. Meg itt az sem látszik, hogy a radeonon milyen aa futott stb.

Jobb ma egy túzok, mint holnap!

(#66) emmm

emmm
(senior tag)

Ez bizony drága kártya lett, ennyiért nem éri meg, egyetértek a konklúzióval...

(#67) TTomax válasza tzsolesz (#61) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Ugyan,,, eddig Battleizében dupla annyi fps volt egy 4850-en... a GTX260 verte... most meg?Ezért irtam,hogy az RV770 nagyon hanyagolva lett... a driverek ugy látom mindig az aktuális szériára vannak hegyezve...és ez nem urban legend.

Amugy nézd már meg a S.T.A.K.E.R vagy a HAWX-ot is... azok kifejezettem ati barát játékok...még csak véletlen sincsenek tulnyomóan NV pénzelt gémek a tesztben... ha a batlleizé befért akkor a batman is beférhetett....

(#69) D1Rect
Hát ja,csak most már kell a francnak... :DDD

[ Szerkesztve ]

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#68) stevve válasza D1Rect (#58) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Emlékezz, a HD 4670 se volt 20 alatt újan. :P

szerintem ez már nem fog 20 alá menni kiskerben. :(

PH semleges

(#69) D1Rect válasza stevve (#68) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem is volt jó vétel, most viszont már elég jó. ;)

Milyennapvan?

(#70) Móci válasza D1Rect (#69) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó e? Naná! :)
Az enyémet kb. egy éve vettem használtan, talán 25-27 körül. Idővel az 5670-nek is le fog menni az ára.

[ Szerkesztve ]

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#71) tzsolesz válasza TTomax (#67) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A gond az még, hogy ahogyan fLeSs is állítja, most benchmarkoltak, régebben pedig játszottak a játékkal. Az NV a bencmarkokra jobban odafigyel ezek szerint, mint a játékra. Ez most kiderült. Szerintem vissza kellene térni a játék+FRAPS-ra, hogy ne benchmark eredményeket kapjunk, hanem valós játék eredményeket.

Persze ez is hiteles, csak más szemszögből. :K Az meg hogy az AMD nem figyel oda annyira ez előző szériára, hát legyen, annyit tegyen meg minden hónapban, hogy fixálja az esetleges hibákat új játékoknál, és 3-4 havonta készítsen teljesítmény optimalizálást. Nem kell minden hónapban erőlködni. Azt hiszem ez azért még most is megállja a helyét. Én személy szerint nem raktam fel a 10.1-es drivert. Most nagyon az 5000-es szériára vannak rákattanva a driver írói. :N

Amugy nézd már meg a S.T.A.K.E.R vagy a HAWX-ot is... azok kifejezettem ati barát játékok...még csak véletlen sincsenek tulnyomóan NV pénzelt gémek a tesztben... ha a batlleizé befért akkor a batman is beférhetett....

Erre mit mondjak, AMD-ék szokásos engedékenysége. Ha az NV kezébe került volna a beleszólás joga, Ők biztos nem így jártak volna el. De ez az AMD nem hogy még kihozta volna belőle azt, hogy legalább az ő kártyáin gyorsabban fusson, egyenesen rosszabbul fut. AMD=bénaság. Ennyi. Nem tudok hozzá többet szólni.

Annyit esetleg, hogy még inkább megerősödött bennem az, hogy NV-ét legalább én nem fogom pénzelni a saját pénztárcámból, tehát nem fogom őket azzal gazdagítani, hogy valamilyen hardvert is vegyek tőlük az életben. De ez csak szerény megjegyzésem. ;)

[ Szerkesztve ]

(#72) stevve válasza D1Rect (#69) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

és Móci:

Hát, reménykedek én is, azért várok a vásárlással. Erősebbre nincs szükségem, de vérfrissítésnek és a multimédiás újításoknak hasznát tudnám venni.

PH semleges

(#73) Polllen válasza CPT.Pirk (#59) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha jártál a topicban tudod, hogy ez az "extrem" beállításokban játszahatatlan, erre írtam, hogy az 5670 nem lesz rá gyógyszer... :U De ne nekem legyen igazam!

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#74) zoltanz

zoltanz
(PH! kedvence)

Ha a jövőbe látnék és tudnám milyen gépigényük lesz majd a DirectX 11/ OpenGL 3.2 gaméknak lehet megéré a HD 5670 -es. :K

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#75) Móci válasza stevve (#72) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

No igen, a multimédiás képességek nem jönnek rosszul, bár még annyira azok sem tartoznak a létszükség kategóriába.
Én várok a talán 2. postban írt 32nm-es kártyák megjelenéséig. Ha fogyasztásban, hőmérsékletben jobb lesz, akkor cserélek.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#76) lsc

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tetszik hogy az "új" 240 is itt lett "elbújtatva" tesztelve, igaz többet nem is érdemel, ár/értékben az sem jobb.
Árazásnál szerintem amd erre fog beállni : 55xx 20e alatt, 56xx 20-30e között, 57xx 30-40e között, 5830 50e környékén, 58xx 70e fölött. Mivel AMD egy cég most gyengélkedő konkurenciával nem értem miért változtasson ezen, tudtommal a termékek így is fogynak.
Nekem sem tetszik egyébként egy 5770-et tervezek, de azt is látni kell hogy amd sem fog a két szép szemünkért ingyen adni semmit, ezeket az árakat meg annyira elszálltaknak sem tudom mondani, sajnos. A régi kártyák 1-2 hónapon belül elfogynak, a konklúzió a mostani helyzetben rendben van, de mondjuk 3 hónap múlva már nem fogja megállni a helyét /amd vonalon, nv nem tudom meddig fogja gyártani "korszerűsített" kártyáit/.

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#77) TTomax válasza tzsolesz (#71) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Hát ez ebböl a tesztböl nekem egyértelmüen nem derül ki.Alapozom ezt arra,hogy a mostani tesztekben (ahol éppen nem ezt a két kártyát tesztelik) is hasonló eredmények születnek,az hogy mások mivel mértek azt nem tudom,csak azért ebben a tesztben itt-ott markáns difik is kerekednek,amit nem tudok hova tenni.... pl a két emlitett játék,a stalker meg a hawx... :F

#76) lsc
Hát igen a GT240 egy vicc... mit tudhat akkor egy GDDR3-as???Maximum fizikázni érdemes egy ilyet venni mert nem kell neki tápcsati,meg egysolots a hütése... mondjuk ahhoz meg kicsit drága.

[ Szerkesztve ]

(#78) CPT.Pirk válasza Polllen (#73) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jártam persze, azért írtam. 1G vagy több rammal szerelt kártya tulajoknak nem okozott problémát az extrém beállítás. Valamint eléggé Win7 X64 specifikus ez a probléma, ebből gondoltuk, hogy valami bug lehet.

[ Szerkesztve ]

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#79) Polllen válasza CPT.Pirk (#78) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Remélem igazad lesz a kártyát illetően, amúgy sztem is bug, azért vagyok szkeptikus :)

Bár nem tudom, hogy a kemény 1.0.180 patch orvosolta-e már ezt a hibát... ;]

[ Szerkesztve ]

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#80) rumkola

rumkola
(PH! kedvence)

már megint ez az nv vs ati bizonygatás a téma
beszarok :DDD

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#81) gbors válasza tzsolesz (#71) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerintem sokkal inkább arról van szó, hogy az nVidia kártyák elemeinek egyensúlya jobban fekszik a játékok igényeinek általában, és keresni kell azokat a játékokat, ahol pl. a HD4850 egyértelmű fölényben van a GTS250-hez képest. lassabban haladt az ALU forradalom, mint ahogy sokan várták, és a soktextúrázós G92-esek az újabb játékokhoz is jók - nem feltétlen azért, mert az nVidia lefizet / drivert optimalizál / stb.

ez a Fermivel nyilván változni fog - de amíg ebben a kategóriában Fermi architektúrás termék lesz, addig egyszer-kétszer fogunk még VGA-t cserélni :K

a teszthez: korrekt elemzés, láthatóan memória-sávszélesség rulez - de az ár, az vicces :O

[ Szerkesztve ]

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#82) zoltanz válasza TTomax (#77) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

A Geforce GT240 inkább a Radeon HD 5570 -el van egy súlycsoportban, a külföldi teszteken ahol több szemszögből nézték jobban elvéreznek az NV csodái... :K

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#83) TTomax válasza zoltanz (#82) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Erröl jut eszembe,,, a Crysis tesztben nem tul fairplay modon beelöz az 5670...ott bizony a három felbontásbol kettöben a GT240 a nyerö...

(#84) old gray

old gray
(PH! addikt)

"...már nem is olyan drága a DirectX 11"

Szerintem meg rohadt drága ez a vga a teljesítményéhez képest. :U

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#85) tzsolesz válasza rumkola (#80) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miről is kellene szólnia a témának? Processzorokról? TV-ékről? Hízóvágásról? Az inflációról, a válságról?

Itt a helye, nem máshol. :K

TTomax:

csak azért ebben a tesztben itt-ott markáns difik is kerekednek,amit nem tudok hova tenni.... pl a két emlitett játék,a stalker meg a hawx...

Én sem tudom hová tenni. HAWX radeonon jobban ment eddig nem?

Sőt, egy dolgot nem értek, hogy lehet összehasonlítani egy DX10.1-es játékot két olyan kártyával, amelyikből az egyik csak DX10-es. Ez majdnem ugyan olyan, mint az MX440-esemen nem megy sokkal rosszabbul a Far Cry 1, mint a radeon 9550-emen, legalább 2x, 3x-or erősebb a radeon.

Pedig mint tudjuk az MX440 DX7-es, a 9550 meg DX9-es. Látványbeli különbség annyira nem vészes a Dx7-es módhoz képest, nem úgy jelennek meg a textúrák, de mivel az SM2-es textúrák erőforrás igényesebbek, a radeon 9550-est megfogja, és nem is akárhogyan.
Ez bár igazságos, még is kicsit kétkedve fogadom az ilyen eredményeket. Illetve nem értem, ha már valaki 10.1-es játékot készít, az miért nem azért teszi, hogy terhet vegyen le a gpu-ról. :F Abu85, gbors ?

[ Szerkesztve ]

(#86) mickemoto

mickemoto
(fanatikus tag)

Jó kis kártya lenne ez DX9-ben 1280x1024-es felbontáshoz.

"Szövőgyárban kelmét szőnek: fent is lent meg lent is lent. Kikent kifent késköszörűs lent is fent meg fent is fent."

(#87) helkis válasza Abu85 (#37) üzenetére

helkis
(PH! addikt)

hmm.. ezzel azt akarod mondani, hogy pl 56xx alatti gpu megy a prociba azt jónapot? :B

(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

(#88) stevve válasza mickemoto (#86) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A HD 4670-nel is tudok 1680-ban játszani elég sok játékkal. :K

PH semleges

(#89) emmm válasza mickemoto (#86) üzenetére

emmm
(senior tag)

Igényfüggő. Ha nem használsz élsimítást (vagy csak 2x-et), akkor megy az magasabb felbontáson is. Nem mindenki nyomja csőmax beállításon.

(#90) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szépen hasit a GTS 250 és mindössze 25k az ára :C

5670: max 15k-ért lenne életképes.

(#91) rumkola válasza tzsolesz (#85) üzenetére

rumkola
(PH! kedvence)

arra gondoltam hogy minden totyikban ugyanazok a júzerek a saját igazukat bizonygatják egymásnak, és kimagyarázzák a dolgokat...ez a száni, nulla a tárgyilagosság

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#92) tzsolesz válasza rumkola (#91) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Értem.

Én köztük vagyok?
És ha igen, akkor én miért nem is vagyok tárgyilagos?

TTomax-al elmélkedtünk azon, hogy most a 4850 fölénye nem jött ki. Sőt elmaradt a GTS250-től. Ami a legérdekesebb, még az AMD szimpatikus játékok esetében is.

(#81) gbors

Hmmm, értem.

ez a Fermivel nyilván változni fog - de amíg ebben a kategóriában Fermi architektúrás termék lesz, addig egyszer-kétszer fogunk még VGA-t cserélni

Puff neki..... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#93) Gyuri27 válasza stevve (#88) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Vagy kicsit alacsonyabb felbontáson cod multizni!
Lássuk be akinek ennyi pénze van. Annak olyan a gépe és a monitora. Annak az 5670 nem rossz vétel.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#94) RyanGiggs válasza Steven (#9) üzenetére

RyanGiggs
(senior tag)

"4850 már sehol nincs"
Te miről beszélsz???
Nézz már körül. :P
[link]
Szépen néznénk ki ha már sehol se lehetne kapni. :)

(#95) kisza25

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én már megjelenés előtt HD5670-en gondolkoztam, de most +5k-ért lehet 5750-et kapni, lehet, hogy inkább az lesz, ahogy emlékszek megjelenés hetén vettem egy ASUS HD4670-et 22,5K ért és ennél olcsóbban csak fél év múlva lehetett kapni a forint romlása miatt,
most szerintem megint ez a helyzet, a megjelenés napján 23k-ért láttam most meg 24,5k és tovább romlik a forint :(
30K ért meg van HD5750-es ASUS és POWER COLOR

[ Szerkesztve ]

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#96) stevve válasza kisza25 (#95) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"30K ért meg van HD5750-es ASUS és POWER COLOR"
:Y Hol találtad?

Mod: és tényleg van... már találtam. :)

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#97) hibavissza válasza CPT.Pirk (#59) üzenetére

hibavissza
(senior tag)

bocsi, arra írtam...( az egyetlen játék, amivel az utóbbi időben beszennyeztem a gépem :B )

akkor nekem valami csúcs-szuper gépem van :F :D
egyetlen tuning a tlb-patch volt, lehet, ha húzom a procit meg a kártyát még 3D is bejött volna! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#98) kisza25 válasza stevve (#96) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

itt

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#99) ALONSO11

ALONSO11
(senior tag)

Jó dolog,hogy ismeri a 4670 ismeri a dx11-et de,hogy értelmesen futtatni azt, véleményem szerint képtelen lesz.
Jött a Dirt 2 ami játszható volt ugyan de küszködött dx11alatt rendesen.
És ABU azt jósolta,hogy ugyanez a teljesítmény visszaesés várható az AvP3-ban.
Magyarán szólva 5850kellessz minimum ahhogy,hogy valaki dx11-ben tudja futtatni.
De valahogy ezeknek a kártyáknak a teljesítménye engem nem győzött meg egyáltalán.

Valahogy mindig a g80jut róla eszembe.
Az rv870 olyan hülye a dx11hez mint a g80 a dx10hez.
Én pl 5830at terveztem procicserével egyetemben.
De kötve hiszem,hogy dx11alatt magas graf beállítások mellett tudja futtatni a dx11-et.
Márpedig egy 50-55 ezres kártyától igazán elvárná az ember.
A HDAO lassítja be igazán a DIRT2-t és az AvP3at is.Ha kicsivel több teszallálást használnának akkor ezek a karik mégjobban kifeküdnének???

4650/70et max vérpistikéknek ajánlanék,hogy elmondhassák h nekik dx11es karijuk van.

Soha többé nv-t!!!

(#100) stevve válasza kisza25 (#98) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

jah, én valamiért az 1 GB-osokat találtam meg elsőre. Köszi. :R

ALONSO11:
"4650/70et max vérpistikéknek ajánlanék,hogy elmondhassák h nekik dx11es karijuk van"

Nem 56xx? Egyébként nem kell rögtön játékok irányába elmenni, de úgy látom, ezt teljesen mindegy hányszor írom/írjuk le. Ez nem a játékos kategória? Mi lesz akkor az 55xx, 54xx kártyáknál? Egyenesen keresztre lesznek feszítve, mert nem megy a krízis rajta? Nem Ez már alsó kategória - igaz, annak a teteje. Így tessék hozzáállni.

[ Szerkesztve ]

PH semleges

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.