Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) _Toka_

_Toka_
(őstag)

Kiváló hír! Ezen az oldalon töretlen a fejlődés! :R

(#2) samfishR

samfishR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

"Jövő hónaptól 200 dollár alatt az AMD Radeon HD 4890"

na csak megérte várni :DDD

(#3) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Egy 130dolcsis 4870 jólesne. :))

Dx10.1 belépőszintű cuccba? Mi a tosznak waze? Lesz belőle 2 gigás?

[ Szerkesztve ]

(#4) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:Y Zuhan ám az áruk,úgyis hamarosan lekéne cserélni a 2mb-s videokártyát :D

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#5) XtNz

XtNz
(kvázi-tag)

200dolcsis 4890 :D ezzel már nem lehet versenyezni

+set fs_game defrag

(#6) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

mehetne 100-130dolcsi környékére a gtx260 is... :) az felkavarná a piacot még szépen... mekkora mínusszal is árulhatnák 130ért a gtx260-akat? :))

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#7) birozoli7800

birozoli7800
(senior tag)

130$ körül lesz a 4870. :Y Meglesz a következő karim. :)

(#8) S. Szabi

S. Szabi
(fanatikus tag)

Az AMD-nek "mindjárt" itt vannak a DX11-es kártyái, az nVidia oldaláról meg még csak pletyka szinten megy a DX10.1 támogatása! :DDD Nevetséges! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#9) grabber

grabber
(őstag)
LOGOUT blog

Dx10 és Dx11 között csak nem lesz akkora különbség mint,ami a 9 és 10 között volt?

A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget!      Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4

(#10) cizoe válasza mephi666 (#6) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Hát laza 120-140 dolcsi csak a GPU legyártása... Az RV770 olyan 30.. Szóval ingyen kéne adniuk a gpun kívül mindent, ha versenyezni akarnának ezzel az árral.

(#12) TTomax válasza XtNz (#5) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Hogyne lehetne... 133fontos 4850X2... és én ennyiért vettem egy hete kb... igaz ez 1G-os,na de akkor is...azt hittem nem jól látok gyorsan leszaladtam egy radeonért,lassan már ugy kérem öket mint más ember a párizsit...

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#13) Mark_o

Mark_o
(lelkes újonc)

Zakatol az AMD úthenger ;]

Az élet olyan mint a sakk : sok a paraszt!

(#14) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kár, hogy olyan régen bevásároltam már a jóból, pedig most mennyivel olcsóbb lenne :DDD

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#15) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Haha. Döngöl az ATi. Gondolom a 4850 nem vándorol vissza a régi helyére hanem marad a 100Dolcsis kategóriában

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#16) fagy53

fagy53
(PH! nagyúr)

Az nV biztos megjelentet egy csomó tuningolt és alacsony fogyasztású kártyát, de éppenhogy felárat nem fognak kérni érte, hanem a mezei verzíók árában fogják őket adni, mert másképp elképzelhetetlen, hogy felvehessék a versenyt a Radeonok árcsökkentésével! :) Persze már most látható, hogy a mentőöv csak a DX11-es kártyák lehetnek, mert ha ezek is gyengébbek lesznek, mint az AMD kártyák, akkor elsüllyed a hajó.

(#17) KMT

KMT
(PH! addikt)

Majd őszre a 300 fölötti euró miatt úgysem lesz olcsóbb semmi. :)

Unod a zenéid? Nincs mit hallgatnod? --> http://prohardver.hu/tema/az_ev_legjobb_zenei_albumai_olvasd_el_az_elso_hsz/friss.html

(#18) CHIPman

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 4730-ról semmi hír? Az CF-kompatibilis lesz a 4830-cal?
Amúgy egy 4870 már 40-ért is megéri, de 130$ ;] Lehet, hogy gyűjtök, veszek egy E5200-at+egy X48-DS5-öt+4870 1GB-ot, és így max 50ből kijönnék pár hó múlva :DDD

[ Szerkesztve ]

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#19) schwartz válasza cizoe (#10) üzenetére

schwartz
(őstag)

GT200b-470mm2, RV770-260mm2. Ha 1.8x nagyobb a chip miert kerulne 4x annyiba eloallitani? Kulonben a koltsegeket honnan veszed?

[ Szerkesztve ]

Fuck yourself Jay Wilson

(#20) Taky válasza KMT (#17) üzenetére

Taky
(senior tag)

Nem lesz itt már 300. Legalábbis bízzunk benne!

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#21) madgie válasza CHIPman (#18) üzenetére

madgie
(VIP)

Hehe, pár napig örülhettem a 37k-ért vett 4870-nek... nemsokára drága is lesz ennyiért :DDD

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#22) mephi666 válasza KMT (#17) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

annyira biztos az az őszi 300fölötti árfolyam, minthogy azt mondom most, hogy: júni25én pesten egész nap zuhogni fog :) remélem nem lesz úgy... én nyugisabb lennék 250körüli euró, 180körüli dollár és 155körüli frank árfolyammal :)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#23) VaniliásRönk válasza schwartz (#19) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Hogy valóban ennyivel drágább-e, azt nem tudom, de pl. nagyobb chip nagyobb valószínűséggel hibás, kevesebb a redundáns terület is benne, így sokkal több selejt van, a kulcstartókon meg nincs nagy haszon...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#24) L4R$()n válasza KMT (#17) üzenetére

L4R$()n
(fanatikus tag)

Ne legyél pesszimista :( lehet lesz az 330 is :DDD :W Pedig egy 4890-re beneveznék, bár az így is úgyis meglesz hamarosan :DD

(#25) FireKeeper válasza schwartz (#19) üzenetére

FireKeeper
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nagyobb mag, több hibalehetőség, több redundancia kell bele, hogy hibátlan legyen. így azonos felületű vafer-ra kevesebb chip fér rá, a vafer ára pedig ugyanaz. tehát a chip méretével arányosan nagyobb az előállítási költség, plusz a többi járulékos veszteség amiket itt írtam (kihozatali arány, redundancia)

-Any man dies with a clean sword, I'll rape his fucking corpse!- (Sandor Clegane)

(#26) daa-raa válasza schwartz (#19) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

A chipmérettel nem lineárisan nő a gyártási költség.

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum.

(#27) D.Orion válasza schwartz (#19) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Szerintem itt olvasott a gyártási költségről.

[ Szerkesztve ]

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#28) Abu85 válasza VaniliásRönk (#23) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez igaz, de most már kb. stabil a helyzet az öregedő gyártástechnológiáknál. Az elején valóban 4x-5x annyi volt a GT200 mint az RV770, de most már nyugodtan lehet 3x-os szorzóval számolni. Az RV770-790 kb. 25 dodó, az 55 nm-es GT200 olyan 75 dodó környékén van.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#29) cizoe válasza schwartz (#19) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Ha már nem is teljesen aktuális Abu akkori írása, sőt valószínűleg valamivel javult a kihozatal mindkét oldalon.

Viszont ha marad ez a felépítés kb a gt300nál, megtámogatva az 512 bittel (amit magam sem értek miért kell a GDDR5 mellé...) gyönyörű gyártási költségek lesznek...

Oliverda: Ez az a Direct2D téma? Alig észrevehető (sőt szvsz alig mérhető) gui gyorsulás nem hiszem, hogy ennyire szempont lehet.

[ Szerkesztve ]

(#30) Oliverda válasza cizoe (#3) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A Win7-hez nem árt majd.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#31) tlac válasza Abu85 (#28) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

Sajnos konkrét információ nem érkezett az új grafikus processzorokról, de egyre jobban erősödik az a pletyka, miszerint a chipek már támogatják a DirectX 10.1-es API funkcióit.

melyik gpu-ról vannak ezek a pletykák?

(#32) cizoe válasza tlac (#31) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

9500GT 40nm szerintem. Hogy a neve mi lesz azt isten se tudja. :DDD

Vassili: Nyögvenyelős lesz az tesszelátor emulálással... :U Na majd a Dirt 2-nél meglátjuk. :)

[ Szerkesztve ]

(#33) Vassili

Vassili
(tag)
LOGOUT blog

Nem lehet, hogy az nVidia csak altatja a népet...??? Azt közbe Jönnek ők is a szuper DX11-es karijukkal? Mert ha nem akkor nagy szívás lesz. :C :C

"A csend szar zajnak, dallamnak meg főleg!"

(#34) shteer válasza Vassili (#33) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

várhatóan nagy szívás lesz :K

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#35) haky

haky
(őstag)

Zsír:) akkor veszek még 1 4890-est a mostani mellé:) CF-ben:) leszaroma dx11-et az nem érdekel. dx10.1-es játékkal sem játszok, de még a crysist is dx9-ben nyomom.. úgyhogy a 10.1 nekem jó ideig elég lesz. 2db 4890-est meg ne nevezzünk gyengének:)

Antec P182,Corsair GE600W 80+,(Ninja 3),HD 6870,8GB Corsair@1600Mhz, Z68X-UD3P-B3, 2x500GB, LG D2342P CINEMA 3D LED TFT

(#36) hunfatal

hunfatal
(PH! nagyúr)

Hajrá AMD! :) Éppen most gondolkodom egy 4850en, csak jöjjön rá össze a pénz. :)

[ Szerkesztve ]

(#37) FefeeX válasza Vassili (#33) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Gyanítom hogy az NV a sokévi "keményen ottvagyunk" oltások után, ha lenne ász a kezében, halkan sunnyogna... Nem olyanok ezek, és most megint kaptak egy óriási pofont az élettől...

4870@130$<-- ide vele!!! (testvérek közt is max 30 ezer...)

Bár kíváncsi leszek az 5850-re, remélem 40 alatt lesz, és akkor megvan az új kari :)

[ Szerkesztve ]

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#38) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez igen....de az a 130-200 dollár az szokásosan euró...de akkor is :C best buy
nesze neked nVidia,egyszer fent,egyszer lent... :))

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#39) CHIPman

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lol, most nézem. Az nV a belépőszintű karikba rak dx10.1-et, amikor még a GTX295-ben sincs :DDD

(#40) cizoe válasza CHIPman (#39) üzenetére

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

Tudod hogy van... Minek támogatni egy jobb minőséget és nagyobb sebességet nyújtó technológiát.. :DDD

(#41) Drizzt

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez a 3. negyedév mikor kezdődik meg?

Mondjuk szerintem a 40 nanos dx10.1-es Nv-kártyák is már elég közel vannak.

[ Szerkesztve ]

(#42) Keldor papa válasza schwartz (#19) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Savanyú az a bizonyos gyümölcs? ;]

Hát ha nem P45-m lenne szerintem már indulna is a 4890 CF, de így inkább kihagyom... :D

(#43) CHIPman válasza Drizzt (#41) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez aranyköpés akart lenni vagy komolyan kérdezted? :DDD

(#44) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Csak mi is érezzük az árváltozás :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#45) Gyuri27 válasza LackoMester (#38) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Mostanában nem volt fenn. :DDD

Ekkora csökkentések mellett mennyi lesz a 4770 ha beindul a tömeg gyártás? Ne adj isten gddr3-l árulják (lehet az már ingyen lesz). :D

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#46) FRENK1988 válasza Gyuri27 (#45) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Ne adj isten gddr3-l árulják (lehet az már ingyen lesz). "
Sőt még fizetnek hogy vidd elfelé:D:D:D

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#47) Drizzt válasza CHIPman (#43) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Komolyan kérdem. Emlékszem van pár különféle negyedév-fogalom, ha jól tudom más a pénzügyi, meg időszámítási, meg ... negyedévek.

(#48) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

130-150 dolcsi 4870-ért.....na akkor várok még. :K

(#49) FRENK1988 válasza Drizzt (#47) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miért lenne más? A pénzügyi év: jan 01-dec 31. Negyedévek pedig ahogy szokés negyedelni az évet, tehát 3 havonta.

(#50) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Már ősszel? Nem semmi... Hajrá AMD, lépéselőnyben vagytok rendesen!

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.