Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#151) iSonic válasza aram01 (#150) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

hát azért van benne erő, de nem annyi, amennyit megér.. :/

(#152) TheChos3nOne válasza ALONSO11 (#128) üzenetére

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Annak idején a 8800GTX is kevés volt még DX10-ben, pedig jóval többe került, mint egy mai 1 gpus csúcskártya.

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#153) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Cikk alapján nem vennék ilyen karit :U

Üdv: Csabee.

(#154) ruzsabazsa

ruzsabazsa
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

a teszt jó...de : személy szerint...piszok gané egy kártya.dx11-ben ez sose állja meg a helyét.nekem csúnyán nem jön be.

"Minden az időzítésen múlik" Carl Lewis

(#155) aram01 válasza iSonic (#151) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

dx11-es játékok megeszik ezt a kártyát,ha meg nem érdekel a dx11 akkor ennyi pénzért veszel komolyabbat,szerintem

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#156) ruzsabazsa válasza aram01 (#155) üzenetére

ruzsabazsa
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

na ez az:)

"Minden az időzítésen múlik" Carl Lewis

(#157) proci985 válasza Silentfrog (#144) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a 3870 picit gyorsabb a 4670nél, a 4830 meg a 3870nél.

amiben nagy eltérés van, az a fogyasztás, a 4670 a felét kajálja a 3870nek alig kisebb teljesítménnyel. a 4830 110Wot eszik a 3870hez hasonlóan, előbbi olyan 10%al gyorsabb.

a 4830 körülbelül 88gt szintén van, de nem akarok baromságot mondani.

meg persze voltak extrém esetek, pár játékban a 3870 megfogta a 8800GTXet is, de általánosságban a 88gttől is érezhetően elmaradt (10-25%, driver és játékfüggően).

viszont, a 3870 legalább egy éve EOL, de inkább több ideje, szóval már nem kapható. a 4830 pedig szintén az lesz lassan, talán a 4670 is mert házon belüli konkurencia.

a százalékokra kéretik ne ugorni, driverenként változott folyamatosan a kártyák egymáshoz képesti teljesítménye.

cikkért köszi. picit drága a kari, de talán idővel lesz ez még bestbuy light gamer gépekbe (pl 16kért egész jó lenne).

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#158) Silentfrog válasza proci985 (#157) üzenetére

Silentfrog
(őstag)

Ó egy picit tévedsz,még passziv 3870 is lehet kapni 28 k ért sima meg 22k ért van ddr 4 el
Bár nem oszt,nem szoroz ez már nem alternativa a mostaniakhoz.

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#159) zoltanz

zoltanz
(PH! kedvence)

Azt nem tudom majd mihez lesz ez elég amikor az HD 5770 el is sokan úgy vannak, hogy határesetnek érzik, ugyanis ha a most jövő játékokon sok erőforrást felemészt majd a tesszaláció akkor jól "bevásároltak" vele...
Esetleg kettő ilyen CF -ben jobb lehet az elöbb említett VGA kártyánál? :U

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#160) Abu85 válasza gbors (#143) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem tudni pontosan ... több milliós nagyságrendű. Igazából csak annyit informálódtam, hogy egy játékban a sebesség is számít, így a tesszellálás csak addig lesz használva, amíg tényleges minőségjavulás érhető el vele. Ezenkívül lesz számos optimalizáció alkalmazva, ami be van építve a DX11-be. Az Unigine Heaven ezeket azért nem használta, mert maximális terhelést akartak elérni. Pusztán a visszaskálázással a tesszellálás terhelése harmadolható a Heaven esetében is, és a képminőség sem változik.

ALONSO11: A Dirt 2-ben nem nehéz észrevenni a különbséget, csak el kell indítani a DX9 után a DX11 módot. Rögtön létszik mennyivel élesebb a kép, plusz ott lesznek az extra árnyékok. Szerintem abszolút megéri DX11-ben játszani, mert a sebesség is bőven megvan. Az AVP esetén is meg lesz a sebesség a HD 5700 esetén.

zoltanz: A tesszellálás a legkisebb probléma. Azon a szinten, amelyen a fejlesztők elképzelik, nem nagy kunszt egy VGA-nak sem. A baj jelenleg a HDAO pokoli erőforrásigénye. Ettől csökken a Dirt 2 teljesítménye.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#161) joi29

joi29
(őstag)

Csatlakozom azokhoz akik a HAWX-al kapcsolatban némi mérési hibát
vélnek felfedezni.
Most mértem egy Performance Test-et és nagyon nem ugyanezt
az eredményt kaptam nálam 1280x1024 minden High-on a SSAO Very High
DX10.1 ben.
2xAA - Avg: 33 ~Max 60 fps.
0xAA - Avg: 36 nem 25. :U ~Max 142fps

(#162) Gyuri27 válasza zoltanz (#159) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Nyilván aki ilyen (22k-s) vga-t nézeget, leszaharja azokat akiknek az 5770 kevés.
Remélem nem kell magyarázni miért.
Ha vissza olvasol kicsit akkor láthatod mely dx11-s játékokhoz elég ez a vga.

Ennek a vga-nak a milyenségét a jelenlegi és volt 4670 tulajok tudják igazán megitélni.

Azért irom ezt mert okos hsz-ből kevés van. Okoskodóbol annál több.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#163) fLeSs válasza joi29 (#161) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

driver/oprencer egyezik?

(#164) zoltanz válasza Gyuri27 (#162) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Közben a Guru3D van egy ilyen HD 5670 -en 2x Crossfire teszt kb egálban van a HD 5770 -el. :K
Mondjuk a memsávszéeleségben még + 50% ot rá lehet számolni ami jól jön nagyobb felbontásnál/élsimításnál.
Radeon HD 5770 1200 MHZ
Radeon HD 5750 1150 MHZ
Radeon HD 5670 1000 MHZ

[ Szerkesztve ]

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#165) Gyuri27 válasza zoltanz (#164) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Ezen mi a csoda? Annó a 4670 cf is sok játékban hozta a 4850-t (pl cod 4).
Az elején sok értelme nincs 5670 cf-nek. Hiszán árban drágább lenne mint egy 5770.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#166) proci985 válasza Silentfrog (#158) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az valszeg raktárról maradt vissza:) az ára is azt tükrözi.

3870ből meg szigorúan tilos a sapphire ultimate féle gyári passzívot venni, 130fokokon peakelt a kártya több oldalon is. be lehet hatékonyan passzívosítani (HR03GT elviszi), de a fetek melegedni fognak és eléggé jó házszellőzés is kell. egyszerűen meleg a kártya. 4670et sokkal egyszerűbb halkítani, és még olcsóbb is, szóval egyértelmű a dolog.

az 5670 ilyen célra pl sokkal jobb lehet a 88gtnél, keveset fogyaszt, egész jól teljesít, tehát HTPCbe ideális kari lehet.

(#167) joi29 válasza fLeSs (#163) üzenetére

joi29
(őstag)

Az nem mert nekem 32bit-es Ultimate van 9.10-zel.
De a memóriám 873Mhz-en ketyeg ami 27.9GB/s és a SSAO-t sem mediumon
volt beállítva.
Amúgy szerintem semmilyen win vagy meghajtó sem képes kiváltani
egyazon kártyán 4GB/s hiányát ami ugye a legtöbb esetben gátló tényező
a 4670-eknél.
Nem azt mondom, hogy a teszt nem hiteles csak furcsa ez az eltérés. :)

(#168) bossvico válasza elfelejtette (#105) üzenetére

bossvico
(senior tag)

ja igen akkor az 5. évét taposó.....

rumkola: ez a bosszantó, pl a far c.2. -nél micsoda duma volt, hogy annyira kicsavarja a hardvert, hogy a 9800-ak ott fognak ríííííni, mer sehol se lesznek, azt meg kell nézni, a nagy peccsek, meg fixek ja, semmit se értek.

„Attól, hogy templomba jársz, még nem leszel keresztény. Mint attól sem leszel Hamburger, hogyha eljársz a Mc Donald’s-ba.” (Keith Green)

(#169) gbors válasza Abu85 (#160) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na ja, a több milliót aztat sejtettem én is :) amúgy nem értem, a HDAO miért ekkora dolog, a Dirt2 DX9-es módjában is van ambient occlusion, egész normálisan néz ki, és a teljesítménye is rendben van...

#149: szerintem teljesen jó a konklúzió. ez a GT240 pont egy olyan kártya, ami nem jó semmire - ha ebben az ársávban az a prioritás, hogy GeForce legyen, akkor inkább 9800GT, ha pedig a DX10.1 fontos, akkor 4830, 4850, vagy, ha az alacsony fogyasztás is izgalmas, akkor 4770. az 5670 ezzel szemben legalább DX11-es - nyilván nem fog megaultra minőségi bellításban mindent vinni, de pl. egy visszafogottabb tesszelációval meg fog birkózni - pl. azért is, mert a setup egység ugyanaz benne, mint az 5770-ben, és az architektúra sajátosságai miatt ez akkor is sokat számít, amikor inkább a kevés aritmetikai egység fogja vissza a teljesítményt.

#85: nehéz kérdés, hogy mikor szabad összevetni két eredményt, ami eltérő API-val lett futtatva. én ezt úgy lőttem be a saját tesztjeimben, hogy ahol a DX10.1-es path gyorsabb volt Radeonon, mint a DX10-es, ott a 10.1-est használtam (feltételeztem, hogy a képminőség azonos vagy jobb), mert így igazságosnak láttam, hogy a Radeonok előnyben vannak - ld. Stormrise. de pl. a Unigine Tropics esetén bukott a módszer, mert bár a 10.1-es módban sokkal jobban mutatott az AA, de sokkal lassabb is volt. úgyhogy ott mindenkit DX10-ben mértem.

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#170) Abu85 válasza gbors (#169) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Most az SSAO a menő. Kb. olyan divat, mint anno a HDR. Igazából a fejlesztők szeretik, mert egyszerűen megvalósítható és látványos. A HDAO egy modern megvalósítása ennek. Ezt már a gyártók is szeretik, mert zabálja a teljesítményt. :D
Biztos vagy a Dirt 2-nél a DX9-es AO-ban? Én úgy láttam, hogy csak DX11-ben ajánlja fel az opciót. Eleve compute shaderben van írva, így furcsa lenne az AO DX9-ben. Szerintem a visszaskálázással ajánlta fel a játék az opciót, de akkor biztos nem futott DX9 módban. A Dirt 2 vissza tud skálázni DX10-re és 10.1-re.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#171) iSonic válasza gbors (#169) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

GT240 egy olyan semmire jó, de mégis ott van kártya.. 9600GT még mindig a régi architektúrákkal többet tud nyújtani, mint 240-es.. plusz tény, hogy a 9800GT is megéri a pénzét...

számomra másrészt, amíg nem elterjedt a dx10 sem annyira, hogy minden játékot már azon futtat az ember, akkor addig fölösleges DX11-el jönni.. a DX10-et is egy elkapkodott lépésnek tartom semmi értelme..lett volna egy átgondoltabb koncepció és, akkor már minden játék nagyrészt DX10-re épülne CSAK..

5670 pedig tiszta olyan lesz, mint most a GT240.. ott van a jóval jobb említett 4770, a 4850 szintén jobb nála és ugyanebben az árban van és ennyivel le is van írva ez a kártya..

[ Szerkesztve ]

(#172) JanR

JanR
(őstag)

Hat engem nem gyozott meg, bar kivancsi lennek milyen tuning potencial van benne :)

www.oaziscomputer.hu

(#173) Coyot

Coyot
(őstag)

Azért az kemény, hogy a 4850 1,5 éve best buy :))

Jáájjj

(#174) Metalfan

Metalfan
(senior tag)
LOGOUT blog

Hiányolom a tesztből a kártya tuningpotenciálját, ezt leszámítva a teszt jó lett, a kártya annál kevésbé :( A 400 SP-től mondjuk nem vártam sokat, de legalább az órajeleken emelhettek volna még, mondjuk 850-ig simán mehetett volna, ha már ennyiért mérik a kártyát. A 4850 áráról meg az jut eszembe, amikor egy éve a SE K800 telómnak néztem utódot, és csak rosszabb/kisebb tudású alternatívák voltak abban az ársávban, ellenben a K800 egy év alatt nemhogy olcsóbb lett, hanem drágult egy ezressel :U

"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

(#175) Gomezz

Gomezz
(senior tag)

Ezt miért kellet?
Aki csak nettezik annak mindegy jó a 1800XL is, a többiek , meg 5770 alatt úgysem vesznek semmit.

(#176) Abu85 válasza Gomezz (#175) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Dehogynem. Az éves VGA eladások 93%-a a 200 dollár alatti szegmensből kerül ki ... 66% a 100 dollár alattiból. Ezért kellett. Az AMD szerint a több mint 15 millió MMO játékos van a világon. A DirectX 11-es patch már az első félévben megérkezik két kedvelt MMO-hoz. Szóval piac az nagyon van, csak nem mi vagyunk az. :)

(#177) rumkola válasza Coyot (#173) üzenetére

rumkola
(PH! kedvence)

ez igaz, es minositi is a vga gyartokat kemenyen

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#178) iSonic válasza Abu85 (#176) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

és melyik két MMO-hoz?

(#179) Abu85 válasza iSonic (#178) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Lord of the Rings Online és Dungeons and Dragons Online: Eberron Unlimited

rumkola: Túl nagy volt az árverseny a HD 4000-es széria alatt. Egyszerűen kevés volt a nyereség. Nem 1-2 milliót akarnak a cégek látni a diszkrét VGA piacból. Idő kérdése és a régi generáció elfogy a boltból, így nem lesz más választásod csak a magas haszonnal árult 40 nm-es GeForce vagy Radeon.

iSonic: Az AMD-nek ez megéri. Nekik nem sok egy ilyen patch-et elkészíteni.

[ Szerkesztve ]

(#180) iSonic válasza Abu85 (#179) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

az a baj, hogy ebből csak a LOTR, amire azt mondhatjuk játszanak vele annyian, hogy megéri, de D&D meg hanyatlik.. :/ de ne legyen igazam :(

[ Szerkesztve ]

(#181) MrCsiT

MrCsiT
(senior tag)

fLeSs:

Azt néztem, hogy az 5770 tesztben használt, és ez a konfig teljesen megegyezik, 1 pontot kivéve:
5770 tesztben:
- Core i7-870 2,93 GHz túlhajtva 4 GHz-en (20x200)

itt:
- Core i7-870 2,93 GHz (alapórajelen)

4850 fogyasztása (üresjáratban!) : itt: 91W ; 5770 tesztben : 147W :Y

Azért ez rendesen elvitte szegény fogyasztást.
..és akkor már csak az érdekelne, szegény 5770 mennyit is fogyasztott volna, ha nem terhelitek meg a rendszert +56W fogyasztással a húzott proci miatt :F

(aligha a Win7 64bit kiváló energiagazdálkodása okozza ezt a szép eltérést ?)

Mr.CsiT

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT ( N E M POSTÁZOK!! ) Clavis/Windows rendszergazda állást keres, részletek pü-ben. _______>>> Szendi Bitch POWA <<<_______

(#182) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Az egész 5000-es szériát úgy egy az egyben felülárazták - mondjuk érthető.
Vajon lesz még egyszer olyan jó ár/érték arányú kártya, mint a 9600 Pro, vagy a 4830?
Ha mindenképpen állást kéne foglalnom; nem hiszem! :(

(#183) Kansas válasza Abu85 (#170) üzenetére

Kansas
(tag)

Hali Abu mester

Emlékeim szerint a visszaskálázás nem a Dirt 2 érdeme, elvileg a DirectX 11 alapból tudja.
Vagy azóta az elavult infó lett és máshogy csinálták meg végül?
Épp te írtad- az AMD logo felett...

[ Szerkesztve ]

I used to be a decent sysadmin, then I took an arrow in the knee... (BOFH)

(#184) Kansas válasza Angel1981 (#182) üzenetére

Kansas
(tag)

Szvsz most épp a HD4850 van ebben a helyzetben, már ameddig még kapni

Én is két hónapja szereztem be egyet a Gigabyte gyárilag túlhajtott(625->700 MHz) 1GB VRAM-os Zalmanos verziójából, akkor 37e-ért, azóta még lejjebb ment, és szerintem még fog is...

(#185) Abu85 válasza Kansas (#183) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem a fejlesztők érdeme, de a Dirt 2 nem teljes skálázási procedúrát használ. A DX9-es módok le vannak tiltva. Nyilván ezt megteheti a fejlesztő.
Azért csinálták így, mert az EGO motor alapból DX9-es, de az AMD megkereste a Codemasterst, hogy megcsinálják nekik a DX11-et. A fejlesztők csak a DX9-cel törődtek, míg az AMD csak a DX11-es móddal. A rendszer meg egyfajta keresztezés lett. :)

(#186) Kansas válasza Abu85 (#185) üzenetére

Kansas
(tag)

LOL :)) :C

Amúgy is többen azt mondták, az AMD-nek is kellene játékokat "támogatni" - nVidia módra

[ Szerkesztve ]

(#187) proci985 válasza MrCsiT (#181) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a 870nél a buszsebességet is emelték (ahogy nézem alapból 22es a bus/core, tehát 133x22 helyett 200x20on megy), ami eléggé érezhetően hat a fogyasztásra. az idle fogyasztásra is.

a vidkari ettől még marad ugyanannyin, talán a ramok is, lap emelkedhet.

(#188) Runo válasza Angel1981 (#182) üzenetére

Runo
(őstag)

valóban a 4830 ez utóbbi évek legjobban eltalált ár/érték arányú kártyája volt! közel 4850 teljesítményű (főleg húzva) és ha lehetkapni akkor kevesebbért mint ez az új DX11-es....

[ Szerkesztve ]

(#189) gbors válasza Abu85 (#170) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

aha. amit az első paragrafusban írsz, az jogos. és szomorú, de ez már az én bajom :DDD

Dirt2: nézd meg itt lent a screenshotokat, az nVidia és a forced DX9 AMD képek teljesen egyformák, és mindegyiken van AO.

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#190) Abu85 válasza gbors (#189) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Akkor valamit elnéztem. :) De majd ennek utánakérdezek.

[ Szerkesztve ]

(#191) Cathfaern válasza Abu85 (#176) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Èn keveslem azt a 15 milliòt, vagy ha tènyleg csak annyi, akkor amd helyèben nem nagyon èpìtenèk ràjuk, mivel abbol 11milliò biztos wowos, ès az hagyjàn hogy a wow dx11nek meg csak a közelèben sincs (ès nem is lesz elörelàthatòlag), de ràadàsul jelentösen rosszabbul fut atin, mint nvidian. Ami persze a blizz hibaja, nem az amd-e, de ez sokat nem valtoztat a dolgokon.

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#192) Abu85 válasza Cathfaern (#191) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

[link] - nem úgy tűnik, mintha rosszabbul futna. Megint valami urban legend futott át az Interneten. :D

A WoW nem lesz DX11-es, de nem csak egy a két MMO támogatja majd az új API-t. :)

[ Szerkesztve ]

(#193) Sub-ZeRo

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem ez az 5670 nem annyira rossz kártya. Nekem 4670 van és a "régebbi" játékokat 1440x900-ban 4a/4af simán jól viszi. Cod4-6, Css,MOHA, Batman AA is nagyon jól ment, max grafon, stb. Én már annyira sokat nem játszok, de ezek a játékok bőven elmennek rajta, akadás nélkül, és szépségre meg tökéletes. A crysis is 1280x1024-ben 2x fps kaptam. Élvezhető volt. Már leginkább netezésre, film nézésre, meg 1-2 játékot játszok a gépen. Aki így van géppel mint én, és nem akar nagy lóvét bele ölni, akkor ez a kártya (5670) jó választás szerintem. Igaz nem csúcs kategória, de annyira nem rossz.
Én majd egy ilyen kártyára cserélem a 4670-et.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#194) MrCsiT válasza proci985 (#187) üzenetére

MrCsiT
(senior tag)

..értem én, és pont ez a "bajom": hogyan hasonlítsam össze a ( proci- ) fogyasztási eltérés ismerete nélkül a kártyák fogyasztását, mikor emiatt 50+ W eltérések vannak, csak a tesztelési metódusból adódóan? (és ha nincs ez az 5670-es teszt, akkor rá sem jövök, hogy nem a 4850 eszik hirtelen 56W-al kevesebbet üresben itt, hanem a proci :F )

..egyébként mindkét teszt nagyon tetszett, csak a fentebbi fogyasztás - dolog talán nem elég hangsúlyos az 5770 tesztben ( ..vagy én olvastam figyelmetlenül..)

[ Szerkesztve ]

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT ( N E M POSTÁZOK!! ) Clavis/Windows rendszergazda állást keres, részletek pü-ben. _______>>> Szendi Bitch POWA <<<_______

(#195) misx

misx
(senior tag)
LOGOUT blog

Elég gyengusz lett ez a kari. :)
Jó öreg 3870-em (másfél éves :DDD) még mindig állja a sarat.

Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

(#196) resetelek

resetelek
(újonc)

A kari nagyjából hozza 4670 és 4830 közötti teljesítményt. Én a 4830-cal dx10-ben simán 1920×1080-ban játszottam a krájziszt medium-high beállítások mellett 2× élsimítással. Miért ne lenne akkor elég a kártya kocajátékosoknak?

(Ugyanakkor a Hellgate megfektette a masinát :W )

per aspera ad astra

(#197) r1E3S3E7T

r1E3S3E7T
(őstag)

Ejj ezt a kártyát félretervezték egy kicsit, meglátszik a textúrázók hiánya, igazán maradhattak volna 32nél, nem hinném, hogy akkora érvágás lett volna nekik méretben :N
marad a g92 :U

/,,/ ...:-:... METALLICA ...:-:... /,,/ :-: Rise Up! Rise Up! RESURRECTION! :-:

(#198) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

Üdv!

ha nem játékra szánták, csak hogy legyen valami a gépben ahhoz szerintem drága, és sokat fogyaszt. inkább egy integrált izé(ez kb.: +5000Huf a lap vásárlásakor)
játékhoz meg Ár/érték aránya elég siralmas. inkább egy used 4850, ha valaki hajlandó eladni ezek után:)

A dx11 meg ekkora teljesítmény mellet, inkább átok mint áldás, de ugyanilyen volt 5770-nél is.

[ Szerkesztve ]

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#199) CsiguszMaxim

CsiguszMaxim
(senior tag)
LOGOUT blog

Ahogy olvasom a hsz-eket megint csak arra találok rámutatást mit ne vegyünk. De az aki most akar összerakni egy konfigot hogy darabig ne kelljen hozzányúlni az milyen VGA-ban gondolkozzon. Játék fontos szempont persze.

Study break.... play ALL games! finish ALL games! unlock ALL achievements! beat ALL high scores! buy ALL games! ||||| Eladó dobozos játékok: http://href.hu/x/gv07

(#200) kisza25 válasza CsiguszMaxim (#199) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

5850/5870
és akkor egy darabig nem kell hozzányúlni :)
ha fogyasztás nem számít akkor 4890 az azért 30-al olcsóbb 5850-nél teljesítményben meg nem nagy a difi
jó ár értékben 4850, de nem sokkal drágábban van 5750/5770

[ Szerkesztve ]

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.