Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) mokus1

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem lenne rossz ha ezen úgy aktiválnák a 640 streamet hogy meg van a 800 és csak Bios frissitéssel kéne játszani :))

(#2) americanidiot

americanidiot
(őstag)

Simán fogja verni a 9800GT-t.

(#3) sh4d0w

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az AMD most azt csinálja a GPU-piacon az nVIDIA-val, mint a processzorok terén az intel velük; teljes pályás a letámadás, nagyon levegőt sincs ideje venni a riválisnak.

http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

(#4) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tesztet :)

True Success is Blonde

(#5) mv válasza mokus1 (#1) üzenetére

mv
(fanatikus tag)

Azok az idők elmúltak ... :))

Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

(#6) Sandormaster

Sandormaster
(fanatikus tag)

Ha 2-3 héttel ezelőtti állapotok maradtak volna, akkor most 20 eleje lenne az ára, de most 30 eleje lesz :(((

Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...

(#7) r1E3S3E7T

r1E3S3E7T
(őstag)

Hna akkor megkaptuk az rv670 duplázott változatát :C 256bit,640sp,32tmu csábító :K kicsit rosszabbra számítottam ami azt illeti, tyúning legyen jaó és már veszem is :R

[ Szerkesztve ]

/,,/ ...:-:... METALLICA ...:-:... /,,/ :-: Rise Up! Rise Up! RESURRECTION! :-:

(#8) Bluegene válasza sh4d0w (#3) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerintem csak a selejtet szórják ki, akkor is ezt tennék ha nem ők vezetnének

csak az rv770-es magból sok a jól sikerült és kevés a selejt ezért vártak míg összegyűlik jónéhány darab h kiadhassák, persze a GTX 260-as is selejt GPu, érdekes abból "kicsit" több van

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#9) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tesztekben nem mindenhol veri meg a 9800gt-t, de árban biztosan alatta van a maga 129 dodójával (egy "glaciator" klónnal hűtött His ára ez a tengerentúlon)

tesztek: guru3d hexus techreport

True Success is Blonde

(#10) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kiváncsi vagyok mit lép erre az nVidia

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#11) Jack O'Neill válasza 14adam (#10) üzenetére

Jack O'Neill
(kvázi-tag)

Semmit :W Nincs mivel válaszolni, az elmúlt időben ültek a babérjaikon, most észbe kaptak, de mire ebből lesz egy ütőképes termék legkorábban jövő nyár 40nm-en. Ráadásul azzal is csúszik a TSMC de rendesen. Kül 40nm-en kicsit átszabva a g200-ak már egész jók lehetnének. NV-nek óriási upgradet kell nyújtania a köv generációs családban, ha benn akar maradni a VGA piacon a jövőben és sztem meg is fogja tenni...most meg azt teszik amit kell...nyelik a AMD/ATI füstjét :DD

JAJJMÁÁÁÁ

(#12) rauschie válasza mokus1 (#1) üzenetére

rauschie
(őstag)

4830 gto? (gto2?:) )

"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

(#13) lacy86

lacy86
(kvázi-tag)

Verni fogja a 4850-et?!

(#14) lezso6 válasza Jack O'Neill (#11) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát a g200 architektúrás hátrányban is van (nincs dx10.1), szal amit írtál (40nm g200) az olyan, mintha az IMC és hasonlók nélküli kazán Pentium D procikat ültetnék át 32 nanométerre, 6GHz-et megcélozva. Nem sok jó sülne ki belőlük. ;]

lacy86:
Ezt honnan veszed? :Y Pont az, hogy annak egy lebutított változata lesz. :K

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#15) wwenigma válasza Jack O'Neill (#11) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

NV-nek óriási upgradet kell nyújtania a köv generációs családban

Akkora szilíciumlapka a világon nincs... :DDD Vagy 1 ostya 1 GPU.... ;]

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#16) Taky válasza lacy86 (#13) üzenetére

Taky
(senior tag)

Miért is?

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#17) daa-raa válasza wwenigma (#15) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

És nem a GPU-t kell integrálni az alaplapra, hanem az alaplapot a GPU-ra...

Si vis pacem, para bellum.

(#18) lacy86 válasza lezso6 (#14) üzenetére

lacy86
(kvázi-tag)

köszönöm a választ , akkor maradok a 4850-nél! :):) Csak biztosra akartam menni! :DD

(#19) Zeratul válasza mokus1 (#1) üzenetére

Zeratul
(PH! addikt)

Nem fog menni visszakapcsolás, mert HW-n van kikapcsolva. Guru3D rákérdezett az AMDnél.

Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...

(#20) rankesz

rankesz
(PH! addikt)

Abu fáradhatatlanul onja nekünk a híreket. ég ünnepnapon is. :R

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#21) Thrawn válasza rankesz (#20) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez a hír már vagy egy hete kész volt :D

Different songs for different moods.

(#22) lúzer válasza Ste (#9) üzenetére

lúzer
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

egész jó a teljesítmény!
nagy húzás ez, ha árban jó

Fasiszta vagyok, megmondták ...éltem a választói jogommal

(#23) marcias válasza Thrawn (#21) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Valljuk be, sok újdonságot nem is közölt. Csak annyi, hogy mától hivatalos a cucc.

(#24) EarL 007

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link] A topikjához éppen most készítettem el az 1.hsz-t, sajnos már nem tudom módosítani (így kimaradt, hogy középkategóriába szánt termék, és elég sokat szöszöltem vele...), szerintem így is elég jó lett. :)

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#25) Thrawn válasza marcias (#23) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Keringtek mindenféle infók, de hivatalosan ma jelent meg.
Meg van ugye ez az NDA nevezetű dolog is :)

Different songs for different moods.

(#26) Peter13

Peter13
(tag)

Én azt reméltem hogy egy kicsit közelebb lesz majd a 4850 teljesítmányéhez, mondván hogy ugyanannyi ropi van benne mint abban...de ezek szerint az órajel meg az sp száma a döntő tényező. Ettől függtlenül jó dolog: AMD kiszórhatja a kevésbé sikerült magoncokat (bár ez esetben nem értem minek lézerrel vagdosni a GPU-t), nekünk jó mert kaptunk mégegy jó ár/teljesítmény aránnyal bíró kártyát...azt írják róla hogy 1) jól lehet cibálni (végülis nem meglepő, miért is ne lehetne), illetve 2) nem olyan kazán mint a 4850 (bár lehet hogy cibálás után ez már nem lesz annyira igaz).
Itt van mégegy teszt, akir érdekel több is az kukkantson be bátran Pirk kartárs 4830-as topikjába, ott már megy a haddelhad...:) És persze várjuk a PH! tesztet... :R

"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."

(#27) Pubszon

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megnézem majd miket produkál tesztekben, és lehet beütök kettőt CF-ba. :K
Sztem olyan 8800GT/9800GT szinten lesz, esetleg 8800GTS(G92)/9800GTX.
De inkább utóbbi(úgy legyen ;] )...

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#28) Chrys_ válasza Sandormaster (#6) üzenetére

Chrys_
(senior tag)

Lehet, 2-3 héttel ezelőtt is a magasabb árral lett volna bevezetve, magasabb haszonkulccsal :)

BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

(#29) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Ez szép kis kártya lett megint nem sokkal van elmaradva a 4850-től...
Ha az ára is barátságos lesz.
Persze majd a válság után

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#30) Balinov válasza mokus1 (#1) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

regi szep 9500@9700 ill. 9800SE@9800 idok... :C be szep is lenne..

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#31) Terentius válasza luw2win (#29) üzenetére

Terentius
(tag)

Ha valaha véget ér a válság!Nem lenne meglepő,ha összedőlne a nyugati világ(sajnos mi is)! :(

"A gyémántot csak a gyémánt vágja, Erős legyél, ki az ütést is állja!"

(#32) mv

mv
(fanatikus tag)

Egy euro 286 forintba kerül. Nem rohanok megvenni.

Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

(#33) kleinguru válasza Balinov (#30) üzenetére

kleinguru
(senior tag)

Nagyon örülnék neki én is:)!

Régi jó omega driverek:)!

A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

(#34) athomi válasza Balinov (#30) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

A kis 9800SE-ből rögtön 9800pro-t varázsoltam. :K

[ Szerkesztve ]

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#35) Thomas1

Thomas1
(PH! addikt)

Hmm, ha majd nem ennyi lesz az euró, és értelmes áron érkezik be kis hazánkba, akkor szerintem megvan a 3850-em utódja. :C

Eladó cuccok: http://href.hu/x/bl37

(#36) Bohus

Bohus
(kvázi-tag)

A techpowerup.com-on is letesztelték. [Itt is megnézhetitek.]

Nincsen egyenes, minden sréh, sz@r az egész mindenség...

(#37) Balinov válasza athomi (#34) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nekem csak egy Sapphire 9500@9500Pro jutott, de az is megvaltas volt 9600np-hez kepest

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#38) americanidiot válasza lacy86 (#13) üzenetére

americanidiot
(őstag)

Fogyasztásban jah.

(#39) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

Én is linkelek még egy tesztet, KATT! ;)

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#40) Balinov

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Vajon a kozepso testvir (4850) arara ennek a megjelenese lesz valamilyen arcsokkento hatassal?

(#41) leviske válasza mokus1 (#1) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem lenne semmi gond azzal a 640SP-al... (lásd: HD3870X2) Csak ne ilyen nyomoronc órajelekkel párosították volna őket.

Bár még ezeken lazán lehet húzni valószinűleg... :DDD

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#42) Terentius válasza Balinov (#40) üzenetére

Terentius
(tag)

A 4830 megjelenésével szerintem a 4850 ára nem fog csökkeni.Kitöltöttek egy űrt,így tartósan magasabban tarthatják a középső testvér árát.Sőt!Még emelhetik is!

"A gyémántot csak a gyémánt vágja, Erős legyél, ki az ütést is állja!"

(#43) Sandormaster válasza Terentius (#42) üzenetére

Sandormaster
(fanatikus tag)

Abszolút így van! Ejj a régi szép idők amikor még a 4850-eneket boltban 29-30-ért árulták. Akkor kellett volna a megtakarított pénzem euróba váltani :DDD

Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...

(#44) proci985

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

softmodot és átírt biost vizionálok.... óh be szép is lenne... úgyis van itthon egy fölös 3870 refhűtőm^^

az nvidiás wafelméretű chip pedig hatalmasat ütött:DDD

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#45) TK36

TK36
(tag)

"a kártyát a ~$150 körüli árkategóriába sorolja az AMD"

Remélem karácsony környékére lejjebb megy az ára ennél egy barátságosabb szintre. Mármint nekem. :)
Azért kíváncsian várom a többi gyártó e köré építendő kártyáit.

És azért az AMD remélem jövőre is kijön egy ütős csapattal. Nem ül majd a babérjain.

(#43) Sandormaster: Nem voltál előrelátó. Ez nagy hiba, volt.

[ Szerkesztve ]

Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

(#46) leviske válasza Sonja (#39) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha jól látom és van ahol még a HD3870 is megelőzi a ref 30-ast, akkor azt kell, hogy mondjam : bizony az órajeleket magasabbra is tehették volna, mert nagyon úgy tűnik, hogy ott a hiba...

Vicc, hogy a legtöbb tesztben alázza a GT... :F Ezekkel az órajelekkel csak a 9600GT ellen elég. :(

(#45) TK36:Ha minden a jelenlegi pletykák szerint alakul, akkor egyelőre még nem vagyunk vele teljesen tisztában, hogy mi is az az igazi "ütős csapat". :DDD

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#47) proci985 válasza leviske (#46) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

miért, mit csiripelnek a madarak... én is tudni akarom;>

órajeleket szvsz biztosan lehet majd húzni. max valami aftermarket hűtést rádobva.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#48) banderasz77

banderasz77
(PH! addikt)

A tesztek alapján a 700/2000-et viszi mind, tehát párban van a 4850-essel. Kíváncsi leszek mit mutatnak majd az árcédulák itthon. :U

(#49) Loha válasza proci985 (#47) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

Memóriában valszeg sok tartalék nem lesz, a GPU meg gondolom eléggé alul lesz feszelve ahhoz hogy ne nagyon lehessen húzni.

(#50) sh4d0w válasza Bluegene (#8) üzenetére

sh4d0w
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez eléggé nyilvánvaló, de nem változtat azon, hogy az nV most csak törölgeti a homlokát...

http://takedown.blogolj.net - Takedown The Core

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.