Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#101) kisza25 válasza ALONSO11 (#99) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

5670-et akartál írni
és 5650/5670-et :U

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#102) Jaffafa

Jaffafa
(fanatikus tag)

Kezdek már belekeveredni az ATI-s elnevezésekbe is. A 4890-em minek felel meg az 5xxx széiából? Létezik valami táblázat ehhez?

"Most már ideje lefeküdni. De előtte elolvasom a NENYI-t, hogy merjek nagyokat álmodni." by Szözö

(#103) kisza25 válasza stevve (#100) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

még helyben kiskerben is találtam 31k-ért Sapphire HD5750-et, csak nincs róla kép, nem tudom melyik hűtéssel lehet a kettő közül és azok hogy muzsikálnak

[ Szerkesztve ]

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#104) bossvico

bossvico
(senior tag)

kicsit más bánt engem ebbenatesztben, hogy a gts250 péppé veri a 4850-et. hiába a nagy optimalizációs dumák, meg marketing dumák, csúnya eredmények. Egy nyekenyóka 3. évét taposó átcimkézett 9800-as tól.

„Attól, hogy templomba jársz, még nem leszel keresztény. Mint attól sem leszel Hamburger, hogyha eljársz a Mc Donald’s-ba.” (Keith Green)

(#105) elfelejtette válasza bossvico (#104) üzenetére

elfelejtette
(PH! kedvence)

"Egy nyekenyóka 3. évét taposó átcimkézett 9800-as tól."
Ugye inkább 8800GTS-t akartál mondani... Jó hogy kisebb csíkszélesség, de a lényeg ugyanaz!

"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled

(#106) DeFranco

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én már tényleg nem tudom, mit tegyek. Ruházzak be egy 4670-be, mert árban az fér bele, vagy hagyjam a francba, és maradjon a mostani integrált HD4200.... ez az 5670 egyre kevésbé szimpatikus, hiába DX11 ahogy írtátok is.

A másik oldalról majdnem annyival drágább, mint amennyivel nagyobb a teljesítménye, tehát ha azt veszem, hogy 22.500 a max. amit felső-felső hangon rászánok, akkor ár/értékben mégis ugyan ott van a két kártya. Abban meg most nem vagyok biztos, hogy ha kivárok 2-3 hónapot akkor jobban járok.

@kisza25: jelenleg 1024x768, ezt mindkettő tudja. Ha váltok, akkor nem szeretnék 1280x1024-nél nagyobbra váltani (ilyen kis perverz vagyok), de ez nyilván függ a kínálattól is. Ide elég lenne egy 4670 is, de az újdonság (és nyilván a fejlettebb technológia) csábít. Kérdés, hogy objektíve megéri-e a felárat, ha ennél fentebb már nem mehetünk.

[ Szerkesztve ]

(#107) kisza25 válasza DeFranco (#106) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

milyen felbontásban szeretnél játszani?
szerintem ha ennyid van rá 23k- ért vegyél egy HD5670-et

(#108) stevve válasza DeFranco (#106) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mostanában olcsóbb, de erősebb nem igen lesz, az ára meg talán ha 1-2 ezrest fog lejjebb menni - szerintem. HD 4670-et én már nem vennék (és nem azért, mert az van :D ).

PH semleges

(#109) rumkola válasza bossvico (#104) üzenetére

rumkola
(PH! kedvence)

én 8800gt->4850->9800gtx cserét jártam végig, semmivel nem volt jobb a 4850 az utóbbinál (igaz a 4850-em tuningolhatatlan volt valamiért...)

[ Szerkesztve ]

http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

(#110) RexpecT válasza kisza25 (#98) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Szerintem ide már elkell 1 GB RAM!

[ Szerkesztve ]

Walter White is Bad*ss!!

(#111) Rossi

Rossi
(őstag)

Nem érné meg leváltani a 4670-esemet a tesztek alapján. Pár fps-el több csak... Inkább egy 5770, még ha drágább is.

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

(#112) kisza25 válasza RexpecT (#110) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

attól függ mekkora felbontásban akarunk játszani, ahol már kellene az 1Gb ott már kevés a kártya
kb 4850 szintjét tudja ez a kártya, még az alatt teljesít kicsivel, én annál is sok vita volt kell e az 1Gb

(#113) Rossi válasza DeFranco (#106) üzenetére

Rossi
(őstag)

Ha elfogadsz egy tanácsot, és 4670-et veszel, akkor GDDR4-es legyen. De inkább gyűjts még egy kicsit, és vegyél 5750-et, 1280x1024-ben azzal jó darabig elleszel.

[ Szerkesztve ]

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

(#114) DeFranco válasza Rossi (#113) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem a hozzágyűjtéssel van a gond, hanem hogy mennyit szánok rá. Dolgozom, keresek, vehetnék HD 5999-et is, de fixáltam egy keretet, és attól nem térek el, mert különben határ a csillagos ég. Ismerem magam.
szerk: de persze minden tanácsot elfogadok :)

[ Szerkesztve ]

(#115) Robi BALBOA válasza xT4ken (#53) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Ez tényleg jónak tűnik és ez tetszik az egészből a legjobban: Memory bandwidth: 25.6 GB/sec (tudom hogy mobil gpu-ról van szó, de ez akkor is vicc)

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#116) Rossi válasza DeFranco (#114) üzenetére

Rossi
(őstag)

:DD Én is ilyen vagyok, de a helyedben rászánnám azt a plusz 12k-t.

(#117) MMIX válasza Jaffafa (#102) üzenetére

MMIX
(őstag)

"A 4890-em minek felel meg az 5xxx széiából? Létezik valami táblázat ehhez?"

Graphics Card Hierarchy Chart: [link]

(#118) zoltanz válasza tzsolesz (#85) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Radeon 9550 kb fele órajelen járatja a GPU, memória órajeleket, visszatéve vagy egyes esetekben jumper-rel más BIOS indúl egyszerűen pl Xturbo -val az Abit -nál. :K
Az ingyen AF ről akár 16x osan is nem is beszélve, milyen látványbeli külömbség.

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#119) fereg

fereg
(lelkes újonc)

Most kicsit belebonyolódott az ati a dolgokba... ez mondhatni 1280x felbontásra talán megfelel, de oda meg minek az 1GB Vram, szóval inkább pár plusz ezres, és 5750.5770-nek van keresnivalója a 16xx felbontás környékén, de ha jól olvastam, a memória sávszélesség problémás ennél a kártyánál, nemtudom igazán hol jöhet ki ennek a hátránya.Marad az 5850 az 19xx felbontáshoz, amit jelenleg kevesen tudnak megfizetni...következő lépés lehetne egy jóra szabott hd5830, jóra szabott árcédulával...szerintem logikus lenne.Köztes megoldást nyújtana 16xx és 19xx-hez is.Na majd meglátjuk. :DD

;)

(#120) RootRulez válasza fereg (#119) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én is egyet értek, 512-es HD4850 tökéletes mindenhez, ebben az árban...

Köszi a tesztet!

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#121) sephi válasza MMIX (#117) üzenetére

sephi
(őstag)

Teljesitményben egyenlőre nincs utódja. Az 5770-estől gyorsabb, viszont az 5850-tól jóval lemarad a 4890...Valszeg 5830 lesz, ami teljesitményben hasonló lesz.

[ Szerkesztve ]

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#122) Jared

Jared
(fanatikus tag)

Ravasz az AMD, ezt meg kell hagyni! Olyan árlépcsők vannak a kártyák között, hogy mindig a 4850-nél kezdem és az 5770-nél kötök ki a választásban. ;] "Az a 4-5k már nem téma."
Szerintem az 5750-éri meg (relatíve) az árát, mert kis szerencsével húzva, általában az 5770 szintjén megy.

Jared Soldier vagyok, Hendrix szellemi örököse. A szomszéd lakásban lakom.

(#123) MuFFo

MuFFo
(kvázi-tag)

Érdemes lenne már beletenni a tesztekbe lassan egy-két CUDA/Stream tesztet is. Biztosan vagyunk néhányan akiket érdekelne a videóátkódolás sebessége pölö.

Gooooooombaaaaaaaaaaaaaaaa!

(#124) stevve válasza MuFFo (#123) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ATI Stream-ről van nekem tesztem, igaz, ez HD 4670-nel készült, de a nagyságrendek nem nagyon változnak. Ha nem is gyakorlatilag, de megközelítőleg real time-ben tudtam 1080p-be enkódolni ATI + PowerDirector párossal.

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#125) Abu85 válasza attiLANte (#49) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Most nem hiszem, hogy egyezség van. Az AMD magasan áraz, mert pénzt, akar, az NV meg leköveti ezt az árazást, mert általánosan drágábban előállítható termékekkel rendelkezik.

Az menne a HD 2000-rel is, viszont nem vették azokat a kártyákat, így az OpenCL support a HD 4000-től van. Itt semmiféle véletlen alakítás nincs, tudatosan mérlegelték a helyzetet. Nyilván az AMD is látja, hogy mennyivel jobban áll az NV-nél, így a váltás többnyire Radeonra fog történni. Egyszerű üzlet.

tzsolesz: A Stormrise azért került ki, mert nem népszerű játék. Nem volt vele semmi gond, de semmi sem épül a motorjára, maximum az überjó AA megvalósítását lehet mutogatni vele.

A HAWX és a STALKER: CoP eredményeknél érdemes nézni a beállításokat is. A dX10.1 miatt a High SSAO és a 4xAA 10-15% deficitet jelent egy Radeonnak, míg egy GeForce a DX10.1 hiányában 30-40%-ot is zuhan sebességben. A CoP-nál is csak High beállítás lett alkalmazva, ami eléggé alap. A komolyabb shaderek Ultra és Extreme módban jönnek elő ... Extreme alatt például nincs geometry shader. Ezeket a korlátokat azért kellett megszabni, mert lényegében olcsó kártyákról van szó, és amúgy sem birkóztak volna meg a komolyabb terheléssel. Majd ha a versenyzők teljesítménye komolyabb lesz, akkor magasabbra lesznek állítva a beállítások. :)

ALONSO11: Egyelőre a fejlesztőknek jobban tetszik a Compute Shaderben rejlő lehetőségek. Az AVP-ben használt tesszellálás is alacsony terhelésű, bár az eddig megjelent játékok közül tény, hogy a legjobban terhel majd. Egyedül a Heaven benchmark tesszellál magas terhelés mellett. Számszerűsítve az AVP a Heavenhez képest tizedannyi háromszöggel dolgozik. A többi DX11-es játék még kevesebbel. Az egész annak köszönhető, hogy az AVP-s srácok szerint egy bizonyos szint fölött nem lehet észrevenni a különbséget, ettől függetlenül a háromszögek zabálják a teljesítményt. Ebből kiindulva a játékokra nézve nem sok köze lesz a tesszellálás sebességének. A HDAO viszont fájni fog. Az egyértelmű, hogy az effekt irtózatosan magas erőforrásigénnyel rendelkezik. Radeon HD 5700 alatt nem igazán alkalmazható a maximális szint. A HD 5600 eléggé kompromisszumos DX11. Az AMD bevallása szerint ezt a kártyát az MMO-soknak szánják. Két MMO-hoz is készül DX11 patch, azok erre a HD 5670-re lesznek szabva. A DX11 gaming a HD 5700-tól kezdődik. A Full HD felbontás és az AA alkalmazása pedig a HD 5800-tól.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#126) TheChos3nOne

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

köszi a tesztet. :R Az összegző grafikon megint lemaradt. :( Régen benne volt a vga-s tesztekben, mostanában miért van elhagyva? Ha nem is a kártya referencia verzióját tesztelitek,akkor is lehetne egy bekezdést szentelni a hűtésnek.(vagy a végére hagyva, vagy a szétszerelésnél pl X fok idle és load, ilyen meg olyan hangja van stb)

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#127) helkis

helkis
(PH! addikt)

ATi fanoknak kötelező ;]

(112945) - ''Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!''

(#128) ALONSO11 válasza Abu85 (#125) üzenetére

ALONSO11
(senior tag)

ENgem istenigazából az lep meg,hogy az egy szem dx11es játékban ami még olyan dúrva dx11es technológiát SEM alkalmaz abban is kinlódnak az amd csúcsragadozói.
Az,hogy egy 5850/70 tud 40-45fps számomra édes kevés.
És az fermis topikban azt állítottad,hogy szerinted AvP3 ra is jósolható ez a teljesítményvisszaesés............
Azért én 2 olyan csúcsmodelltől mint az 5850/70személy szerint többet várnék el.
Ha jelenleg ilyen teljesítményt tud mi lesz egy crysis 2 alatt???

Nem rosszak az ATI-k sőt nagyon jó kártyák,de én egy eleve dx11-re felkészített architektúrától sokkal többbet várnék.

Mert teszem fel megveszem az 5830ast,lesz dx9 alatt 50fpsem.
Dx11 alatt 25-30 semmiképp sem normális,hogy néhány plussz effektért ilyen dúrva teljesítmény visszaesésem legyen.

Ugyanaz a helyzet mint az NV 8xxx,9xxxx,gtx sorozatánál csak azok dx 10,10.1 alatt feküdtek ki produkáltak ilyen durva teljesítmény visszaesést.

Soha többé nv-t!!!

(#129) toldy

toldy
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem alapvetően tetszik ez a kártya már csak egy félmagas verzió hiányzik és beszerzek egyet ( természetesen miután normális ára lesz). Egyébként a 4770-hez hogy viszonyul mert hasonló árba van az is (26-28).

Egyébként csak közvetve tartozik ide de ezt találtam egyik hazai és szerintem normális webárúházban:

[ Szerkesztve ]

Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

(#130) cheatergs

cheatergs
(tag)

Nekem az tűnik fel, hogy az AMD a saját kártyáihoz illeszti a jövevények sebességét (igaz, lassan már nem lesz mihez az Nvidiánál), másrészt a 4850 tesztről tesztre lassul. Megjelenésekor itt-ott a GTX280-nal meccselt, most meg a 9800GTX-et nem nagyon súrolja alulról. Nem hiszem, hogy ennyi tartalék lenne a G92-ben, amit driverrel ki lehet hozni. Jó lenne egy összehasonlítás egy másfél éves és egy mostani Catalyst driver között, hátha ez az oka.

Mindig minden mindegy

(#131) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Alkalmi játékosoknak - vagy MMO-soknak, ahogy Abu írta :D - nem rossz ez.

Viszont a Battleforge-ot még letesztelhettétek volna DX11-ben is.

[ Szerkesztve ]

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#132) Abu85 válasza ALONSO11 (#128) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A HDAO teljesítményigénye eléggé durva. Nem meglepő, hogy így beesik a DX11-es teljesítmény a Dirt 2 alatt. Ez lesz a norma, erre elég 2 TFLOPS.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#133) Jaffafa válasza MMIX (#117) üzenetére

Jaffafa
(fanatikus tag)

"Most már ideje lefeküdni. De előtte elolvasom a NENYI-t, hogy merjek nagyokat álmodni." by Szözö

(#134) kriszbon válasza DeFranco (#106) üzenetére

kriszbon
(őstag)

Tessék (PowerColor 21250ft) ha annyira kell az 5670-es. :P

Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

(#135) Dyno válasza cheatergs (#130) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

másrészt a 4850 tesztről tesztre lassul. Megjelenésekor itt-ott a GTX280-nal meccselt,

Az igen, hol?

Más: Nem győzött emg a sebessége az 5670-nek, én legalább a 4850 szintjére vártam, úgy még érdekelt is volna, de amennyiért vesztegetik, nekem annyit nem ér meg?

[ Szerkesztve ]

(#136) fLeSs válasza ollie (#131) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

az 5670 DX11-ben tesztelődött.

(#137) TTomax

TTomax
(PH! kedvence)

Öhm.... átirtátok a cimet?Mintha nem ez lett volna... :DDD

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#138) ALONSO11 válasza Abu85 (#132) üzenetére

ALONSO11
(senior tag)

A gyakorlati haszna a nullával vetekszik...........
Legalábbis nekem nem esett le az állam a dirt 2 x11es motorját látván.
És szerintem az AvP3ban is keresni kellessz az eltéréseket a dx9,10,11hez képest.

"erre elég 2 terraflopsz"

Előhoztak ATIék egy nagyon durva 5xxxx es szériát gyönyörű árcédulákkalAmik sokkal gyorsabbbak az előző szériánál.Gyakorlati haszna????
Minimálisan szebbek a játékok.......

Ugyanazt csinálja AMD mint nv az r600 idején.
Akkor még nv is erőltette a dx10et hozott szebbnél szebb képeket aztán meg bukás.

AMD-nek is el kell tudni adnia az új kártyáit.A dx11 ERRE IS tökéletes.
Nameg a monopol helyzete.........

Soha többé nv-t!!!

(#139) ALONSO11 válasza ALONSO11 (#138) üzenetére

ALONSO11
(senior tag)

Ha a személyes véleményem érdekel ABU inkább elvagyok én dx9ben még mindig.
4850em még kacagva elég 1440*900ra.
Azért meg sem 5830ért sem 5850ért nem fogok kiadni 55-70 ezret,hogy dx11ben kínlódjak vele fele olyan fps-ért mindezt néhány plussz effektért.

Soha többé nv-t!!!

(#140) Abu85 válasza ALONSO11 (#139) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Persze megvan a döntés lehetősége. Azt viszont számold bele, hogy DX11 nélkül ez az effekt sokkal lassabban futna. Nem viccből csinálják ezeket az új API-kat. A DX10-et sem viccből fejlesztették, persze a lényegi újításai nem lettek hasznosítva. Pontosabban csak most nyúlnak ezekhez.

[ Szerkesztve ]

(#141) WhiteAngel89

WhiteAngel89
(újonc)

hát ez sem veri még mindig a jó öreg 8800gts em az biztos :) pedig nem mai darab igaz a magmérete az nem épp a legkissebb :D 484mm2 :D:D de nem is maid darab és még mindig jó visz mindent^^

[ Szerkesztve ]

Deejay

(#142) Simi2000

Simi2000
(tag)

Bemutatkozik a Radeon HD 5670:

Köszönjük a bemutatást...nemolyan vészes ez, nemtom miért vár mindenki akkora csodát tőle.

Hogy drága? Mégis megveszik az emberek....Minden annyit ér amennyit adnak érte.

:))

[ Szerkesztve ]

Jól érzed magad? Majd elmúlik.....

(#143) gbors válasza Abu85 (#125) üzenetére

gbors
(PH! addikt)
LOGOUT blog

amúgy a tess-intenzívebb képeken cca. mennyi háromszög van a heavenben?

Louie: Goddamn it. You shot me in the exact same f****ng place as last time! Ghost Dog: I'm sorry. I mean you no disrespect. I'm your retainer. I don't want to put too many holes in you.

(#144) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Ha gyorsan kellene valami kártya akkor még most több helyen fellelhetö 4830 at venném,nem egy oldalon láttam 17k ért.
Kezd rengeteg ati kártya lenni a piacon,és nehéz belöni az árakat.
Kiváncsi lennék egy most is megvehető 4830-3870-5670 viadalra.
Szerintem nagyon hasonlo eredményeket kapnánk/persze nem dx 11 en./

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#145) ALONSO11 válasza Abu85 (#140) üzenetére

ALONSO11
(senior tag)

Ezt aláírom és igazat is adok neked.
Ezért is jó a visszafelé kompatibilitás.
Én csak az arányosságot keresem kutatom a dolgok közt.
Szóval én csak ezt nem értem igazán.Mert a tököm se érdekelné ha pl 5830al menne az Avp3 dx9ben 60FPS el és dx11 alatt csak 30-35 fps lenne.
De akkor ne úgy kelljen keresnem a különbséget,hogy a szemem majd kiesik,hanem essen le az állam attól a grafikától.
Annyival szebb legyen amennyi erőforrást elzabál.Legaábbis kb, :B
Remélem érted mit akarok ezzel mondani.

Soha többé nv-t!!!

(#146) Csaber válasza Dyno (#135) üzenetére

Csaber
(kvázi-tag)

cheatergs szerintem , a World in Confilcra [link] és a Call of Juarezre gondolt [link] az egyikben gyorsabb a másikban kicsit kikapott a tesztben a HD4850-es a GTX280-tól de ez meg játékfüggő eben a tesztben lehet azt is linkelni hogy a GTX280 majd 50%-ot ver az egyik játékban a HD4850-re (érdemes megnézni a tesztgépet ma gyenge átlagosnak mondják)

[ Szerkesztve ]

(#147) Zolás válasza MMIX (#117) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Ennyi rossz infót is rég láttam egy helyen :U

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#148) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

Hozta az ATi a szokásos jó eredményeket, de nem tartom valami jó vételnek főleg, úgy, hogy 25k-ért már 4770-et kapunk, ami klasszisokkal jobb ;)

(#149) Daczy

Daczy
(fanatikus tag)

kicsit vörös szagú ez a cikk :U .... vagy csak én gondolom így :F
azért szerintem több helyen kapott ki a GT 240-től, mint nyert ellene, a konklúzióban mégis a vörös megoldás felé hajlik a pálma :(
tény, hogy 1ik megoldás se éri meg. Érdemesebb kicsit többet rászánni, és GTS 250-et választani(mivel 4850 már nem nagyon kapható).Hiába szólják le sokan, a számok magukért beszélnek, és igenis van keresnivalója a piacon.

nem úgy van az Sztálin elvtárs....

(#150) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kezdő kártyának jó,amúgy lófütty

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.