Nem lenne rossz ha ezen úgy aktiválnák a 640 streamet hogy meg van a 800 és csak Bios frissitéssel kéne játszani 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
americanidiot
(őstag)
Simán fogja verni a 9800GT-t.
Az AMD most azt csinálja a GPU-piacon az nVIDIA-val, mint a processzorok terén az intel velük; teljes pályás a letámadás, nagyon levegőt sincs ideje venni a riválisnak.
http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core
tesztet 
True Success is Blonde

mv
(fanatikus tag)
Azok az idők elmúltak ... 
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

Sandormaster
(fanatikus tag)
Ha 2-3 héttel ezelőtti állapotok maradtak volna, akkor most 20 eleje lenne az ára, de most 30 eleje lesz 
Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...

r1E3S3E7T
(őstag)
Hna akkor megkaptuk az rv670 duplázott változatát
256bit,640sp,32tmu csábító
kicsit rosszabbra számítottam ami azt illeti, tyúning legyen jaó és már veszem is 
[ Szerkesztve ]
/,,/ ...:-:... METALLICA ...:-:... /,,/ :-: Rise Up! Rise Up! RESURRECTION! :-:
szerintem csak a selejtet szórják ki, akkor is ezt tennék ha nem ők vezetnének
csak az rv770-es magból sok a jól sikerült és kevés a selejt ezért vártak míg összegyűlik jónéhány darab h kiadhassák, persze a GTX 260-as is selejt GPu, érdekes abból "kicsit" több van
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
tesztekben nem mindenhol veri meg a 9800gt-t, de árban biztosan alatta van a maga 129 dodójával (egy "glaciator" klónnal hűtött His ára ez a tengerentúlon)
tesztek: guru3d hexus techreport
True Success is Blonde
Kiváncsi vagyok mit lép erre az nVidia
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

Jack O'Neill
(kvázi-tag)
Semmit
Nincs mivel válaszolni, az elmúlt időben ültek a babérjaikon, most észbe kaptak, de mire ebből lesz egy ütőképes termék legkorábban jövő nyár 40nm-en. Ráadásul azzal is csúszik a TSMC de rendesen. Kül 40nm-en kicsit átszabva a g200-ak már egész jók lehetnének. NV-nek óriási upgradet kell nyújtania a köv generációs családban, ha benn akar maradni a VGA piacon a jövőben és sztem meg is fogja tenni...most meg azt teszik amit kell...nyelik a AMD/ATI füstjét 
JAJJMÁÁÁÁ

rauschie
(őstag)
4830 gto? (gto2?
)
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."
Hát a g200 architektúrás hátrányban is van (nincs dx10.1), szal amit írtál (40nm g200) az olyan, mintha az IMC és hasonlók nélküli kazán Pentium D procikat ültetnék át 32 nanométerre, 6GHz-et megcélozva. Nem sok jó sülne ki belőlük. ![;]](/dl/s/v1.gif)
lacy86:
Ezt honnan veszed?
Pont az, hogy annak egy lebutított változata lesz. 
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
NV-nek óriási upgradet kell nyújtania a köv generációs családban
Akkora szilíciumlapka a világon nincs...
Vagy 1 ostya 1 GPU.... ![;]](/dl/s/v1.gif)
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

Taky
(senior tag)
Miért is?
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

daa-raa
(MODERÁTOR)
És nem a GPU-t kell integrálni az alaplapra, hanem az alaplapot a GPU-ra...
Si vis pacem, para bellum.

lacy86
(kvázi-tag)
köszönöm a választ , akkor maradok a 4850-nél! 
Csak biztosra akartam menni! 

Zeratul
(PH! addikt)
Nem fog menni visszakapcsolás, mert HW-n van kikapcsolva. Guru3D rákérdezett az AMDnél.
Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

rankesz
(PH! addikt)
Abu fáradhatatlanul onja nekünk a híreket. ég ünnepnapon is. 
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)
Ez a hír már vagy egy hete kész volt 
Different songs for different moods.
egész jó a teljesítmény!
nagy húzás ez, ha árban jó
Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal
Valljuk be, sok újdonságot nem is közölt. Csak annyi, hogy mától hivatalos a cucc.
[link] A topikjához éppen most készítettem el az 1.hsz-t, sajnos már nem tudom módosítani (így kimaradt, hogy középkategóriába szánt termék, és elég sokat szöszöltem vele...), szerintem így is elég jó lett. 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Keringtek mindenféle infók, de hivatalosan ma jelent meg.
Meg van ugye ez az NDA nevezetű dolog is 
Different songs for different moods.

Peter13
(tag)
Én azt reméltem hogy egy kicsit közelebb lesz majd a 4850 teljesítmányéhez, mondván hogy ugyanannyi ropi van benne mint abban...de ezek szerint az órajel meg az sp száma a döntő tényező. Ettől függtlenül jó dolog: AMD kiszórhatja a kevésbé sikerült magoncokat (bár ez esetben nem értem minek lézerrel vagdosni a GPU-t), nekünk jó mert kaptunk mégegy jó ár/teljesítmény aránnyal bíró kártyát...azt írják róla hogy 1) jól lehet cibálni (végülis nem meglepő, miért is ne lehetne), illetve 2) nem olyan kazán mint a 4850 (bár lehet hogy cibálás után ez már nem lesz annyira igaz).
Itt van mégegy teszt, akir érdekel több is az kukkantson be bátran Pirk kartárs 4830-as topikjába, ott már megy a haddelhad...
És persze várjuk a PH! tesztet... 
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
Megnézem majd miket produkál tesztekben, és lehet beütök kettőt CF-ba.
Sztem olyan 8800GT/9800GT szinten lesz, esetleg 8800GTS(G92)/9800GTX.
De inkább utóbbi(úgy legyen
)...
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

Chrys_
(senior tag)
Lehet, 2-3 héttel ezelőtt is a magasabb árral lett volna bevezetve, magasabb haszonkulccsal 
BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN
Ez szép kis kártya lett megint nem sokkal van elmaradva a 4850-től...
Ha az ára is barátságos lesz.
Persze majd a válság után
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
regi szep 9500@9700 ill. 9800SE@9800 idok...
be szep is lenne..
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

Terentius
(tag)
Ha valaha véget ér a válság!Nem lenne meglepő,ha összedőlne a nyugati világ(sajnos mi is)! 
"A gyémántot csak a gyémánt vágja, Erős legyél, ki az ütést is állja!"

mv
(fanatikus tag)
Egy euro 286 forintba kerül. Nem rohanok megvenni.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

kleinguru
(senior tag)
Nagyon örülnék neki én is
!
Régi jó omega driverek
!
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

athomi
(PH! kedvence)
A kis 9800SE-ből rögtön 9800pro-t varázsoltam. 
[ Szerkesztve ]
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

Thomas1
(PH! addikt)
Hmm, ha majd nem ennyi lesz az euró, és értelmes áron érkezik be kis hazánkba, akkor szerintem megvan a 3850-em utódja. 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

Bohus
(kvázi-tag)
A techpowerup.com-on is letesztelték. [Itt is megnézhetitek.]
Nincsen egyenes, minden sréh, sz@r az egész mindenség...
nekem csak egy Sapphire 9500@9500Pro jutott, de az is megvaltas volt 9600np-hez kepest
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

americanidiot
(őstag)
Fogyasztásban jah.

Sonja
(PH! addikt)
Én is linkelek még egy tesztet, KATT! 
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!
Vajon a kozepso testvir (4850) arara ennek a megjelenese lesz valamilyen arcsokkento hatassal?
Nem lenne semmi gond azzal a 640SP-al... (lásd: HD3870X2) Csak ne ilyen nyomoronc órajelekkel párosították volna őket.
Bár még ezeken lazán lehet húzni valószinűleg... 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Terentius
(tag)
A 4830 megjelenésével szerintem a 4850 ára nem fog csökkeni.Kitöltöttek egy űrt,így tartósan magasabban tarthatják a középső testvér árát.Sőt!Még emelhetik is!
"A gyémántot csak a gyémánt vágja, Erős legyél, ki az ütést is állja!"

Sandormaster
(fanatikus tag)
Abszolút így van! Ejj a régi szép idők amikor még a 4850-eneket boltban 29-30-ért árulták. Akkor kellett volna a megtakarított pénzem euróba váltani 
Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...
softmodot és átírt biost vizionálok.... óh be szép is lenne... úgyis van itthon egy fölös 3870 refhűtőm^^
az nvidiás wafelméretű chip pedig hatalmasat ütött
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

TK36
(tag)
"a kártyát a ~$150 körüli árkategóriába sorolja az AMD"
Remélem karácsony környékére lejjebb megy az ára ennél egy barátságosabb szintre. Mármint nekem. 
Azért kíváncsian várom a többi gyártó e köré építendő kártyáit.
És azért az AMD remélem jövőre is kijön egy ütős csapattal. Nem ül majd a babérjain.
(#43) Sandormaster: Nem voltál előrelátó. Ez nagy hiba, volt.
[ Szerkesztve ]
Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.
Ha jól látom és van ahol még a HD3870 is megelőzi a ref 30-ast, akkor azt kell, hogy mondjam : bizony az órajeleket magasabbra is tehették volna, mert nagyon úgy tűnik, hogy ott a hiba...
Vicc, hogy a legtöbb tesztben alázza a GT...
Ezekkel az órajelekkel csak a 9600GT ellen elég. 
(#45) TK36:Ha minden a jelenlegi pletykák szerint alakul, akkor egyelőre még nem vagyunk vele teljesen tisztában, hogy mi is az az igazi "ütős csapat".
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]
miért, mit csiripelnek a madarak... én is tudni akarom;>
órajeleket szvsz biztosan lehet majd húzni. max valami aftermarket hűtést rádobva.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

banderasz77
(PH! addikt)
A tesztek alapján a 700/2000-et viszi mind, tehát párban van a 4850-essel. Kíváncsi leszek mit mutatnak majd az árcédulák itthon. 

Loha
(PH! kedvence)
Memóriában valszeg sok tartalék nem lesz, a GPU meg gondolom eléggé alul lesz feszelve ahhoz hogy ne nagyon lehessen húzni.