Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hm, 4550 9600ért számolva... 4350 pedig 6100 körül... 160HUF/USD árfolyamon számítva... olcsógépbe elmegy... amúgy olyat kérdeznék, hogy aki ilyet vesz, az általában nem játszani akar... aki meg nem játszani akar, annak nem elég az integrált cucc? :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#2) azbest válasza mephi666 (#1) üzenetére

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hd videóra, ha nem tud olyat az integrált..... két monitorhoz... (+integrált kimenete)... lehet ennek is helye :)

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#3) Frenky87

Frenky87
(senior tag)

én is a HD miatt vettem a 3450-et anno... és teljesen megfelel.

Még a LEGO Batman is elfut 1280-ban :D

///

mondjuk azt nem értem h miért az erősebb kártyán van passzív, a gyengébben aktív hűtés.. ok h ref... de kicsit furi :)

///

(#4) Oibacsi válasza mephi666 (#1) üzenetére

Oibacsi
(őstag)

integrált vidkarival nem lehet tuningolni, nekem is ezért van 8500gt mert a proci az fontos

Mottóm: Ami nincs a jelútban, az nem ront a hangon!

(#5) anaqer válasza Frenky87 (#3) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

Vélhetőleg mert low profile kártyára nem fért volna elég nagy passzív borda.

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#6) ^Clown válasza anaqer (#5) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

40 dolcsiért low-profile HD-képes videókártya, a HTPC építők álma :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#7) Frenky87 válasza anaqer (#5) üzenetére

Frenky87
(senior tag)

3450-em is LP, mégis passzív.. gondolom a 4350 nem melegszik jobban...

bár az nem ref, hanem ASUS-EAX

///

(#8) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

HD 4350 jó lesz a HTPC-esknek is akár! :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#9) zotyesz66

zotyesz66
(fanatikus tag)

vajon ez képes lesz hybrid crossfire-re az RS780 alaplapokkal?
amúgy dupla szufla a 2400/3450-hez képest, csak az a 64 bit... ehhh.

[ Szerkesztve ]

Aranyszabály: akié az arany, az szabályoz.

(#10) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

No, lassan jöhet a PH! teszt a 4000-es sorozatról... van pár új tag...

(Azért kiváncsi lennék a 4350 mit is tud... annyira nem lehet vészes 3D-ben sem... na nem a legújabb játékokkal :) Mondjuk kivételesen egy olyan teszt, hogy mi az ami még 1024-ben vagy 1280-ban közepes minőségben játszható rajta... és nem Crysis-szal nézni 800x600 ultra low-ban :U )

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#11) CPT.Pirk válasza Oibacsi (#4) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem ez csak nálad van így. Régebbi ati chipsetes lapom van integrált vidkarival és semmilyen köze nincs egymáshoz a procituningnak a videomaghoz.

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#12) PuMbA válasza Male (#10) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

Integrált HD3200 (osztott memóriával) egy Athlon 64 X2-vel elviszi a Warheadet 800x600 lowon 30fps körüli értékekkel (hozzáteszem ,hogy így sem csúnya a játék, van víztükröződés stb.). Azért ez a kártya elég szépet produkálna még Crysis alatt is,ahhoz képest ,hogy mennyibe kerül.

Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

(#13) Balinov válasza CPT.Pirk (#11) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ezt meg tudom erositeni. Anno R690G-s Asus lapban (X1250 vga) siman tudtam alapfeszen hajtani a Manila magos 3200+ Sempront 9*272-n. (Es ment volna meg tovabb is ,csak a 4 memoriamodul valszeg hasbaakasztotta a tovabbi tuningot.)

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#14) borsi válasza Frenky87 (#7) üzenetére

borsi
(fanatikus tag)

A passzív hűtés drágább. Egész egyszerűen sokkal több anyag van benne. Még egy ilyen egyszerű bordában is.

nem kérek pirosat, ha kölcsönösen elégedettek vagyunk a biznisszel elég egy köszönöm! :)

(#15) zodo

zodo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy passzív 4350: PowerColor SCS HD4350 512MB DDR2

Teszt

Szerintem Htpc-be, jók lehetnek.
Gigabyte GA-MA78GM-S2H lapomon az integrált HD 3200-el meg vagyok elégedve,így bíztos nem váltok ezek közül egyikre sem,kb.ugyanott lennék.

(#16) TomBoy1986 válasza Oibacsi (#4) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Már hogyne lehetne...

Nekem van egy nv 8300-as chipsetes alaplapom és bizony lehet tuningolni a Core-t. Más kérdés, hogy nincs értelme, mert a memória sávszélessége a szűk keresztmetszet :F

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#17) k3l3r0n válasza Oibacsi (#4) üzenetére

k3l3r0n
(fanatikus tag)

Mikor asus p5b lapom volt, quadro kártyával, akkor max 2880-on ment az e6600. Most g33-as giga lapban megy 3,2ghz-en is. Lehet, hogy a giga lap miatt van, mert eddig ánusz márkájú lapban tényleg gagyinak tűnt a proci....

Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

(#18) dni

dni
(őstag)

Vajon lesz 4350-esből is HDMI kimenetes változat, vagy átalakítózni kell?

[ Szerkesztve ]

◄► Eladó Panasonic PT-AE2000, Apple Universal dock, stb: http://href.hu/x/8fud ◄►

(#19) M107

M107
(senior tag)

Minden szép és jó HTTPC-ben és irodai gépekben (ui:netán csak netezésre és filmnézésre szánt otthoni gépekben)
megállja a helyét

De a 64bit memó interfészt már el kellene felejteni 2008 végén min 128 bit

Pioneer Bd 206 Very Good Blu-Ray, Plextor Dvd Writer Cool Audiocd And Data Dvd!

(#20) rhen

rhen
(fanatikus tag)

"Mindkét termék 96 GFLOPS számítási teljesítménnyel rendelkezik"
Akkor most ezt nem értem. a számítási teljesítményben akkor figyelmen kívül hagyják a memória busz szélességet?

Pulse - um840 rom

(#21) rhen

rhen
(fanatikus tag)

lejárt a mod.
szóval a számítási teljesítményt akkor nem befolyásolja a memória busz sávszélessége?

Pulse - um840 rom

(#22) CPT.Pirk válasza rhen (#21) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

96 gigaflops egy elméleti adat, amire maga a számoló tömb képes. 600MHz-en járatva ennyi műveletet tud elvégezni optimális feltételek között a grafikus mag, itt nem játszik a memória. Persze nem a gigaflopokkal játszunk, mikor adatokat kell lekérni, tárolni, mozgatni stb. akkor játszik a memória.

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#23) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Elképesztő, hogy az ATI most mennyire magára talált. Barátságos árak, barátságos teljesítmény és több, mint barátságos fogyasztás (20 W :Y )! :C

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#24) bazsade

bazsade
(kvázi-tag)

nem csak htpc-kbe jönnek jól az ilyen kártyák ,mert egy félprofi vágónak, vagy látványterevzőnek nincs szüksége a csúcskategóriára, de az integrált kártyákkal már nem boldogulna... érdekes, hogy a filmnézés/játék/irodai munkán kívűl ez az aspektus nem jelenik meg a kártyák, ill. a monitorok kapcsán a hozzászólásokban. én örülök, hogy ez az alsó kategória sincs az ati részéről mellőzve ;)

(#25) Thom!

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jó lenne hybrid CF működne 780g-vel

(#26) Oibacsi válasza CPT.Pirk (#11) üzenetére

Oibacsi
(őstag)

chipsetfüggőnek tűnik a dolog
mindenesetre erősen gondolkodok én is egy htpc építésén, celeron 420+passzív radeon+1-2 lefojtott yate loon ventivel nagyon fasza kis gép lenne

Mottóm: Ami nincs a jelútban, az nem ront a hangon!

(#27) Gyuri27 válasza Thom! (#25) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Ott a pont. Az valóban nagy mutatvány lenne egy sb750-s lapban cf x 2 4550 meg az int vga. :DDD
Amilyen keveset meg fogyaszt lehet nem terhelné le eléggé a tápot.
Szép kis karik az biztos. Grat az atinak.

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#28) Joci10

Joci10
(senior tag)

Egy megjegyzés a cikkhez: több más oldalon említik, hogy a Displayport és a HDMI csak a 4550-esen lesz megtalálható; a 4350-esen csak DVI lesz, mint digitális kimenet (szerk.: bár HDMI-t mintha már olvastam volna az egyik gyártó 4350-esén).

[ Szerkesztve ]

(#29) mephi666 válasza Joci10 (#28) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ott a pont... megnéztem a képeket és a 4350en tényleg csak analóg, dvi meg rca csati van... :S tehát az nem egy egetrengető vételnek tűnik... habár annyi pénzért semmit nem lehet kapni...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#30) Male válasza M107 (#19) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

64 bit miatt olcsóbb... (egyszerűbb NYÁK, stb.), szóval lesz az még egy darabig...

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#31) Zso2 válasza PuMbA (#12) üzenetére

Zso2
(őstag)

ugye ezt nem mondjátok komolyan , hogy ilyen karikat megemlítetek Crysis vagy egyébb "új" játékkal kapcsolatban.Az minden csak nem játék...

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#32) TomBoy1986

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amúgy egész jó teljesítményük lehet majd. Pláne a mostani 3450-esekhez képest :K

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#33) Zso2 válasza stevve (#23) üzenetére

Zso2
(őstag)

igen csak az a baj a mondatoddal hogy a barátságos az tény , csak az ár, a teljesítmény, a fogyasztás ,az külön-külön 3 kártyára igaz :)

Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#34) pisti válasza Zso2 (#31) üzenetére

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

Nem, az nem játék, nem is szoftver, sőt nem is létező dolog...

Egyébként meg High/Very High shaderekkel Crysisben a 4550 elveri a 9500GT-t. És 800*600-ban még jól játszhatónak is tűnik a mérési eredményének alapján, ne ez a nemsemmi.

(#35) szbalogh

szbalogh
(senior tag)

Nekem GA-MA780G-DS3H lapom van. Nagyon király! 60 Wattot fogyaszt a gépem (van 2 vinyó is) és Oblivion 1024-ben szinte minden maxon van (csak a füvek látótávolsága van visszavéve kisebbre és az árnyékok) és simán folyékony a játék. Igp 700MHz en megy semmi hiba nélkül plusz ventivel (ideiglenesen a vízhűtésig)
Direkt vettem ilyet 14ezer pénz volt 2 az egyben :D
Alig vártam, hogy megjöjjenek a 4350-ek Egyet veszek ha már kapható. Az a PowerColor nagyon szimpatikus!
Aztán tolom Hibridben :DDD ha lehet...... mert semmit nem írnak.

A nukleofil erő legyen Veled! Amúgy meg Magpul PTS Imbusz Bambusz Lótusz MoE PRSz MIad RVg Magpul Emag Magpul IPhone Case Multi mission Pmag Dynamics Sznájper RSA bullshit

(#36) VaniliásRönk válasza szbalogh (#35) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

HD3450/3470-nél komolyabb VGA-t nem érdemes mellépakolni.

Szerk.: Az IGP úgyis csak DX10.

[ Szerkesztve ]

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#37) TomBoy1986 válasza Zso2 (#33) üzenetére

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem, nincs igazad - ismét - ugyanis jelenleg minden árszegmensben igaz amit mondott.

(#38) szbalogh válasza VaniliásRönk (#36) üzenetére

szbalogh
(senior tag)

Hát igen, lehet. Sajnos az alábbi tesztben nem írnak semmit semmilyen hibridről. Lehet, hogy erre kicsit még várni kell. De mire kapható lesz biztosan kiderül.
3450-re is gondoltam, de meg akartam várni ezeket, hátha jobban járok. :B

A nukleofil erő legyen Veled! Amúgy meg Magpul PTS Imbusz Bambusz Lótusz MoE PRSz MIad RVg Magpul Emag Magpul IPhone Case Multi mission Pmag Dynamics Sznájper RSA bullshit

(#39) Thom!

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

elméletileg kéne menni hybrid cf, de várjunk vele a megjelenésig, vagy a driverokig

(#40) Joci10 válasza VaniliásRönk (#36) üzenetére

Joci10
(senior tag)

Azért egy 790GX mellé a 3450 már 'lassító' tényező, és oda bőven jó lehet a 4550/4350 (egy japán teszt 790GX-el, 3450-el, 4550-el és 9400GT-vel: [link]).

(#41) VaniliásRönk válasza Joci10 (#40) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Ne viccelődjünk. Hybrid CF-höz bőven jó az is, főleg ha kap egy kis tuningot.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#42) Zso2 válasza TomBoy1986 (#37) üzenetére

Zso2
(őstag)

Nem jól értelmezted amit írtam. Arra gondoltam, hogy a 3 felsorolt dolog elvileg kizárja egymást (reálisan) pl . van egy 4350-ed arra lehet mondani , hogy olcsó, de azt nem hogy nagy teljesíményű :) . Ha van ehy 4870 ed arra aztán lehet mondani , hogy nagy teljesítményű, de biztos hogy nem kis fogyasztású , szóval így értettem , hogy a 3 dolog egyben nem megy... (fordított arányosság) . Csak te átmentél egyből ATI védekezésbe és nem láttad mit írok.. :)

(#43) VaniliásRönk válasza Zso2 (#42) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Nyilván nem egy termékről van szó, hanem az egész termékpalettáról, amiben mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt.

(#44) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na ez szép. Ezzel le is fedte az ATI az egész piacot. Jó is lett így összességében ez a 4000-es széria. A 2008 év az ATI-é lett. Ráadásul bevezetett egy újfajta politikát, amire az NV nem volt képes.

Alacsonyabb áron, jobb hardverből, többet eladni.... :R :R

Ha ez nem történik meg, a GTX280 még mindíg 150.000 HUF lenne, és a 4850-et is 70K-ért adná ő is.....

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#45) Raymond válasza Zso2 (#42) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem a ket extrem esetet hoztad fel. Azon kivul van egy 4670 es egy 4850 is amelyeknel az ar/teljesitmeny/fogyasztas arany szvsz nagyon el van talalva. Foleg a 4670 a maga kb. 65W-javal max terheles alatt. Lassan lehetne belole egy passziv valtozat mondjuk a Gigabyte-tol.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#46) szbalogh válasza Zso2 (#42) üzenetére

szbalogh
(senior tag)

A teljesítmény relatív.
Nekem akinek állandóan integrált grafikája, vagy max. 7300GS-e volt ez már eszement teljesítménynek számít :D

Megkérdeztem PowrColorékat és azt írták megy Hybridben természetesen!

(#47) azbest

azbest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A 4350 szerintem hasonló sebességű lehet, mint egy 3650 ddr2-es... szóval teljesen korrekt, a 4550 pedig talán a ddr3as 3650 fele lehet... persze ezeket csak feltételezem, nem láttam összehasonlítást. (gondolom itt is másabb kicsit a shader procik elrendezése a 3ezres sorozathoz képest)

Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

(#48) Siera

Siera
(senior tag)

lol azt hittem már low profile kari,ahogy 1. ránéztem:D

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

(#49) Maestrohun

Maestrohun
(senior tag)
LOGOUT blog

Ilyen jó perifériákból úgy építenék htpc-t. Kár, hogy igazából nincsen rá szükségem. :((( Akinek kell szóljön, összetennék egyet. :R

A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8

(#50) kariad

kariad
(senior tag)

Csendes gépbe pont jó! Bár nem tudom milyen kerslet lesz ezekre! :F

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.